Jump to content

L3g3nD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    152
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by L3g3nD

  1. Καλησπέρα! Έχω μια εργασία με θέμα της υπηρεσίες e-banking της Alpha Bank και θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο (το οποίο φυσικά και είναι ανώνυμο και εμπιστευτικο, θα χρησιμοποιηθεί μόνο για στατιστική έρευνα) και το ανέβασα στο rapidshare σε μορφή .doc . Όποιος θέλει και έχει την καλοσύνη να το συμπληρώση και να μου το στείλει με mail. Η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη, ευχαριστώ πολλύ. Δημήτρης https://rapidshare.com/files/458339055/erotimatologio.doc
  2. Εγώ αγόρασα ένα iriver H10 6GB MTP απο το Media Markt Θεσσαλονίκης και επειδή ήταν κομμάτι έκθεσης χωρίς κουτί και τέτοια μου το έδωσε 49eur. Με το που το πήρα παράγγειλα αμέσως και το dock station απο το play247.gr με 31eur. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή ήταν MTP (Media Transfer Protocol) δεν μπορούσα να το δουλέψω παρα μόνο με το Windows Media Player 11.Και όχι μόνο αυτό αλλά όταν πήγαινα να ανοίξω το μενού της μουσικής στο mp3 player και επέλεγα το artists κολούσε και δεν έκλεινε με τίποτα. Πήγα να το κάνω update και ο υπολογιστής δεν το αναγνώριζε, και ναί έκανα την μ*****α να το κάνω διαμόρφωση. Ε απο εκεί και πέρα με το που ανοίγει μου βγάζει το μήνυμα "System Files Missing, Restore It using Iriver Plus" το οποίο να προσθέσω δεν δουλεύει με το H10..
  3. Ευχαριστώ πολύ Αναρχάκι!!!Να 'σαι καλά...
  4. Εδώ και λίγες μέρες άκουσα ενα τραγούδι σε ένα κλάμπ, ελληνικό ρέγκε που τραγουδούσε άντρας και έλεγε: Έχω νεύρα, δεν θα είχα γίνει έτσι αν πηδούσα που και πού.."δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει το τραγούδι,αυτά μπόρεσα να συγκρατίσω μόνο.όποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος....:):)
  5. Το τραγούδι που παίζει στο βίντεο είναι το: Master At Work - Work Είναι ρεμιξ αλλά δεν ξέρω ποιο ακριβώς ρεμίξ είναι...
  6. Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς πως λέγεται το τραγούδι που λέει: "ο μπαλαλά ο μπαλαλά με έχει τρελάνει μια Σμυρνιά...??" Το ψάχνω εδω και καιρό αλλά πουθενά....:):)
  7. Oh my sweet Carolina - Ryan Adams & Emmylou Haris Αφιερωμένο σε όσους είναι στην ξενιτιά....
  8. Μπά ρε φίλε, δεν είναι αυτό.Το τραγουδάει γυναίκα.Ευχαριστώ πάντως...:):) Άλλος κανείς καμία ιδέα???
  9. Για σας και πάλι παιδιά, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??Ψάχνω εδώ και καιρό ένα τραγούδι που το λέει γυναίκα και θυμάμαι μόνο αυτούς εδώ τους στίχους: "My, oh my oh my my..." , όποιος ξέρει παραπάνω κάτι ας μου πεί. Ευχαριστώ προκαταβολικά...:):)
  10. Παιδιά πείρα χθές το Μ600i ύστερα απο παραγγελία σε γνωστό μαγαζί στην θεσσαλονίκη, 200 ευρώ χωρίς φπα:D :D . Το κινητό απλά τα σπάει.Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι η μικρή καρτα μνήμης(64mb)και στα μυνήματα μου έσπασε λίγο τα νεύρα μέχρι να το μάθω.Άμα είχε και wi-fi με τέτοια οθονάρα θα ήταν όλα τα λεφτά.Σκέφτομαι ακόμα να πάρω ένα Bluetooth GPS. Έχει δοκιμάσει κανείς να δουλέψει κάτι τέτοιο με το κινητό? Δηλαδή εννοώ θα συνεργαστεί αρμονικά με το ινητό το GPS? Έχετε να μου προτείνετε κανένα??
  11. Αυτή που έχει το κινητό μόλις το αγοράζεις. Δεν έχει γίνει κανένα update υποθέτω, γιατί δεν μου έχει έρθει ακόμα. :rolleyes: :rolleyes:
  12. Καλησπέρα!! Παράγγειλα την παρασκευή το M600 γιατί είναι το μόνο κινητό που να έχει οθόνη αφής σε αυτή την τιμή.Κατα τα άλλα έχω μία απορία. Η πρώτη έκδοση λογισμικού που έχει το τηλέφωνο, τι προβλήματα παρουσιάζει?? :worry: :worry:
  13. Καλησπέρα παιδιά. Το Μ600 υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi? Ή θέλει τίποτα ξεχωριστό?π.χ Bluetooth σύνδεδεμένο με τον υπολογιστή?
  14. Πώς μπορεί να συνδεθεί κανείς σε αυτό το δίκτυο? Τι ακριβώς χρειάζεται??:) :)
  15. Ευχαριστώ!!!Αυτό είναι.Μήπως ξέρεις και ποιό ήταν το αρχικό κομμάτι? Δηλαδή το original?
  16. Hello again!! Ψάχνω ένα ελληνικό τραγούδι που νομίζω οτι η μελωδεία είναι "δανισμένη" απο ένα ξένο. Ο μόνος στίχος που θυμάμαι πάει κάπως έτσι: "Χωρίς εσένανε είμαι ένα τίποτα,σταγόνα στον ωκεανό..." Ελπίζω να βοήθησα ολίγον. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:) :)
  17. Euxaristw gia to endiaferwn sou alla to vrika!! einai apo Coldplay - Clocks http://www.lyricsondemand.com/c/coldplaylyrics/clockslyrics.html
  18. Καλησπέρα,ψάχνω δύο τραγούδια.Το πρώτο είναι ξένο,το τραγουδάει γυναίκα και είναι μπαλάντα και θυμάμαι μόνο έναν στίχο. 1.Cause i'm shiver... Τώρα το δεύτερο είναι πάλι ξένο το τραγουδάει άντρας και είναι πάλι μπαλάντα.θυμάμαι μόνο κάτι λέξεις απο αυτό: 2.ohh and nothing else compares.. Αν μπορούσε κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν πολύ ευγνώμων. :O :O
  19. Ευχαριστώ πολλύ κυρία Χριστίνα. Έχω άλλο ένα τραγούδι ελληνικό πάλι που πάει κάπως έτσι: 1.Αααααα,κρουαζέρια θα σε πάω....μύκονο και σαντορίνη σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι... Θα ήθελα αν γίνετε την αυθεντική εκτέλεση. P.S=Έψαξα στο Μr. Google αλλά ich habe nichts gefunden... :X :X
  20. hello again.Αυτή την φορά ψάχνω δυο τραγούδια.Το πρώτο είναι ελληνικό και πάει κάπως έτσι: 1.Έλα μωράκι μου,γιατί αργείς να πείς το ναι,το στρώμα είναι καπιτονέ και γενικά με παρακμιακό στίχο. Το δεύτερο πάλι είναι ξένο και πάει κάπως έτσι: 2.i'm so excited and i just can't hide it..and i think i like it.... Αυτά προς το παρών.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) :) :) :) :)
  21. Hello. Kserei kaneis pws legete to tragoudi pou pezete stin kainourgia diafimisi tis caprice?(ta pourakia me gemisi karamela...(:blink: )) Euxaristw polly.!!!:D :D
×
×
  • Create New...