Jump to content

dimosthenes

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimosthenes

  • Ημ. Γέννησης 30/11/1977

dimosthenes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους Έχω έναν ίο στο pc και δεν μπορώ να ανοίξω το My computer ή τους σκηρούς μου με διπλό κλικ. Μου λέει ότι δεν μπορεί να τους ανοίξει και μου ζητάει να διαλέξω κάποιο από τα υπάρχοντα προγράμματα. Τελικά ανοίγουν και έχω πρόσβαση στα αρχεία μου μέσω του Internet Explorer Με διάφορα antivirous δοκίμασα αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα Εχει συναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο? Ευχαριστώ πολύ
  2. Καλημέρα σε όλους Παρόλο που δεν έχω internet σπίτι - μέσω εξωτερικού σκληρού δίσκου- κόλλησα έναν ιό Όταν κάνω δεξι κλίκ στους σκληρούς μου έχει μία περίεργη γραμματοσειρά και δεν μπορώ να διαβάσω τις επιλογές. To μόνο που έχει πειράξει μέχρι τώρα είναι τα αρχεία που είχα κρυφά (τα έσβησε) Ουσιαστικά δεν μου έχει δημιουργήσει καποιο άλλο πρόβλημα μέχρι τώρα Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτός ο ιός, πόσο επικίνδυνος είναι? και αν υπάρχει τρόπος να τον βγάλω (εκτός από format)? Ευχαριστώ
  3. ΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΟ IR PORT
  4. Καλημέρα σε όλους, Πρόσφατα αγόρασα τη παρακάτω κάρτα τηλεόρασης αλλά δεν έχω καταφέρει να λειτουργήσω το τηλεκοντρολ. Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις ή θα έπρεπε να το είχε αναγνωρίσει απευθείας? Ευχαριστώ. TV Tuner Asus MyCinema P7131 Dual Είδος: Κάρτα Τηλεόρασης Κατασκευαστής: Asus Θύρα Επικοινωνίας: PCI Τηλεόραση: Αναλογική & Ψηφιακή (DVB-T) Ραδιόφωνο: FM Είσοδοι: Video-in & Audio-in Συνοδευτικά: Τηλεχειριστήριο, Ψηφιακή κεραία, Κεραία ραδιοφώνου.
  5. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ. THANKS
  6. Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα και αν κάποιος γνωρίζει... Πήρα ένα υπολογιστή με την ακόλουθη κάρτα VGA Asus PCIe N6200 TC64 TD Είδος: Κάρτα Γραφικών Κατασκευαστής: Asus Επεξεργαστής: GF 6200 Θέση Προσαρμογής: PCIe Μνήμη: TC64 (Up 256 MB) Έξοδοι: VGA, DVI, Tv-Out Θέλω να συνδέσω τον υπολογιστή με αναλογική τηλεόραση, προφανως μέσω της composite εξόδου.Χρησιμοποιώ καλώδιο με scart και την κίτρινη έξοδο αλλά δεν δίνει εικόνα. Μήπως δεν είναι ενεργοποιημένη η composite εξόδος και είναι by default μόνο η VGA? Πώς μπορώ να την ενεργοποιήσω? Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί έχω πελαγώσει. Ευχαριστώ.
  7. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ LIVE TV THS COSMOTE ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΣΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ?
  8. Καλημέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για το mobile tv της Cosmote. Είναι ήδη κάτοχος 3g κάρτας, έχω ενεργοποιήσει το Wap, μπαίνω από το Cosmote View αλλά μου ζητάει να ορίσω προεπιλεγμένο σημείο πρόσβασης πρώτα, είτε έχω στις ρυθμίσεις σύνδεσης cosmote-gprs είτε cosmote Wap. Από που το ορίζω? Ευχαριστώ.
  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΘ ΤΙ ΚΑΡΤΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΟ Ν70? MMC Ή RC-MMC?
×
×
  • Create New...