Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...η εκρου-καφέ ήρθε σήμερα από ότι μου είπαν ( τυχερήηη:p ) σαν λευκή σοκολάτα είναι το χρώμα , με εκρού πληκτρολόγιο , πορτάκι και το υπόλοιπο πίσω είναι καφέ.Μπροστά έχει και ασημί περίβλημα γύρω από την οθόνη , το οποίο πάει και γύρω από το πληκτρολόγιο.

ΟΛΟ αυτό...40 €:D

μόνο αυτή η πρόσοψη υπάρχει και η ασημί

mono 40 euro??? ok thanks:)

Nexus S The best

ανεβασα αυτο το πολυ μικρο αρχειακι(~200kb) για να σας βοηθησω..εχει καποια βασικα πραγματα συγκεντρομενα που πρεπει να ξερετε.

http://rapidshare.de/files/13473923/usefull_files.rar.html

φιλικα ,κωστας.. ;)

Ωραίος ο Κώστας! Όποιος έχει απορίες ας κοιτάξει πρώτα το αρχείο του Κώστα.

@mods: Μήπως να έμπαινε και στην πρώτη σελίδα?

κανεις λαθος στον κωδικο που σου ζιταει να γραψεις(εαν καταλαβες τι λεει)..προσεξε το.. ;)

Σας ευχαριστω παιδια!! :O

ελπιζω το αρχειο να βοηθησει..:happy:

@mods: Μήπως να έμπαινε και στην πρώτη σελίδα?

Done.Προστεθηκε το link στο πρωτο post.:)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Παιδιά, παρουσιάζεται τις τελευταίες βδομάδες ένα πρόβλημα...Μιλάω με το κινητό και όταν πατάω το κουμπί για να διακόψω τη συνομιλία το κινητό κολλάει και δεν κλείνει η γραμμή!Το ίδιο γίνεται και όταν κάνω αναπάντητη.Δε συμβαίνει πάντα αλλα είναι αρκετά ενοχλητικό!Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα?

Καμιά καινούρια αναβάθμιση παίζει?

 iPhone 3G S⃣

ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ Ν70 .ΤΟ ΕΙΧΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΣΤΗΣ 8/12/2005 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΔΥΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟ ΣΤΗΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΑΖΟΥΝΕ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΙΗΣΗ.ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΙΗΣΗ

Παιδιά, παρουσιάζεται τις τελευταίες βδομάδες ένα πρόβλημα...Μιλάω με το κινητό και όταν πατάω το κουμπί για να διακόψω τη συνομιλία το κινητό κολλάει και δεν κλείνει η γραμμή!Το ίδιο γίνεται και όταν κάνω αναπάντητη.Δε συμβαίνει πάντα αλλα είναι αρκετά ενοχλητικό!Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα?

1)λοιπόν πρώτα πρέπει να κοιτάξεις τις εφαρμογές που έχεις βάλει. κλείστες όλες και μην έχεις καμιά ανοιχτεί (το πιθανότερο είναι να μην υπάρχει πρόβλημα εκεί!):(

2)μετά κάνε ένα νορμάλ ρεσετ στο κινητό πατώντας *#7780#

αν και

3)μετα από αυτό δεν γίνει τίποτα κρατά τα αρχεία σου και κάνε εν φορματ πατώντας όταν το κινητό είναι κλειστό τα: πρασινο,3,* και καθώς τα έχεις πατημένα πάτα και το on

όταν το πετύχεις θα σου ζητήσει να ξαναριθμισης την χώρα και τα αλλα

καλή ευτυχία:superman:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg

ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ Ν70 .ΤΟ ΕΙΧΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΣΤΗΣ 8/12/2005 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ.ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΔΥΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟ ΣΤΗΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΑΖΟΥΝΕ.ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΙΗΣΗ.ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΙΗΣΗ

upomoni file...alla kai i upomoni exei ta oria tis :(

milousa kai otan teliwse i karta m eklise kai i grami wraia mexri edw! apo tote loipon kai sto exis ama kanw klisei mou leei to kinito SINDESI PAKETWN DEDOMENWN SE KRATISI kai otan klisi i grami mou leei SINDESI PAKETWN DEDOMENWN ENERGH! pws ta apenergopoiw auta???

Nexus S The best

upomoni file...alla kai i upomoni exei ta oria tis :(

milousa kai otan teliwse i karta m eklise kai i grami wraia mexri edw! apo tote loipon kai sto exis ama kanw klisei mou leei to kinito SINDESI PAKETWN DEDOMENWN SE KRATISI kai otan klisi i grami mou leei SINDESI PAKETWN DEDOMENWN ENERGH! pws ta apenergopoiw auta???

Πρόκειτε για σύνδεση στο VF Live!/Tim imagine/έχει_κάτι_η_cosmote_για_το_Ν70(?) ή σύνδεση για λήψη MMS η οποία αδρανοποιήτε επειδή βρίσκεσε σε 2G όταν μιλάς...

Πρέπει να μπεις στις Υπηρεσίες και να αποσυνδεθείς ή να περιμένεις να έρθει το MMS... Εναλακτικά να μπεις σε δίκτυο 3G που σ'αυτή τη περίπτωση δεν σταματάνε τα πακέτα κατά τη διάρκεια της ομιλίας.

Εάν βρίσκεσε σε 3G δικτύο είναι γνωστό... Κολλάει μερικές φορές...

Αν δεν είσαι και συμβαίνει τότε υπάρχει πρόβλημα.......

ειναι φοβερο..δεν χρειαζεται να σου πουμε πολλα..υπαρχουν καποια πολυ μικρα bugs αλλα θα λυθουν πολυ συντομα..(το πιο σημαντικο ειναι αυτο με τις κλησεις..το οποιο εγω δεν το χω,μπορει να φταιει το firmware ;) )

διαβασε 5-10 σελιδες και θα βγαλεις συμπερασματα..;)

Re paidia exw ena provlima...mou stilane 3 minimata multimedia kai leei anamenei kai otan mpenw mesa leei se anamon.... dld den mou exei emfanisei tis foto... meta paw ston isto kai kanei mia wra sindesi kai den mpenei sto internet...meta stelnw ena multimedia kai sto kinito mou gia na dw pote tha to parw kai akoma to stelnei twra misi wra....thelw na pw einai provlima tis eterias auto pou mou simbeni simera i provlima tou kinitou????
Nexus S The best

παιδια με εχει η πρηξει αυτο το εκνευριστικο πραγμα να χτυπαει το κινητο ανεξαρτητα απο τον ηχο που του εχω ορισει με τον κλασσικο νοκια ηχο...Εκανα και αυτο που ειδα σε προηγουμενη σελιδα να αντιγραψω τον ηχο στο κινητο και να το ορισω απο εκει αλλα τιποτα...Μπορει καποιος να βοηθησει?

Κατι ακομα, οταν το κινητο φορτιζει και σας παρει καποιος τηλεφωνο χτυπαει?Γιατι το δικο μου δεν χτυπαει...:( και χανω κλησεις ετσι...

παιδια με εχει η πρηξει αυτο το εκνευριστικο πραγμα να χτυπαει το κινητο ανεξαρτητα απο τον ηχο που του εχω ορισει με τον κλασσικο νοκια ηχο...Εκανα και αυτο που ειδα σε προηγουμενη σελιδα να αντιγραψω τον ηχο στο κινητο και να το ορισω απο εκει αλλα τιποτα...Μπορει καποιος να βοηθησει?

Κατι ακομα, οταν το κινητο φορτιζει και σας παρει καποιος τηλεφωνο χτυπαει?Γιατι το δικο μου δεν χτυπαει...:( και χανω κλησεις ετσι...

Δοκίμασε να σβήσεις το μητρώο των κλήσεων... ναι όταν φορτίζει εμένα χτυπάει κανονικά!

Τι ηχο κλησης βαζεις?Μηπως mp3 που δεν αρχιζει απο την αρχη η μουσικη αλλα εχει ενα κενο πρωτα?Αν ναι δοκιμασε να βαλεις ενα mp3 που απο την αρχη θα εχει ηχο.Αν ισχυει αυτο που λεω τοτε συμβαινει γιατι το κινητο μη βρισκοντας ηχο το γυρναει στο default που ειναι το nokia tune.Δοκιμασε το και πες τι αποτελεσμα θα εχεις.Χθες αγορασα μια bl6c μπαταρια.Γεματος χαρα την βαζω στο κινητο.Ολα καλα,κουμπωσε το καλυμμα γλυκα και ωραια,ουτε υποψια τριξιματος στο καλυμα της καμερας,λεω εδω ειμαστε.Αμ δε!Κατεβαζω το καπακι και εκει αρχιζουν τα ωραια,η καμερα δεν ανοιγει χωρις να πατησω το καπακι προς τα μεσα και το καλυμμα δεν βγαινει με τιποτα.Τι νυχια εσπασα,τι εβγαλα το πανω καλυμμα μηπως και μπορεσω να κανω κατι,δεν κουνιεται,δεν κουνιεται.Σφυνωσε για τα καλα.Με βλεπω στο τελος να το σπαω για να βγει και να περνω αλλο.Ελπιζω τουλαχιστον να μην πηρα τζαμπα την μπαταρια και να να ταιριαζει αλλο καλυμμα.Εκτος εαν δεν εκανα καλη εφαρμογη αν και δεν το νομιζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

μπα φιλε τιποτα!!εβαλα και απο τους απλους ηχους που εχει το κινητο απο μονο του αλλα τιποτα...Δεν μπορω να ακουω αυτο που εχει ρε παλικαρια...μου σπαει τα νευρα...

Τι ηχο κλησης βαζεις?Μηπως mp3 που δεν αρχιζει απο την αρχη η μουσικη αλλα εχει ενα κενο πρωτα?Αν ναι δοκιμασε να βαλεις ενα mp3 που απο την αρχη θα εχει ηχο.Αν ισχυει αυτο που λεω τοτε συμβαινει γιατι το κινητο μη βρισκοντας ηχο το γυρναει στο default που ειναι το nokia tune.Δοκιμασε το και πες τι αποτελεσμα θα εχεις.Χθες αγορασα μια bl6c μπαταρια.Γεματος χαρα την βαζω στο κινητο.Ολα καλα,κουμπωσε το καλυμμα γλυκα και ωραια,ουτε υποψια τριξιματος στο καλυμα της καμερας,λεω εδω ειμαστε.Αμ δε!Κατεβαζω το καπακι και εκει αρχιζουν τα ωραια,η καμερα δεν ανοιγει χωρις να πατησω το καπακι προς τα μεσα και το καλυμμα δεν βγαινει με τιποτα.Τι νυχια εσπασα,τι εβγαλα το πανω καλυμμα μηπως και μπορεσω να κανω κατι,δεν κουνιεται,δεν κουνιεται.Σφυνωσε για τα καλα.Με βλεπω στο τελος να το σπαω για να βγει και να περνω αλλο.Ελπιζω τουλαχιστον να μην πηρα τζαμπα την μπαταρια και να να ταιριαζει αλλο καλυμμα.Εκτος εαν δεν εκανα καλη εφαρμογη αν και δεν το νομιζω.

Δες λιγο απο αυτονομια πως παει? Πως ηταν πριν, πως ειναι τωρα?

Ποσο την πηρες? Αυθεντική? Απο που?

Πολλα ρωταω ε? :lol:

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Kalimera :)

Na sas rotiso kati,exete kataferei na doulepsete to im me msn.An nai ti ri8miseis exete balei?

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

Οπως ειπε ο haki, βαλε πιο κοντα στο root τον ηχο.

Τους ηχους κλησεις τους βαζω παντα στον C: και μεσα σε εναν φακελο πχ. C:/rings/xxxx.mp3.

Καντο αυτο και αν δεν γινει - που δεν θα γινει με την μια - σβησε τις αναπαντητεσς κλησεις απο το μητρωο και ξαναδοκιμασε.

Και με το patch και γυρισμενο σε ηχο του κινητου...σε ηχο δηλαδη που εχει pre-installed το κινητο ΠΑΛΙ μου το κανει!!!

Χτυπαει μονο του στο ασχετο σε ΝΟΚΙΑ tune!

Μου εχει σπασει τα νευρα!

Τι να κανω;

Και με το patch και γυρισμενο σε ηχο του κινητου...σε ηχο δηλαδη που εχει pre-installed το κινητο ΠΑΛΙ μου το κανει!!!

Χτυπαει μονο του στο ασχετο σε ΝΟΚΙΑ tune!

Μου εχει σπασει τα νευρα!

Τι να κανω;

Τις αναπαντητες της εσβησες?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!