Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση (χαζή ίσως πλέον)....

Ποίο ακριβώς το πρόβλημα με χαμένες κλήσεις και ήχους κλήσης του Ν70 ???

Σ'εμένα τουλάχιστον (έχω βάλει ως ήχο κλήσης ένα ΜΡ3) δεν έχει παρουσιαστεί κάτι τέτοιο. Εννοώ ότι δεν έχω βρει αναπάντητη χωρίς να έχω ακούσει τον ήχο κλήσης της (ή τη δόνηση αν το έχω στο αθόρυβο).

Μήπως μου διέφυγε κάτι ??

Αν είναι δυνατόν παιδιά ρίξτε λίγο φως εδώ... :worry: :worry:

και εγώ μια από τα ίδια και έχ αρίσει αν ανησυχώ μήπως χάνω κλήσεις και δεν το μαθαίνω ποτέ (σήμερα δεν χτύπησε καθόλου το ρημάδι! :lol: )

Άμα κολλήσει να το σουτάρω???

Kawasaki Street Warriors

Ευχαριστώ για την απάντηση . Αρα να θεωρήσω ότι μετά την αναβάθμιση , το τηλέφωνο θα έχει όλα τα προγράμματα τα οποία είναι εγκατεστημένα τώρα με την αγορά του , και έτσι δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσω πάλι office , acrobat .. , opera k.t.l ....
Telika auto pou leo isxiei i oxi as mou apantisi kapoios please , giati pao gia anabatmisi

Καλησπέρα.

Τα προγράμματα που είναι στην mmc όπως αυτά που αναφέρεις ΝΑΙ παραμένουν στο τηλέφωνο και μετά την αναβάθμιση.

Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

Ρε παιδια θα με τρελάνετε εντελός?

Δείτε τη λέω παραπάνω σε ένα post μου:

... Η αναβαθμήσεις μόλις δοθούν από την Alpha Copy είναι διαθέσημες από την επιλογή E-Services στο site της. Κάθε Nokia Shop και Nokis Bussness Center έχει ένα μυστικό κωδικό που κάνει log in σε αυτή τη περιοχή και κατεβάζει τις αναβαθμήσεις. Οπότε μόλις βγούν ΕΙΝΑΙ διαθέσημες για ΟΛΟΥΣ!!! ...

Διαβάστε το! Πείτε τους αυτά και κράξ'τε τους επιτέλους! Δεν υπάρχουν όρια στο ψεύδος μου φαίνετε!!!:mad: :mad:

Παλικαρια. θα μου φερουν ενα Ν70 απο αγγλια που ειναι κλειδωμενο σε αγγλικο δικτυο (3).απο οτι ειδα στα διαφορα φορουμ, το κινητο ξεκλειδωνεται μονο απο καποιον που εχει στη διαθεση του οριτζιναλ εξοπλισμο νοκια. Μπορει καποιος να προτεινει καποιο μαγαζι στη Θεσσαλονικη που να εχει δυνατοτητα να το ξεκλειδωσει (η τουλαχιστον να εχει σχεση με το αθλημα :) Δε νομιζω με την αλφακοπυ να γινει δουλεια.Ευχαριστω εκ των προτερων

Πείτε τους αυτά και κράξ'τε τους επιτέλους! Δεν υπάρχουν όρια στο ψεύδος μου φαίνετε!!!:mad: :mad:

Kostas_pav τα αποστήθισα...Θα πάω αύριο και θα τους κράξω! :p :O

Δε μου λετε τώρα...Υπάρχει τρόπος να στείλω από Ν70 αρχεία midi,.jar,.jad,.sis και γενικά όλα αυτά τα καλούδια που είναι "κλειδωμένα", σε άλλο κινητό?

 iPhone 3G S⃣

Δε μου λετε τώρα...Υπάρχει τρόπος να στείλω από Ν70 αρχεία midi,.jar,.jad,.sis και γενικά όλα αυτά τα καλούδια που είναι "κλειδωμένα", σε άλλο κινητό?

Μπορείς με τον ProfiExplorer.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Kostas_pav τα αποστήθισα...Θα πάω αύριο και θα τους κράξω! :p :O

Ναι, μέσω ειδικών προγραμμάτων Series 60 τα οποία είναι σχεδιασμένα για αυτό ακριβός το θέμα. ;)

Αρχεία .jar και .sis αν εγκατασταθούν στο τηλέφωνο δεν μπορούν να επαναφερθούν στην αρχική τους κατάσταση για να σταλούν σε άλλη συσκευή. Θα πρέπει να υπάρχουν αυτούσια!!

re pedia otan metakino kapia arxia apo ton fakelo -dika mu- se kapion allon pou exo dimiurgisi ego meta apo agnosti aitia malon otan sindeo to kinito me to pc alla afto den ginete panta -opote tou kapnisi to kani-mou ta ksanagirnai stin arxi tous thesi dil sto fakelo -dika mou-(afto isxii gia ta arxia pou ine stin karta)!exi simvi se kanena apo sas???? :wacko: :wacko:

exo tin v2.0536.0.2 kai i karta mou ine mia 512mb kingston...

please help giati mou tin exi spasi TAMALA!!!! :wacko:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg

Παιδιά, να ρωτήσω κάτι...

Στην παρακάτω φωτό, ποιό από τα 2 χρώματα έρχεται στην Ελλάδα ; :confused:

Γνωρίζετε ονομασίες των χρωμάτων; :rolleyes:

http://img432.imageshack.us/img432/1462/post2411274113578hf.jpg

"There's a story still unread"

Λοιπόν, το πήρα και εγώ και μάλιστα πακέτο με SE W800, K600, Siemens CX75 & Sharp GX17 (για πολλές, πολλές συγκρίσεις - αναρωτιέμαι που θα βρω το χρόνο). Πείτε μου, please, πώς βλέπω την έκδοση firmware που έχω και αν υπάρχει τρόπος να παραμένει το πληκτρολόγιο και η οθόνη συνεχώς αναμμένα (για χρήση στο αυτοκίνητο σε συνδυασμό με bluetooth car kit και φορτιστή);

Πάντως, από μία πρώτη επαφή, θα έλεγα ότι το Symbian UIQ (P900) είναι κάπως πιο λειτουργικό και από αυτή την έκδοση της series 60. Πάντως, η συσκευή αυτή είναι κουκλί. Είναι το πρώτο μου Nokia μετά από 1 6150, 3 7110 και 1 8850 (από τόσο παλιά έχω να πάρω Nokia, κυρίως λόγω service αλλά και design).

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

KALHSPERA SE OLOUS.

EDO KAI MIA BDOMADA PROSPA8O NA SYNDESO TO N70 ME TO PC KAI ENO ANAGNORIZONTAI OI DRIVES TOY KALODIOY DEN MPORO NA XRISIMOPOIHSO KANENA SHMEIO TOY PC SUITE OPOIASDHPOTE EKDOSHS....

NA SHMEIO8EI OTI APO TA SETTINGS TOY THL EXO ANENERGO TON SYNXRONISMO GIATI DEN ME ENDIAFEREI O SYNXRONISMOS ME OUTLOOK.ALLA AKOMA KAI AN TO EXO ENERGO EXEI MONADIKO MESO EPILOGHS TO BLUETOOTH KAI OXI TO KALODIO!!!

TI ALLO NA KOITAKSO ....GIATI ARXISE NA MOY THN DINEI

Ακριβως το ιδιο πραμα συμβενει και με μενα εδω και 2 μερες εχω αρχισει κ εκνευριζομε επικυνδινα :cry:

Με τη νέα έκδοση (V 2.0539.1.2) δεν διορθώνετε ένα bug!!!

Αυτό που όταν είσαι σε δίκτιο 3G και σου κάνουν κλήση ομιλίας και το κινητό περάσει σε 2G την ώρα που χτυπάει... Εκείνη τη στιγμή το ring παίζει πιο αργά σαν να κολλάει...:(

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=126706

kserei kaneis pote bgainei kai ti paizei me autes tis kartes???? h an mathei as pei.

epishs se ksena site briksw kati atp 1gb rs-mmc dual voltage. exei bgei??

edit: mperdeutika sto thema me tis rs-mmc dual voltage ithela na to steilw :cry:

ego pantos apo tote pou protopira symbian kinitaki sti arxi panta i siskeves ixan bugs apo to thriliko 6600 to 6630 kai tora to n70...

les re gamoto kai to kanun epitides gia na pigenume oli gia anavathmisi stus eleinus nokiades! :cry: elos piaaaaa as ftiaksune kapote ena kinito xoris provlimta.aa!kai to kalitero ine otan pas stin nokia su lene gia pio logo thes na kanis tin anavathmisi :) kai ante na eksigis sta u.f.o to logo :knife:

alla ti na kanis afta exume kai mou fenete oti tha ta exume kai sto melon eksalu aftes i siskeves ine poli super oles. vlepis boris na kanis sxedon ta panta kai gia afto tis gustaro. :w00t:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg

Ερώτηση (χαζή ίσως πλέον)....

Ποίο ακριβώς το πρόβλημα με χαμένες κλήσεις και ήχους κλήσης του Ν70 ???

Σ'εμένα τουλάχιστον (έχω βάλει ως ήχο κλήσης ένα ΜΡ3) δεν έχει παρουσιαστεί κάτι τέτοιο. Εννοώ ότι δεν έχω βρει αναπάντητη χωρίς να έχω ακούσει τον ήχο κλήσης της (ή τη δόνηση αν το έχω στο αθόρυβο).

Μήπως μου διέφυγε κάτι ??

Αν είναι δυνατόν παιδιά ρίξτε λίγο φως εδώ... :worry: :worry:

απλα οταν σε παιρνουν τηλ βγαινει κανονικα το ονομα αυτου που σε παίρνει αλλα το κινητο δεν ακούγεται....

σαν να το χεις στο αθορυβο...(νομιζω δεν πιανει ουτε η δόνηση.....)...

εγω το καταλαβα σταδιακά...

στην αρχη εβλεπα αναπάντητες και ελεγα...μπα ποτε με πηρε αυτος και δεν το ακουσα....?? :wacko: ώσπου εγινε μπροστα στα ματια μου και κουφαθηκα εντελως.....

ξεκινησε να το κανει μια δυο φορες και μετα το κανε συνέχεια....και μετα απο φορματ....

τωρα εχω μεταφερει ολες τις επαφες μου σε "ομαδα"....

και περιμενω να δω αποτελεσμετα...(ελπιζω δηλαδη…)

Παιδια εβαλα και εγω σημερα την καινουρια αναβαθμηση και ολα καλα , στο nokia shop που την εβαλα ειχε και την αναβαθμηση vodafon live την περασα και τι διαπιστωνω. Δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση καμια εφαμογη ,ειναι κλειδωμενο. Την εβγαλα και ολα οκ. Αρα οσα Ν70 βγουν vodafon live θα ειναι κλειδωμενα.Δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι μετα.

να πω οτι ουτε το κολπο με τις ομαδες δεν επιασε....

τωρα μολις με πηραν τηλ και το κινητο δεν βαραει και παλι.... :mad: :mad: :mad: :mad:

η τελευταια λυση ειναι να κανω φορματ τα παντα και να τα ξαναβαλω απο την αρχη....

ελεος δηλαδη....

Παιδια εβαλα και εγω σημερα την καινουρια αναβαθμηση και ολα καλα , στο nokia shop που την εβαλα ειχε και την αναβαθμηση vodafon live την περασα και τι διαπιστωνω. Δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση καμια εφαμογη ,ειναι κλειδωμενο. Την εβγαλα και ολα οκ. Αρα οσα Ν70 βγουν vodafon live θα ειναι κλειδωμενα.Δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι μετα.

Den yparxei tipota pio zhmiogono gia ena smartphone apo thn apoysia ths dynatothtas egkatastashs efarmogon se ekeino.

Einai omos vevaio pos symvainei kati tetoio;

Mα πως γίνεται αυτό;; Δηλαδή σου βγάζει το μήνυμα όταν στέλνεις στο κινητό μια εφαρμογή ότι δεν είναι αξιόπιστη και σε πετάει έξω;; Είναι δυνατόν;; Είσαι σίγουρος γιατί αυτό δεν έχει ξαναγίνει με τόσα vodafone live smart, το έκανε τώρα η voda;;

Ρε παιδιά μετά την αναβάθμιση παθαίνω κάτι πολύ σπαστικό;; Τι έγινε κάποιο νέο bug ή μόνο εγώ το παθαίνω; Συγκεκριμένα ενώ κινούμαι στο μενού κολλάει πάνω σε ένα εικονίδιο (πολλές φορές βγαίνοντας από κάποια εφαρμογή -αριθμομηχανή, σημειώσεις κλπ- η και έτσι ξαφνικά πηγαίνοντας να βγω από κάποιο φάκελο και μένει κολλημένο για 5-6 δευτερόλεπτα και ότι πατάς σε εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν αντιδρά και γίνονται όλες οι κινήσεις με το που ξεκολλάει. Μόνο εγώ το παθαίνω γιατί πλέον συμβαίνει πολύ συχνά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

μήπως δεν έχεις πσρώξει καλά την mmc??

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Αρχεία .jar και .sis αν εγκατασταθούν στο τηλέφωνο δεν μπορούν να επαναφερθούν στην αρχική τους κατάσταση για να σταλούν σε άλλη συσκευή. Θα πρέπει να υπάρχουν αυτούσια!!

Για τα .sis έχεις δίκιο αλλά για τα .jar κάνεις λάθος.Υπάρχουν στο Ε:\System\MIDlets και στέλνονται κανονικά.

Mα πως γίνεται αυτό;; Δηλαδή σου βγάζει το μήνυμα όταν στέλνεις στο κινητό μια εφαρμογή ότι δεν είναι αξιόπιστη και σε πετάει έξω;; Είναι δυνατόν;; Είσαι σίγουρος γιατί αυτό δεν έχει ξαναγίνει με τόσα vodafone live smart, το έκανε τώρα η voda;;

Ρε παιδιά μετά την αναβάθμιση παθαίνω κάτι πολύ σπαστικό;; Τι έγινε κάποιο νέο bug ή μόνο εγώ το παθαίνω; Συγκεκριμένα ενώ κινούμαι στο μενού κολλάει πάνω σε ένα εικονίδιο (πολλές φορές βγαίνοντας από κάποια εφαρμογή -αριθμομηχανή, σημειώσεις κλπ- η και έτσι ξαφνικά πηγαίνοντας να βγω από κάποιο φάκελο και μένει κολλημένο για 5-6 δευτερόλεπτα και ότι πατάς σε εκείνα τα δευτερόλεπτα δεν αντιδρά και γίνονται όλες οι κινήσεις με το που ξεκολλάει. Μόνο εγώ το παθαίνω γιατί πλέον συμβαίνει πολύ συχνά

εμενα αυτο μου συμβαινει συνεχως και δεν εχω κανει αναβαθμιση.... :confused:

Den yparxei tipota pio zhmiogono gia ena smartphone apo thn apoysia ths dynatothtas egkatastashs efarmogon se ekeino.

Einai omos vevaio pos symvainei kati tetoio;

Ειναι βεβαιο ο φιλος που εχει το nokia shop εχει Ν70 του εστειλα ενα θεμα μεσω profi και οταν πηγε να το κανει εγκτασταση βγηκε μυνημα οτι δεν επιτρεπεται μολις το βγαλαμε το vdafon live ola ok.