Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για τα εικονιδια ειπα, αυτα που βλεπεις οταν μπαινεις στο μενου κλπ:)

αν εκανες φορματ θα ξαναμπαινανε αφου πρεπει να υπαρχουν στη ρομ του κινητου.

Oχι λοιπον, δεν εχω πειραξει κατι απο τα εικονιδια, ουτε καν εφαρμογες δεν εχω εγκαταστησει. Απλα εγκατεστησα μερικα themes, τιποτα αλλο.Και εσβησα τα backrounds που ειχε ηδη.

Oχι λοιπον, δεν εχω πειραξει κατι απο τα εικονιδια, ουτε καν εφαρμογες δεν εχω εγκαταστησει. Απλα εγκατεστησα μερικα themes, τιποτα αλλο.Και εσβησα τα backrounds που ειχε ηδη.

αν δε βρισκεις λυση κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεω μηπως επανελθει:O

αν δε βρισκεις λυση κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεω μηπως επανελθει:O

:cool: Ok φιλε, ευχαριστω για το χρονο σου! Μολις εχω καποιο νεο θα ενημερωσω!

KALHSPERA SE OLOUS.

EDO KAI MIA BDOMADA PROSPA8O NA SYNDESO TO N70 ME TO PC KAI ENO ANAGNORIZONTAI OI DRIVES TOY KALODIOY DEN MPORO NA XRISIMOPOIHSO KANENA SHMEIO TOY PC SUITE OPOIASDHPOTE EKDOSHS....

NA SHMEIO8EI OTI APO TA SETTINGS TOY THL EXO ANENERGO TON SYNXRONISMO GIATI DEN ME ENDIAFEREI O SYNXRONISMOS ME OUTLOOK.ALLA AKOMA KAI AN TO EXO ENERGO EXEI MONADIKO MESO EPILOGHS TO BLUETOOTH KAI OXI TO KALODIO!!!

TI ALLO NA KOITAKSO ....GIATI ARXISE NA MOY THN DINEI

Επειδή λες ότι έχεις δοκιμάσει πολλές εκδώσεις του pc suite όταν απεγκαθιστούσες κάποιο και έβαζες το άλλο, το έκανες με το pc suite cleaner?

Αν όχι χρησιμοποίησε το pc suite cleaner και μετά πέρνα την τελευταία έκδοση του pc suite.

Λεωνίδας

EYXARISTO ALLA EKANA UNISTALL APO TO CONTROL PANEL....POIO EINAI TO PC SUITE CLEANER?

Οριστε και το PC Suite Cleaner: h**p://nds2.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_Cleaner_31.exe

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

παιδια παρατηρησα ενα προβλημα,οταν γραφω μηνυματα(συντομο μηνυμα)οταν πηγαινει στην επομενη σειρα(αφου συμπληρωσω μια σειρα) και παει στην δευτερη εμφανιζεται μια καθετη γραμμη(ασπρη 1,5εκ) κατα μηκος της οθονης αριστερα κατω..σε εσας κανει κατι τετοιο? :confused:

δεν έχω παρατηρήσει καμία κάθετη γραμμή στην αλλαγή σειράς.

Έχεις αλλάξει τα fonts γενικώς ή τα 'θέματα'?

καλη παρατηρηση ,δεν το σκευτηκα οτι μπορει να εφταιγε το θεμα..thanks φιλε μου,αυτο ηταν τελικα το προβλημα! :D

EPANERXOMAI STO XTESINO THEMA APOGOHTEYMENH....

N70 ME PC SUITE 6.6.0.16 & 0.18 KAMIA SYNERGASIA.OI DRIVERS TOY THLEFONOY EINAI MIA XARA ALLA SE KAMIA EFARMOGH TOY PC SUITE DEN DIABAZEI TA DEDOMENA TOY THLEFONOY.

SIGOYRA DEN PEIRAZOYME TA SETTINGS TOY THL ? TO GEGONOS OTI EXO KANEI BACKUP TOY THLEFONOY STHN KARTA EPIREAZEI?

DEN MPORO NA SKEFTO TIPOTA ALLO ...EKTOS KAI AN KAPOIOS EXEI THN EYGENH KALOSYNH NA MOY STEILEI TO OXYGEN FOR SYMBIAN + KEY

EYXARISTO

Μολις βγήκε αναβάθμιση...V2.0539.1.2

Θα σας ενημερώσω σε λίγο για τα προβλήματα που διορθώνει....

:tease:

ο παπάς ο παχύς ο παπαπαπαπαχύς, έφαγε παχιά φακή! γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή???!!! :O

ευχαριστο νεο...!

ευχαριστο νεο...!

εγω μολις πηρα..μου λενε-ναι φεραμε..μετα μου λεει -δεν διορθωνει πολλα ομως..μετα...-μαλλον δεν διορθωνει τιποτα...και μετα μου λεει -πρεπει να την δοκιμασουμε για να δουμε.. :mad:

αχ ρε νοκιααα!! :cry:

εγω μολις πηρα..μου λενε-ναι φεραμε..μετα μου λεει -δεν διορθωνει πολλα ομως..μετα...-μαλλον δεν διορθωνει τιποτα...και μετα μου λεει -πρεπει να την δοκιμασουμε για να δουμε.. :mad:

αχ ρε νοκιααα!! :cry:

Δυστυχώς σου τα είπανε πολυ καλά. Δεν διορθώνει τίποτα....!!! :wacko:

:tease:

ο παπάς ο παχύς ο παπαπαπαπαχύς, έφαγε παχιά φακή! γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή???!!! :O

Δυστυχώς σου τα είπανε πολυ καλά. Δεν διορθώνει τίποτα....!!! :wacko:

tote giati bgike afou den dior8oni tipota?

spacer.png

tote giati bgike afou den dior8oni tipota?

κανεις δεν ξερει την απαντηση σε αυτην την ερωτηση... :whistle: :zzz:

Αν διαβάσετε μερικά posts πιο πρίν θα δείτε ότι όπως φαίνετε σ'αυτή την έκδοση δεν υπάρχει πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις... Δηλαδή οι ήχοι ακούγονται ΠΑΝΤΑ!

Βέβαια εγώ δεν θα τη βάλω αν δεν δω ότι δεν διορθώνει τίποτα άλλο... Δεν μπορώ να αφήσω το κινητό μία ολόκληρη μέρα στα χέρια κάποιου που δεν ξέρει (συνήθως) τι του γίνετε μόνο για τους ήχους....

Δεν διορθωνει ουτε το προβληματακι του ραδιοφωνου ? :worry:

Μου κανει εντυπωση ,διοτι ειχα διαβασει οτι κατοχοι του Ν70 ,αγορασμενο απο 3 UK με V2.0539.1.2, λενε οτι τα παρασιτα με ραδιοφωνο & distortion problems με τον ηχο κλησης , δεν υπαρχουν. :worry:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1111253#post1111253

Λογικα θα την περασω παντως στο Ν70 ,τελος της εβδομαδας .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δεν διορθωνει ουτε το προβληματακι του ραδιοφωνου ? :worry:

Μου κανει εντυπωση ,διοτι ειχα διαβασει οτι κατοχοι του Ν70 ,αγορασμενο απο 3 UK με V2.0539.1.2, λενε οτι τα παρασιτα με ραδιοφωνο & distortion problems με τον ηχο κλησης , δεν υπαρχουν. :worry:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1111253#post1111253

Λογικα θα την περασω παντως στο Ν70 ,τελος της εβδομαδας .

Mήπως είναι θέμα αυθυποβολής; :rolleyes:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.