Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επιτέλους ραδιόφωνο!!το 3230 δεν μου άρεσε. το hs-2r με το ραδιο για 6630 - 6680 γεμάτο παράσιτα. το n70 πιστεύω πως είναι πληρέστατο ενώ εχθές τραβήξαμε 2 φωτό με 6680 και n70 δίπλα δίπλα. Τεράστια διαφορά στην εικόνα. Καλημέρα σε όλους!
Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

to radio kanei diakopes???? einai kalo???

prepei na sai mes thn efarmogh tou radio gia na akous?? h mporeis px na grafeis minima k na akous radio???

phga sto plaisio simera thesssaloniki kai mou pan teliwse k oti tha ksanaferoun se dio bdomades..... :(

kana allo magazi thess???

nokia shop β. όλγας 509 € με πιστωτική + 12 €

2310 413498

ράδιο χωρίς διακοπές και ναι μπορείς να κάνεις τα πάντα ακούγοντας ράδιο.

Σ'εμένα πάντως δεν κάνει διακοπές ή γρατζουνίσματα στο ήχο το ράδιο. Πιστεύω ότι είναι αποκλειστικά θέμα λήψης σήματος. Δοκιμάστε σε διάφορα μέρη και κάνετε εδώ ένα ποστ με τις εντυπώσεις.

Πάντως παραμένει λίγο "σπαστικό" εκ μέρους της ΝΟΚΙΑ να σε υποχρεώνει να είσαι σε δίκτυο για να ενεργοποιήσεις το ράδιο. Ας όψονται οι εμπορικές συμφωνίες λόγω "visual radio"... :mad:

Και μια μικρή παρατήρηση - ερώτηση (σε όσους έχους δοκιμάσει το 6680)....

Το πορτάκι της μνήμης του Ν70 ανοίγει σαν ξεχαρβαλωμένο, εννοώντας ότι όταν είναι ανοικτό η σύνδεσή του με το τοίχωμα του κινητού είναι σχεδόν... λαστιχένια !!! και μοιάζει να είναι έτοιμο να αποκολληθεί από το κινητό και να σου μείνει στο χέρι :confused: :confused:

Είναι έτσι και στα δικά σας Ν70 ??? Μήπως κάτι τέτοιο υπήρχε και στο 6680 γι'αυτό δεν έχει γραφεί τίποτε ακόμη, καθώς θεωρείται κάτι το γνωστό ????

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Και μια μικρή παρατήρηση - ερώτηση (σε όσους έχους δοκιμάσει το 6680)....

Το πορτάκι της μνήμης του Ν70 ανοίγει σαν ξεχαρβαλωμένο, εννοώντας ότι όταν είναι ανοικτό η σύνδεσή του με το τοίχωμα του κινητού είναι σχεδόν... λαστιχένια !!! και μοιάζει να είναι έτοιμο να αποκολληθεί από το κινητό και να σου μείνει στο χέρι :confused: :confused:

Είναι έτσι και στα δικά σας Ν70 ??? Μήπως κάτι τέτοιο υπήρχε και στο 6680 γι'αυτό δεν έχει γραφεί τίποτε ακόμη, καθώς θεωρείται κάτι το γνωστό ????

Ετσι ειναι φιλε nickvog και στα δικα μας Ν70 ,στο 6680 ειναι διαφορετικο το πορτακι ,ειναι σταθερο και αλλο υλικο,μεταλλικο .

http://img429.imageshack.us/img429/5281/dsc007197kf.th.jpg http://img429.imageshack.us/img429/4089/dsc007219fo.th.jpg

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ετσι ειναι φιλε nickvog και στα δικα μας Ν70 ,στο 6680 ειναι διαφορετικο το πορτακι ,ειναι σταθερο και αλλο υλικο,μεταλλικο .

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση φίλε nervous :)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

καοριζικο το N-70 στους νεους κατοχους,να το χαιρεστε παιδια.

ασε κι εγω την πρωτη φορα που πηγα να βαλω την καρτα μνημης παραλιγο να μου μεινει στο χερι το πορτακι της θυρας,ε,τωρα το συνηθισα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

όντως το χάρηκα πολύ. Ακόμη βέβαια δεν του έχω περάσει τίποτα από apps & games. Περιμένω να σχολάσω για να ασχοληθώ μαζί του το Σαβ./κο. Να δούμε τώρα τί θα κάνω το 6680 μου! lol.

φιλε ταξιδιωτης22 ξερεις αν εδω στο ηρακλειο κρητης υπαρχει πουθενα διαθεσιμο?

θελω να το δω απο κοντα πριν το αγορασω.

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Πάντως παραμένει λίγο "σπαστικό" εκ μέρους της ΝΟΚΙΑ να σε υποχρεώνει να είσαι σε δίκτυο για να ενεργοποιήσεις το ράδιο. Ας όψονται οι εμπορικές συμφωνίες λόγω "visual radio"...

auto ti tha pei mporei kapoios na to eksighsei giati den exw katalabei?????

Πάω κι εγώ να το πάρω.

Για τα 3.7 mm και τα 4.8mm έχουν να κάνουν με εστιακές αποστάσεις των φακών αλλά δε μπορούμε να κάνουμε άμεση σύγκριση αν δεν άναφέρονται σε συστήματα με ακριβώς ιδιες φυσικές διαστάσεις αισθητήρα (εμβαδον, οχι Megapixel). Αν μιλάμε για τον ίδιο αισθητήρα το 3.7 είναι πιο ευρυγώνιος.

Το 2.8 που γράφει μετά, σε σχέση με το 3.2, σημαίνει λίγο πιο φωτεινός φακός άρα το 2.8 είναι (ελαφρά) καλύτερο

Δηλαδή οι φακοί των beta ήταν είναι καλύτεροι?! :wacko: :w00t:

auto ti tha pei mporei kapoios na to eksighsei giati den exw katalabei?????

Ρίξε μια ματιά εδώ και αν δεν καταλάβεις, εδώ είμαστε! ;)

siga min psaxnw olokliros site sta agglika kiolas :P ase pei kapoios me dio protaseis :P

prepei na pianeis sima gia na pianei radio h asxeto???

Και γω αυτό δε το κατάλαβα μάλλον εννοούν ότι αν δεν έχεις σήμα δικτύου δε πιάνει και ράδιο αλλά αυτό είναι παράλογο γιατί όταν ταξιδεύεις και γενικότερα πολλές φορές το σήμα χάνεται, κλείνει και το ράδιο;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Και γω αυτό δε το κατάλαβα μάλλον εννοούν ότι αν δεν έχεις σήμα δικτύου δε πιάνει και ράδιο αλλά αυτό είναι παράλογο γιατί όταν ταξιδεύεις και γενικότερα πολλές φορές το σήμα χάνεται, κλείνει και το ράδιο;;

Ειλικρινα δεν ξερω τι γινεται σε περιπτωσεις χαμηλου σηματος ,αυτο που διαπιστωσα εγω (και οι υπολοιποι) ,ειναι οτι, οταν το κινητο ειναι σε flight-offline mode ,το ραδιοφωνο δεν λειτουργει. Αυτο συμβαινει διοτι στο τηλεφωνο το απλο ραδιοφωνο & το visual radio ειναι μια εφαρμογη .

Το visual radio ζηταει πληροφοριες απο το δικτυο και ετσι απο την στιγμη που δεν δινονται πληροφοριες ,δεν αφηνει να λειτουργησει το απλο ραδιοφωνο. :(

Κριμα :(

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

To εχει το ΟΤΕShop, ειδε κανεις;

Σε λιγο ερχεται η επιδοτηση μου...και σκεφτομαι να παω να το παρω. Φαινεται πολυ πληρες κινητο.

Nαι καταλαβα το 3.7mm 1:2.8 του pre-release N70 με τα δικα μας (4.8mm 1:3.2).

Απλως παρεθεσα και του 6680 μιας και το ειχα διπλα :O

:yahoo: :up:

Παιδες να ρωτησω σχετικα με το ραδιοφωνο - σας κανει καποιες διακοπες ,επαναλαμβανομενες ,γενικα ?

Σε εμένα κάνει πάντος (νομίζω όχι όσες φορές το βάζω!).

Είναι περίπου κάθε 5 δευτερόλεπτα ένα κρκρκρκ!

Σε εμένα κάνει πάντος (νομίζω όχι όσες φορές το βάζω!).

Είναι περίπου κάθε 5 δευτερόλεπτα ένα κρκρκρκ!

Ακριβως γι αυτο μιλαω ,ειναι εκνευριστικο :mad: :cry:

Δοκιμασα και τα ακουστικα του 9500,6680 ,χωρις διαφορα.

iPhone 5S Space Grey

Καθε 5 δευτερολεπτα;;;; :w00t: :mad:

Εντελως σπαστικο φανταζομαι!

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Προφανός είναι πρόβλημα λογισμικού (αυτό το κρκρκρκ) και θα υπάρξη αναβάθμιση...

---

Άλλο ένα bug:

Όταν έρθει ένα μύνημα και το διαβάσουμε και είναι μεγάλο πατάμε το κάτο βέλος για να προχορήσουμε... Εκεί κολλάει λίγο το theme και επανέρχετε!

---

Σε 7 μέρες θα έχω και Vodafone 2gether και θα σας πω πως συμπεριφέρετε η συσκευή με αυτό.;)

Μολις το εβγαλα απο την πριζα κι εγω και το ψαχνω οι πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες!!!

Μολις το εβγαλα απο την πριζα κι εγω και το ψαχνω οι πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες!!!

Τι γίνεται με την περιήγηση στο Δίκτυο; Μονο σελίδες σε WAP εμφανίζει;

radioel

Τι γίνεται με την περιήγηση στο Δίκτυο; Μονο σελίδες σε WAP εμφανίζει;

Yπαρχει προεγκατεστημενη η Opera 8

iPhone 5S Space Grey