zananiro Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 (edited) Το ίδιο λέμε. Κάθησα και τα είδα συγκριτικά όλα. Δεν βλέπω κανένα άλλο λόγο για αναβάθμιση όμως. Το BAND A2 που έχω τώρα έχει ήδη μεγάλη οθόνη και δεν βλέπω κανένα μεγάλο πλεονέκτημα στα καινούρια πέρα από τον αυξημένο χρόνο stand by. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΕντάξει, εξαρτάται τι ζητάς. Και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα 2 ήμουνα. Αλλά για εμένα η τριπλάσια διάρκεια μπαταρίας, η αδιαβροχοποιηση και το mode για κολύμπι, που λένε πολύ ειδικά τώρα το καλοκαίρι, και η τεχνολογία για στατιστικά ύπνου που έχει το honor μέτρησαν πολύ. Στα χρήματά τους αυτά τα 2 είναι τα καλύτερα νομίζω γιατί το xiaomi έχει πολλά μειονεκτήματα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 4, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Εγώ ετοιμάζομαι για αλλαγή. Η φόρτιση μου έχει σπάσει τα νεύρα. Θέλει 10 λεπτά ευθυγράμμιση με την Βάση για να ξεκινήσει να φορτίζει.. Δεν ξέρω αν πάω στο Huawei Band 3 ή στο αντίστοιχο ΧΙΑΟΜΙ. Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΈτσι για την ιστορία ενημέρωσα (τουλάχιστον την ελληνική αντιπροσωπεία) για αυτή τη κατά με λανθασμένη λειτουργία (ούτε ο εκπρόσωπος που μίλησα το γνώριζε, αν και κάτοχος) και μου είπαν ότι πράγματι δεν είναι ότι το καλύτερο έτσι όπως εμφανίζει τα push... και ειδικά για κάποιον που θέλει να το φορέσει στο δεξί χέρι... Προσωπικά το έβαλα στην άκρη... Κρίμα.... Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Έτσι για την ιστορία ενημέρωσα (τουλάχιστον την ελληνική αντιπροσωπεία) για αυτή τη κατά με λανθασμένη λειτουργία (ούτε ο εκπρόσωπος που μίλησα το γνώριζε, αν και κάτοχος) και μου είπαν ότι πράγματι δεν είναι ότι το καλύτερο έτσι όπως εμφανίζει τα push... και ειδικά για κάποιον που θέλει να το φορέσει στο δεξί χέρι... Προσωπικά το έβαλα στην άκρη... Κρίμα.... Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο δεξί χέρι το φοράω. Τι θέμα έχουν τα Push; Εγώ πάντως εξαιτίας του θέματος της φόρτισης και επειδή το HUAWEI BAND 3 κρατάει 30 μέρες, παράγγειλα το νέο μοντέλο Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Καλημέρα. Κάποιες ερώτησεις. Τα στοιχεία του ύπνου τα μετράει αυτόματα ή πρέπει να πατήσεις κάτι? Επίσης, καταγράφει τον ύπνο οποιαδήποτε ώρα κι αν κοιμάσαι? πχ το amazfit bip καταγράφει μόνο τον νυχτερινό, ενώ εγώ επειδή δουλεύω νύχτα, κοιμάμαι την μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Καταγράφει αυτόματα όλες τις ώρες ύπνου, πρωί μεσημέρι βράδυ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 21, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Καταγράφει αυτόματα όλες τις ώρες ύπνου, πρωί μεσημέρι βράδυ Sent from my iPhone using TapatalkΕίσαι σίγουρος για το Α2? Δεν έχω δει καταγραφή μεσημεριανού ύπνου. Ή τις 1-2 ώρες ύπνου τις προσπερνά;; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Είμαι σίγουρος Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Είμαι σίγουρος Sent from my iPhone using Tapatalk Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Καλησπερα. Εδω και τρεις μερες σταματησε να μετρα δεδομενα υπνου. Τα υπολοιπα κανονικα. Ξερετε τι πρεπει να κανω?? Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Στην τελευταία αναβάθμιση του HUAWEI Health, έχει πάνω πάνω ένα πορτοκάλι πλαίσιο. Αριστερά έχει τα βήματα, δεξιά ένα ρολογακι. Πατώντας στο ρολογακι μας βγάζει ένα γράφημα από διαφορετικές μέρες. Έχει 4 modes. Εμένα με ενδιαφέρει το 4ο, Trained. Πώς το βάζουμε να μετράει αυτό; Πάω 3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο και κάνω βάρη, όχι ποδήλατο κλπ. Γιατί δεν μετράει τίποτα; Και στο band, στο sport έχει μόνο περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Πήρα το Honor Band 3. Προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται όταν το συνδέω με iphone με επιλογή ελληνικής γλώσσας να μην εμφανίζει κινέζικα στο Band αλλά αγγλικά. Αν γυρίσω το iphone στα αγγλικά, γυρνάει και το Band. Όταν επαναφέρω το iphone στα ελληνικά όμως γυρνάει αυτόματα και το Band στα κινέζικα. Υπάρχει τρόπος ή τσάμπα πέταξα τα λεφτά μου; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 31, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Πήρα το Honor Band 3. Προσπαθώ να καταλάβω πως γίνεται όταν το συνδέω με iphone με επιλογή ελληνικής γλώσσας να μην εμφανίζει κινέζικα στο Band αλλά αγγλικά. Αν γυρίσω το iphone στα αγγλικά, γυρνάει και το Band. Όταν επαναφέρω το iphone στα ελληνικά όμως γυρνάει αυτόματα και το Band στα κινέζικα. Υπάρχει τρόπος ή τσάμπα πέταξα τα λεφτά μου; :cry:Δεν θυμάμαι να υποστηρίζει ελληνική γλώσσα από το κινητό. Και εγώ πάντα στα Αγγλικά τα δουλεύω αυτά τα κινέζικα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Δεν θυμάμαι να υποστηρίζει ελληνική γλώσσα από το κινητό. Και εγώ πάντα στα Αγγλικά τα δουλεύω αυτά τα κινέζικα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Λοιπόν, για να είμαι δίκαιος τώρα που το δούλεψα λίγο, το Band 3 εμφανίζει κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες όταν έρχονται ειδοποιήσεις και το όνομα του αποστολέα και το κείμενο κανονικότατα στα ελληνικά και μάλιστα με μικρούς χαρακτήρες. :D Το μόνο πρόβλημα είναι ότι στην αρχική οθόνη ο ΜΗΝΑΣ εμφανίζεται με κινέζικα όπως και στις υπόλοιπες οθόνες (τρέξιμο, κολύμβηση κλπ) περνάει ένα κυλιόμενο κείμενο επίσης στα κινέζικα. Αν γυρίσω το κινητό (iphone) σε γλώσσα αγγλικά και περιοχή ΗΠΑ, τότε όλα αυτά τα κινέζικα γίνονται αμέσως αγγλικά. Το πρόβλημα είναι διεθνές απ' ότι έχω καταλάβει και πραγματικά απορώ στις τόσες ρυθμίσεις που έχει γιατί δεν έβαλαν μία ακόμη να επιλέγεις γλώσσα με το χέρι και όχι να βλέπει αυτόματα αυτή του κινητού κι αν δεν υπάρχει διαθέσιμη η ίδια, αν σε πηγαίνει αυτόματα στα κινέζικα. :mad: Όπως και να έχει, το πρόβλημα είναι σχετικά ανεκτό όταν με ελάχιστα χρήματα έχεις ένα μηχανηματάκι που σου προσφέρει τόσα πολλά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Λοιπόν, για να είμαι δίκαιος τώρα που το δούλεψα λίγο, το Band 3 εμφανίζει κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες όταν έρχονται ειδοποιήσεις και το όνομα του αποστολέα και το κείμενο κανονικότατα στα ελληνικά και μάλιστα με μικρούς χαρακτήρες. :D . :) Είχα την εντύπωση ότι λύθηκε το θέμα του μενού με update γιατί και εγώ με αγγλικά το δουλεύω το κινητό. Υπάρχει νήμα πάντως για το honor band 3 εδώ https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=454226 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Είχα την εντύπωση ότι λύθηκε το θέμα του μενού με update γιατί και εγώ με αγγλικά το δουλεύω το κινητό. Υπάρχει νήμα πάντως για το honor band 3 εδώ https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=454226 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Ευχαριστώ, δεν το είχα προσέξει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Στο δεξί χέρι το φοράω. Τι θέμα έχουν τα Push; Εγώ πάντως εξαιτίας του θέματος της φόρτισης και επειδή το HUAWEI BAND 3 κρατάει 30 μέρες, παράγγειλα το νέο μοντέλο Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkΠως τα διαβάζεις; Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Πουλ παλιό το θέμα αλλά... μόλις το πήρα κι εγώ εδώ και 3 μέρες. Ξαφνικά σταμάτησε να ανάβει η οθόνη με το γύρισμα του καρπού. Έκανα reset/restart κλπ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Πουλ παλιό το θέμα αλλά... μόλις το πήρα κι εγώ εδώ και 3 μέρες. Ξαφνικά σταμάτησε να ανάβει η οθόνη με το γύρισμα του καρπού. Έκανα reset/restart κλπ. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Έχεις κλικαρισμενη τη σχετική επιλογή στην εφαρμογή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimri13 Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Ξέρει ή έχει κάποιος θέμα με drain της μπαταρίας? Εδώ και 2 βδομάδες με το ζόρι μου βγάζει 2 μέρες. Reset έχω κάνει ήδη όπως και διαγραφή συσκευής και επαναπροσθέση. Παράθεση Sagem MW3020 -> Nokia 3330 -> Sony Ericsson K500 -> Sony Ericsson K750 -> LG Renoir -> Motorola RAZR-> Samsung Galaxy S4-> HTC One M8-> LG G5 -> Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts