bill80_ Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Ήρθε και σε μένα, το πρώτο που παρατήρησα είναι πως δεν έφτιαξε το κρασαρισμα του Facebook.... Μακάρι να είναι θέμα εφαρμογής. Κατά τα άλλα δεν παρατήρησα αλλαγή ακόμα σε κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Εγώ αυτό που παρατήρησα ήδη είναι το εξής, δύο φορές που χρειάστηκε από χθες να το κάνω επανεκκίνηση, βλέπω αύξηση της ελεύθερης μνήμης σε σχέση με πριν, πριν δλδ έβλεπα 3,1 έως 3,2 ελεύθερη μνήμη στο άνοιγμα ενώ τώρα βλέπω 3,7 έως 3, 8, στο άνοιγμα τονίζω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Κάτι δε μ'αρεσει στο ηχο μετα το τελευταιο Update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Εγώ μόλις βρήκα το πρώτο bug, δεν συντονίζει στην δόνηση και γενικά στις ειδοποιήσεις με το mi band 2, αυτό το είχα πριν πάμε στην 9.1.3.0, διορθώθηκε μόλις μεταβήκαμε η 9.1.3.0 και χθες με το που έβαλα την 9.1.4.0 ξανά τα ίδια. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Εγώ μόλις βρήκα το πρώτο bug, δεν συντονίζει στην δόνηση και γενικά στις ειδοποιήσεις με το mi band 2, αυτό το είχα πριν πάμε στην 9.1.3.0, διορθώθηκε μόλις μεταβήκαμε η 9.1.3.0 και χθες με το που έβαλα την 9.1.4.0 ξανά τα ίδια. Αυτό μου ακούγεται σαν θέμα του Mi Fit. Πάντως με το Amazfit Bip δεν έχω θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Αυτό μου ακούγεται σαν θέμα του Mi Fit. Πάντως με το Amazfit Bip δεν έχω θέμα. Έχει κάνει άπειρες αναβαθμίσεις το mi Fit, το πρόβλημα παραμένει ακόμη, μόνο με την προηγούμενη έκδοση 9.1.3.0 δούλευε σωστά. Αναγκαστικά θα περιμένω την επόμενη με miui 10 μήπως φτιάξει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Παιδιά, υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσουμε το home button; δηλαδή όταν είναι κλειστό όταν το αγγίζεις να μην ανάβει η οθόνη. Ευχαριστώ! Παιδιά καμιά βοήθεια; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatzhs Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 (edited) Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται να απενεργοποιηθει η μπάρα των ενημερώσεων που κατεβαίνει (fb κλπ); Επίσης στο πρόγραμμα του καιρού δεν βρίσκω την Ελλάδα και την περιοχή μου... Πως γίνεται να το διορθώσω; Edited June 22, 2018 by xatzhs Extra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knerantz Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Παιδιά, υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσουμε το home button; δηλαδή όταν είναι κλειστό όταν το αγγίζεις να μην ανάβει η οθόνη. Ευχαριστώ! Στην global rom δεν έχω βρει κάποια τέτοια επιλογή. Δεν νομίζω πως γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Καλημέρα και καλή εβδομάδα με νέο Update 9.6.2.0 NCHIMIFD 417 MB Downloading.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Καλημέρα και καλή εβδομάδα με νέο Update 9.6.2.0 NCHIMIFD 417 MB Downloading.. καταλαβε κανείς τι αλλάζει με αυτή?? Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Όλο άχρηστες αναβαθμίσεις... Αντί να βελτιώσουν για παράδειγμα, το βίντεο που χάλασε με την πρώτη αναβάθμιση ασχολούνται με χαζομάρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Όλο άχρηστες αναβαθμίσεις... Αντί να βελτιώσουν για παράδειγμα, το βίντεο που χάλασε με την πρώτη αναβάθμιση ασχολούνται με χαζομάρες.. η μπροστινή κάμερα είναι γελοία.καλύτερη έχει το le max 2 της κοπέλας μου(κινητο 130 ευρώ).Ολο κοκκινίζει τα πρόσωπα Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 η μπροστινή κάμερα είναι γελοία.καλύτερη έχει το le max 2 της κοπέλας μου(κινητο 130 ευρώ).Ολο κοκκινίζει τα πρόσωπα Η μπροστινη κάμερα αν την αφήσεις να κάνει face detection μόνη της, χαλάει την φωτο.. Εγώ κάνω touch focus εκεί που θέλω μέχρι να δώσει την κατάλληλη φωτομετρηση και μετά βγάζω τη φωτο.. Το βίντεο από την άλλη, επειδή ασχολήθηκα, έχει κάθε 3 δευτερόλεπτα ένα τρέμουλο, και ο θόρυβος στην εικόνα κάνει πάρτυ... Όταν το πήρα δεν ήταν έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Η μπροστινη κάμερα αν την αφήσεις να κάνει face detection μόνη της, χαλάει την φωτο.. Εγώ κάνω touch focus εκεί που θέλω μέχρι να δώσει την κατάλληλη φωτομετρηση και μετά βγάζω τη φωτο.. Το βίντεο από την άλλη, επειδή ασχολήθηκα, έχει κάθε 3 δευτερόλεπτα ένα τρέμουλο, και ο θόρυβος στην εικόνα κάνει πάρτυ... Όταν το πήρα δεν ήταν έτσι. σε μοντέλο 2018 πρέπει να κάνουμε φωτομέτρηση για να βγάλουμε μια σελφι...ήμαρτον Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxioths197 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 θα παω για το mi8.... Παράθεση mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 θα παω για το mi8.... Το χουνε παρατημένο σαν μοντέλο πάντως ενώ είναι συσκευαρα...αν διορθωσουν μπροστινη κάμερα και βίντεο δεν το αλλάζω με τίποτα.. Αλλά χλωμό το βλέπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Το χουνε παρατημένο σαν μοντέλο πάντως ενώ είναι συσκευαρα...αν διορθωσουν μπροστινη κάμερα και βίντεο δεν το αλλάζω με τίποτα.. Αλλά χλωμό το βλέπω.. Μπροστινή κάμερα τράβα με οποιοδήποτε άλλο app και είναι μια χαρά. Όσον αφορά το βίντεο για xiaomi καλό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Το χουνε παρατημένο σαν μοντέλο πάντως ενώ είναι συσκευαρα...αν διορθωσουν μπροστινη κάμερα και βίντεο δεν το αλλάζω με τίποτα.. Αλλά χλωμό το βλέπω.. Δεν νομίζω να το έχουνε παρατημένο όπως λες, τρίτο update σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, και υπάρχει η επερχόμενη αναβάθμιση σε MIUI 10 και OREO 8. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Δεν νομίζω να το έχουνε παρατημένο όπως λες, τρίτο update σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, και υπάρχει η επερχόμενη αναβάθμιση σε MIUI 10 και OREO 8. Το ότι είμαστε ακόμα σε Android 7.1 δεν το λες και update... Μια συσκευή σαν αυτή της σειράς Mi, όχι redmi, θα πρεπε να παίρνει απτις πρώτες αναβάθμιση ουσίας και όχι ότι να ναι..το κινητό διαφημιζοταν για την κάμερα του και το face.unlock..και επίσης miui 10 τελευταίοι θα πάρουμε από τι λένε.. Πάντως στο επίσημο miui φόρουμ τους κράζουν όλοι απ ότι είδα. Μακάρι να δούμε μαζί με το miui 10 και oreo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Το ότι είμαστε ακόμα σε Android 7.1 δεν το λες και update... Μια συσκευή σαν αυτή της σειράς Mi, όχι redmi, θα πρεπε να παίρνει απτις πρώτες αναβάθμιση ουσίας και όχι ότι να ναι..το κινητό διαφημιζοταν για την κάμερα του και το face.unlock..και επίσης miui 10 τελευταίοι θα πάρουμε από τι λένε.. Πάντως στο επίσημο miui φόρουμ τους κράζουν όλοι απ ότι είδα. Μακάρι να δούμε μαζί με το miui 10 και oreo. Δεν είναι ναυαρχίδα το mi note 3. Ναυαρχιδα ήταν το mi note 2. Το 3 άλλαξε κατηγορία και έγινε (upper) mid range. Όσον αφορά το τίτλο "mi" δεν έχει πλέον καμία σχέση.... Εκτός αν θεωρούνται ναυαρχίδες τα mi a1, mi 5x, mi max κλπ. Όσον αφορά τα επίσημα forum είναι σύνηθες φαινομενο. Σε οποιουδηποτε κινητού ή εταιρειας πάντα κραξιματα θα δεις. Δύσκολα να μπει να γράψει κάποιος "είναι τέλεια η συσκευή"... Συνήθως για παράπονα ή προβλήματα μπαίνεις να γράψεις. Δεν λέω, την global την έχει λίγο δεύτερη σε σχέση με china όπου έχει πολύ περισσότερα updates. Αλλά δεν το θεωρώ παρατημένο το κινητό. Ειδικά αν βάλεις καμιά china based (πχ eu) είσαι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Αυτα που προσεξα απο το νεο Update Μεχρι στιγμης ειναι καποια καινουργια wallpapers.. το widgets UI οπως παλια ... Αυτά.. :lol: α και στο Lockscreen το ρολοι διαφορετικο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Δεν είναι ναυαρχίδα το mi note 3. Ναυαρχιδα ήταν το mi note 2. Το 3 άλλαξε κατηγορία και έγινε (upper) mid range. Όσον αφορά το τίτλο "mi" δεν έχει πλέον καμία σχέση.... Εκτός αν θεωρούνται ναυαρχίδες τα mi a1, mi 5x, mi max κλπ. Όσον αφορά τα επίσημα forum είναι σύνηθες φαινομενο. Σε οποιουδηποτε κινητού ή εταιρειας πάντα κραξιματα θα δεις. Δύσκολα να μπει να γράψει κάποιος "είναι τέλεια η συσκευή"... Συνήθως για παράπονα ή προβλήματα μπαίνεις να γράψεις. Δεν λέω, την global την έχει λίγο δεύτερη σε σχέση με china όπου έχει πολύ περισσότερα updates. Αλλά δεν το θεωρώ παρατημένο το κινητό. Ειδικά αν βάλεις καμιά china based (πχ eu) είσαι μια χαρά. Όχι δεν είπα ότι είναι ναυαρχίδα το γνωρίζω φυσικά.. Αλλά δεν είναι και από τα φτηνα της εταιρείας εννοείται. Τα περισσότερα παράπονα είναι για την global stable, οι κινεζικές είναι πιο μπροστά συνήθως. Θα είχα ήδη περάσει σε eu αλλά είμαι γκαντέμης και χάλασε το pc... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Όχι δεν είπα ότι είναι ναυαρχίδα το γνωρίζω φυσικά.. Αλλά δεν είναι και από τα φτηνα της εταιρείας εννοείται. Τα περισσότερα παράπονα είναι για την global stable, οι κινεζικές είναι πιο μπροστά συνήθως. Θα είχα ήδη περάσει σε eu αλλά είμαι γκαντέμης και χάλασε το pc... Απλά σκέψου λίγο και κινητά τύπου mi5x και mi max για να καταλάβεις τι εννοώ οι οποίες ξεκάθαρα είναι τύπου redmi συσκευές. Πλέον ο τίτλος mi δεν έχει καμία σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. June 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2018 Απλά σκέψου λίγο και κινητά τύπου mi5x και mi max για να καταλάβεις τι εννοώ οι οποίες ξεκάθαρα είναι τύπου redmi συσκευές. Πλέον ο τίτλος mi δεν έχει καμία σημασία. Καλά αυτά είναι ένα κλικ πιο κάτω σίγουρα, αλλά το mi note 3 είναι σίγουρα ένα κλικ πιο πάνω από αυτά.. Κατατάσσεται στα αμέσως επόμενα από τα flagship.. Ο snapdragon 660 δεν είναι και 625 ούτε 636.. Είναι σαν μια υπό-κατηγορία μόνο του ρε παιδάκι μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts