Jump to content

[OnePlus 5T] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κ.τ.λ)

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 599
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατερίνα ειναι η OnePlus 5T Bumper Case Ebony Wood ;;;

αν ναι ενδιαφέρομαι :D

Ναι Λευτέρη, η σκούρα καφέ. Σου στέλνω pm

Φιλικά, Κατερίνα

Για οσους θέλουν να εκμεταλευτουν την τεχνολογία aptx hd που υπάρχει στο κινητό μας στον ηχο σε bluetooth ακουστικα, προτείνω αυτά εδω τα "in ear" ακουστικά με πολύ καλή σχέση αξίας / τιμής σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Είναι Γαλλικά αλλά φυσικά κατασκευάζονται Κινα. http://divacore.com/en/wireless-hd-bluetooth-sport-earbuds-blueskull .

Να σημειωσω ότι υπάρχουν πολλά ακουστικά που μιλουν για hi fi και hd ηχο αλλά υποστηρίζουν μονο μέχρι cd quallity (απλό aptx). Μετά απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σε αυτά. Σημερα πρωτη μερα δοκιμης. Ο ήχος;;; Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ !!! Γεμάτος και καθαρός ταυτόχρονα, σε όλες τις μπάντες. Εχει μια μικρη έμφαση σε γλυκά μπασα αλλα χωρίς να χάνεται σχεδόν καμία λεπτομέρεια. Με συνδυασμό dolby atmos στο κινητό ο ήχος σκοτώνει! Φυσικά υποστηρίζουν looseless audio με πραγματικό aptx hd (24μπιτο ηχο) και πάρα πολύ καλό noice reduction. Τα ακουστικά κάθονται πάρα πολύ καλά στα αυτιά σε κάθε είδους δραστηριότητα και είναι πανάλαφρα. Το μικρόφωνο του για τις κλήσεις πολύ καλό. Η αυτονομία τους ειναι στις 10 ωρες αλλά ακομα δεν την εχω τεστάρει. Θα ήθελα να εχουν μαγνητες (όπως άλλα) για να δενονται μεταξυ τους πανω μου σαν κολιες οταν δεν τα χρησιμοποιω, γιατι φοβαμαι μην τα χασω, αλλά τι να κανω...καπου επρεπε να συμβιβαστω. Τα αγόρασα απο το amazon Γαλλίας (https://www.amazon.fr/Divacore-BLUESKULL-Ecouteurs-intra-auriculaires/dp/B013IIJ6FK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1516888266&sr=8-1&keywords=divacore+blueskull), γιατί από το επίσημο site που προσπαθησα δεν στέλνουν ακόμα Ελλάδα μου είπαν , λόγω προβλημάτων τελωνείου!!! Τα αγορασα όμως στην ιδια τιμη, πληρωνοντας μονο μεταφορικά επιπλέον σε σχεση με το επίσημο σαιτ που την αποστολή την εχει δωρεαν. Οπουδήποτε αλλού στοιχίζουν 30 ευρώ περισσότερο (ακόμα και στο amazon.uk). H Deutsche Post DHL διαχειρίστηκε την αποστολή!!! (περιεργο γιατι τα πηρα απο amazon.fr) και μου ηρθε μετα απο 7 μέρες με ελτα κουριερ.

edit: η συνδεση του με το bluetooth ειναι καλη και σταθερη χωρις καμια παραμορφωση. Και αυτο επειδη το κινητο μας εχει τελευταιο πρωτοκολο.. Το μονο ..."ελλατωμα" αν μπορει να πει κανεις ειναι οτι μετα τα 6-7 μετρα απομακρυνση απο αυτο ο ηχος αρχιζει να διακοπτεται.

Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

μας έκανες πολύ μεγάλη ζημια..μας έβαλες σε έξοδα..

Υ.Γ. η έκδοση redskull τι διαφορα εχει;;

HTC HD2

HTC Desire HD

iphone 4 5.0.1 JB

Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB

HTC Sensation XE

μας έκανες πολύ μεγάλη ζημια..μας έβαλες σε έξοδα..

Υ.Γ. η έκδοση redskull τι διαφορα εχει;;

Δεν θα το μετανιώσεις.. Τα redskull είναι Άλλου τύπου ακουστικά όπως βλέπεις στο site αλλά δεν λέει στα χαρακτηριστικά αν είναι aptx hd... Τα μόνα που θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή είναι τα antipodes που έχουν.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Τα ακουστικά θα τα τσιμπήσω ..εγώ βαρεθεί να βάζω και να βγάζω βύσματα..

Θα με εξυπηρετήσουν..

Ψάχνω ταυτόχρονα και θηκη για το 5τ μου αν αν κάποιος δίνει.

Μόνο τις original κ μόνο sandstone ή karbon ή silicon.

HTC HD2

HTC Desire HD

iphone 4 5.0.1 JB

Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB

HTC Sensation XE

Τα ακουστικά θα τα τσιμπήσω ..εγώ βαρεθεί να βάζω και να βγάζω βύσματα..

Θα με εξυπηρετήσουν..

Ψάχνω ταυτόχρονα και θηκη για το 5τ μου αν αν κάποιος δίνει.

Μόνο τις original κ μόνο sandstone ή karbon ή silicon.

Υπεραξίζουν. Θα μεινεις πολύ ευχαριστημένος. Αν δεν εχεις χρησιμοποιησει τετοιου τυπου ακουστικά στην αρχη η εφαρμογη και η αισθηση τους οταν τα φορας , θα σε ξενισουν κάπως αλλα μετά από λίγο θα τα βαζεις στα αυτιά σε 3 δευτερα και δεν θα θες να τα βγαζεις. Αν περπατας πολύ -κινεισαι έξω λόγω εργασίας - αθλείσαι ή οδηγάς μηχανη, ειναι must. H αυτονομια σε χρηση επιβεβαιωνω οτι ειναι τρομερή. Απο εχθες το πρωι τα εχω λιώσει και σημερα περιμενω να δω πότε θα πεσει για να τα φορτισω. Επίσης στα εικονίδια πάνω στην οθονη δίπλα στο bluetooth σου βγάζει και την μπαταρία τους! Εμένα είναι κάπου στο 1/3 τωρα!

Για τον ηχο σου ειπα και θα τα ακουσεις και μονος σου :p.

Tip: Θυμισε μου οταν τα παρεις να σου πω ενα κολπο που βρηκα για να τα εχω στον λαιμο παντα οταν δεν τα χρησιμοποιω, χωρις να φοβαμαι μην τα χασω.

Edited by dostoevsky

Κώστας

Μόλις πέρασα το tempered glass της nillkin, σαν εφαρμογή ίσα που καλύπτει όλη την οθόνη θέλει πολύ καλό κεντραρισμα... το θετικό είναι ότι δεν χάνει καθόλου η οθόνη σαν ποιότητα εν αντιθέσει με αυτό της oneplus που είχα και η οθόνη θύμιζε πορτοκάλι... Επομένως nillkin για εμένα!

Υπεραξίζουν. Θα μεινεις πολύ ευχαριστημένος. Αν δεν εχεις χρησιμοποιησει τετοιου τυπου ακουστικά στην αρχη η εφαρμογη και η αισθηση τους οταν τα φορας , θα σε ξενισουν κάπως αλλα μετά από λίγο θα τα βαζεις στα αυτιά σε 3 δευτερα και δεν θα θες να τα βγαζεις. Αν περπατας πολύ -κινεισαι έξω λόγω εργασίας - αθλείσαι ή οδηγάς μηχανη, ειναι must. H αυτονομια σε χρηση επιβεβαιωνω οτι ειναι τρομερή. Απο εχθες το πρωι τα εχω λιώσει και σημερα περιμενω να δω πότε θα πεσει για να τα φορτισω. Επίσης στα εικονίδια πάνω στην οθονη δίπλα στο bluetooth σου βγάζει και την μπαταρία τους! Εμένα είναι κάπου στο 1/3 τωρα!

Για τον ηχο σου ειπα και θα τα ακουσεις και μονος σου :p.

Tip: Θυμισε μου οταν τα παρεις να σου πω ενα κολπο που βρηκα για να τα εχω στον λαιμο παντα οταν δεν τα χρησιμοποιω, χωρις να φοβαμαι μην τα χασω.

Επειδή Μ ενδιαφέρουν,. ανέφερες για μηχανή .. χωρανε με κράνος??

νομιζω ναι, ετσι διαβασα και σε διαφορα reviews...αλλωστε τα περισσοτερα in ear ακουστικα χωρανε. ισως ομως να μην μπορεις να εχεις προσβαση στα κουμπια οσο το φορας. Δεν ξερω Edited by dostoevsky

Κώστας

Μόλις πέρασα το tempered glass της nillkin, σαν εφαρμογή ίσα που καλύπτει όλη την οθόνη θέλει πολύ καλό κεντραρισμα... το θετικό είναι ότι δεν χάνει καθόλου η οθόνη σαν ποιότητα εν αντιθέσει με αυτό της oneplus που είχα και η οθόνη θύμιζε πορτοκάλι... Επομένως nillkin για εμένα!

Υπάρχουν περιμετρικά καθόλου κενά (halo effect)?? Δηλαδή κάπου να μην κάθεται καλά είτε στα πλάγια είτε πάνω/κάτω??

Μπορείς να βάλεις ένα link?

Powerd by OnePlus 7 Pro

Υπάρχουν περιμετρικά καθόλου κενά (halo effect)?? Δηλαδή κάπου να μην κάθεται καλά είτε στα πλάγια είτε πάνω/κάτω??

Μπορείς να βάλεις ένα link?

Όχι δεν έχει καθόλου halo effect αλλά θέλει πολύ προσεκτική τοποθέτηση για να κάτσει σωστά ώστε να μην κάνει. Από το ebay την πήρα οπότε με ένα ψάξιμο θα βρεις αρκετούς να το πουλάνε.

Επιτελους υπαρχει ενας καλος αριθμος σε θηκες για το εν λογω κινητο. Σιγουρα μπορουμε να κραξουμε για πολλα πραγματα τις Samsung/apple αλλα αν ειναι κατι που ζηλευω ειναι την ποικιλια σε αξεσουαρ που υπαρχουν για αυτες.

Προσωπικα αγορασα την Spigen rugged armor με το που εγινε διαθεσιμη και ειμαι ικανοποιημενος απο την ποιοτητα και το κρατημα της και φυσικα την τιμη της και εχει και ψιλο καλο αποθεμα.

https://www.skroutz.gr/s/13786690/Spigen-Rugged-Armor-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-OnePlus-5T.html

Εψαχνα σε video στο youtube και βρηκα τις Ringke θηκες που τις βρηκα ωραιες,ειδικα για την ολη ιδεα του να καλυπτεις τις κατω τρυπες για να μην μπαινει σκονη ή και νερο.

Μεγαλη ομως πατατα ειναι που το κεντρικο κομματι δεν κουμπωνει και στην ουσια κρεμεται(ή πρεπει να το κοψεις γιατι κατανταει ενοχλητικο),αρα προσοχη για οποιον ενδιαφερεται για τις συγκεκριμενες να το ψαξει λιγο παραπανω.

https://www.skroutz.gr/s/13729927/Ringke-Fusion-Smoke-Black-OnePlus-5T.html

Το τζάμι της nilkin έχει καλύτερο touch από το επίσημο τζαμακι.... Αλλά το γυαλί το έχω τοποθετήσει λιιιιγο αριστερά οπότε μου κάνει halo effect. Σκέφτομαι να το βγάλω αλλά φοβάμαι της φουσκάλες που θα εμφανιστούν.

ONEPLUS A5010

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Όσοι πήρατε την spigen rugged armor κάθεται καλά με την εργοστασιακή ζελατίνα και το τζάμι nillkin;

Με την εργοστασιακη που ειμαι εγω ναι καθεται μια χαρα,δεν βρισκει πουθενα στην ζελατινα σε σημειο δηλαδη να την πεταει εξω.

Για τζαμακι δεν γνωριζω.

Μου ήρθε σήμερα η θήκη Nillkin (dark) που είχα παραγγείλει:

https://www.ebay.com/itm/New-For-oneplus-5T-NILLKIN-Matte-Bumper-Nature-TPU-Silicone-Back-Case-Cover-12/352241365545?_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIM.MBE%26ao%3D1%26asc%3D49917%26meid%3Dfcd54dc3ac6e4dbfba1cf247b8873201%26pid%3D100011%26rk%3D1%26rkt%3D12%26sd%3D322962245704%26itm%3D352241365545&_trksid=p2047675.c100011.m1850

Η θήκη είναι λίγο πολύ όπως την περίμενα γιατί είχα την ίδια και στο Galaxy S7 edge!

Τέλεια εφαρμογή! Πάρα πολύ λεπτή, σχεδόν δεν καταλαβαίνεις που έχεις θήκη. Πολύ καλό πιάσιμο. Το "χείλος" που έχει στην πίσω πλευρά, γύρω απ' την κάμερα, είναι αρκετά ψηλό ώστε να προστατεύει την κάμερα όταν αφήνεις το κινητό στο τραπέζι.

Από μπροστά όμως δεν έχει ψηλό χείλος! Η θήκη από μπροστά έρχεται σχεδόν ευθεία με την οθόνη, κάτι μου εμένα μου αρέσει, αλλά δεν παρέχει προστασία σε περίπτωση πτώσης του κινητού με τα μούτρα!

Το τζάμι της nilkin έχει καλύτερο touch από το επίσημο τζαμακι.... Αλλά το γυαλί το έχω τοποθετήσει λιιιιγο αριστερά οπότε μου κάνει halo effect. Σκέφτομαι να το βγάλω αλλά φοβάμαι της φουσκάλες που θα εμφανιστούν.

ONEPLUS A5010

βγαλτο με προσοχή και ξανά βάλτο, έτσι έκανα εγώ και πλέον κάθετε τέλεια! Αλλιώς μπορείς να βάλεις σε μια μπατονετα λίγο λάδι και να περάσεις την περιοχή που κάνει halo effect, είναι πολύ πιθανό να εξαφανίσει... Εμένα σε ένα σημείο που είχε λίγο, έπιασε αυτό το κόλπο.

Όσοι αγόρασαν τζάμι ποιο προτείνεται;

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Με το γυαλί της nillkin όπως έγραψα και πιο πάνω εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος

Έβαλα το τζαμάκι που ήρθε με το πακέτο που αγόρασα, καλό αλλά κόβει λίγο οθόνη. Μάλλον θα πάνω για το nillkin. Με τις εργοστασιακές θήκες έχει κανένα θέμα να βγαίνει;

Sent from my One Plus 5T

Ποιο από τα δύο που βλέπω στο Σκρουτζ;

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Το 0.33 έχω βάλει εγώ

το 0,22 που έβαλε εγώ αφήνει κενά απειροελάχιστα στην οθόνη αριστερά δεξιά. σαν ποιότητα είναι ότι καλύτερο αλλά αυτά τα κενά θα μπορούσαν να μην υπάρχουν. δοκιμάστε το 0.33

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• The title was changed to [OnePlus 5T] Αξεσουάρ (Θήκες, USB OTG, PowerBank κ.τ.λ)