Giwrgos_Gk Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Εννοείς αυτό που λένε πολλοί ότι είναι σαν να χει κάποιο "πέπλο" από πάνω; Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι μάλλον, τώρα που το έχω δίπλα με το mi Max 2, η τα χρώματα φαίνονται πιο ξεθωριασμενα. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ταχύτητα βλέπω είναι πιο σβέλτο, θα κάνω και τα απαραίτητα συγκριτικά με την κάμερα. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Που βρίσκεται η επιλογή για Always on display?Έχει always on η οθόνη; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Έχει always on η οθόνη; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι είπε ο φίλος παραπάνω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Έτσι είπε ο φίλος παραπάνω.Νομίζω το μεγάλο έχει το mate 10 Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Εννοείς αυτό που λένε πολλοί ότι είναι σαν να χει κάποιο "πέπλο" από πάνω; Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑλλάξτε την θερμοκρασία χρώματος στην οθόνη Στάλθηκε από το Huawei mate 10 lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Που βρίσκεται η επιλογή για Always on display?Για να σου πω την αλήθεια δεν το έχω το τηλ. εγώ. Αλλά νομίζω είδα σε φιλο πως έχει. Για ψάξε εδώ: Ρυθμίσεις / ασφάλεια και απόρρητο / κλείδωμα οθόνης κ κωδικοί / πάντα να προβάλλονται οι πληροφορίες Εκεί το έχει το mate 10 pro που έχω εγώ. Αν όχι συγνώμη για την παραπληροφορηση. Ενημέρωσε να ξερουμε Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Για να σου πω την αλήθεια δεν το έχω το τηλ. εγώ. Αλλά νομίζω είδα σε φιλο πως έχει. Για ψάξε εδώ: Ρυθμίσεις / ασφάλεια και απόρρητο / κλείδωμα οθόνης κ κωδικοί / πάντα να προβάλλονται οι πληροφορίες Εκεί το έχει το mate 10 pro που έχω εγώ. Αν όχι συγνώμη για την παραπληροφορηση. Ενημέρωσε να ξερουμε Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Για να σου πω την αλήθεια δεν το έχω το τηλ. εγώ. Αλλά νομίζω είδα σε φιλο πως έχει. Για ψάξε εδώ: Ρυθμίσεις / ασφάλεια και απόρρητο / κλείδωμα οθόνης κ κωδικοί / πάντα να προβάλλονται οι πληροφορίες Εκεί το έχει το mate 10 pro που έχω εγώ. Αν όχι συγνώμη για την παραπληροφορηση. Ενημέρωσε να ξερουμε Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το aod είναι για amoled οθόνες οπότε μάλλον δεν... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVA1991 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Καλημέρα σας και καλή Χρονια Εδώ και δυο μέρες έχω στην κατοχή μου το HUAWEI MATE 10 LITE το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και προσπαθώ να βρω μια λύση είναι το εξής: Ξαφνικά μου πέταξε το μήνυμα,Σύστημα Android τα δεδομένα χρήστη κλειδώθηκαν θα χρειαστεί κωδικός πρόσβασης μετά την επανεκκίνηση ορισμένες λειτουργίες έχουν απενεργοποιηθεί βάζω τον κωδικό και είμαι σίγουρη ότι είναι σωστός και μου λέει πως είναι λάθος δεν ανοίγει με τίποτα τι μπορώ να κάνω;; Ας με βοηθήσει κάποιος γιατί με βλέπω να φεύγει το κινητό από τον πέμπτο όροφο Σας ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Το aod είναι για amoled οθόνες οπότε μάλλον δεν...Μπα το g6 είχε και ήταν και πολύ καλή. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 παιδιά αν το αγορασω απο σκρουτζ (320 περιπου) εχω την ίδια εγγυηση 2 ετων απο huawei όπως και στα μεγαλα καταστήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianrag Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Από δευτέρα πέφτει στα 299....κάνε υπομονή.....απλά χωρίς το Υ6 δώρο...το είδα σε φυλλάδιο του Πλαισίου σήμερα... Εγώ το πήρα στα 319 απο κωτσόβολο με το παζάρι και το Υ6 δώρο.. Παράθεση Honor Play, Mate 20 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con7 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Από δευτέρα πέφτει στα 299....κάνε υπομονή.....απλά χωρίς το Υ6 δώρο...το είδα σε φυλλάδιο του Πλαισίου σήμερα... Εγώ το πήρα στα 319 απο κωτσόβολο με το παζάρι και το Υ6 δώρο.. Καλησπέρα. Επειδή το εχω παραγγείλει και εγώ με το παζάρι του κωτσοβολου θα ηθελα να σε ρωτήσω αμα το έχεις παραλάβει και αν ηταν σφραγισμένο το κινητό ή εκθεσιακό;; γιατί εγώ δεν το εχω παραλάβει ακομα. Αναμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianrag Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Καλημέρα, κανονικά σφραγισμένα τα τηλέφωνα....απλά άλλαξα τον τρόπο παραλαβής και έβαλα να παραλάβω εγώ απο κατάστημα... Τσέκαρε στο site τους σε ποια καταστήματα τα έχουν διαθέσιμα και ζήτα να πας εσύ να παραλάβεις, εγώ τα πήρα Παρασκευή απο MALL. Παράθεση Honor Play, Mate 20 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Τελικά η κάμερα του μου φαίνεται χειρότερη από του mi Max 2,καλα για μπαταρία δεν το συζητώ καμία σχέση και λογικό, επειδή κάποιος μου είπε οτι είναι και καλύτερη συσκευή σε μπαταρία. Με την χρήση που κάνω με το ζόρι 6 ώρες οθόνη πολύ καλά για συσκευή εννοείται, το θηρίο έβγαζα 8-9 ώρες οθόνη χαλαρά. Γ Στα υπόλοιπα σαν συσκευή είναι ανώτερη όμως, ταχύτητα, κλήσεις κλπ. Για την κάμερα θα το τσεκάρω ξανά ακόμα δεν έχω καταλήξει 100%.Σε γενικές γραμμές όμως πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή, θα ήθελα και type c θύρα φυσικά.. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con7 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Καλημέρα, κανονικά σφραγισμένα τα τηλέφωνα....απλά άλλαξα τον τρόπο παραλαβής και έβαλα να παραλάβω εγώ απο κατάστημα... Τσέκαρε στο site τους σε ποια καταστήματα τα έχουν διαθέσιμα και ζήτα να πας εσύ να παραλάβεις, εγώ τα πήρα Παρασκευή απο MALL. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Προσπαθησα κ εγώ να το παραλάβω απο κατάστημα του mall κυρίως αλλα μου είπαν οτι δε ειχαν διαθέσιμο το Y6 και δεν γινόταν να παραλάβω μονο του το P10. Μου ήρθε μήνυμα οτι η παραγγελία μου έχει παραδοθεί στο κουριερ. Απλώς φοβάμαι το ενδεχόμενο να μου στείλουν κανα εκθεσιακό (το συνηθίζουν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Προσπαθησα κ εγώ να το παραλάβω απο κατάστημα του mall κυρίως αλλα μου είπαν οτι δε ειχαν διαθέσιμο το Y6 και δεν γινόταν να παραλάβω μονο του το P10. Μου ήρθε μήνυμα οτι η παραγγελία μου έχει παραδοθεί στο κουριερ. Απλώς φοβάμαι το ενδεχόμενο να μου στείλουν κανα εκθεσιακό (το συνηθίζουν).Εγώ από Μενίδι που το πήρα μου το έδωσαν μόνο του και θα με ειδοποιήσουν μόλις έρθει το Υ6. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 ενω στην αρχική σελίδα του Πλαισιου το διαφημίζει στα 299, μόλις κάνεις κλικ γράφει ''κανένα προϊόν'':confused: Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 ενω στην αρχική σελίδα του Πλαισιου το διαφημίζει στα 299, μόλις κάνεις κλικ γράφει ''κανένα προϊόν'':confused: Λογικά δεν θα υπάρχει διαθεσιμότητα για αυτό το βγάζει έτσι.. Πάντως με αυτή την τιμή αυτή θα έρθουν πολλά άτομα στο νήμα.. Και εγώ δεν άντεξα.. Σε αναμονή για παράδοση είμαι. :) Παιδία ράδιο έχει, γιατί αλλού διαβάζω ότι έχει και αλλού ότι δεν έχει. Επίσης γράφουν πολύ οτι αργή να φόρτιση .. Πόση ώρα κάνει να φόρτιση? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Λογικά δεν θα υπάρχει διαθεσιμότητα για αυτό το βγάζει έτσι.. Πάντως με αυτή την τιμή αυτή θα έρθουν πολλά άτομα στο νήμα.. Και εγώ δεν άντεξα.. Σε αναμονή για παράδοση είμαι. :) Παιδία ράδιο έχει, γιατί αλλού διαβάζω ότι έχει και αλλού ότι δεν έχει. Επίσης γράφουν πολύ οτι αργή να φόρτιση .. Πόση ώρα κάνει να φόρτιση? Έχει ράδιο κανονικά,δεν υποστηρίζει fast charge,εμένα από 20%-100% σήμερα που το φόρτισα έκανε κάτι λιγότερο από δυο ώρες,την μέρα την βγάζει άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Το βλέπω το έβγαλε ο Κωτσοβολος 299 συν το δώρο. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Δε βλεπω το δωρο, μονο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Δε βλεπω το δωρο, μονο τηλεφωνοΑπλά βλέπω που στο site λέει +δώρο Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Βασικά δεν λέει κάτι για δώρο τώρα που μπήκα το πρωί. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Μήπως το δώρο το δίνει μόνο στο μαγαζί; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts