tzole Δημ. December 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2018 Δοκίμασε να φτιάξεις ένα APN με άκυρα στοιχεία και να το έχεις ενεργό.Ρυθμίσεις ασυρματων και δικτύων-Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας - όνομα σημείου πρόσβασης Στάλθηκε από το Huawei P20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πηγαινοντας να δω αυτο που μου προτεινες "ανακαλυψα" οτι δεν ειχα δει την τελευταια επιλογη "προηγμενες" οπου υπηρχε ενεργοποιημενη η ρυθμιση "παντα ενεργ. δεδομενα κινητης τηλεφωνιας". Ισως να εφταιγε αυτο, το απενεργοποιησα και θα δω. Ευχαριστω για τη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Μάλιστα αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fil46 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Τι αλλα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Μάλιστα αυτά... Νόμιζα ότι βαρέθηκες και άλλαξες συσκευή :) Καλό ΣΚ. Είναι περίεργο, φτάσαμε στα μέσα του μήνα και ακόμα να εμφανιστεί η αναβάθμιση RNE-L21 8.0.0.339(C432) συνήθως φαίνεται αλλά αργούμε να την πάρουμε. Αυτή τη φορά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Ιανουάριο τέλος του μηνός Αρχές Φεβρουαρίου Είμαι ανάμεσα σε Honor magic 2 Huawei matte 20 Από φίλο μου αυτό δίχως ΦΠΑ Μάλλον το πρώτο Αν και με αυτό τώρα είμαι υπέρ ευχαριστημένος Πάρα πολύ Μετά από 18 χρόνια Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skyros7 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Υπάρχει κάποιο tips για να έχω καλύτερο σήμα σε κάποια μέρη που δεν πιάνει....? Με άλλες συσκευές στο ίδιο μέρος είχα και ίντερνετ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 Υπάρχει κάποιο tips για να έχω καλύτερο σήμα σε κάποια μέρη που δεν πιάνει....? Με άλλες συσκευές στο ίδιο μέρος είχα και ίντερνετ.... Γυρνα το σε 2G ή 3G μονο και να αποφυγεις να εχεις μεταλικα αντικειμενα διπλα στην συσκευη. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Καλημέρα σε όλους. Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης μια κιτρινίλα που σιγά σιγά κατεβαίνει προς τα κάτω.. Ξέρουμε τι είναι αυτό κ πως φτιάχνεται; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Καλημέρα σε όλους. Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει στην πάνω αριστερή γωνία της οθόνης μια κιτρινίλα που σιγά σιγά κατεβαίνει προς τα κάτω.. Ξέρουμε τι είναι αυτό κ πως φτιάχνεται; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φωτογραφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Παιδιά γειά σας. Γνωρίζει κάποιος αν θα πάρουμε τελικά Android 9 στη συσκευή μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Παιδιά γειά σας. Γνωρίζει κάποιος αν θα πάρουμε τελικά Android 9 στη συσκευή μας;Από κάποια λινκ που είχαν αναρτηθεί πιο παλιά, δεν φαίνεται να πάρουμε Android 9 Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φωτογραφιαΔεν ξέρω αν φαίνεται καλά.. Ξεκινάει από πάνω αριστερή γωνία κ περνει την κατηφόρα. Το θέμα είναι πως πριν λίγο καιρό ήταν πιο λίγο κ δεν είχα δώσει σημασία. Τώρα όμως ψικοκανει μπαμ. Τι κάνουμε ρε παιδιά;;!! Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Service στην μιχαλακοπουλου Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 [/color]Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά.. Ξεκινάει από πάνω αριστερή γωνία κ περνει την κατηφόρα. Το θέμα είναι πως πριν λίγο καιρό ήταν πιο λίγο κ δεν είχα δώσει σημασία. Τώρα όμως ψικοκανει μπαμ. Τι κάνουμε ρε παιδιά;;!! Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χαζη απορια....μηπως φορας τζαμακι ή μεμβρανη και στο κανει απο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 [/color]Δεν ξέρω αν φαίνεται καλά.. Ξεκινάει από πάνω αριστερή γωνία κ περνει την κατηφόρα. Το θέμα είναι πως πριν λίγο καιρό ήταν πιο λίγο κ δεν είχα δώσει σημασία. Τώρα όμως ψικοκανει μπαμ. Τι κάνουμε ρε παιδιά;;!! Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χαζη απορια....μηπως φορας τζαμακι ή μεμβρανη και στο κανει απο αυτο; Καταρχήν ψυχραιμία. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Φοράς κάποιου είδους προστασία πάνω. Ειδικά καμια κινεζια. Τσέκαρε το. Αν όχι είσαι σε εγγύηση είτε δεν είσαι, τους ρωτάς τι κάνουμε κ σου απαντάνε. Εμένα ας πούμε από την αρχή είχε μια μικρή σκόνη σαν ένα πιξελ στην οθόνη κ νόμιζα ότι είναι από την εργοστασιακή μεμβράνη αλλά είναι από μέσα. Δεν θα πεθάνω ούτε καν φαίνεται πρέπει να είσαι πολύ ψείρας. Τσέκαρε κ πες μας ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά γειά σας. Γνωρίζει κάποιος αν θα πάρουμε τελικά Android 9 στη συσκευή μας; Κάτσε να πάρουμε gpu turbo πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 https://techblog.gr/mobile/ayta-einai-ta-huawei-kai-honor-smartphones-poy-anavathmizontai-se-android-pie/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Παιδιά γειά σας. Γνωρίζει κάποιος αν θα πάρουμε τελικά Android 9 στη συσκευή μας; Δεν αποκλείεται, ας πούμε ότι είναι 50-50, αν και από την αρχή ήταν όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 χαζη απορια....μηπως φορας τζαμακι ή μεμβρανη και στο κανει απο αυτο; Καταρχήν ψυχραιμία. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Φοράς κάποιου είδους προστασία πάνω. Ειδικά καμια κινεζια. Τσέκαρε το. Αν όχι είσαι σε εγγύηση είτε δεν είσαι, τους ρωτάς τι κάνουμε κ σου απαντάνε. Εμένα ας πούμε από την αρχή είχε μια μικρή σκόνη σαν ένα πιξελ στην οθόνη κ νόμιζα ότι είναι από την εργοστασιακή μεμβράνη αλλά είναι από μέσα. Δεν θα πεθάνω ούτε καν φαίνεται πρέπει να είσαι πολύ ψείρας. Τσέκαρε κ πες μας ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτσε να πάρουμε gpu turbo πρώτα χαζη απορια....μηπως φορας τζαμακι ή μεμβρανη και στο κανει απο αυτο; Καταρχήν ψυχραιμία. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Φοράς κάποιου είδους προστασία πάνω. Ειδικά καμια κινεζια. Τσέκαρε το. Αν όχι είσαι σε εγγύηση είτε δεν είσαι, τους ρωτάς τι κάνουμε κ σου απαντάνε. Εμένα ας πούμε από την αρχή είχε μια μικρή σκόνη σαν ένα πιξελ στην οθόνη κ νόμιζα ότι είναι από την εργοστασιακή μεμβράνη αλλά είναι από μέσα. Δεν θα πεθάνω ούτε καν φαίνεται πρέπει να είσαι πολύ ψείρας. Τσέκαρε κ πες μας ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτσε να πάρουμε gpu turbo πρώτα Καλημέρα! Αρχικά να πω ότι ναι έχω βάλει ζελατίνα αυτή από το eshop σε ένα λινκ που είχα δει παραπάνω. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι από την ζελατίνα αλλά από την οθόνη. Δεν είμαι τόσο ψείρας, δεν θα πεθάνω κιόλας που υπάρχει αυτό απλά κουβέντα να γίνεται. Σίγουρα κάποια στιγμή θα πάω στο service στη μιχαλακοπουλου να το τσεκάρουν (είμαι ακόμα στην εγγύηση.) Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως έριξα μια γρήγορη ματιά στις αξιολογήσεις της Google για το σέρβις στη μιχαλακοπουλου κ είδα σε μια κριτική ένας που είχε το ίδιο θέμα του άλλαξαν την οθόνη επιτόπου κ σε δύο ώρες είχε πίσω το κινητό του. Όταν το κάνω θα επανέλθω σχετικά. Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. December 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2018 Καλά ναι πάντα κουβέντα να γίνεται κ πάντα σε φιλικό επίπεδο κάνουμε κ πλάκα. Το ψείρας για μένα το είπα γιατί παλαιότερα θα το έψαχνα το ξέρω, απλά έπαψα να έχω τόσο ψύχωση ειδικά με κινητό που σε ένα με ενάμιση χρόνο θα αλλάξω. Δες εσύ αν είσαι οκ με το αλλάξεις οθόνη. Εγώ δε θα είχα πρόβλημα. Και ναι τα σέρβις ακούω κ γω ότι είναι γενικά καλά.Θετικό γιατί ήταν πρόβλημα με κάτι σέρβις όπως της samsung που το σκεφτόσουν ναντο πας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Πάντως για emui 9 δεν το βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Άργησε η διανομή, μόλις προχθές εμφανίστηκε η RNE-L21 8.0.0.339(C432CUSTC432D1). Ούτε λόγος για GPU Turbo ή EMUI 9 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Πάντως διαβάζω ότι θα την πάρουμε από ότι λένε άρα υπομονή Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cbpiaa55 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 https://www.google.com/amp/s/www.mysmartprice.com/gear/huawei-mate-10-lite/amp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2018 https://www.google.com/amp/s/www.mysmartprice.com/gear/huawei-mate-10-lite/amp/ Πολύ ωραία νέα! Δεν μένει παρά να επαληθευτούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzole Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Στο προηγουμενο κινητο μου οταν "κατεβαζες" την σιμ1 σε 2g μπορουσες να εχεις 4g στη δευτερη σιμ. Ξερετε αν γινεται με καποιο τροπο και στο κινητο μας, να εχουμε δηλαδη 4g και στις δυο σιμ (οχι ταυτοχρονα) ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Καλημέρα, χρόνια πολλά. Εχει παρατηρήσει κανείς μείωση της ταχύτητας του wifi όταν ανοίγει το Bluetooth?? Χθες που δοκίμασα κάποια ακουστικά Bluetooth, το wifi σερνότανε..... Μόλις έκλεινα το Bluetooth η ταχύτητα επανερχόταν στα φυσιολογικά.... Είναι γνωστό πρόβλημα, το έχουν και άλλοι για να μην ψάχνομαι τσάμπα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts