Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ ένα παρόμοιο υγρό χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με ένα πανάκι μικροινών και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

ευχαριστώ. και εγώ μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ πρόβλημα αλλά στο lumia 820 μου φαίνεται ότι του κάθετε περίεργα όταν του βάζω υγρό..

πως κάθονται οι σταγόνες στο αυτοκίνητο μετά από κέρωμα... λολ.... εε κάπως έτσι....

φοβήθηκα προς στιγμή μην του κάνω κακό.. και δεν το πολυπίεσα... ένα γρήγορο σκούπισμα και το άφησα.

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί έχω κάποιες απορίες σχετικά με τα δίκτυα και τα κινητά. Τί σημαίνει ότι ένα κινητό είναι κλειδωμένο; Είναι θέμα λογισμικού και με ένα άλλο firmware λύνεται; Όταν ένα κινητό λειτουργεί σε δίκτυα TDMA πχ. μπορεί να λυθεί αυτό το θέμα και να λειτουργήσει και στα ελληνικά δίκτυα με τις δικές μας μπάντες;

Δε βρήκα άλλο τέτοιο θέμα γιαυτό άνοιξα καινούριο.

ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ 2GB RAM

Ακόμα και με 4 ROM

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Απαραιτήτως 2GB RAM, από τη στιγμή που έχεις φυσικά την επιλογή για microSD.

Προσωπικά στο κινητό μου, που έχει 16GB εσωτερική μνήμη (με 12GB ελεύθερα σε καθαρή συσκευή), δεν είναι κατειλημμένα πάνω από 4GB για εφαρμογές και δεδομένα τους. Αν κουμπώσεις μία 32άρα ή 64άρα microSDXC με σφαιράτη ταχύτητα (UHS-I), που δεν είναι καθόλου ακριβές πλέον, δεν έχεις θέμα να αποθηκεύει η κάμερα στην κάρτα, και επίσης ό,τι υπάρχει σε μουσικές, ταινίες, σειρές κλπ, όλα στην κάρτα. Βέβαια αν μιλάμε για KitKat, απαραιτήτως με root και SDfix όλα αυτά, ώστε όλες σου οι third-party εφαρμογές να έχουν πλήρη πρόσβαση στην κάρτα (δικαιώματα rw). ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλημέρα,

λοιπόν χρησιμοποιώ κυρίως Android από το 2010 μέχρι και σήμερα.

έχω χρησιμοποιήσει iOS & WP για αρκετούς μήνες (μέχρι iOS 7.0.0 και WP 8.0), τα οποία δεν μου έχουν κάνει εντύπωση.

σκέφτομαι μετάβαση σε BB OS , το οποίο δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου.

θα ήταν "σοφό" να πήγαινα σε BB, ή θα πατάτα?

• 2 weeks later...

Η HTC προσφέρει πλέων το ONE (M8) με ακριβός το ίδιο Hardware και με windowsphone OS με Android OS.

Υπήρχε μια φήμη λοιπόν ότι τα WindowsPhones έχουν πολύ καλύτερη διαχείριση των πόρων ειδικότερα στην έκδοση 8.1,

και αυτή δείχνει να επιβεβαιώνεται στην συγκεκριμένη συσκευή.

Παρατηρώντας της τεχνικές προδιαγραφές παρατηρούμε ότι η αυτονομία έχει τεράστια διαφορά στης δυο συσκευές.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=48798&stc=1&d=1408697436

75% περισσότερη χρήση υπόσχεται η HTC στην ίδια συσκευή και η διαφορά δεν είναι μικρή και αδιάφορη.

Ποιο συγκεκριμένα με μπαταρία 2600mAh με WP λειτουργικό δίνει 21 ώρες χρήσης ή 15,5 μέρες σε αναμονή

την ίδια ώρα που με android δίνει 12 ώρες χρήσης ή 12,2 μέρες σε αναμονή.

[via]

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Δεν ξερω αν είμαι στο σωστο θεμα αλλα δεν βρισκω καπου αλλου να ρωτησω

Σε ένα φιλο (όχι με smartphone αλλα από τα παιλα κλασικα nokia) χωρις να καταλαβει πως μπλοκαριστηκε η sim ,ζηταγε puk πηγε σε Γερμανο και του ειπαν ότι η sim αχρηστευτηκε και με 5 ευρω του εδωσαν άλλη .

Στην παλια sim όμως ειχε όλα τα κινητα φιλων περασμένα και χαθηκαν .

Υπαρχει τροπος ανακτησης ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

χωρίς puk πλέον ούτε για αστείο...

κανονικά ο παροχος πρέπει να σου δίνει puk βάση I'd και με κατάλληλα χαρτιά ιδιοκτησίας

Cosmote έχει ο φίλος σου?

Ναι Cosmote εχει .Εχει σημασια ?

Φιλικά Γιάννης

Στον Γερμανό σου λένε βλακείες. Η sim δεν αχρηστεύεται αν την μπλοκάρεις. Απλά σου ζητάει το puk το οποίο από τον Γερμανό μπορούν να το δουν. Απλά του ειπαν ότι αχρηστεύτηκε για να του κάνουν αντικατάσταση και να πληρώσει 5 ευρώ. Τελοσπάντων να ξερεις πως ακόμα και μετά την αντικατάσταση οι επαφές δεν χάνονται από την παλιά sim

Ευχαριστω.Αυριο θα παει σε Cosmote .Σε Γερμανο του ειπαν ότι εβαλε πολλες φορες λαθος puk και αχρηστευτηκα η καρτα.

Και 50 ευρω αν του ζηταγαν θα τα εδινε να μην χασεις τις επαφες του

Φιλικά Γιάννης

Α εγώ νόμιζα ότι έβαλε 3 φορές λάθος pin και του ζήτησε το puk.

Αν έβαλε το puk λάθος 10 φορές τότε ναι, η κάρτα αχρηστεύεται και δεν ξέρω αν κρατάει τις επαφές

Δυστυχως κατι τετοιο εκανε....

Φιλικά Γιάννης

• 2 weeks later...

καλησπερα , εχω μια απορια και εδω ειναι το μονο μερος που 8α μου ληθει .

ειναι η εξης , οταν καποιο τηλεφωνο ''κινεζικο'' ερχετε ελλαδα κανει αρκετα παραπανω απ οσα σε ενα κινεζικο σαιτ , μερικες φορες και διπλασια τιμη , κατανοητο και δεκτο αρκετες φορες.

βλεπω ομως πως συσκευες γνωστων εταιρειων , οσο κανουν σε κινεζικα σαιτ κανουν και στην ελλαδα (σκρουτζ ) , για ποιον λογο γινετε αυτο ? εννοω φυσιολογικο δεν θα ηταν εκει να εκαναν πιο φτηνα η εδω πιο ακριβα?

Το S5 500 θα το πάρουν και οι 2, γιατί και οι 2 έχουν αντιπροσωπία . Το κινεζικό όμως ο Κινέζος το έχει 200, ενώ ο Έλληνας πληρώνει τρελά λόγω φορώ.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Θα ηθελα να με βοηθησεται στο εξης θεμα.

Θελω να φωτογραφησω τα Barcode των καρτων απο τα Super Market που εχω ωστε να μην της κουβαλαω μαζι τις καρτες καθε φορα αλλα να ανοιγω το κινητο μου και να την σκαναρει η κοπελα στο ταμειο απο αυτο.

Πως μπορω να το κανω???

Με την φωτογραφικη του κινητου που το τραβηξα δεν γινεται.

Μου ειπε ομως η ταμιας οτι εχει ερθει καποιος και του σκαναρουμε την καρτα απο το κινητο.

Πως γινεται??

Ευχαριστω.

Υπάρχουν εφαρμογές για αυτό που ζητάς. Μπορείς να απευθυνθείς στο παρακάτω θέμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642

παιδια καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω για το κινητο μου....

χτυπάει σαν να δεχομαι κληση αλλα κληση δεν δεχομαι.

γιατι το κανει αυτο?

ευχαριστω πολυ.

εχω το Jiayu G4S (octa). εγραψα και εκει αλλα μαλλον δεν συνεβη σε καποιο αλλο παιδι επειδη δεν μου εχουν απαντησει.

εγραψα και στο νημα της minideal απο οπου το εχω αγορασει και περιμενω απάντηση. ελεγα μηπως εχει συμβει και σε καποιον αλλον ανεξαρτητα τι τηλεφωνο εχει.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το Indiegogo. Αν βάζαμε για χρηματοδότηση ένα προϊόν / μια υπηρεσία και πετύχαινε η καμπάνια, μετά τι θα γινόταν με το ελληνικό κράτος; Πως θα δηλώναμε αυτά τα λεφτά;

Αν θεωρητικά βρίσκαμε 10,000€, μετά από τις κρατήσεις της υπηρεσίας (4% Indiegogo, 3% PayPal) και λογικά φόρους του κράτους πόσο θα μένανε καθαρά για την επιχείρηση;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Έχω Cosmote και θέλω να πάρω το iPhone 6 και σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή και έψαξα λίγο τις επιδοτήσεις από τις εταιρίες. Στο ψάξιμο μου έπεσα πάνω σε αυτό http://techingreek.com/etairies-kinitis-kai-epidotisis-siskevis-mia-terastia-apati-stin-ellada/ και έψαξα κι εγώ σε κάποιες χώρες και όντως ισχύει.

Και ρωτάω, δεν μπορεί να γίνει κάτι οργανωμένο προς τις εταιρίες κινητής; Είναι απίθανο να παίρνεις iPhone τσάμπα στην ιταλία, την γερμανία κι εμείς εδώ να το πληρώνουμε φουλ τιμή.

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned