andreas_ku990 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Ναι καλά και όταν τα βάλουν αυτά σφύρα μου!!! Μετά τι θα βάλουν στο επόμενο ? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Καλά αμφιβάλλεις ότι κάτι θα σκεφτούν? πχ TV (κανονικό δέκτη εννοώ ή υπάρχει ακόμα και αυτό?) πχ το το HTC Touch HD δεν αγγίζει περίπου τα περισότερα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος? Να όμως που το έφτιαξαν. Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 πχ το το HTC Touch HD δεν αγγίζει περίπου τα περισότερα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος? Σχετικό είναι αυτό μιας και εξαρτάται άμεσα από το τι ζητάει ο καθένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Ναι καλά και όταν τα βάλουν αυτά σφύρα μου!!! Μετά τι θα βάλουν στο επόμενο ? Παντα κατι βρισκουν και αντε παλι απο την αρχη!:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 ε και?απλα θα χαθει ενα νουμερο,σιγά τα ωά:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Γεια παιδιά.Θα ήθελα να μου προτείνετε μια εφαρμογή MSN με τα παρακάτω: Nα υποστηρίζει δονήσεις Να υποστηρίζει επιλογή αβαταρ,και αν γίνεται,να μπορώ να βάλω ένα δικό μου από την κάρτα μνήμης,κι όχι σαν την επιλογή του ebuddy,που μπορώ να βάλω αβαταρ μόνο κάτι που βγάζω εκείνη τη στιγμή φωτό Να έχει WLM "skin" (Ειδικά αυτό,αλλά οκ,αν δεν έχει κιόλας...Ας έχει τα άλλα 2:p) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Πολλά ζητάς σε java εφαρμογή.. :p Νομίζω η τελευταία έκδοση ebuddy έχει να βάζεις δικιές σου εικόνες (αν και δεν είμαι σίγουρος). Δόνηση πάντως έχει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcmagas91 Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Νομίζω και το Morange υποστηρίζει... Το Morange υποστηρίζει πολλά πράγματα όπως αποστολή φωτογραφίας.. http://www.morange.com κάνε ένα registration και θα έχεις πρόσβαση σε ένα μενού με προγραμματάκια της εταιρίας... + MSN Κτλ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Νομίζω και το Morange υποστηρίζει... Το Morange υποστηρίζει πολλά πράγματα όπως αποστολή φωτογραφίας.. http://www.morange.com κάνε ένα registration και θα έχεις πρόσβαση σε ένα μενού με προγραμματάκια της εταιρίας... + MSN Κτλ..! Το κατέβασα,γράφτηκα από τη σελίδα αλλά το κινητο κολλάει στο log in in process και δε συνδέεται με τίποτα...Καμιά αλλη εφαρμογή? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Παιδιά επιτέλους τι γίνεται με την υπόθεση μείωσης τερματισμού κλησεων στα κινητά μας όπως είχε προαναγγελθεί απο την ΕΕ εδώ και πολύ καιρό? Παραθέτω το θέμα απο το in.gr 'Μείωση στις χρεώσεις για κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα αναμένεται να φέρει το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για εναρμόνιση στα λεγόμενα τέλη τερματισμού κλήσης έως το 2011. Στην Ελλάδα, η ΕΕΤΤ προτείνει μείωση στα τέλη χονδρικής έως και 52%. Το τέλος τερματισμού σε δίκτυα κινητής είναι η χρέωση χονδρικής που επιβάλει κάθε πάροχος κινητής τηλεφωνίας για να δρομολογήσει σε πελάτες του κλήσεις από δίκτυα άλλων παρόχων. Όταν ένας συνδρομητής καλεί κινητό τηλέφωνο άλλης εταιρείας, ο πάροχός του χρεώνεται το τέλος τερματισμού και μετακυλύει αυτό το κόστος στο συνδρομητή. Η Επιτροπή επισημαίνει ότι τα τέλη τερματισμού διαφέρουν σημαντικά από χώρα σε χώρα. Στην Κύπρο, για παράδειγμα, η χρέωση είναι 0,02 ευρώ, ενώ στη Βουλγαρία 0,18 ευρώ. Εκτιμά μάλιστα ότι οι χρεώσεις αυτές είναι βασικός λόγος για τον οποίο οι κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα είναι τόσο ακριβότερες απ' ό,τι οι κλήσεις προς σταθερά. Όπως αναφέρει το BBC, τα τέλη τερματισμού κλήσεις στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας είναι κατά μέσο όρο εννέα φορές υψηλότερα απ' ό,τι ισχύει για τη σταθερή τηλεφωνία. Πέρυσι, η Ευρωπαία επίτροπος για την Κοινωνία της Πληροφορίας Βίβιαν Ρέντιγκ επέβαλε όρια στις χρεώσεις περιαγωγής εντός της ΕΕ και έχει θέσει προθεσμία έως την 1η Ιουλίου για τη μείωση του αντίστοιχου κόστους περιαγωγής στα γραπτά μηνύματα. Η Επιτροπή εκτιμά ότι με τη μείωση των τελών οι κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα θα γίνουν έως και 70% φθηνότερες. Στην Ελλάδα, πάντως, προτείνεται μείωση στα τέλη τερματισμού κινητής (χονδρική) έως 52%, ανάλογα την εταιρεία.' Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mek_manos Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Μετά από αρκετή έρευνα για το καλύτερο 3D CAD πρόγραμμα για σχεδίαση οχημάτων και εξαρτημάτων είναι το [solid Works]. Το κακό είναι ότι δεν μπόρεσα να το βρω και να το κατεβάσω Free :ninja: από πουθενά. Αλλά και για κανονική αγορά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. :cry: Θέλω να μάθω !!:help: Αν ξέρετε από πού μπορώ να το κατεβάσω ή να το αγοράσω € . Επίσης όσοι το έχουν ήδη και το δουλεύουν να μου πουν ορισμένα <<Trick>> για να αρχίσω να καταλαβαίνω της λειτουργίες του και της δυνατότητες του. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalisal Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Κλείνουν σιγα σιγα τα Καταστήματα Γερμανός??? πρώτα το κατάστημα της ΓΛΥΦΑΔΑΣ http://www.zougla.gr/news.php?id=4489 υστερα ενα καταστημα στην Λεωφορο Αλεξάνδρας Σημερα κατι φιλοι απο την Κερκυρα μου ειπαν οτι εκλεισε κι εκει ενα... :worry: Παράθεση akalisal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 :blink: Εντάξει δεν μου φαίνεται και τόσο περίεργο,γτ βλέπω ότι τα μαγαζιά τους γενικά δεν έχουν και τρελή κίνηση. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Και μην ξεχναμε και τον Γερμανο στο Carrefur του Ρεντη που εκλεισε εδω και αρκετο καιρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Ιδιόκτητα της εταιρείας ή ιδιωτών franchise έκλεισαν; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakas_a Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Λογικο το βρισκω γιατι εχει γεμισει ο τοπος απο καταστηματα γενικοτερα ειδων κινητης τηλεφωνιας και υπολογιστων.Καποια στιγμη θα αρχισει ξεκαθαρισμα και αυτο αφορα και τις υπολοιπες αλυσιδες υποθετω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalisal Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Και πως να μην γινει αυτο?? Ειδικα μετα την αποχωρηση Wind & Vodafone απο το Γερμανο... Παράθεση akalisal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 και αυτο που λες!:rolleyes: αλλα και γενικα βρε παιδια...κορεσμος...ποσα πια.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Από το "κλείνουν κάποια καταστήματα Γερμανός" (πραγματικότητα) μέχρι το "κλείνουν τα καταστήματα Γερμανός" (τίτλος) υπάρχει χαώδης απόσταση. :protest: Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Από το "κλείνουν κάποια καταστήματα Γερμανός" (πραγματικότητα) μέχρι το "κλείνουν τα καταστήματα Γερμανός" (τίτλος) υπάρχει χαώδης απόσταση. :protest: Nαι οντως εχει διαφορα..εγω οταν το ειδα το συγκεκριμενο θεμα αμεσως το πατησα..τελικα κλεινουν ολα τα καταστηματα στην ελλαδα η μονο μερικα..?? Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παιδιά δε θέλει και πολύ σκέψη το πράγμα... Είναι δυνατόν εταιρεία με τόσο δυνατή παρουσία στην αγορά και που ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους όμιλους στην Ελλάδα (COSMOTE) να κλείσει έτσι? Λέτε αν πήγαιναν για κλείσιμο να κάθονταν να κάνουν συνέχεια διαφημίσεις κάθε βδομάδα?? Η παραπληροφόρηση στο μεγαλείο της. Κλειδώστε το topic ή αλλάξτε τον τίτλο.:X Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παιδιά δε θέλει και πολύ σκέψη το πράγμα... Είναι δυνατόν εταιρεία με τόσο δυνατή παρουσία στην αγορά και που ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους όμιλους στην Ελλάδα (COSMOTE) να κλείσει έτσι? Λέτε αν πήγαιναν για κλείσιμο να κάθονταν να κάνουν συνέχεια διαφημίσεις κάθε βδομάδα?? Η παραπληροφόρηση στο μεγαλείο της. Κλειδώστε το topic ή αλλάξτε τον τίτλο.:X Συμφωνώ μαζί σου. Απλά έκλεισαν κάποια καταστήματα με μικρό κύκλο εργασιών Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Κλείνουν σιγα σιγα τα Καταστήματα Γερμανός??? πρώτα το κατάστημα της ΓΛΥΦΑΔΑΣ http://www.zougla.gr/news.php?id=4489 υστερα ενα καταστημα στην Λεωφορο Αλεξάνδρας Σημερα κατι φιλοι απο την Κερκυρα μου ειπαν οτι εκλεισε κι εκει ενα... :worry: Τα λινκ τι σχεση εχουν με το θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalisal Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Τα λινκ τι σχεση εχουν με το θεμα; Ξέρω κ γω ρε φίλε... ο άνθρωπος λεει οτι υπάρχει απάτη απο πίσω!! Εσένα δεν σου λένε τίποτα?? Παράθεση akalisal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Ξέρω κ γω ρε φίλε... ο άνθρωπος λεει οτι υπάρχει απάτη απο πίσω!! Εσένα δεν σου λένε τίποτα?? Και εγω να δεχτω οτι εχει δικιο αλλα με το οτι κλεινει ο Γερμανος καταστηματα που κολλαει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts