Antonio21 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Kαι τι χρεωση εχει αυτο φιλε μου..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Kαι τι χρεωση εχει αυτο φιλε μου..!!! Τι εννοείς; σε τι αναφέρεσαι; συγγνώμη αλλά δε κατάλαβα το ερώτημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=52338 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Δεν μιλαμε για το opera mini που ειναι mia java εφαρμογη...? αυτο πως δουλευει μεσω τι wap? gprs..? δεν εχει χρεωση αυτο..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Δεν μιλαμε για το opera mini που ειναι mia java εφαρμογη...? αυτο πως δουλευει μεσω τι wap? gprs..? δεν εχει χρεωση αυτο..? Βασικα για τα mms μιλάμε σε αυτό το θέμα... Ο οpera είναι ένας JΑVΑ browser που σου επιτρέπει να έχεις καλύτερη πλοήγηση στο διαδίκτυο από το κινητό σου... Δε μου κοστίζει τίποτε διότι εχω tim plus non stop. Πίσω στο θέμα μας τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Ξερω για τι θεμα μιλαμε.. απλα δεν ηξερα τι ειναι αυτο το Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))... και μπερδευτηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winbox Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ! ΔΙΑΤΗΡΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΨΟΦΛΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ??? ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Να πηγαινες να ρωτησεις στα γραφεια μιας εταιριας για το πως μπορεις να το κανεις αυτο? βονταφον κοσμοτε τιμ κτλ. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 φιλε μου..απλα θα παρεις τηλεφωνο στα κεντρικα της καθε εταιριας.. και θα τους το πεις. θα μιλησεις με καποιον υπευθυνο που ασχολειτε μ'αυτα..και θα σε ενημερωσει Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Με όλη την καλή διάθεση και χωρίς να θέλω να την πω στα παιδιά από πάνω, το να απαντάμε στο φίλο και να του λέμε "πάρε τηλέφωνο και ρώτα" είναι στην καλύτερη περίπτωση ανώφελο. Υποτίθεται ότι το forum είναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον όταν ξέρουμε ή ακόμα κι αν δεν ξέρουμε να πούμε μια γνώμη. Βέβαια συμφωνώ ότι το συγκεκριμένο ερώτημα ίσως να είναι δύσκολο να απαντηθεί. Σε κάθε περίπτωση το chat & fun ίσως να μην είναι ο καταλληλότερος χώρος, μιας και το ερώτημα έχει σχέση με την (κινητή) τηλεφωνία. Πάντα φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ! ΔΙΑΤΗΡΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΨΟΦΛΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ??? ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Επίσης καλό θα ήταν να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ...! Φιλικά πάντα :) Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Διαφορετικός Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Σήμερα το πρωί είχα μία κλήση στο σταθερό μου από το 2103721200 που από ό,τι έψαξα μετά ήταν από τον "Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ΟΤΕ ΑΕ" :p . Δεν πρόλαβα να απαντήσω. Να σημειώσω πως μένω Θεσσαλονίκη! Ξέρετε τί μπορεί να θέλανε? Σε ποιές περιπτώσεις παίρνουν τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Μπορεί να ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνό σου εν αγνοία σου για να κάνουν κλήσεις που θα τις πληρώσεις εσύ. Γι'αυτό να το σηκώνεις ακόμα κι αν έχει σταματήσει να χτυπάει για να καταλάβουν ότι θα χρησιμοποιηθεί η γραμμή. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 @Διαφορετικός: Μήπως έχεις κάποιο ανεξόφλητο λογαριασμό; Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις σε καλούν απο τετραψήφιο αριθμό... @Mbokota Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Πώς ακριβώς θα κάνουν κάτι τέτοιο; Και το σημαντικότερο για πιο λόγο...:blink: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Μπορεί να ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνό σου εν αγνοία σου για να κάνουν κλήσεις που θα τις πληρώσεις εσύ. Γι'αυτό να το σηκώνεις ακόμα κι αν έχει σταματήσει να χτυπάει για να καταλάβουν ότι θα χρησιμοποιηθεί η γραμμή. Ρε τι άλλο θ'ακούσουμε!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Σήμερα το πρωί είχα μία κλήση στο σταθερό μου από το 2103721200 που από ό,τι έψαξα μετά ήταν από τον "Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ΟΤΕ ΑΕ" :p . Δεν πρόλαβα να απαντήσω. Να σημειώσω πως μένω Θεσσαλονίκη! Ξέρετε τί μπορεί να θέλανε? Σε ποιές περιπτώσεις παίρνουν τηλέφωνο; Κατα 99,9€ ηταν απο το telemarketing Αθηνων για να σε "ψησουν" για καμια υπηρεσια. Αν δεν εχεις και ADSL, τοτε στανταρ ηταν αυτο! ;) :p @Διαφορετικός: Μήπως έχεις κάποιο ανεξόφλητο λογαριασμό; Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις σε καλούν απο τετραψήφιο αριθμό... @Mbokota Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Πώς ακριβώς θα κάνουν κάτι τέτοιο; Και το σημαντικότερο για πιο λόγο... Ναι απο το 1305. Ρε τι άλλο θ'ακούσουμε!:lol: Προφανως (; ) κανει πλακα! Αν οχι...:X :blink: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Αυτό το έχω ακούσει, αυτό είπα.:p Δεν νομίζω βέβαια να ισχύει. Πάντως εμείς το σηκώνουμε για καλό και για κακό:lol: . Η μάνα μου δλδ που έχει αυτό το κόλλημα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Έχεις μεγάλους λογαριασμούς dial-up? Απο το telemarketing Αθήνας είναι οπως είπε και ο ΠΜΕΝΔΜ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Τελικα χρησιμοποιουν τις δυνατοτητες του wap οι Έλληνες? Εστω και περιστασιακα, ενημερωνονται μεσω wap-internet για κάποια λίγα θέματα από το κινητό τους? Βλεπετε να αλλαζει κατι στο μελλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 και εμένα με πήραν σήμερα το πρωι και με ρώτησαν άν είμαι ο ιδιοοκτήτης τσι γραμμής γιατι έκαναν κάποιες εργασίες.....στο δυκτιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Πιστευω πως οσοι εχουν tim,και εχουν βάλει non stop για το wap,το χρησιμοποιουν.γιατι συμφέρει,και να μπαινεις στο msn,και με το Opera mini οπου θες. με cosmote και vodafone δεν νομίζω.ειναι απαγορευτικές οι τιμές.μια σελίδα να ανοιξεις με τον opera mini stin vf παει ολη η καρτα που λεει ο λογος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraulina Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) exw tim kai xrisimopoiw to non sto kai kanw perigisi sto wap dioti den exw internet ,opote enimerwnomai kanw chating kai postarw sto myphone apo to kinito mou! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Αυτο που ζητας ονομαζεται e-banking θα σου συνιστουσα επ αυτου το της Εθνικης που ειναι το πληρεστερο και φθηνοτερο για τετοια χρηση giati twra emena ayto mu fainetai AKYRO? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Σήμερα το πρωί είχα μία κλήση στο σταθερό μου από το 2103721200 που από ό,τι έψαξα μετά ήταν από τον "Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ΟΤΕ ΑΕ" :p . Δεν πρόλαβα να απαντήσω. Να σημειώσω πως μένω Θεσσαλονίκη! Ξέρετε τί μπορεί να θέλανε? Σε ποιές περιπτώσεις παίρνουν τηλέφωνο; μηπως εχει κανενα φιλαρακι που δουλευει εκει? και σε πηρε απο το τηλεφωνικο κεντρο?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Mπορει ο ΟΤΕ να εκανε εργασιες συντηρησης και να δοκιμαζε την γραμμη αν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts