Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Kαι τι χρεωση εχει αυτο φιλε μου..!!!

Τι εννοείς; σε τι αναφέρεσαι; συγγνώμη αλλά δε κατάλαβα το ερώτημα σου.

Δεν μιλαμε για το opera mini που ειναι mia java εφαρμογη...? αυτο πως δουλευει μεσω τι wap? gprs..? δεν εχει χρεωση αυτο..?

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Δεν μιλαμε για το opera mini που ειναι mia java εφαρμογη...? αυτο πως δουλευει μεσω τι wap? gprs..? δεν εχει χρεωση αυτο..?

Βασικα για τα mms μιλάμε σε αυτό το θέμα... Ο οpera είναι ένας JΑVΑ browser που σου επιτρέπει να έχεις καλύτερη πλοήγηση στο διαδίκτυο από το κινητό σου... Δε μου κοστίζει τίποτε διότι εχω tim plus non stop. Πίσω στο θέμα μας τώρα...

Ξερω για τι θεμα μιλαμε.. απλα δεν ηξερα τι ειναι αυτο το Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))... και μπερδευτηκα...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ!

ΔΙΑΤΗΡΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΨΟΦΛΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ??? ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Να πηγαινες να ρωτησεις στα γραφεια μιας εταιριας για το πως μπορεις να το κανεις αυτο? βονταφον κοσμοτε τιμ κτλ.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

φιλε μου..απλα θα παρεις τηλεφωνο στα κεντρικα της καθε εταιριας..

και θα τους το πεις.

θα μιλησεις με καποιον υπευθυνο που ασχολειτε μ'αυτα..και θα σε ενημερωσει

Never Give Up:!:

Join friend!

Με όλη την καλή διάθεση και χωρίς να θέλω να την πω στα παιδιά από πάνω, το να απαντάμε στο φίλο και να του λέμε "πάρε τηλέφωνο και ρώτα" είναι στην καλύτερη περίπτωση ανώφελο.

Υποτίθεται ότι το forum είναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον όταν ξέρουμε ή ακόμα κι αν δεν ξέρουμε να πούμε μια γνώμη.

Βέβαια συμφωνώ ότι το συγκεκριμένο ερώτημα ίσως να είναι δύσκολο να απαντηθεί. Σε κάθε περίπτωση το chat & fun ίσως να μην είναι ο καταλληλότερος χώρος, μιας και το ερώτημα έχει σχέση με την (κινητή) τηλεφωνία.

Πάντα φιλικά.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ!

ΔΙΑΤΗΡΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΡΩ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΨΟΦΛΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ??? ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Επίσης καλό θα ήταν να μην γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ...!

Φιλικά πάντα :)

Life Is Good

Σήμερα το πρωί είχα μία κλήση στο σταθερό μου από το 2103721200 που από ό,τι έψαξα μετά ήταν από τον "Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ΟΤΕ ΑΕ" :p . Δεν πρόλαβα να απαντήσω. Να σημειώσω πως μένω Θεσσαλονίκη!

Ξέρετε τί μπορεί να θέλανε? Σε ποιές περιπτώσεις παίρνουν τηλέφωνο;

Μπορεί να ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνό σου εν αγνοία σου για να κάνουν κλήσεις που θα τις πληρώσεις εσύ. Γι'αυτό να το σηκώνεις ακόμα κι αν έχει σταματήσει να χτυπάει για να καταλάβουν ότι θα χρησιμοποιηθεί η γραμμή.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

@Διαφορετικός:

Μήπως έχεις κάποιο ανεξόφλητο λογαριασμό; Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις σε καλούν απο τετραψήφιο αριθμό...

@Mbokota

Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Πώς ακριβώς θα κάνουν κάτι τέτοιο; Και το σημαντικότερο για πιο λόγο...:blink:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Μπορεί να ήθελαν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνό σου εν αγνοία σου για να κάνουν κλήσεις που θα τις πληρώσεις εσύ. Γι'αυτό να το σηκώνεις ακόμα κι αν έχει σταματήσει να χτυπάει για να καταλάβουν ότι θα χρησιμοποιηθεί η γραμμή.

Ρε τι άλλο θ'ακούσουμε!:lol:

Σήμερα το πρωί είχα μία κλήση στο σταθερό μου από το 2103721200 που από ό,τι έψαξα μετά ήταν από τον "Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος ΟΤΕ ΑΕ" :p . Δεν πρόλαβα να απαντήσω. Να σημειώσω πως μένω Θεσσαλονίκη!

Κατα 99,9€ ηταν απο το telemarketing Αθηνων για να σε "ψησουν" για καμια υπηρεσια. Αν δεν εχεις και ADSL, τοτε στανταρ ηταν αυτο! ;) :p

@Διαφορετικός:

Μήπως έχεις κάποιο ανεξόφλητο λογαριασμό; Βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις σε καλούν απο τετραψήφιο αριθμό...

@Mbokota

Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Πώς ακριβώς θα κάνουν κάτι τέτοιο; Και το σημαντικότερο για πιο λόγο...

Ναι απο το 1305.

Ρε τι άλλο θ'ακούσουμε!:lol:

Προφανως (; ) κανει πλακα! Αν οχι...:X :blink:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Αυτό το έχω ακούσει, αυτό είπα.:p

Δεν νομίζω βέβαια να ισχύει. Πάντως εμείς το σηκώνουμε για καλό και για κακό:lol: . Η μάνα μου δλδ που έχει αυτό το κόλλημα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Έχεις μεγάλους λογαριασμούς dial-up?

Απο το telemarketing Αθήνας είναι οπως είπε και ο ΠΜΕΝΔΜ.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Τελικα χρησιμοποιουν τις δυνατοτητες του wap οι Έλληνες?

Εστω και περιστασιακα, ενημερωνονται μεσω wap-internet για κάποια λίγα θέματα από το κινητό τους?

Βλεπετε να αλλαζει κατι στο μελλον?

και εμένα με πήραν σήμερα το πρωι και με ρώτησαν άν είμαι ο ιδιοοκτήτης τσι γραμμής γιατι έκαναν κάποιες εργασίες.....στο δυκτιο....

Πιστευω πως οσοι εχουν tim,και εχουν βάλει non stop για το wap,το χρησιμοποιουν.γιατι συμφέρει,και να μπαινεις στο msn,και με το Opera mini οπου θες.

με cosmote και vodafone δεν νομίζω.ειναι απαγορευτικές οι τιμές.μια σελίδα να ανοιξεις με τον opera mini stin vf παει ολη η καρτα που λεει ο λογος.

Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

exw tim kai xrisimopoiw to non sto kai kanw perigisi sto wap dioti den exw internet ,opote enimerwnomai kanw chating kai postarw sto myphone apo to kinito mou! :-)

Αυτο που ζητας ονομαζεται e-banking

θα σου συνιστουσα επ αυτου το της Εθνικης που ειναι το πληρεστερο και φθηνοτερο για τετοια χρηση

giati twra emena ayto mu fainetai AKYRO?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

μηπως εχει κανενα φιλαρακι που δουλευει εκει?

και σε πηρε απο το τηλεφωνικο κεντρο??

Never Give Up:!:

Join friend!

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned