Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι εκεί αναφέρομαι αν και δεν το λέω με κακή έννοια. Το ξέρω οτι μας δουλευουνε οι εταιρείες κινητής, αλλά πιστευω οτι θα έπρεπε οι moderators να μην χρησιμοιποιούν την λέξη δωρεάν γιατί όλοι μας το ξέρουμε οτι πρόκειται για κοροϊδία.

Εντελώς φιλικά εντάξη; Δεν θέλω να με παρεξηγήσει κάποιος.

Αλλά γενικότερα τα έχω πάρει με τις εταιρείες κινητής.

Less is more...

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενδιαφέρον το πρόβλημα, αλλά θεωρώ απίθανο να υπάρχει εισερχόμενο μήνυμα ή κλήση στον συνδρομητή Α με τον αριθμό αποστολής/κλήσης του Β, χωρίς αυτός να το έχει στείλει/καλέσει (οπότε και δεν εμφανίζεται στον αναλυτικό λογαριασμό στην ημερομηνία που έχει "σταλεί"). Εξαιρείται πιθανώς η περίπτωση ανταλλαγής αρχείων μέσω bluetooth ή των εφαρμογών επικοινωνίας με Η/Υ.

Αυτό όμως (όπως και να έχει η υπόθεση) πως στοιχειοθετεί υποκλοπή; Τα μηνύματα που φαίνεται να έλαβε ο Α είναι πραγματικά μηνύματα του Β που προορίζονταν για κάποιον τρίτο; Ο Α και ο Β είναι άγνωστοι μεταξύ τους;

Κάποια φάβα έχει ο λάκκος...

Live Another Day,

Climb A Little Higher,

Find Another Reason To Stay...

Ναι εκεί αναφέρομαι αν και δεν το λέω με κακή έννοια. Το ξέρω οτι μας δουλευουνε οι εταιρείες κινητής, αλλά πιστευω οτι θα έπρεπε οι moderators να μην χρησιμοιποιούν την λέξη δωρεάν γιατί όλοι μας το ξέρουμε οτι πρόκειται για κοροϊδία.

Εντελώς φιλικά εντάξη; Δεν θέλω να με παρεξηγήσει κάποιος.

Αλλά γενικότερα τα έχω πάρει με τις εταιρείες κινητής.

Μπα φίλε μου δεν νομίζω να σε παρεξηγεί κανείς. Το ίδιο έχω αναφέρει παλαιότερα και εγώ. Και η τακτική των εταιρειών είναι απόλυτα παραπλανητική. Όλες αυτές οι αρχές προστασίας καταναλωτών, υπουργεία κλπ ούτε για το εφφέ δεν τους τραβάνε κάνα αυτί.

Συμφωνώ πως οι mods και όλοι όσοι postάρουν δεν πρέπει να λένε "δωρεάν" αλλά "προπληρωμένος". Μόλις διάβασα στα Νέα του site την κοροϊδία ας πούμε της Cosmote με τα "δωρεάν" πακέτα SMS. O ορισμός του δωρεάν. Προπληρώνεις τα 30 SMS τα στείλεις-δεν τα στείλεις. Η εταιρεία εισπράττει εγγυημένα αυτό το ποσό δεν πα να έχεις σπάσει και τα δυο χέρια σου και να προσπαθείς νας στείλεις SMS με το τρίτο χέρι. Το όφελος; Αν τα στείλεις "κερδίζεις" 25 σεντς το μήνα. Αν όχι κακό του κεφαλιού σου.

L' enfer c' est les autres

Δεν εχεις αδικο.

Συμφωνω και εγω οτι θα πρεπει να μη χρησιμοιουμε τη λεξη σε κατι που πληρωνουμε!

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Εχετε δίκιο με το θέμα του ΔΩΡΕΑΝ... Και εγώ την ίδια γνώμη έχω στο θέμα και το βρίσκω εντελώς ηλίθιο να βαφτίζω κάτι που προπληρώνω, ως ΔΩΡΕΑΝ. Οι ανακοινώσεις τύπου των εταιριών όμως είναι φτιαγμένες από αυτές και σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα, σωστά ή λάθος.

Όσο μπορούμε βγάζουμε τα χαζά διαφημιστικά τρικ που περιέχουν για να τις δίνουμε όσο πιο απλές και περιεκτικές, και να μην προωθούμε έμμεσα και εμείς τις... δικές τους προτάσεις. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα, λόγο χρόνου, πίεσης ή και συγκυριών. Όσο περνά από το χέρι μας όμως προσπαθούμε τα ελληνικά νέα να μένουν ουδέτερα, χωρίς περίεργα λεκτικά τρικ.. Άλλωστε δεν έχουμε καμία υποχρέωση σε κανέναν να γράφουμε όσα θέλουν όπως τα θέλουν. Και οι ίδιοι οι χρήστες όμως έχουν το μυαλό να μπλοκάρουν τέτοια τρυκ αν ξεφύγουν από εμάς.

Το myphone άλλωστε είναι γνωστό οτι έχει υψηλό επίπεδο χρηστών στον τομέα της τεχνολογικής ενημέρωσης, οπότε πολύ δύσκολα μπορούν τέτοιες λέξεις όπως το ΔΩΡΕΑΝ να... παγιδέψουν έναν χρήστη. Να του σπάσουν τα νεύρα, ναι... συμφωνώ και προσπαθώ να τις αφαιρώ από όλα τα νέα. ;)

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Θα γράψω επιστολή σε όλες τις εταιρείες κινητής και στο ΕΕΤΤ, αλλά σιγά μην υδρώσει το αυτάκι τους, αλλά δεν πειράζει κάποιος θα σπαστεί όταν την διαβάσει.

Ειλικρινα αυτό το ΔΩΡΕΑΝ είναι ένδειξη το πως περνάνε για πρόβατα τον Έλληνα πολίτη, γι'αυτό και μας σκίζουν με την ακριβότερη κινητή τηλεφωνία στην Ευρώπη.

Γι'αυτό θα πρέπει όλοι μας να τους κάνουμε ρόμπες όταν πάμε σε κάποιο κατάστημα και μας πούνε αυτήν την λέξη. Την επόμενη φορά μου πούνε ότι έχω δωρεάν 240 λεπτά το μήνα θα τους πω να μου υπογράψουνε χαρτί οτι θα έχω και μηδέν πάγιο.... :lol: Δωρεάν δεν είπανε;

Less is more...

Συμφωνώ με τον PanosFL, ή

1) οι κλήσεις και τα μηνύματα στάλθηκαν κανονικά από τον Β στον Α και απλά ο Β σου δείχνει λογαριασμό που δεν τα περιλαμβάνει (πχ αν ο Β είναι εταιρικός συνδρομητής μπορεί να παίρνει λογαριασμό σε ηλεκτρονική μορφή και να μπορεί να τον επεξεργαστεί κατάλληλα), ή

2) έχει γίνει μεταφορά δεδομένων στο κινητό του Α μέσω εφαρμογής Η/Υ η οποία διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά των δεδομένων (πχ τον αποστολέα ενός μηνύματος) - αυτό όμως δεν εξηγεί την εισερχόμενη κλήση. Αν στον Α υπάρχουν received κλήσεις από τον Β, τότε αυτές είναι πραγματικές κλήσεις και πρέπει να φαίνονται στον λογαριασμό. Αν είδες missed calls τότε μπορεί να έχουν γίνει αλλα επειδή δεν απαντήθηκαν απο τον Α δεν χρεώθηκαν στον Β οπότε και δεν φαίνονται στον λογαριασμό του Β.

Ελπίζω να σε ξεμπλέξαμε λιγάκι.... και καλως ήλθες στο myphone!

Ειλικρινα αυτό το ΔΩΡΕΑΝ είναι ένδειξη το πως περνάνε για πρόβατα τον Έλληνα πολίτη, γι'αυτό και μας σκίζουν με την ακριβότερη κινητή τηλεφωνία στην Ευρώπη.

Ειμαστε προβατα?Μαλλον ναι... :( οταν πηγαινουμε & τα ακουμπαμε σε γερμανους,βονταφον,κοτε,τιμ & λοιπους & κοιταμε να...εκμεταλλευτουμε καθε υπερ-προσφορα τους μπας & γλιτωσουμε 1-2-5 λεπτα,ε τοτε καλα κανουν & μας δουλευουν...και μη νομιζετε οτι αναφερομαι στα μελη του myphone που ξερουν τι τους γινεται,αλλα στο υπολοιπο...κοπαδι που τρωει σα χανος τις διαφημισεις & παει ν'αλλαξει συσκευη καθε τριμηνο ή αγοραζει αραδα τις "δωρεαν" καρτες μηνυματων κλπ... :rolleyes:

Και να ταν μονο αυτο το χτυπημα του "δωρεαν"?Εδω μας εχουν φλομωσει μ'αυτη τη λεξη σε ολα,απ'τα...dvd που δινουν οι εφημεριδες μεχρι τις πανακριβες ηλεκτρονικες συσκευες... :mad:

Η απάντηση είναι απλή. Το λένε δωρεάν για να ψαρώνει ο κόσμος. Ξέρω άτομα που σου λένε πάρε απο το κινητό μου έχω δωρεάν. Επίσης ξέρω άτομο που έκοψε το σταθερό γιατί λέει στο κινητό έχει δωρεάν...

sumfono me osa lete?alla to 8ema einai mono gia thn tim?kai alles etaireies de xrhsimopoioun paraplanhtika thn leksh "dorean"?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Η απάντηση είναι απλή. Το λένε δωρεάν για να ψαρώνει ο κόσμος. Ξέρω άτομα που σου λένε πάρε απο το κινητό μου έχω δωρεάν. Επίσης ξέρω άτομο που έκοψε το σταθερό γιατί λέει στο κινητό έχει δωρεάν...

:p :lol: Και μετα αναρωτιομαστε που απευθυνονται οι γελοιες διαφημισεις των γερμανων,βοδιαφων κλπ... :rolleyes: Απορω,ολοι αυτοι δεν βλεπουν τα 70-120 ευρω που τους ερχεται το παγιο καθε μηνα? :wacko: :blink:

Μόλις το συμπλήρωσα. :) Πολύ καλό το ερωτηματολόγιο,φαντάζομαι οτι θα βγάλετε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Απο την πρωτη στιγμη που ασχοληθηκα με υπολογιστες ειχα θεσει στον ευατο μου τον κανονα να γραφω μονιμως σωστα ορθογραφημενα καθε ελληνικη λεξη με σκοπο να μην ξεχασω ποτε-ασχετως που δεν ημουν ποτε ανορθογραφος-τα ελληνικα μου,καθως για μενα θα ειναι με μεγαλη διαφορα η καλυτερη γλωσσα επικοινωνιας με τεραστιο ευρος λεξεων κ πολυπλοκοτητα στην εκφραση του λογου,ειτε γραπτου ειτε προφορικου.

Προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους γραφουν greeklish να το υιοθετησουν καθως ειναι πολυ χρησιμο κ βασικο να σεβαστουμε την μητρικη μας γλωσσα.

Μολονοτι σπουδαζω Αγγλια,η αγγλικη γλωσσα εχει πολλους περιορισμους στην εκφραση του λογου (οπως θελει ο καθεις να εκφρασει τις σκεψεις/αποψεις του) κ ηταν κατι δυσκολο για μενα στην αρχη να εκφραστω με την πολυπλοκοτητα κ την ευχερια που εκανα στα ελληνικα.

Δεν ειναι τυχαιο εξαλλου οτι η ελληνικη γλωσσα θεωρειται η δυσκολοτερη γλωσσα στον πλανητη,επιβεβαιωμενο απο προσφατη μελετη των επιστημωνων,καθως οτι κ οι Ελληνες ειναι οι πιο ευνοημενοι απο οποιοδηποτε αλλο λαο στον κοσμο στο να μαθουν την αγγλικη γλωσσα.

Εξαλλου το αγγλικο λεξικο στην πληρη του μορφη (Oxford English Dictionary) αποτελειται κατα 40% απο ελληνικες λεξεις..μας εχουν "δανειστει" χιλιαδες λεξεις..

Συμμετειχα κ εγω στην ερευνα κ ειμαι περιεργος οπως ολοι μας για τα αποτελεσματα της :)

Να ειστε ολοι καλα !

The Future Belongs To The Brave

VarX έτσι όπως γράφεις όμως δεν γράφεις Ελληνικά, εγώ τα Ελληνικά σήμερα ξέρω πως είναι μονοτονικά και όχι ατονικά :P

Και εντόπισα και μερικά ορθογραφικά λάθη :p

Kalytera na grafoume me enan aplo tropo kai swsta para me kapoion allon kai na ton koutsourevoume :P

Egw pantws protimw na grafw me greeklish gia eukolia kai se epishma pragmata grafw Ellhnika xwris na exw kanena prob. ;)

Kai koritsia, esas pou ksekinhsate to topic ennow...

ksekinhsate ayto to topic, polla paidia symperilamvanomenou kai emou

symmeteixame sthn erevna alla ta apotelesmata ths den eidame akoma... :!:

Kalo einai na ta emfanisete alliws proteinw stous kainourious pou erxonte na mhn symmetexoun sthn erevna giati yparxei mia an mh ti allo agnomosynh pros emas... :mad:

http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif

Και εντόπισα και μερικά ορθογραφικά λάθη :p

Εχεις δικιο φιλε μου,δεν ειναι οτι καλυτερο να γραφεις στις 3 τα ξημερωματα,το μυαλο κανει αρκετα λαθη...δεν εχω παρα να τα διορθωσω :)

Οσο για τους τονους,για χαρην ταχυτητας κ μονον!

The Future Belongs To The Brave

Λυπούμαστε, EddieX.

Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους:

Είναι πιθανόν να μην έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα, ώστε να σας επιτραπεί η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα. Μήπως επιχειρήσατε να τροποποιήσετε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε κάποια εργαλεία διαχείρισης;

Αν επιχειρήσατε να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει ακόμη ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι αμέσως μετά την εγγραφή σας λαμβάνετε ένα νέο email, στο οποίο περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας.

Σημειώνεται ότι στις περιοχές που σχετίζονται με το ειδησεογραφικό μέρος του myPhone.gr επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης μόνο από τα μέλη, που έχουν τη σχετική εξουσιοδότηση

Γιατι μου βγαινει αυτο το προβλημα οταν καμια φορα παταω σε καποιο link. Και που μπορω να παω στα Buy N Sell εδω στη σελιδα;;;

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

[thread=55736]Συχνές απορίες για το Buy and Sell[/thread]

Για όποια άλλη απορία έχεις αυτού του είδους, το σωστό forum είναι ο Σχολιασμός.

Υπέπεσε στην αντίληψη μου αυτή η εταιρία που παρέχει τηλεόραση για κινητά τηλέφωνα 2.5G (για το 3G το θεωρώ αυτονόητο) . Η εν λόγω εταιρία είχε ισχυρή παρουσία στη πρόσφατη έκθεση περιεχομένου στις Καννες. Κάτι παρόμοιο διαφημίζεται και στην Κύπρο τον τελευταίο καιρό. Μπορείτε να βρείτε περαιτέρω πληροφορίες στο http://www.mobitv.com

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Vodafone δεν αντιμετώπισα πρόβλημα (απο το 1998 έως και το 2003) όταν ήμουν φοιτητης. Οι κεραίες είναι σε 2 σημεία. Πάνω στο Μητσικέλι (το βουνό απέναντι απο την πόλη) και σε ένα ύψωμα πίσω απο το Epirus Palace κοντά στο Μπιζάνι....

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

Από προσωπική πείρα: Ασχολούμαι με προσκοπισμό, και συγκεκριμένα στις ηλικίες των προσκόπων και ανιχνευτών (12-18) και έχω παρατηρήσει τα εξής:

1) Ασχολούνται υπερβολικά με τα κινητά τους (SMS, ήχοι κλπ.)

2) Έχουν πάθει εξάρτηση. Το καλοκαίρι στην κατασκήνωση τους επιτρέψαμε τα κινητά αλλά δεν τους δώσαμε πρόσβαση σε ρεύμα. Αποτέλεσμα: είχαμε περιπτώσεισ ατόμων που έφεραν 2 και 3 :!: συσκευές.

3) Τα περιμένουν όλα στο πιάτο (μερικοί). Όταν βρουν δυσκολία σε κάτι (κάποιο γρίφο που θέτουμε κλπ.), κατευθείαν κλήση στο κινητό μας για διευκρινήσεις! Έτσι γίνονται ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ και μαθαίνουν να τα περιμένουν ΟΛΑ στο ΠΙΑΤΟ!

Αυτα!

Σχεδον ολα οσα εχουν ραδιο μπορουν να ηχογραφησουν και σε mp3 αυτα που ακους... :)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Ουτε το 6230 που ειχα το εκανε ουτε το κ700 ουτε το 3230.Ποιο λες εσυ πως το κανει; :O

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned