Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι στα όρια της τρέλας αν σκεφτείς πως επιβιώνουν συνέχεια τα λαμόγια , και διοικούν εταιρίες , άνθρωποι που δεν έχουν παρακολουθήσει ούτε μια ώρα μάθημα management .

 

Με την χρεωκοπία της χώρας βρήκαν άλλο ένα πάτημα και κάνουν πάρτι αυθαιρεσίας .

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κάθε ηλεκτρονική συσκευή που κατασκευάζεται ανήκει σε καποιο level , πχ η καφετιέρα που έχεις σπίτι είναι κατηγορίας 1 ,αυτό σημαίνει πως έχει κατασκευαστεί με συγκεκριμένες ανοχές στην διαδικασία της κατασκευής που για το level 1 είναι αρκετές . Τα κινητά τηλέφωνα ανήκουν στην κατηγορία 2 αλλά υπάρχουν εταιρίες (λίγες ) που κατασκευάζουν κινητά και τα εντάσσουν στην κατηγορία 1 για να ρίξουν το κόστος (no name κινητά ).

Απ ότι έχω δεί αν αποφεύγεις τις πτώσεις , να το βάζεις σε τσέπες (στρέβλωση πλακέτας) και μακριά απο υγρά , είναι περίπου 2 χρόνια .

αν σβήνεις και γράφεις κάνεις υπερβολική χρήση τότε ίσως σου παρουσιάσει στο χρόνο το γνωστό σβήνει και ανάβει μόνο του , και θα χρειαστεί κάποιο ολικό update .

Link to comment
Share on other sites

Περίπου ποίες είναι οι τιμές χρόνου ζωής για ένα κινητό τηλέφωνο ? Το λεγόμενο MTBF δηλαδή το οποίο έχουν όλες οι συσκευές και τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα.

 

δεν εχουν χρονο ζωης!

τα τρανζιστορ δεν εχουν φθορες

Link to comment
Share on other sites

Πολύ απλά, τα μη-έξυπνα τηλέφωνα είναι βαρετά. Πήρα προχθές το LG Cookie Fresh και το έχω καταβαρεθεί. Ασχέτως που έχω το νέο iTouch.
Link to comment
Share on other sites

Μάλιστα.

 

Το παλιό μου ericsson GF768 που είχα,μέσα σε 6 χρόνια έσβηναν οι χαρακτήρες της οθόνης είχε σπάσει η αντένα του σε ένα σημείο κάτω και έφευγε η μπαταρία άμα έβγαζες το κινητό απο την θήκη.

 

Στο νέο μου sony ericsson W800i που έχω άλλα 5 χρόνια είχε πέσει κάποτε μέσα σε ένα ποτήρι με καφέ.... τι τράβιξα για να το στεγνώσω,τελικά το έσωσα απλά ακούγεται ο θόρυβος στο ακουστικό λίγο χαμηλότερα από την κανονική ένταση. Αργότερα χάλασε η θύρα που συνδέω το καλώδιο με το usb του Η/Υ για μεταφορά αρχείων photos κτλπ,και τον τελευταίο καιρό όταν λειτουργήσω την κάμερα για πάνω από 2-3 λεπτά χρόνο η κάμερα από έγχρωμη εικόνα το βγάζει μαυρόασπρο. Κατά τα άλλα με εξυπηρετεί ακόμα στη δουλεια μου,έχω μιλήσει με αυτό 163 ώρες.

Edited by George_1987
Link to comment
Share on other sites

Πλεον ,παντως, οι γραμμες αναμεσα σε smart και dump-phones εχουν θολωσει "επικινδυνα"

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Λοιπών μη ξαναπω τα ίδια και τα ίδια. Δεν ήθελα να μπλέξω με courier κλπ κλπ, και γι αυτούς που λένε ότι έρχετε τεχνικός στο χώρο μου είναι άλλη υπηρεσία που δεν την είχα, που όμως γι αυτό θα αγόραζα Dell, και αν (πρώτα ο Θεός) φύγω στο εξωτερικό, πάλι γι αυτό το λόγο θα αγοράζω Dell.

Για το service tag που το πληκτρολογούν αλλάζουν κλπ κλπ δεν ξέρω αν ισχύει. Παλιά το αγόραζες ως έξτρα υπηρεσία και ήταν ανεξάρτητο απο τους σειριακούς αριθμούς του μηχανήματος. Τώρα δεν υπάρχει άλλος αριθμός πέρα απο αυτόν. Άνοιξα το Dell Latitude D600, έτρεξα το Pc Wizzard και πουθενά δεν είδα αυτό το Service Tag, αλλά έναν άλλο αριθμό. Επίσης το έκανα κυριολεκτικά βίδες, (μόνο την οθόνη που δεν έλυσα), κάθε κομματάκι χωριστά, και σε αυτό υπήρχαν 15000 αυτοκόλητα με σειριακούς αριθμούς, όμως το συγκεκριμένο είχε κανονικά ώς μηχανημα σειριακό αριθμό. Το 1557 δεν έχει άλλο αυτοκόλητο πέρα απο αυτό του Service Tag που να αναφέρει σειριακό αριθμό.

 

Τέλος, θέλω να σας πω πως η όλη ταλαιπωρία σχεδών έλαβε τέλος, αφού αύριο θα πάω το μηχάνημα και θα εκδωθεί πιστωτικό στα χρήματα που το αγόρασα. Λέω σχεδων γιατί έχω να περπατήσω ~500-700 μέτρα να πάω στην courier να πάρω το κουτί του που μου στείλανε που είχε μήνει Κρήτη (ω, ναι, ή εγώ ή το κουτί θα χωρούσαμε εδώ οπότε είχε μήνει κάτω), και άλλα τόσα να πάω στη στάση του λεωφορείο και μετά άλλα τόσα απο την άλλη στάση στο Multirama.

 

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Το θέμα θα ήθελα να μήνει, ώστε να μπορούν και άλλοι να δουν την (για αρκετούς βλακώδη) ιστορία μου.

Link to comment
Share on other sites

Όχι, δεν είναι επαγκελματικό εργαλείο η πένα, ούτε αυτή η δουλειά της, αλλά δημιουργεί πολύ λιγότερη ζημιά απο το κατσαβίδι σε τέτοια περίπτωση.

 

Έτσι τα ανοίγουν και στα Service με πένα μάλιστα για την sony Ericsson υπάρχει part number για παραγγελία , είναι πένα 0.60 mm και δεν διαφέρει σε τίποτα απο τις πένες για κιθάρα.

Link to comment
Share on other sites

κατα την γνωμη μου οι περισσοτερες συσκευες εχουν ημερομηνια ληξης...οι παλαιοτερες πιστευω υπερειχαν στον τομεα αυτο αφου οι κατασκευες τους ηταν πιο στιβαρες αλλα και ηταν απλα καθημερινα τηλεφωνα...σημερα ολα εχουν γινει πολυπλοκα αφου πλεον προκειται για υπολογιστες παλαμης με παρα πολλες λειτουργιες κι αυτο αυξανει τις πιθανοτητες καποιας βλαβης...βεβαια εξαρταται σε μεγαλο βαθμο κι απο την μεταχειριση που δεχονται...

Ηρακλής!

___________________________________________

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Link to comment
Share on other sites

Τι εννοούμε με τον όρο ¨Advanced Rework ηλεκτρονικής πλακέτας¨;

 

Έχοντας αρκετά χρόνια πείρα στον τομέα της επισκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και να εισχωρήσουμε στον τομέα ανακατασκευής PCB που αφορούν τους περισσότερους τύπους ηλεκτρονικών συσκευών από φορητούς υπολογιστές (laptops) μέχρι ιατρικά όργανα.nbsp;

 

Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε στο πλευρό μας έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων Rework και Micro-Assembly, την γερμανική Finetech GmbH από την οποία προμηθευτήκαμε ένα Advanced Rework Station, το Fineplacer PICO RS. Παράλληλα η Techsys αποτελεί τον επίσημο εμπορικό αντιπρόσωπο της Finetech στην Ελλάδα προσφέροντας όλη την σειρά προϊόντων της σε εταιρίες που ασχολούνται με την υψηλή τεχνολογία, όπως και σε ακαδημαϊκά ιδρύματα που θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν έρευνα σε εφαρμογές micro-assembly καθώς και να προσφέρουν εκπαίδευση σε ένα τομέα που αφορά την ανακατασκευή PCB και είναι σχεδόν ανύπαρκτος στον ελληνικό χώρο – ενώ ανθεί σε χώρες του εξωτερικού.

 

Πρόκειται για μια state-of-the-art μηχανή που ηγείται του ανταγωνισμού σε επίπεδο ακρίβειας τοποθέτησης και συμμόρφωσης με τα στάνταρ των οργανισμών JEDEC και IPC που αφορούν τον σχεδιασμό και την κατασκευή των SMD εξαρτημάτων. Είναι πλήρως αυτοματοποιημένη όσον αφορά την αποκόλληση και την επανατοποθέτηση SMD εξαρτημάτων κάνοντας χρήση ενός ρομποτικού pivot και ενός κεντρικού συστήματος ελέγχου θερμοκρασιών και όγκου θερμού αέρα. Με τον τρόπο αυτό και με την χρήση εξειδικευμένων προφίλ για κάθε PCB προσφέρει 100% ποσοστό επαναληψιμότητας – αφαιρώντας από την εξίσωση το «ανθρώπινο χέρι».

 

Περισσότερες λεπτομέρειες βρίσκονται στο παρακάτω link:

http://eu.finetech.de/products/advan...r-pico-rs.html

 

 

Advanced PCB Rework

 

Όταν αναφερόμαστε σε Advanced PCB Rework εννοούμε την διαδικασία κατά την οποία μια ηλεκτρονική πλακέτα με SMD (Surface Mount Devices) μπορεί να επισκευαστεί αλλάζοντας τα ελαττωματικά εξαρτήματα, τηρώντας όμως πιστά τα όρια χρόνου και θερμοκρασίας που ορίζουν οι οργανισμοί JEDEC και IPC. Βάση των προδιαγραφών αυτών τα εξαρτήματα και οι πλακέτες παραμένουν, κατά την διαδικασία rework, πάντα εντός των θερμικών ορίων για τα οποία έχουν σχεδιαστεί. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η καταστροφή/στρέβλωση της πλακέτας, η καταστροφή του ανταλλακτικού εξαρτήματος αλλά και των γειτονικών του, ιδίως σε πολύ «πυκνοκατοικημένες» πλακέτες. Επίσης η απουσία «ανθρώπινου χεριού» (π.χ. απόπειρα επισκευής με κολλητήρια χειρός θερμού αέρα), εκτός ότι εξασφαλίζει τα παραπάνω, σημαίνει κέρδος σε χρόνο και χρήμα.

 

Κατά την διαδικασία rework με της μηχανές της Finetech δεν γίνεται χρήση Υπέρυθρης Ακτινοβολίας (IR – Infrared) αλλά Hot Gas (Θερμού Αέρα) για μέγιστη ακρίβεια θερμοκρασίας και στόχευσης των εξαρτημάτων. Ταυτόχρονα μπορεί με την χρήση αδρανούς αερίου (π.χ. Άζωτο) να επιτυγχάνεται η μείωση παρουσίας οξυγόνου για κολλήσεις υψηλών απαιτήσεων με ελάχιστη παρουσία οξείδωσης.

 

Τα εξαρτήματα που μπορούν να αντικατασταθούν ξεκινούν από μέγεθος 01005 (δυσδιάκριτα με γυμνό μάτι) έως μεγάλα σε μέγεθος BGA chips, όπως επίσης FLEX connectors, SIM readers, Memory Card readers, RF shields κ.α. Η ακρίβεια τοποθέτησης είναι 5μm. Σε συνεργασία με την Finetech παρέχονται λύσεις για οποιοδήποτε τύπο SMD εξαρτήματος (Chip-On-Chip, Chip-on-Flex, κ.α).

 

Δείτε το Link

 

http://www.youtube.com/watch?v=6KQFkzb8JRc&feature=player_embedded

Edited by moment_v
Link to comment
Share on other sites

Ο χρόνος ζωής ενός κινητού εξαρτάται από το πόσο προσέχεις και εσύ ο ίδιος την συσκευή και κάνεις σωστή χρήση αυτής. Για παράδειγμα εάν δεν προσέχεις τις φορτίσεις σου και το φορτίζεις όποτε εσύ θέλεις και όσες ώρες σε βολεύει, ε τότε είναι λογικό να την καταστρέψεις πολύ γρήγορα την μπαταρία του. 'Αλλο παράδειγμα είναι το πόσο προσεκτικός είσαι με την συσκευή και δεν την αφήνεις να πάθει το παραμικρό, ούτε να πέσει, ούτε να πάθει ζημιά εξωτερική, ούτε τίποτα, σε αυτό βοηθάνε και οι θήκες. Γενικά, όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν αυτό που λέμε ημερομηνία λήξεις, ώρες λειτουργίας, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να πάρουμε μια μικρή παράταση αυτής της λήξεως, για αυτό προσέχουμε την χρήση.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

εχω ακουσει οτι αρκετα smartphones,

δεν τρεχουν σωστα τα προγραμματα πλοηγησης (συγκεκριμενα με ενδιαφερει για Destinator) πολυ πιθανον λογω μικρης CPU η και rom.

 

 

Εχει καποιος υποψη του ποιες απαιτησεις υπαρχουν για να τρεχει ικανοποιητικα?

Link to comment
Share on other sites

παντα μια αναβαθμιση (επισημη ή οχι) προσφερει νεες δυνατοτητες και διορθωνει τυχον ελλειψεις προηγουμενων εκδοσεων του λειτουργικου...το αν την δεκτεις ειναι δικη σου επιλογη βεβαια...οποτε εσυ κρινεις και αποφασιζεις...δεν σε υποχρεωνει κανενας:)

Ηρακλής!

___________________________________________

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Link to comment
Share on other sites

Σε μερικα κινητα π.χ σατιο,μπαλωνονται τρυπες και ανοιγουν αλλες.

Αλλα συνηθως κανει καλο να εισαι με ενημερωμενο λογισμικο.

Link to comment
Share on other sites

και αλλη απορια,

αν παρεις ενα smartphone απεξω, το οποιο φοραει english rom,

τι προβληματα θα εχεις εκτος απο οτι το μενου θα ειναι στα αγγλικα?

 

Ρωταω γιατι και το κινητο μου αλλα και οτι πισι εχω

χρησιμοποιοιω αγγλικο μενου.

Και επιπλεον μπορω να βρω ελληνικη rom?

ειναι εφικτο αυτο η το παιζεις κορωνα γραμματα?

Edited by visualuser
Link to comment
Share on other sites

Οι απορίες σου είναι πολύ γενικές και αόριστες, οπότε και οι απαντήσεις μου θα είναι περίπου έτσι.

 

Δε νομίζω οτι υπάρχει κάποιο smart phone σήμερα που δε μπορεί να τρέξει destinator. Έχουν γίνει τόσο δυνατά πια, που δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

 

Από την άλλη, προβλήματα γενικότερα δε θα έχεις με αγγλικό λειτουργικό, μιας και αυτό που σε νοιάζει είναι το πληκτρολόγιο. Ελληνική rom μπορείς να βρείς για κάποια.

Link to comment
Share on other sites

Μερικες φορες το παθαινα και τωρα ολο και πιο συχνα.. που οταν συνδεω το κινητο μου w995 με το usb που το εχω συνδεδεμενο στον υπολογιστη.. νιωθω ενα γαργαλιτο στα δαχτυλα που κρατω το κινητο και.. σημερα κιολας (και γιαυτο παραξενευτικα λιγο και σας γραφω) την ωρα που κρατουσα το κινητο την ωρα που το συνδεα με τον υπολογιστη μου ενιωθα κατι σαν γαργαλιτα στη πατουσα μου(που φοραγε απλως μια μαλλινη καλτσα) ενω την ειχα στο πατωμα..! Λετε να ειναι κατι σαν ηλεκτροπληξια αυτο?? Φταιει που το κινητο εχει μεταλλικη επιφανεια? Μηπως επειδη το usb sony ericsson (αυθεντικο) ειναι παλιο..(του πριν 4 χρονια w900) ???

Παραξενο παντως.. και η αισθηση ειναι σαν τους ρευματισμους που εχει καποιος οταν ξυπνησει στα ακρα του..!

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ έχω την ίδια, την αρχική απορία. :O

Θέλω να μην μένω εντελώς απ'έξω από τις τεχνολογικες εξελίξεις και γι'αυτό θέλω να πάρω ένα Vodafone 845 για να δω τι κάνει ένα smartphone, τελικά! :rolleyes:

 

Αλλά, δεν έχω αυτή τη στιγμή κάτι στο νου μου που θα ήθελα να κάνω με το κινητό μου και δεν μπορώ να το κάνω με το nokia 6300 που έχω:

Ομιλία, SMS, ραδιόφωνο και τσεκάρισμα μέιλ και myphone.Αυτά.

Αν θέλω κάτι περισσότερο από το internet θα χρησιμοποιήσω το netbook. Φωτογραφική μηχανή έχω πάντα μαζί μου έτσι κι αλλιώς.

 

Τώρα, θα μπω να δω τι εφαρμογές ενδιαφέρουν τους android-άκηδες γιατί από μόνη μου δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.

Μόνο, ίσως, δωρεάν ομιλία και sms, ίσως και δωρεάν navigator (γίνεται?) μέσω internet...

 

εδιτ: μήπως κάτι που να μου λέει σε πραγματικό χρόνο πότε θα περάσει το λεωφορείο; :p [ωχ, λες να υπάρχει;;;;] :X

Edited by tseapis
Link to comment
Share on other sites

βασικα η αποψη μου ειναι οτι εαν δεν ξερετε τι ειναι και τι κανει ενα smartphone τοτε μαλλον δεν χρειαζεστε κατι τετοιο...

 

πριν πεσουν ολοι να με φανε ας εξηγηθω λιγο.

απο την στιγμη που δεν ξερεις τι κανει ενα smartphone και δεν μπορεις να φανταστεις ουτε καν τι εφαρμογες μπορει να παιρνει αυτο για εμενα σημαινει οτι αυτες οι λειτουργιες ξεπερνανε τις δικιες σου αναγκες.

 

αν ειχες στην πραγματικοτητα τετοιες αναγκες θα ηξερες τι ηταν και θα ειχες και τις καταλληλες γνωσεις πανω στον τομεα.

 

τωρα για να σας λυθουν και οι αποριες, ενα smartphone ειναι ενας mini υπολογιστης που τον εχεις παντα στην τσεπη σου οπου και αν βρισκεσαι...

 

τα ποιο βασικα του χαρακτηριστικα ειναι οτι μπορεις να κανεις σχεδον οτι κανει και ο υπολογιστης σου.

Τα περισσοτερα μοντελα εχουν δεκτη gps ο οποιος μπορει να χρησιμοποιηθει για navigation αυτοκινητου, θαλασσας ακομα και για το βουνο.

εχει wifi για να μπορεις να εχεις ασυρματο ιντερνετ.

προσφερει δυνατοτηα χρησης υπηρεσιων voice over ip και email.

μπορει να ανοιξει και να επεξεργαστει αρχεια office και pdf.

υπαρχει κανονικος file explorer οπως στον υπολογιστη που σου δινει την προσβαση σε ολους τους φακελους της συσκευης.

μπορουν να κανουν βασικη επεξεργασια εικονας και βιντεο.

μπορουν να αναπαραγουν βιντεο ακομα και σε high definition.

εχουν συνηθως μεγαλες οθονες και κανουν αξιοπρεπη πλοηγηση στο ιντερνετ. (καμια σχεση με dumb phone)

καποια μπορουν να συνδεθουν σε ενα monitor και να δουλεψουν σαν υπολογιστες χρησιμοποιοντας πληκτρολογιο-mouse.

 

 

και γενικα υπαρχουν απειρα προγραμματα για οτι μπορει να βαλει το μυαλο σας.

οι ηλεκτρονικοι εχουν ας πουμε προγραμματα που υπολογιζουν αντιστασεις ενισχυτες διοδους και αλλα εξαρτηματα.

οι γιατροι εχουν προγραμματα που τους δινουν πληροφοριες για φαρμακα κλπ

 

και ουτω καθεξης...

 

αυτο στην ουσια ειναι ενα smartphone.

 

*tseapis αν εισαι απο θεσσαλονικη ο οασθ εχει σηκωσει σελιδα στο ιντερνετ και για κινητα αλλα και για pc που γραφει καθε ποτε περναει το καθε λεωφορειο απο καθε σταση.

για αλλου δεν ξερω :(

Link to comment
Share on other sites

Ξερει κανεις πως μπορω να σταματησω να μου στελνουν sms καποια εταιρια με ringtows γιατι με χρεωνουν χωρισ να θελω και μαλιστα υπερογκα.

το καθε μυνημα που μου στελνουν λεει ενα ξερο scratch tone και τιποτε αλλο.

Α μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμουσα πολυ

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να στείλεις τη λέξη «STOP» στον αριθμό που σου στέλνει τα μηνύματα. :)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Link to comment
Share on other sites

^ φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ για το ποστ σου, και τις πληροφορίες σου! Ήταν αυτό που ήθελα να ακούσω, αυτό που θα μου έλεγε κι ένας φίλος μου που ξέρει από smartphones!

 

Το μόνο που ήθελα να παρατηρήσω, είναι πώς, αν κάτι δεν ξέρεις ότι υπάρχει, μπορεί να μην ξέρεις ότι το χρειάζεσαι! Πριν βγουν τα κινητά χρειαζόμασταν κινητά; Η ανθρωπότητα έζησε χιλιάδες χρόνια χωρίς κινητό τηλέφωνο αλλά μόλις έμαθε ότι υπάρχει τέτοιο πράγμα η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε αυτό αποφάσισε πως ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ;)

Μάρκετινγκ, δημιουργία αναγκών...

Έτσι και με το smartphone -αν καταλαβαίνεις το πνεύμα μου! Πες μου εσύ τι μπορεί να κάνει και άσε εμένα να αποφασίσω αν το χρειάζομαι! :p

Και πάλι ευχαριστώ!

 

*είμαι από Αμπελόκηπους! -αλλά της Αθήνας :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...