Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ούτε κι εγώ θα ανησυχούσα αν δεν υπήρχε λόγος για κάποιον να με παρακολουθήσει... Το κινητό έτσι κι αλλιώς δε γίνεται να το παρακολουθούν, εκτός αν σου έχουν περάσει κάποιον ιό, είσαι τελείως άσχετος και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι. Το σταθερό είναι που με ανησυχεί...

Αφού λοιπόν, θεωρείς το κινητό πιο ασφαλές, γιατί δεν το χρησιμοποιείς στις συνομιλίες σου με το συγκεκριμένο άτομο που δεν θες να υποκλέψουν τη συζήτησή σας;:wacko:

Destiny found.

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφού λοιπόν, θεωρείς το κινητό πιο ασφαλές, γιατί δεν το χρησιμοποιείς στις συνομιλίες σου με το συγκεκριμένο άτομο που δεν θες να υποκλέψουν τη συζήτησή σας;:wacko:

Αν μιλάω περίπου μία ώρα την ημέρα από το κινητό - τόσο περίπου είναι η συνομιλία μου - φαλίρησα!!! :rolleyes:

Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς κάποιο πακέτο της Cosmote (για ελευθερους επαγγελματίες ή ατομικό) που έχει απεριόριστο χρόνο ομιλίας για δύο νούμερα Cosmote ή το αντίστοιχο από Vodafone. Μιλάμε για 30-36 Ευρώ για τα μικρά πακέτα που έχουν και δύο ώρες για άλλους προορισμούς. Αυτό πέρα από ποιο ασφαλές ίσως να σου είναι και ποιο οικονομικό από το να μιλάς τόση ώρα από το σταθερό σου. Εκτός και αν έχεις το πακέτο της Τελλας που με έχει το πακέτο των απεριόριστων αλλά και με αυτό ποιο φθηνά δεν θα σου έρθει.

Απλά μια γνώμη λέω.

Less is more...

Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς κάποιο πακέτο της Cosmote (για ελευθερους επαγγελματίες ή ατομικό) που έχει απεριόριστο χρόνο ομιλίας για δύο νούμερα Cosmote ή το αντίστοιχο από Vodafone. Μιλάμε για 30-36 Ευρώ για τα μικρά πακέτα που έχουν και δύο ώρες για άλλους προορισμούς. Αυτό πέρα από ποιο ασφαλές ίσως να σου είναι και ποιο οικονομικό από το να μιλάς τόση ώρα από το σταθερό σου. Εκτός και αν έχεις το πακέτο της Τελλας που με έχει το πακέτο των απεριόριστων αλλά και με αυτό ποιο φθηνά δεν θα σου έρθει.

Απλά μια γνώμη λέω.

+1

Aφού θες τόσο να προστατέψεις τις συνομιλίες σου... πάρε κάποιο πακέτο. Εγώ θα σου πρότεινα της TIMπλιαξ. Βάζεις non stop και βάζεις 2 αριθμούς. Το δικό σου και του άλλου ατόμου. Το μήνα θα πληρώνεται ο καθένας 7.5 € ;)

Καλά κι εσύ με τον Oshama μιλάς και δεν θες να σε ακούσουν;:lol: :lol: :p

Destiny found.

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα...! Αν μπορεί κάποιος ή κάποιοι να μου απαντήσει γιατί κοντεύω να τρελαθώ!! Πώς μπορώ να ελέγξω 100% αν παρακολουθείται το τηλέφωνό μου??? Για το σταθερό μιλάω, ένα παλιό Panasonic ασύρματο.

Πόσο παλιό?

Τα παλιά τηλέφωνα (χαρακτηριστικό τους ήταν οι τηλεσκοπικές κεραίες που σου έβγαζαν το μάτι) δούλευαν αν θυμάμαι καλά, γύρω στα 30mhz και δεν υπήρχε καμμία ασφάλεια (σαν Walkie-Talkie)...Μπορούσες να πάρεις το τηλέφωνο και να κάνεις μια βόλτα στην γειτονιά και να διαπιστώσεις ότι πολύ εύκολα μπορούσες να βρεθείς στην εμβέλεια άλλης βάσης, με ότι αυτό συνεπάγεται...Ασε το τι μπορούσες να ακούσεις από τους "ΝεοΈλληνες" που προμηθεύτηκαν από το Μοναστηράκι εκείνα τα ασύρματα για να πουλάνε "μούρη".

Είχα και εγώ ως ΝεοΈλληνας το 1985 ένα τέτοιο και είχα τρελαθεί με μία νεαρή γειτόνισα στα Ανω Πετράλωνα που συνήθιζε να μιλάει "από την μπανιέρα" της....Αναγκάστηκα να επέμβω μια φορά και τελικά να πάω στο σπίτι της για να της εξηγήσω τι συμβαίνει και ότι από εδώ και πέρα να τα χρησιμοποιούμε με κλειστές τις τηλεσκοπικές τους κεραίες, έτσι ώστε να πέσει η εμβέλεια και να κάνουμε την δουλειά μας χωρίς αλληλοπαρεμβολές...

Βέβαια δεν βγάλαμε άκρη με τα ασύρματα, αλλα τουλάχιστον κάτι βγήκε από αυτό... (censored)

Από το 1995 περίπου και μετά, τα περισσότερα ασύρματα δουλεύουν γύρω στα 800mhz, διαθέτουν αναπήδιση συχνότητας, και επίσης πρέπει το ασύρματο να "κάτσει" στην βάση έστω και μία φορά για να πάρει έναν μοναδικό κωδικό, που έχει να κάνει με την ενεργοποίηση της βάσης και το βήμα αναπήδισης που θα ακολουθηθεί κλπ κλπ. Για να χρησιμοποιήσεις δηλαδή την μονάδα σου για να πάρεις τηλέφωνο ενεργοποιώντας κάποια άλλη βάση, θα πρέπει να βρεις τρόπο να "κάτσεις" το ασύρματό σου έστω και για 5 δευτερόλεπτα σε εκέινη τη βάση

Σήμερα, εκτός από την μπάντα που δουλεύουν, όλα τα άλλα παραμένουν τα ίδια συν το ότι μερικά νέα κινητά, πρέπει να καταχωρηθούν στην βάση, για τα αφήσει η βάση να την ενεργοποιήσουν

Αν λοιπόν είναι παλιό, πέτα το και πάρε με 30€ ένα "τυπικό" σύγχρονο ασύρματο να ησυχάσεις.

Και εξηγούμαι... 100% δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Απλά απο το 0% ασφάλεια, θα πας ας πούμε στο 99%

Δημήτρης

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδιά που δημιουργούνται από την ροή ηλεκτρικού ρεύματος σε ένα καλώδιο είναι αμελητέας ποσότητας ( /δύναμης ).Δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά για καλό και για κακό μην τα έχεις και τόσο κοντά σου το βράδυ.Πάρε κανένα αρκουδάκι αμα είναι αν χρειάζεσαι παρέα.Αλλά όχι καλώδια!!!

Όσο για την πιθανότητα να σκάσει ο φορτιστής,μην ανησυχείτε.Η εταιρία θα σας αποζημιώσει!!!!

no sig...

Μάλλον η λύση του πακέτου είναι η ιδανική... Απλά δεν το είχα ψάξει καθόλου γιατί δεν υπήρχε λόγος, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έμπαινα στη διαδικασία να σκέφτομαι ότι κάποιος μπορεί να παρακολουθεί τις προσωπικές μου συνομιλίες.

Όσον αφορά το ασύρματο τώρα, όχι, δεν εννοώ τοσο παλιό... Τα θυμάμαι αυτά που λες, είχαμε κι εμείς ένα τέτοιο τότε, τέλη δεκαετίας 80... ΑΤ&Τ, μας το είχαν φέρει από Αμερική, άλλες εποχές. Το Panasonic που έχω τώρα στο σπίτι είναι 3 ετών περίπου, δεν πρέπει να είναι dect όμως, δεν γράφει πουθενά τίποτα τέτοιο η συσκευή.

Αν κάποιος προσλάβει κάποιον για να σε παρακολουθεί γίνεται πάντως. Εσωτερικά γίνεται εύκολα, με μια απλή σχετικά μικροσυσκευή συνδεδεμένη στη γραμμή. Αυτό αποκλείεται να συμβαίνει, δεν είμαι τόσο ηλίθιος... Γίνεται πάντως και εξωτερικά, πιο δύσκολα, αλλά σίγουρα υπάρχουν τρόποι. Εγώ δεν θα ανησυχούσα αν δεν υπήρχε λόγος να το κάνει κάποιος που μπορεί, και αν η συμπεριφορά αυτού του κάποιου δεν ήταν σαν να ξέρει πράγματα που δεν πρέπει να ξέρει. Σε συνδυασμό με τους θορύβους... έφτασα στο σημείο να είμαι κάτι παραπάνω από καχύποπτος...

Με τον Οσάμα αν μιλούσα δε θα με ένοιαζε, τι καλύτερες πλάτες μπορείς να έχεις απ' αυτόν??

Όσο για την πιθανότητα να σκάσει ο φορτιστής,μην ανησυχείτε.Η εταιρία θα σας αποζημιώσει!!!!

ε,σορρυ αλλα ποιος θα ειναι εδω να πάρει την αποζημιωση αν σκασει οταν κοιμαται...?:wacko:

καλυτερα να τα απομακρυνεται ολα εκ του ασφαλους...

και το κινητο ειδικα...

μην κοιταται εμενα...ειναι η περιοδος που ''το ερωτευομαι''και το εχω διπλα στο μαξιλαρι..(ε,καπως να συμπληρωνει το κενο):lol: :lol: :X :O

Θα σου πρότεινα να απευθυνθείς σε κάποια από τις γνωστές εταιρείες που διαθέτουν τέτοιες υπηρεσίες, πχ Amaze, Internet Q κλπ...

Αν ενδιαφέρεσαι να έχεις "δικό σου" νούμερο, αν ξέρω καλά (δεν είμαι σίγουρος) το νούμερο εκχωρείται από την ΕΕΤΤ νομίζω και κοστίζει ακριβά.. (δεν είμαι σίγουρος το ξαναλέω).

Αν θέλεις στείλε μου pm τι ακριβώς σκέφτεσαι να κάνεις και ίσως μπορέσω να σε βοηθήσω, γιατί έχω ψιλοασχοληθεί με τέτοιες υπηρεσίες ..

ε,σορρυ αλλα ποιος θα ειναι εδω να πάρει την αποζημιωση αν σκασει οταν κοιμαται...?:wacko:

:lol: :lol: :X :O

Κατάλαβες ότι το είπα για πλάκα έτσι???

Πάντως ρε παιδιά το κινητό με τίποτα κοντά σας.Το έχουμε που το έχουμε όλη μέρα πάνω μας,όχι και όλη νύχτα...

Καλύτερα κλειστό.Δεν θα σας ενοχλίσει και κανένας...;)

no sig...

Τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα απο τα καλωδια ειναι αμελητεας ποσοτητας μπροστα στην ακτιβολια του κινητου, της τηλεορασης, του wifi...Κ του συνολου τους...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

καλό είναι να αποφεύγουμε τις μπρίζες.ακόμη κι αν αφήσουμε τον φορτηστή στην μπρίζα δεν θα πάθει τίποτα γιατί το κινητό διακόπτει την ροή του ρεύματος αφού έχει φορτήσει αλλά να μην το κάνουμε πολλές φορες γιατί θα κάνει καμμία μπαταρία καμμιά έκρηξη.πάντως να μην αφήνουμε τα κίνητά μας ανοιχτά την ώρα που κοιμόμαστε μέσα στο δομάτιο...μεγάλη ακτινοβολία στον εγκέφαλο

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς...

Μήπως να κοιμόμαστε στην ύπαιθρο τότε για να είμαστε απολύτως σίγουροι..;

Απο τότε που έχω κινητό,πάντα φορτίζει δίπλα απο το κρεββάτι μου και ο φορτιστής δουλεύει όλη νύχτα.Τίποτα δεν έσκασε,κανείς δεν χτύπησε.Λεπτομέρεια:μπαταρίες και φορτιστές είναι πάντα οι αυθεντικοί των εταιριών,κανείς ιμιτασιόν.

εγώ απορώ πως αφήνετε τόσοι πολλοί τους φορτιστές,όταν δεν φορτίζουν το κινητό,στη πρίζα..

καλά όταν φορτιζετε το κινητο όλο το βράδυ,η μπαταρια "πεφτει" πιο γρήγορα εις γνώση σας,δεν νομιζω να κανω λαθος..

και μετα επειδή βαριέστε να βγάζετε πρώτα τον φορτιστή από την πρίζα,και μετά το βύσμα από το κινητό, παραπονιέστε ότι δεν κρατάει η μπαταρία πολύ,και μπλα μπλα μπλα....

εγώ απορώ πως αφήνετε τόσοι πολλοί τους φορτιστές,όταν δεν φορτίζουν το κινητό,στη πρίζα..

καλά όταν φορτιζετε το κινητο όλο το βράδυ,η μπαταρια "πεφτει" πιο γρήγορα εις γνώση σας,δεν νομιζω να κανω λαθος..

και μετα επειδή βαριέστε να βγάζετε πρώτα τον φορτιστή από την πρίζα,και μετά το βύσμα από το κινητό, παραπονιέστε ότι δεν κρατάει η μπαταρία πολύ,και μπλα μπλα μπλα....

δεν ειχα ιδεα οτι εχουν καποια σχεση αυτα!!! :worry:

Αλλα και παλι οντως βαριεμαι να το κανω αυτο :O

Κι εγώ έχω ένα μια μπρίζα ακριβώς δίπλα από το κεφάλι μου γμτ :(

Από εκεί φεύγει το καλώδιο για τηλέφωνα και ρεύμα για όλες τις συσκευές του δωματίου.. Νομίζω όμως ότι είναι σημαντικότερο το κινητό να είναι κλειστό, μιας και επιβαρύνεται η κατάσταση όταν βρισκόμαστε σε μικρό κλειστό χώρο.

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Υπαρχει ενα προγραμμα αλλα ειναι ακριβο:200euro για 20 μερες χρηση.Το ειχαν και στο τριημερο τεχνολογιας στο Συνταγμα στο Μετρο.

Μπορείς,αν έχεις πρόσβαση στο Internet από το κινητό σου,να ανεβάσεις βίντεο κατευθείαν από το κινητό στο youtube?

:)

Λιγο δυσκολο...

Πιθανοτητες εχεις μονο σε ppc αλλα κ παλι νομιζω θελει καποια codecs...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Λιγο δυσκολο...

Πιθανοτητες εχεις μονο σε ppc αλλα κ παλι νομιζω θελει καποια codecs...

les na mhn ginetai e? gia pio logo?

Thanks!Δούλεψε!Το στέλνεις με απλό mms.

http://img251.imageshack.us/img251/7003/screen144xb7.png

1-2 posts πριν αναφέρθηκε ότι ο φορτιστής σταματά να δουλεύει όταν έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση.Άλλα πράγματα κάνουν την μπαταρία να πέφτει πιο γρήγορα και όχι αυτό.

Ε;:confused:

Πρώτον δεν παραπονέθηκε κανείς απο ότι βλέπω ότι η μπαταρία πέφτει γι αυτό το λόγο,και δεύτερον τι προτείνεις;Να περιμένουμε 2 ώρες να ολοκληρωθεί η φόρτιση και μετά να πέσουμε για ύπνο;

Περισσότερες λεπτομέρειες;Με mms σε email διεύθυνση προφανώς;Με τον γνωστό περιορισμό στα kb ή όχι;

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned