Jump to content

Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

χμμμ δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο...

να φανταστω bluetooth που συνδεεται με δυο συσκευες ταυτοχρονα δεν σε βολευει ε?

• Απαντήσεις 12,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι αυτο το δοκιμασει και δεν βολευει. Παντως ειμαι σιγουρος πως γινεται αυτο που λεω. Οπως στον υπολογιστη μπορεις να κανεις pair και να δεχεσαι τις κλησεις εκει, ετσι να το κανεις και σοτ κινητο. Αλλωστε τα κινητα πλεον ειναι υπολογιστες. Απλως αντι για windows τρεχουν iOS,android,BBOS, WP.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Θα μου πειτε ¨καλα ρε φιλε τι γενικουρα ειναι αυτη¨...

Και εξηγούμε....

Παντα μου αρεσε να δοκιμαζω συσκευες και λειτουργικά που δεν αρεσαν ιδιαιτέρα.

Τι εχει περασει απο τα χερια μου?

Χωρις να παιζει ρολο η σειρα....

Dell venue pro

[ATTACH]28311[/ATTACH]

Υπεροχη ποιοτητα κατασκευης αλλα πραγματικα πολυ βαρυ...

Τα Windows 7.5 με την προσθηκη και Ελληνικων αφου ειχε αγοραστει απο Αμερικα (με tokken)

το εκανε μια συσκευη αρκετα ευκολη αλλα πολυ αποστειρωμενη με απουσια customization.

Nokia n97

[ATTACH]28312[/ATTACH]

Πραγματικα η χαρα του μαζοχα....

Περα απο τους χαρτες και τα χορταστικα 32gb μνημη η συσκευη ειναι η χειροτερη που ειχα ποτε.

Κολληματα,μου εσπασε η mini usb,φακελοι,υποφακελοι.....

Dell streak 5

[ATTACH]28313[/ATTACH]

Ωρες ατελειωτες στους xda για custom rom στα 1.5grz παρακαλω,με αδοξο τελος αφου εσπασε η οθονη.

Απο ποιοτητα οχι καλη οσο το venue αλλα πολυ μπροστα απο την εποχη του.

HTC EVO 3D

[ATTACH]28314[/ATTACH]

Επεσε θυμα του ghost effect...Εκτος εγγυησης αφου αγοραστηκε μεταχειρο απο e-bay πουληθηκε

για ανταλακτικα αφου ηταν θεμα της motherboard.

Δεν το χαρηκα αλλα φαινοταν οτι ηταν μια συσκευη που θα την κραταγα καιρο...\

Palm pre plus

[ATTACH]28315[/ATTACH]

H εκπληξη!!!

Πραγματικα μια φοβερη συσκευη...600αρι επεξεργαστη?κανενα προβλημα!!!

Δεν κολλαει ΠΟΥΘΕΝΑ,παιχνιδια,ταινιες,εφαρμογες...κατι παραπανω?

Με μια κερνελ 1GHZ!!

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το παρατησαν το Webos....

Σαν συσκευη τα θεματακια τα εχει....το querty θελει λιγο ζορι να ανοιξει...

Αμα θυμηθω και αλλα θα βαλω....

Έλα ρε φίλε... WP με QWERTY; Πρώτη φορά το βλέπω! :wacko:

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

• 2 weeks later...

Καλημέρα...

Χθες ενημερώθηκα από μια φίλη μου ότι ένα γνωστό της άτομο είχε εγκαταστήσει στην συσκευή της (xperia neo v) την εφαρμογή call recorder, χωρίς την άδεια της και την είχε συνδέσει με το email του έτσι ώστε κάθε καταγραφή να στέλνεται σε αυτόν. Το "κακό" είναι ότι μόλις κατάλαβε τι γινόταν έστειλε την συσκευή για αναβαθμιση. Το ζήτημα πλέον είναι αν μπορεί αν κινηθεί νομικά, μέσω της άρσης απορρήτου, να διαπιστωθεί από τις αρχές το είδος των αρχείων που διακινήθηκαν και να γίνει "σύνδεση" του email με το συγκεκριμενο άτομο και αν αξίζει κινηθεί νομικά εναντίων του.

Ευχαριστώ..

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Καλό είναι να γράφονται και 2 πράγματα αντί να πετάς ένα ξερό link.

Εγώ να αναφέρω μόνο ότι έχει κάποιο πόσο που χρεώνει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλό είναι να γράφονται και 2 πράγματα αντί να πετάς ένα ξερό link.

Εγώ να αναφέρω μόνο ότι έχει κάποιο πόσο που χρεώνει.

θα το έκανα αν ήμουν editor, αλλά από την στιγμή που δεν είμαι βαριέμαι. δικό μου λάθος που το έκανα και θέμα..παρακαλώ..

αυτο μονο ενας δικηγορος μπορει να το απαντησει!!!!αν καποιος ειναι δικηγορος εδω εχει καλως αλλιως καλυτερα να απευθυνθει σε εναν που ειδικευεται σε τετοια θεματα!!!ειναι περιεργα θεματα αυτα..μπορει να βρεθεις εσυ απο κατω χωρις να το καταλαβεις!!!!

Καταρχάς συγγνώμη αν υπάρχει παρόμοιο θέμα ή πιο κατάλληλη ενότητα του φόρουμ - έψαξα λίγο αλλά δε βρήκα κάτι

Φεύγει ο ξάδερφός μου Κύπρο για στρατό κι αναρωτιόμασταν ποιος είναι ο καλύτερος (φθηνότερος) τρόπος να επικοινωνεί με Ελλάδα, δεδομένου ότι θα χει μόνο το κινητό (μάλλον χωρίς ίντερνετ). Γνωρίζετε προσφορές / ειδικές χρεώσεις? Να πάει με το λογαριασμό της Ελλάδας ή να πάρει Κυπριακό νούμερο?

Ευχαριστώ :)

Να πάρει Κυπριακό νούμερο και για όσους έχουν Q καρτοκινητό στην Ελλάδα μπορούν με 3 ευρώ να μιλάν μαζί του για 200 λεπτά μηνιαίως ως και 4 φορές αναννέωση , και στη cosmote νομίζω υπάρχει παρόμοιο πρόγραμμα αλλά δεν είμαι σίγουρος .

Τώρα για την Κύπρο δεν υπάρχει κάτι δυστυχώς αλλά και ο Ελληνικός αριθμός δεν θα τον συμφέρει .

Να πάρει Κυπριακό νούμερο και για όσους έχουν Q καρτοκινητό στην Ελλάδα μπορούν με 3 ευρώ να μιλάν μαζί του για 200 λεπτά μηνιαίως ως και 4 φορές αναννέωση , και στη cosmote νομίζω υπάρχει παρόμοιο πρόγραμμα αλλά δεν είμαι σίγουρος .

Τώρα για την Κύπρο δεν υπάρχει κάτι δυστυχώς αλλά και ο Ελληνικός αριθμός δεν θα τον συμφέρει .

Eυχαριστώ πολύ! :)

ο ελληνικος αριθμος δεν συμφερει

να καλει αυτος προς ελλαδα με κυπριακο νουμερο

ειναι φθηνοτερες οι χρεωσεις

7 ευρώ τα 240 λεπτά από Q σε κυπριακό αριθμό

Skype 11.49 τα 400 λεπτά σε κυπριακό αριθμό.

Vodafone cu αν δεν κάνω λάθος 5 ευρώ τα 140 λεπτά.

7 ευρώ τα 240 λεπτά από Q σε κυπριακό αριθμό

.

Έχει κι άλλο πρόγραμμα πρέπει να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών και θα σου πούνε ,δεν θυμάμαι καλά εγώ είναι με 3 ευρώ 200 λεπτά για την Q.

Έχει κι άλλο πρόγραμμα πρέπει να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών και θα σου πούνε ,δεν θυμάμαι καλά εγώ είναι με 3 ευρώ 200 λεπτά για την Q.

Μιλάμε πάντα για κλήση από Q σε σταθερό-κινητό Κύπρου.

Μιλάμε πάντα για κλήση από Q σε σταθερό-κινητό Κύπρου.

Πάντα κι εγώ γιαυτά μιλάω ,για τις άλλες εταιρίες δεν ξέρω.

Αν έχεις Q πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών και ρώτα συγκεκριμένα , εγώ αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πάρω γιατί είμαι εκτός Ελλάδος.

ρε σεις παιδια, η Κυπρος δεν ειναι τιμολογιακα στα Ευρωπαικα κρατη;

Εαν αυτος στην ελλαδα (με το q) αγορασει το πακετο του 1 ευρω (300'+100' προς wind/q) και το παιδι στη Κυπρο εχει Q, τότε οταν θα τον παιρνουν απο Ελλαδα στη Κυπρο, αυτος στην Ελλαδα θα τρωει τα 400' (αφου καλει προς q) και αυτος στη Κυπρο θα χρεωνεται 0,10/λεπτο εισερχομενης κλησης σε περιαγωγη, εντός Ευρωπης.

τωρα το θεμα ειναι οτι ο φανταρος θα παιρνει και τηλεφωνα εντός κυπρου (π.χ. άλλους φανταρους), οποτε ας ψαξει μεσω ιντερνετ τις 2 εταιριες που ειπα στο πρωτο μου ποστ, γιατι σιγουρα θα του βγαινουν πιο ακριβες οι κλησεις στην Κυπρο απο Q

ρε σεις παιδια, η Κυπρος δεν ειναι τιμολογιακα στα Ευρωπαικα κρατη;

Εαν αυτος στην ελλαδα (με το q) αγορασει το πακετο του 1 ευρω (300'+100' προς wind/q) και το παιδι στη Κυπρο εχει Q, τότε οταν θα τον παιρνουν απο Ελλαδα στη Κυπρο, αυτος στην Ελλαδα θα τρωει τα 400' (αφου καλει προς q) και αυτος στη Κυπρο θα χρεωνεται 0,10/λεπτο εισερχομενης κλησης σε περιαγωγη, εντός Ευρωπης.

τωρα το θεμα ειναι οτι ο φανταρος θα παιρνει και τηλεφωνα εντός κυπρου (π.χ. άλλους φανταρους), οποτε ας ψαξει μεσω ιντερνετ τις 2 εταιριες που ειπα στο πρωτο μου ποστ, γιατι σιγουρα θα του βγαινουν πιο ακριβες οι κλησεις στην Κυπρο απο Q

Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει το 0.10 ανά κλήση. Αν θέλουν να μιλάνε συχνά 240 λεπτά για 7 ευρώ και καθόλου χρέωση για τον άλλον δεν είναι άσχημα.

Μου φαίνεται παράξενο πάντως να έχει παρόμοιο πακέτο με τόση διαφορά στην τιμή.

Edited by achillesgk

Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει το 0.10 ανά κλήση. Αν θέλουν να μιλάνε συχνά 240 λεπτά για 7 ευρώ και καθόλου χρέωση για τον άλλον δεν είναι άσχημα.

εαν η Κυπρος συμπεριλαμβανεται στον τιμοκαταλογο Ευρωπης, ισχυει (μιλαμε για χρεωση εισερχομενης κλησης, οταν εισαι σε περιαγωγη).

Συμφωνω μαζι σου για το 200+40 online bonus με 7 ευρω, ετσι ο φανταρος θα εχει κυπριακο νουμερο και θα ειναι ανετος στις κλησεις του στο νησι. Πακέτο λεπτων προς Κύπρο

Μου φαίνεται παράξενο πάντως να έχει παρόμοιο πακέτο με τόση διαφορά στην τιμή.

Όντως αλλά αυτό το πακέτο το πιο φθηνό , είναι λίγο περίεργο , έχει καθυστέρηση φωνής και τέτοια , είναι σαν τις voip υπηρεσίες ένα πράγμα , αλλά συμφέρει πάρα πολύ .

Όντως αλλά αυτό το πακέτο το πιο φθηνό , είναι λίγο περίεργο , έχει καθυστέρηση φωνής και τέτοια , είναι σαν τις voip υπηρεσίες ένα πράγμα , αλλά συμφέρει πάρα πολύ .

εχεις καποιο λινκ να το δουμε;

Να απευθυνθεί στην ασφάλεια με όλα τα στοιχεία. Αυτοί θα βρουν τα στοιχεία και θα ζητήσουν από τον πάροχο του mail να τους ενημερώσει για τα mail που λάμβανε από τη συγκεκριμένη εφαρμογή και ίσως αν υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα να ανακτήσουν και τα σχετικά μηνύματα. Ο δικηγόρος δεν είναι ντετέκτιβ. Ο δικηγόρος είναι χρήσιμος μόλις έχει ήδη βρει τα στοιχεία. Τότε θα κινηθεί ποινικά και αστικά.

εχεις καποιο λινκ να το δουμε;

Αφού έγραψα και πιο πάνω αν καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών θα σας πούνε δεν το κρατάνε κρυφό , λινκ δεν έχει δυστυχώς.

• The title was changed to Τεχνολογικοί προβληματισμοί... γενικά!
  • The topic was unlocked
  • The topic was pinned