johnthegreek Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Υπενθυμιζω οτι τα κινητα που φορτιζονται ανοικτα δεν φορτιζουν 100% δειχνουν εικονικα πληρη φορτιση,ενω στην πραξη εχουν φορτιστει κατα 80% περιπου.Καλο ειναι να φορτιζονται κλειστα και εκτος απο το αρχικο στρωσιμο της μπαταριας ανα διαστηματα πρεπει να αποφορτιζονται τελειως[αν και οι λιθιου δεν παρουσιαζουν φαινομενο μνημης]πιστευω οτι αναζωογονειται η μπαταρια και αποκτα καλυτερη αυτονομια και αντεχει καποιους παραπανω κυκλους φορτισης.:) Εγώ όχι μόνο που δεν το φορτίζω ανοικτά το εναντίον το φορτίζω παραπάνω και απο'τι λένε οι οδηγίες χρήσεως (π.χ 4 ώρες λένε οι οδηγίες χρήσεως;5-6 ώρες το φορτίζω εγώ).Δεν πιστεύω να πάθει κάτι!?!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Εγώ όχι μόνο που δεν το φορτίζω ανοικτά το εναντίον το φορτίζω παραπάνω και απο'τι λένε οι οδηγίες χρήσεως (π.χ 4 ώρες λένε οι οδηγίες χρήσεως;5-6 ώρες το φορτίζω εγώ).Δεν πιστεύω να πάθει κάτι!?!:worry:Eχουν κυκλωματα προστασιας οι συσκευες και δεν γινεται ποτε υπερφορτιση,αλλα καλο για την ζωη του φορτιστη ειναι να μην τον αφηνεις με τις ωρες στην πριζα:) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Καλό θα ήταν να έχουμε στοιχεία για τα ποσοστά αύξησης χρήσης μίας υπηρεσίας που βασίζεται σε 3η γενιά για να κρίνουμε αν μία υπηρεσία πεθαίνει ή γεννιέται. Σε μία συνέντευξη του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων της Motorola είχα διαβάσει ότι στην αρχή τα sms(δικιά τους πατέντα) δε πήγαιναν καθόλου καλά και μετά από χρόνια είχαν πολύ μεγάλη απήχηση. Στην Ευρώπη κατέληξε να είναι η Νο1 υπηρεσία του GSM... Και δεν αποκλείω τίποτα,για καμία υπηρεσία (ακόμα και για τα MMS,που λέει ο λόγος) Όσο εξελίσσονται τα κινητά και παρέχουν όλο και περισσότερες IP based services τόσο πιο σημαντικό θα γίνεται το 3g. H Video Call είναι κάπως "άχρηστη" υπηρεσία και αν είναι πιο ακριβή από τη φωνή τη χρησιμοποιείς μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις! Αλλά γενικότερα οι υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω 3ης γενιάς είναι απλά "τέλειες":) Στην Κέρκυρα και το Πήλιο να σε ενημέρωσω ότι υπάρχουν περιοχές που έχουν κάλυψη 3ης γενιάς και όχι aDSL. Φαντάσου πόσο χρήσιμο είναι αυτό για ξενοδοχεία,τουρίστες που θέλουν Internet;) Και φαντάζομαι δεν είναι οι μόνες περιοχές Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Eχουν κυκλωματα προστασιας οι συσκευες και δεν γινεται ποτε υπερφορτιση,αλλα καλο για την ζωη του φορτιστη ειναι να μην τον αφηνεις με τις ωρες στην πριζα:) Πάλι καλά που μου το είπες γιατί το βάζω για φόρτιση και ξεχνάω να το βγάλω~!:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Επειδη προσπαθω να βρω ποια κινητα εχουν καλυτερη ληψη βιντεο με πανω απο 30fps κατα προτιμηση 100 και πανω για ποιοτητα ληψης σε ορια ποιοτητας dvd,παρακαλω οσοι γνωριζουν η εχουν συσκευες με τετοια ληψη ας μου πουν την γνωμη τους και να μου προτεινουν μοντελα,ολες οι συσκευες της Νοkia αποριπτονται...ευχαριστω:) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copypastexD Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Τι είναι το ΤV out που προσφέρουν κάποια κινητά? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 To Tv-Out με πολύ απλά λόγια προβάλει την οθόνη του κινητού σου στην οθόνη της τηλεόρασης.δλδ εικόνες,βίντεο,παιχνίδια,κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copypastexD Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Την προβάλει καθαρά? Δηλαδή μπορώ να παίζω παιχνίδια από το κινήτό μου και να βλέπω στην οθόνη της τηλεόρασης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 για την ποιοτητα εικονας δεν μπορω να σουπω,γιατι δεν εχω δει.φανταζομαι οτι θα ειναι καλη.αν εχει το κινητο σου αυτην την λειτουργια,δεν εχεις παρα να δοκιμασεις. ναι μπορεις να παιζεις παιχνιδια και να βλεπεις την τηλεοραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copypastexD Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 οκ ευχαριστώ.. δν νομίζω να την έχει το κινητό μου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 οκ ευχαριστώ.. δν νομίζω να την έχει το κινητό μου:p Αν έχεις το ν82 που βλέπω στο αβατάρ σου, ναι έχει tv-οut..η ποιότητα ειναι καλή,εδώ παίζει ρόλο η ανάλυση της οθόνης του κινητού βέβαια..αλλά αν προβάλεις βίντεο και εικόνες τοτε παίζει ρόλο η ανάλυση της εικόνας και του βίντεο που έχεις τραβήξει.. Επίσης γνωρίζεις φαντάζομαι ότι είσαι σε λάθος θρέντ..καλύτερα να πασ στους διαξιφισμούς.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Η ποιότητα είναι πολύ καλή... Το έχω δοκιμάσει παλιά αρκετές φορές με το Sharp V903... Μπορείς να δεις στην τηλεόραση videos, pics, games κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Και εμένα μου έχει συμβεί να με παίρνει το νούμερο μου τηλ και ήταν ο τηλεφωνιτής...Αν και έχω και την εντύπωση ότι όταν το σήκωσα χρεώθηκα κιόλας..Αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Έχω το nokia 5610 και έχει σχετικό εικονίδιο...Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Katevase to mig33. Akolou8ise tis odigies kaneis ena aplo register kai meta to anoigeis kai sundeesai. Oi apaitiseis einai mono na exeis wap sto kinito sou kai oso gia ka8usteriseis einai sxedon midenikes. Oso gia tis xrewseis ogkoxrewsi wap ektos kai an exeis tim pou einai tzampe Γιατί με την wind είναι τσαμπέ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salerosa Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ε α στο καλό! πρώτη φορά το βλέπω αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Είναι και μια άλλη συσκευή σε παρόμοιο στυλ. Νομίζω είναι της samsung αλλά είναι διαφορετικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Με wind είναι 3,5 ευρώ το μήνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 και σε μενα συμβαινει και ειναι ο τηλεφωνητης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 ρε παιδια καπια pda με tv out, μπορουν να δειχνουν στην τηλεοραση και καποιο προγραμμα navigator ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Υπάρχει κ κάποιο που να έχει αποστολή κ λήψη αρχείων στο παράθυρο συνομιλίας του msn or whatever? (SE G900) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Δοκίμασε το live messenger το οποίο είναι δωρεάν αυτό το διάστημα από την cosmote. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πρέπει να είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 ναι, σβέλτο είναι. Αλλά δεν λαμβάνει κ στέλνει αρχεία. δεν κάνει βιντεοκλήση η κ ήχο κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve2810 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Απίστευτο! Άντε να δούμε τι άλλο θα βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve2810 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Ε, το κινητό μου κρατάει γύρω στις 3 μέρες με μέτρια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts