unnamed Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Navi55, ποιο είναι το κινητό στην υπογραφή σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Navi55, ποιο είναι το κινητό στην υπογραφή σου? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=200312&highlight=morph Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Τελικά είναι αλήθεια :p Δεν τον ακούν τον ήχο οι μεγάλοι. Το δοκίμασα πριν λίγο στους δικούς μου και στην θεία μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Για τον ίδιο λόγο που τα πάντα στην Ελλάδα είναι παράλογα ακριβά: δεν έχουμε καταναλωτική συνείδηση ως λαός και τρέχουμε να αγοράσουμε τα πάντα σαν πρόβατα. Εν ολίγοις, έχουν μάθει να μας πιάνουν τον κ@λο και καλά μας κάνουν αφού το δεχόμαστε. :) +1000 Μια ζωη τα κοροιδα εμεις και παμε σαν τα προβατα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spypapgr Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Σε διάφορα forums διαβάζω ότι κάνουν hack της συσκευής τους που λειτουργεί με OS Symbian για να μπορούν να εγκαταστήσουν διάφορα unsigned προγράμματα. Ενδείκνυται κάτι τέτοιο ή μπορεί να έχει παρενέργειες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Όχι δεν υπάρχουν παρενέργειες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Συνέχεια εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=203573 :lock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgalasg Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Καλημερα σας Τον προηγούμενο χρόνο έκανα ενα μεταπτυχιακό στη Χίο και ήρθε η ώρα για τη διπλωματική, η οποία έχει σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι εταιρίες και που έχουν σχεση με τα vodafone live, i mode , my view, wind plus. Θα ήθελα αν εχετε την καλοσύνη και τον χρόνο να μου συμπληρώσετε μερικά ερωτηματολόγια καθώς πρέπει η ερευνα να στηριχθεί σε ατομα που έχουν μεγάλη σχεση με την κινητή τηλεφωνια. Οπως θα δείτε οι ερωτήσεις επαναλαμβάνονται για να αποφευχθούν οι απαντήσεις στην τύχη (μάλλον αυτή είναι η τακτική που εφαρμόζεται στα ερωτηματολόγια) Να πω και το αυτονόητο ότι τα προσωπικα στοιχεία δε θα χρησιμοποιηθούν κλπ κλπ. Αν και δεν εχει και τίποτα ιδιαίτερο απο προσωπικά στοιχεία... Το mail που πρέπει να σταλούν είναι georgalasg@yahoo.gr Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. Ελπίζω να μαζέψω εναν ικανό αριθμό . Να σε καλά και καλό καλοκαίρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Σε αυτό το συμπερασμα κατάληξαμε εγω και μερικοί φίλοι συζητώντας το τελευταία. (όσο και αν οι εταιρίες μάταια προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο). VIDEOCALL- κανένας δεν το χρησιμοποιά (ακόμα και άτομα νεαρής ηλικίας μια δύο φορες απο περιέργια και μετά το εγκατέλειψαν). GPS - Σε πιόν χρησίμευει (εκτός απο ελάχιστους ή αν είσαι ταξιτζιής) :D WLAN- εδώ είναι που έγινε η μεγάλη διαφίμιση (τελικά για το τίποτε!!!). Όλα τα σύχρονα laptop το έχουν ήδη ενσωματομένο αλλά και στην ανάγκη προσθέτεις το Vodafone Mobile Connect USB Modem 3G/Broadband που είναι και ασύγκριτα πιό φτηνό. Tο επερχόμενο mobile TV αυτό και αν είναι ανέκδοτο (μάλλον στο ράφι θα μας μείνει) ;) Τελικά φίλοι μου όλοι έχουμε τα κινητά μας συντονισμένα σε 2G δίκτυο που είναι ασύγκριτα πιό αξιόπιστο . Ακόμα και στο 2,5G γυρίσαμε την πλάτη περιφρονόνας η συντριπτική πλειοψηφία τα mms και μένοντας πιστοί στα ταπεινά sms!!!! Τελικά ολα αυτά δεν νομίζω να είναι θέμα υπέρογκων χρεώσεων (όπως ορισμένοι το πιστεύουν) απλά οι πρακτικές ανάγκες μας ήδη υπερκαλύπτονται με τα υφιστάμενα κινητά. Το pc , η τηλεόραση και το GPS map με την ανάπτυξη της τεχνολογίας στις μέρες μας είναι αυτόνομα απο μόνα τους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Κοίτα να δεις εγω προσωπικά δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου οτι η τεχνολογία είναι άχρηστη επειδή εσύ ή πολλοί άλλοι δεν την χρησιμοποιούνε. Υπάρχει σεβαστό ποστοστό που έχουν πλήρη χρήση των τεχνολογιών αυτών καθημερινά. Τώρα το αν ο μέσος Ελληνάρας πολλές φορές του αρέσει να αγοράζει το ποιο εξελιγμένο μοντέλο για να προσθέσει μερικούς πόντους στο μόριό του, αυτό είναι άλλο θέμα. Τώρα σε αυτά που ανέφερες θα σου πω το εξής. Το 3G και HSDPA δεν είναι μόνο για βιντεοκλήσεις αλλά περισσότερο για internet. Προσωπικά το χρησιμοποιώ καθημερινά. Τώρα για τις βιντεοκλήσεις όντος πολύς κόσμος δεν τις χρησιμοποιεί. Και εγώ 2 φορές το έχω κάνει και ήταν πραγματική ανάγκη για να περιγράψω κάτι σε πελάτη, και από τότε άλλαξα γνώμη και είπα καλό είναι να υπάρχει ποτέ δεν ξέρεις. Το GPS για εμένα είναι οτι ποιο απαραίτητο. Αν δεν το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος τότε δεν μπορεί να το εκτιμήσει. Πλέον έχω πάψει να κοιτάζω χάρτες και να ρωτάω τον κάθε περαστικό. Ούτε γράφω του καθένα τις οδηγίες. Απλώς ζητάω την διευθυνση και τα αφήνω όλα στο GPS, και ούτε αγχώνομαι. Είναι και μέγιστη ασφάλει για την οδήγηση γιατι αφοσιώνεσαι σε αυτήν και δεν αποσπάσαι να διαβάζεις ταμπέλες. Επίσης το GPS μπορεί να σου δείξει την υψόμετρο και την ταχύτητά σου σε συνδιασμό με αθλητικές εφαρμογές. Επίσης σε κατάσταση ανάγκης μπορείς να δώσεις συντεταγμένες για άμεση βοήθεια. Το WLan γιατι είναι περιττό; Σε χαλάει όταν έχεις πρόσβαση να κάνεις τσάμπα Voip κλήσεις στο εξωτερικό αν χρειαστεί, πόσο μάλιστα όταν είσαι στο εξωτερικό. Γιατί να κουβαλάς ένα ολόκληρο λαπτοπ όταν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για απλά πράγματα; Θα συμφωνούσα μαζί σου να όλα τα κινητά είχαν τις παραπάνω λειτουργίες και αναγκαζόμασταν όλοι να τις πληρώσουμε χωρίς να τις χρησιμοποιούμε. Υπάρχουν και απλά κινητά για αυτούς που δεν χρειάζονται τις παραπάνω τεχνολογίες και είναι πάρα πολύ φθηνά, απλά οι περισσότεροι αρνούντε να τα πάρουν για να μην του αποκαλέσουν καθυστερημένους. Για αυτούς όμως που τα έχουν ανάγκη, η τεχνολογία πρέπει να είναι διαθέσιμη. Μην ξεχνάς οτι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που αγοράζει κινητά των 500-600 ευρώ και από την άλλη αρνήται να αγοράσει ένα λαπτοπ με τα ίδια λεφτά για να κάνει την ζωή του ποιο εύκολη. Ξέρεις το κινητό το αφήνεις εύκολα σε κάποιο τραπεζάκι καφετέρεις ενώ το λάπτοπ θα μήνει στο σπίτι. Και ο ίδιος αρνήται να μάθει το web-banking και τρώει με τις ώρες στις ουρές των τραπεζών. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά για το πόσο καθυστερημένος λαός είμαστε. Όπως μην ξεχνάς οτι υπάρχουν και ποιο αναπτυγμένοι λαοί από εμάς και η τεχνολογία δεν φτιάχτηκε μόνο για τους Ελληνάρες όπως ξέρεις. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Δεν ξέρω για τη βινετοκλήση, το mobile tv κ.τ.λ αλλά ως προς το 3G και το mobile internet έχω εντελώς διαφορετική άποψη. Τώρα άρχισε να προωθείται από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, τώρα άρχισαν να πέφτουν κάπως οι τιμές, τώρα βγαίνουν συσκευές που πραγματικά κάνουν το mobile internet προσιτό στο κάθε χρήστη (π.χ iphone). Kαι έχουμε ακόμα να δούμε πολλά. Όσο για το wifi στη χώρα μας αναπτύσσεται αργά αλλά και σταθερά όπως και η ευρυζωνικότητα. Από εκεί που κανείς δεν ήξερε τι σημαίνει wifi τώρα βλέπεις πολύ κόσμο που διαθέτει ασύρματο router στο σπίτι ή που κάνει χρήση των διαθέσιμων hotspots. Π.χ στα starbucks η χρήση το τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί κατακόρυφα! Άσε που κάνοντας μια απλή αναζήτηση από το laptop ή το κινητό θα διαπιστώσεις ότι τα οικιακά wifi αυξάνονται κατακόρυφα (πόσο μάλλον όταν σχεδόν όλοι οι providers δίνουν δωρεάν ασύρματο εξοπλισμό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 @Kitieas: Κατ' αρχήν μπερδεύεις το 3G και το HSPDA με ένα σωρό άλλες τεχνολογίες, όπως το GPS και το WiFi. Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για υπηρεσίες δικτύου των παρόχων κινητής τηλεφωνίας και μέσες-άκρες έχεις δίκιο. Θα έλεγα ότι λόγω χρεώσεων κυρίως δεν "έπιασαν" σε τόσο ευρεία κλίμακα όσο θα περίμεναν κάποιοι. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα έλεγα ότι ακόμα και το 3G ή το HSPDA είναι αποτυχημένα ως τεχνολογίες. Για το GPS δεν έχεις δίκιο, ακόμα και με ένα SymbianOS τηλέφωνο φορτωμένο με τους πιο τελευταίους χάρτες του Garmin, γύρισα ένα σωρό μέρη (διακοπές, ταξίδια κλπ) χωρίς να αγχωθώ στιγμή για το αν θα χαθώ. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για μία εξειδικευμένη συσκευή GPS. Επομένως δε χρειάζεται να είσαι ταξιτζής για να εκτιμήσεις την αξία του GPS. Για το WiFi, έχεις κι εδώ λάθος. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς βρίσκεις ελεύθερα δίκτυα σε καφετέριες για να σερφάρεις όσο πίνεις τον καφέ σου, WiFi spots που έχουν τοποθετήσει δήμοι κλπ για την εξυπηρέτηση επισκεπτών σε τουριστικές περιοχές και όχι μόνο και τόσα άλλα. Ακόμα και με ένα τηλέφωνο με WiFi ακόμα και χωρίς να έχεις κάλυψη GSM/GPRS/3G/HSPDA, κατεβάζεις τα e-mail σου, ψάχνεις για ένα σωρό πληροφορίες. Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να έχεις laptop μαζί σου. Και με το δεδομένο ότι οι κεραίες WiFi συνεχώς αυξάνονται, δε νομίζω να είναι τόσο αποτυχημένo σαν τεχνολογία. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Θα έλεγα ότι λόγω χρεώσεων κυρίως δεν "έπιασαν" σε τόσο ευρεία κλίμακα όσο θα περίμεναν κάποιοι. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα έλεγα ότι ακόμα και το 3G ή το HSPDA είναι αποτυχημένα ως τεχνολογίες. Δεν νομίζω να είναι το κόστος το πρόβλημα γιατί πλέον το 3G/HSDPA χρεώνεται όσο και το GPRS. Είναι μεγάλο το κόστος του Wind-plus Νοn-stop με 3,5 ευρώ το μήνα; Εδώ οι περισσότεροι Έλληνες αρνούντε να βάλουν ιντερνετ στο σπίτι που πλέον είναι τσάμπα, θα ασχοληθούν με HSDPA; Για να δουλέψεις ένα ολοκληρωμένο smartphone και να το σετάρεις, πρέπει να ασχοληθείς ώρες, να μπεις στα φορουμ να ρωτήσεις, να μάθεις κτλ. Η κουτσή Μαρία δεν θα το κάνει αυτό, θα κάνει οτιδήποτε είναι εύκολο στην χρήση: Κλήσεις, μηνύματα, μουσική, φωτογραφίες. Μέχρι εκεί. Φυσικά το θετικό είναι οτι όλο και περισσότεροι πλέον ψάχνοντε στο θέμα αυτό. Σίγουρα πάντως οι τεχνολογίες δεν είναι άσχρηστες όπως είπε ο φίλος μας kiteas. Υπάρχει πάρα πολύ κόσμος που τις χρησιμοποιεί στο 100%. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kitieas Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Όσο για το wifi στη χώρα μας αναπτύσσεται αργά αλλά και σταθερά όπως και η ευρυζωνικότητα. Από εκεί που κανείς δεν ήξερε τι σημαίνει wifi τώρα βλέπεις πολύ κόσμο που διαθέτει ασύρματο router στο σπίτι ή που κάνει χρήση των διαθέσιμων hotspots. Π.χ στα starbucks η χρήση το τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί κατακόρυφα! Άσε που κάνοντας μια απλή αναζήτηση από το laptop ή το κινητό θα διαπιστώσεις ότι τα οικιακά wifi αυξάνονται κατακόρυφα (πόσο μάλλον όταν σχεδόν όλοι οι providers δίνουν δωρεάν ασύρματο εξοπλισμό). Συμφωνώ απόλυτα ότι η χρήση του wifi αναπτύσσεται στην χώρα μας , απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι η υπηρεσία υπάρχει πιά σαν stantar σε όλα τα laptop.Τώρα να πηγαίνει καποιος στα starbucks και να κοιτάζει τα email του ή να σερφάρει στο ιντερνετ απο το τηλέφωνο το βλέπω άβολο. Συνήθως εκεί βλέπεις τουρίστες με τα laptop να κάνουν chat στό skype. Κάπως χρήσιμο πρέπει να είναι στο voice over IP που θα μπορείς μπάινοντας στο σπίτι να χριησιμοποιάς το κινητό σαν σταθερό (αλλά πάλι και στην προκειμένη περίπτωση δεν χρειάζεσαι 3G συσκευή αλλά οποιαδήποτε που να υποστιρίζει την συγκεκριμένη υπηρεσία). Φυσικά το θετικό είναι οτι όλο και περισσότεροι πλέον ψάχνοντε στο θέμα αυτό. Σίγουρα πάντως οι τεχνολογίες δεν είναι άσχρηστες όπως είπε ο φίλος μας kiteas. Υπάρχει πάρα πολύ κόσμος που τις χρησιμοποιεί στο 100%. Σε καμμιά περίπτωση δεν είπα ότι οι τεχνολογίες είναι άχρηστες . Αυτό που επεσήμανα στο post μου είναι ότι το 3G δεν έχει την απύχηση που όλοι περίμεναν και αυτό είναι γενικά παραδεκτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartan_X Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Συμφωνώ οτι ελάχιστοι άνθρωποι ακόμα κάνουν χρήση των βιντεοκλήσεων, αλλά δεν νομίζω πως πρέπει να υποτιμούμε τα οφέλη των τα 3G, HSDPA, και GPS. Είναι πάρα πολύ χρήσιμο το να μπορείς να δείς τα e-mail σου απο το κινητό, ή να βρείς μια πληροφορία στο internet, οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι. Wi-fi δεν έχει παντού. Ούτε 3G έχει βέβαια, άλλα ακόμα και να μην έχει μπορείς να συνδεθείς... έστω και με ποίο αργή ταχύτητα. GPS είναι προφανή τα οφέλη που προσφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Οντως μμς και βιντεοκληση πηγαν στο βροντο,για ολα τα υπολοιπα διαφωνω καθετα,δεν ισχυει σε καμια περιπτωση οτι δεν χρησιμοποιουνται gps,wi fi, και wap 3g,εγω εντελως ασχετος με τεχνολογια κλπ,αυτη τη στιγμη γραφω απο το κινητο,και σιγουρα δεν ανηκω σε μικρο συνολο,μια ματια μονο αν εριχνες στα αντιστοιχα τοπικ του φορουμ,για προγραμματα πλοηγησης και ιντερνετ απο τα κινητα,θα εβλεπες οτι υπαρχει κοσμος και κοσμακης... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 ακουσα πως στο multirama σου αλλαζουν το κινητο σε 1 εβδομαδα αν δεν μεινεις ικανοποιημενος και ειναι μια τακτικη που ξεκινησε τωρα.και αμα δεν θες αλλο κινητο σου δινουν τα λεφτα σου πισω.το εχει ακουσει κανεις αλλος? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Έχουν τα Multirama κινητά;;;:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Kai bebaia exoun kinhta ta multirama!Kai malista exoun kai polu aksiopisto service! Edw exoun alles etaireies (blepe kotsobolo:X) kinhta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Τίποτα δεν πήγε στο βρόντο απλά ήταν πανάκριβο να κάνεις βιντεοκλήσεις και να στείλεις mms. Τώρα που σε αρκετά προγράμματα χρεώνονται το ίδιο τώρα θα αρχίσει να τα χρησιμοποιεί ο κόσμος. Επίσης τα κινητά με βιντεοκλήσεις ήταν ακριβά και συνήθως και εσύ να είχες δεν θα είχε ο άλλος. Αυτό έχει αλλάξει εν μέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 παιδια το επιβεβαιωσα! αλλαξα το κινητο μου και ρωτησα! μπορεις να αγορασεις ενα κινητο απο multirama και αμα τελικα δεν σου αρεσει μπορεις να το επιστρεψεις αρκει να ειναι σε αριστη κατασταση και μεσα σε 1 εβδομαδα απο την μερα που το αγορασες.Αν παλι δεν βρεις τιποτα για αντικατασταση σου δινουν τα λεφτα σου πισω!! με αυτην την τεχνικη μπορεις να αλλαζεις κινητο καθε εβδομαδα το θεμα βεβαια ειναι πως ολα αυτα τα χρησιμοποιημενα κινητα τα πουλανε μετα για καινουρια.. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Kai bebaia exoun kinhta ta multirama!Kai malista exoun kai polu aksiopisto service! Edw exoun alles etaireies (blepe kotsobolo:X) kinhta! Στη Κέρκυρα τα Multirama μόνο Υπολογιστές,Gadgets και mp3's πουλάνε!!!:(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Εγώ έβαλα προχθές το μεσημέρι το κινητό μου (Sony Ericsson T250i) να φορτίζει.Μέσα στις 5-6 ώρα το απόγευμα ήταν έτοιμο.Το άφησα ανοιχτό πάνω στο θρανίο μου και το βράδυ ξέχασα να το απενεργοποιήσω με αποτέλεσμα το πρωί που ξύπνησα θυμήθηκα ότι το κινητό μου ήταν ανοιχτό.Κοιτάω στην οθόνη και η μπαταρία είχε πάει πιο κάτω και απο τη μέση.Δηλαδή μία σκάλα πρίν τη φόρτιση.'Ελεος:mad::mad:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Εγώ πάντως όταν είμαι στο WAP φορτίζω ταυτόχρονα το κινητό. Πάνω από 3 φορές την ημέρα το βάζω για φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Υπενθυμιζω οτι τα κινητα που φορτιζονται ανοικτα δεν φορτιζουν 100% δειχνουν εικονικα πληρη φορτιση,ενω στην πραξη εχουν φορτιστει κατα 80% περιπου.Καλο ειναι να φορτιζονται κλειστα και εκτος απο το αρχικο στρωσιμο της μπαταριας ανα διαστηματα πρεπει να αποφορτιζονται τελειως[αν και οι λιθιου δεν παρουσιαζουν φαινομενο μνημης]πιστευω οτι αναζωογονειται η μπαταρια και αποκτα καλυτερη αυτονομια και αντεχει καποιους παραπανω κυκλους φορτισης.:) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts