yanniliki Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 πριν 2 χρονια ρωτησε...:D πω πω πως περναει ο καιρος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Αγαπητέ EasyBuyWorld. Ειναι δική σας και μονο δική σας η ευθύνη να ελεγχετε την αυθεντικότητα (και πoιότητα) των προϊόντων που εμπορευεσθε. Εφοσον την καρτα την πουλήσατε στο πελάτη ως αυθεντικη memory stick, ο πελάτης επρεπε να παραλαβει μια αυθεντικη memory stick. Το πως θα το κανατε αυτό ειναι αποκλειστικα δικό σας θεμα. Τελεια! Πιο αναλυτικα: Το γεγονος ότι ο προμηθευτης σας μπορει να σας εδωσε μια fake καρτα για αυθεντικη, δεν σας καθιστα αμοιρο ευθυνων. Επρεπε η 1) να ελεγχετε διεξοδικα ολα τα προϊοντα σας, και μετα να κυνηγησετε νομικα το θεμα, αν οντως ηταν λαθος/απατη του προμηθευτη 2) να προσεχετε με τους προμηθευτες που συνεργαζεσθε. Δεν εχω προβλημα να επιλεγετε τον φθηνοτερο, αλλα αμα ειναι οντως αναξιοπιστος, να ελεγχετε τα προϊόντα που σας δινει. Το πως θα το κανετε ειναι καθαρα δικο σας θεμα. Εμεις, σαν μελλοντικοι και υπαρχοντες πελατες, ουδεμιαν σχεση εχουμε με τους προμηθευτες σας και τα προϊόντα που σας δινουν. Αμα δεν μπορειτε να κανετε τον ελεγχο, βρειτε εναν προμηθευτη με πιστοποιηση και κυρος, και οχι καποιον που ανακαλυψατε (ψαρεψατε) από το internet. Απλό παραδειγμα: Πατε και αγοραζετε γυαλια armani, από καποιο καταστημα, και ανακαλυπτετε ότι ειναι fake. Ποιανου ευθυνη ειναι? Παντως οχι δικη σας. Και φυσικα, πολύ αμφιβαλω αν το καταστημα θα εισεπρατε κανενα θετικο σχολιο από σας. Και με το δικιο σας. Θα ηταν δικη του ευθυνη να ελεγξει το εμπορευμα που εβαλε στο καταστημα του. Ομοίως και με σας. Γιατι πειραζει που ειναι fake: Γιατι εχει χαμηλοτερες ταχυτητες (πραγμα που μπορει να μην φαινεται στο κινητο, αλλα σε υπολογιστη και psp ειναι οφθαλμοφανες), χειροτερη ποιοτητα κατασκευης κ.λ.π. Αρα εφοσον ο πελάτης πληρωσε σε τιμη αυθεντικης, και τελος παντων του υποσχεθηκατε αυθεντικη, οφειλατε να του δωσετε μια τετοια. Οσον αφορά την επιστροφή χρηματων, αμα δεν την κανατε, θα ητανε κλεψια ξεκαθαρη αφου ειχαμε καθαρη πωληση διαφορετικου προϊόντως από αυτο που αναφερετε, δηλ ψευδη δηλωση, οπότε το θεωρουμε αυτονοητο ότι η επιστροφη επρεπε να γινει, αρα δεν παιρνετε ποντους γι αυτο. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Καλησπερα! Προσφατα μου ηρθε ως spam αυτο εδω..... http://gr.celldorado.com/GR/ADS/1731838061/ Προφανως εντοπιζει κινητα φιλων και γνωστων??? τι ακριβως ειναι και πως λειτουργει, ξερει κανεις? το εχει δοκιμασει? ειναι επικυνδυνο? :ninja: μου ακουγεται παντως για πολυ ...περιεργη εφαρμογη....:!: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 ειναι πατεντα για να βγαλουν λευτα ! 8€ με ενα κλικ ποσοι απο μας θα την πατησουν !!!!! εχει κατι παρομοιο για χαμηλη μπαταρια (και ειναι ο ηχος της Νοκια που κανει σαν πεσμενη μπαταρια) http://gr.celldorado.com/GR/ADS/1956614900/ πατα play Θα λαμβάνετε 2 κάθε εβδομάδα με κόστος 2 ευρώ ανά μήνυμα (έως 4 sms/εβδομάδα) δες τα ψιλα γραμματα MHN ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ !!!!!! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Εχουμε γεμισει απατες...:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 opps!μηπως την πατησα?εγραψα τον αριθμο του κινητου μου και μετα απο λιγο μου ηρθε μνμ να στειλω μια λεξη στον ταδε αριθμο! αυτο το μνμ μου ηρθες 3-4 φορες!σχεδον καθε 2 λεπτα! δεν εστειλα τπτ ομως!υπαρχει περιπτωση να υπερ-χρεωθω? επαναλαμβανω, απλα εγραψα τον αριθμο μου και επειτα μου ηρθαν τα μνμ να στειλω σε καποιον αριθμο,πραγμα το οποιο δεν εκανα! για τα μνμ που μου σταλθηκαν θα χρεωθω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Nομιζω πως χρεωθηκες.Κατω-κατω στη σελιδα λεει με ψιλα γραμματα τους ορους και τις χρεωσεις.Μπορεις να το σταματησεις γραφοντας τη λεξη STOP αν θυμαμαι καλα αλλα για περισσοτερα διαβασε αυτα που λεει στη σελιδα. Μα πως την πατησες δεν καταλαβες οτι ειναι απατη???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Αυτο νομιζω και εγω!! Για δες καλυτερα ομως για να δεις και πως σταματαει!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ναι ομως ρε παιδια,με την αποστολη του αριθμου στελνουν χρεωσημα μηνυματα???Αν ειναι ετσι,καποιος θα μπορει να γραφει διαφορους αριθμους και να χρεωνονται,ετσι για την πλακα του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ναι ομως ρε παιδια,με την αποστολη του αριθμου στελνουν χρεωσημα μηνυματα???Αν ειναι ετσι,καποιος θα μπορει να γραφει διαφορους αριθμους και να χρεωνονται,ετσι για την πλακα του. Κανονικα η χρεωση πρεπει να ξεκινα αφου στειλεις το μυνημα για επιβεβαιωση.Αλλιως οντως μπορει να γινει αυτο που γραφεις. Εντιτ:Δεν ειναι παραπλανητικο το οτι λενε και το τι εντελει κανουν;Λενε για εντοπισμο κινητου και σου στελνουν ringtones και wallpapers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ρε παιδία μη πιστεύετε ό,τι βλέπετε στο internet... Έλεος!:dash: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechq Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Καλησπερα παιδες. Το πετυχα κι εγω σερφαροντας την εν λογω υπηρεσια. Εχω στην ακρη κατι νουμερα (What's up) απο ανανεωση παγιων που εχω κανει, τα οποια δεν εχω ενεργοποιησει και εχουν αρχικο χρονο ομιλιας μεσα, οποτε ισως αργοτερα το βραδακι δοκιμασω και σας πω τι ακριβως γινεται. Και γω για χοντρο-απατη το κοβω το θεμα αλλα θα δοκιμασω γιατι μου κινησε την περιεργεια! Παράθεση Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Αρχικα δες αν χρεωνεται μονο με το νουμερο που βαζεις στη σελιδα.Πριν δηλαδη το ενεργοποιησεις μεσω κινητου. Περιμενουμε...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Exω το Ν80 κ πριν τν αλλαξω ειχα φτασει να το φορτιζω 2 φορεςς τη μερα....τωρα η καινουρια κραταει σχεδον 2 μερες... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Παλι καλα, παντως σε εργαστηριο βρηκαν τροπο να επιμηκυνουν τις μπαταριες ιοντων λιθιου και συντομα θα τεθουν σε κυκλοφορία.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Παλι καλα, παντως σε εργαστηριο βρηκαν τροπο να επιμηκυνουν τις μπαταριες ιοντων λιθιου και συντομα θα τεθουν σε κυκλοφορία.. Για να δουμε...γιατι αν δεν δω δεν πιστευω τιποτα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekod92 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Βλέπετε τηλεόραση απ'το κινητό σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 ναι αλλα θα ηθελα να ειναι πιο φθηνη... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekod92 Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Βλέπω μόνο όταν βρίσκομαι κάπου που να exei σήμα 3g και δυστυχώς στην περιοχή μου δεν μπορώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 εγω παλι καθολου!οταν θα πεσουν οι τιμες το ξανα συζηταω...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Όταν είχα vodafone έβλεπα συνέχεια. Στη vodafone με 5 ευρώ βλέπεις τηλεόραση για ένα μήνα. Μιά χαρά πιστεύω. Τώρα όμως με την cosmote δεν έχω τέτοια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgks Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Στην περιοχή μου – Αγ.Ιωάννης, που είναι 6 χιλιόμετρα από την πόλη της Στυλίδας ο ΟTE έχει εγκαταστήσει DSLAM SIEMENS 1 , κατά την γνώμη σας πιο Modem θα ήταν καλύτερο να αγοράσω, είμαι σε άγονη γραμμή απελπισμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Εγω που ειμαι σε Siemens DSLAM εχω το Siemens CL110 απο την Forthnet,και παιζει μια χαρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Καλησπέρα παιδιά.Σήμερα εκλάπη το κινητό της μητέρας μου...Ένα NOKIA 5700... Αφού το αντιλήφθηκε,5 λεπτά μετά,κάναμε φραγή στο νούμερο...Κι εκδόσαμε άλλη κάρτα... Το θέμα για αυτη δεν είναι όμως τα λεφτά,αλλά τα ΠΟΛΛΑ νούμερα που είχε περασμένα μέσα...Είναι ελεύθερος επαγγελματίας βλέπετε και είχε πάρα πολλά... Μπορούμε να κάνουμε κάτι???Είναι πραγματικά πολύ στενοχωρημένη...Ίσως βέβαια έχω κρατήσει backup στην κάρτα μνήμης μου που της είχε βάλει πριν 1 βδομάδα,θα το ελέγξω τώρα...Αλλά μπορούμε να κάνουμε κάτι; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Τι να κάνεις... Πέρα απ το να δηλώσεις ως κλεμμένο σε κάποιο Nokia Shop, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts