tolis69 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Ενα NOKIA 3310. Δεν θυμαμαι ακριβως ημερομηνια αγορας,αλλα θυμαμαι πως ημουν απο τους πρωτους που το αγορασα.! Θυμαμαι ακομα πως το ειχα πληρωσει 85000 δρχ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anm2007 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Ericsson T18 το 2000 με ''ενεργό'' πορτάκι! τότε ήταν πολύ προχωρημένο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Motorola Flare 1996. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Nokia 3210. Δυστυχώς μου το κλέψανε μετά από 9 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Μαϊος 2004: Nokia 3200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Πω πω, τι μου θυμησατε. Το πρωτο μου ηταν το SΕ Τ28s το οποιο οταν το πουλησα το πηρε ενας 'απο τους αλλους', πως να το πω... Αυτους που 'τιναζουν την βατα' :) Την επομενη μερα απο την πωληση μου εστειλε μηνυμα να ξανασυναντηθουμε για να λυσει κατι αποριες που ειχε για το κιν. Σιγα το μενου που ειχε κ ειχε κ απορια..χαχα Εγω δεν ειχα παρει γραμμη οτι ηταν απο τους αλλους κ την μεθ'επομενη μερα μου εστειλε ενα πολυ προκλητικο μην στο οποιο μου ζηταγε να κανω πραγματα που δεν μπορω να γραψω εδω χαχαχα Επαθα εγκεφαλικο διοτι δεν μου την ειχε ξαναπεσει αντρας. Το πρωτο μου κιν λοιπον δεν θα το ξεχασω ποτε ηταν μια τραυματικη εμπειρια. Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 sony ericsson 628 vodafone συνδεση,απο γερμανο,παντοφλα 1998 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Ericsson 337 αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πότε. Νομίζω το 1996 ή 1997.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX19 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 NOKIA 3310 ηταν το πρωτο μου κινιτο Παράθεση ΕΛΛΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Samsung SGH-600 με branding της ΑΕΚ.Χρονολογία δε θυμάμαι ακριβώς,2000-2001? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Nokia 3310 ειχα και εγω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul_agg Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Νοκια 5210....αυτό που το πέταγες κάτω, έμπαινες στη θάλασσα κτλ και δεν πάθαινε τίποτα.Ακόμα δουλεύει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 το ειχα και εγω ενα διαστημα το 5210 μεχρι που καποια στιγμη το κατεστρεψα,στην προσπαθεια μου να φτιαξω ενα νοκια 8310 που ειχα.τεσπα. το πρωτο μου κινητο ηταν ενα της αδερφης το οποιο ηταν ενα siemens c11 ή cl-11.μια παντοφλα ολοκληρη ηταν.!ειχε και κεραια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Το Nokia 2100 ήταν εμένα το πρώτο μου κινητό...:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_vaf Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 ποτε ηταν η στιγμη που κρατησατε στα χερια σαs το πρωτο κινητο σαs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Στην 1η λυκειου...Ενα ΝΟΚΙΑ 3310.Το ειχα παρει 85000 δρχ αν θυμαμαι καλα..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 3η γυμνασιου, ενα που μονο δεχοταν μηνυματα, δεν εστελνε. Συγκινητικες αναμνησεις.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Εγω παλι 3η λυκειου! Γιατι νομιζω οτι υπαρχει αναλογο thread??:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caramela21 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 ημουν 2 η 3 γυμνασιου, τοτε που ειχε βγει το NOKIA3410! τελικα καταλαβα οτι ηταν αχρειαστο, απλα τοτε ειχαν πολλα παιδια κινητο και ζηλεψα:O Παράθεση "We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets." - Marilyn Monroe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Έκτη δημοτικού:p Ένα ΝOKIA 3330.Όχι ότι το χρειάστηκα ποτέ αλλά είχαν πολλά παιδιά στο σχολείο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Πέμπτη δημοτικού (2001) ένα Sagem με Cosmoκάρτα (ακόμη αυτόν τον αριθμό έχω). Μου το έφερε ένας γνωστός μας αλλά δεν το χρησιμοποιούσα σχεδόν καθόλου. Δόξες γνώρισε σε περίοδο Big Brother 1 (Οκτώβρη-Νοέμβρη του 2001 όταν πήγαινα έκτη) επειδή μου έστελναν τις ειδοποιήσεις για το τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού" μέχρι που μου έφαγε 30 ευρώ κάρτα και ησύχασα. Αλλά το πρώτο κινητό που αγόρασα με δικά μου λεφτά (ενας Θεός ξέρει πόσες ώρες έλεγα τα κάλαντα) ήταν το NOKIA 3510i τα Χριστούγεννα του 2003 (πήγαινα δευτέρα γυμνασίου). Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Το πρώτο μου κινητό ήταν το nokia 3330 και μου το χάρισαν στην 3η γυμνασίου. Τότε το χρησιμοποίησα αρκετά, κυρίως για φάρσες :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 όταν ήμουν 3η ή 4η δημοτικού ... δεν θυμαμαι όμως ποότε ακριβώς ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Εγώ 3η γυμμασίου .... και ο μόνος λόγος ήταν για το κυνήγι για να με βρήσκουν οι δικοί μου !!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Εγώ το πρώτο μου κινητό Nokia 2100 (όπως λέω μερικά post παρακάτω) το πήρα την Άνοιξη του 2003 που πήγαινα ή 4η ή 5η δημοτικού.Στην αρχή δεν μου χρειαζόταν καθώς τα φροντιστήρια τελείωναν και στο σχολείο δεν το είχα ανάγκη.Αλλά απο την επόμενη χρονιά το χρειαζόμουνα απόλυτα. P.S:Το Nokia 2100 μου ακόμα δουλεύει και το έχω και ξεχωριστή θέση.:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts