Jump to content

Καλοκαίρι και...όλα έξω! (Ντύσιμο και νοοτροπία)

sakaflias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η γυναικες στο σεξ ειναι ολες ιδιες απλα αλλες ειναι πιο προστυχες κι αλλες πιο <<ντροπαλες>>

Se sxesh me to sex yparxoun 2 eidh gynaikwn, aytes pou einai prostyxes kai aytes pou den to deixnoun. ;)

• Απαντήσεις 701
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πρέπει να είναι καλόκαρδος,όμορφος,πιστός,έξυπνος,στοργικός,υπομονετικός,

ευγενικός και να μας σέβεται γενικά.Ζητάμε πολλά? :worry: :p

Καλή τύχη.

καλόκαρδος,όμορφος,πιστός,έξυπνος,στοργικός,υπομονετικός,

ευγενικός και να μας σέβεται γενικά

ΠΑΡΩΝ! ;)

:cool:

Την καλημερα μου και απο μενα! :) Ευχαριστω για τα καλα σας λογια πρωτα απο ολα PMNEDM και nelly!Αν και η συζητηση απεκλινε του αρχικου θεματος,μια μεταφορικη τροποποιηση του νοηματους του τιτλου "Καλοκαιρι και ολα απ`εξω" θα μπορουσε να σημαινει οτι τωρα που καλοκαιριαζει,καλο θα ηταν μαζι με την ελαφρυτερη ενδυμασια μας,να ελαφρυνουμε λιγο και τους περιεργους δεσμους μεταξυ των δυο φυλων για των καλο ολων μας!

Πιστευω τρομερα οτι οταν μια συζητηση αλλαζει το κεντρικο θεμα της με υγιη τροπο,τοτε σημαινει οτι γινεται εποικοδομητικη και αξιζει να παραστρατησει λιγακι :O

Εξαλλου ποτε μου δεν παραπονεθηκα για οταν αλλαζει το θεμα,σημασια εχει να ειναι μεσα σε λογικα πλαισια διαλογου και ανταλλαγης αποψεων.

Αυτη ειναι η προσωπικη γνωμη και εγκειται στην κριση των mods αν θα χρειαστει να επελθουν τροποποιησεις :worry:

Καλο Πασχα σε ολους προκαταβολικα και ετοιμαστειτε να περασετε οσο το δυνατον καλυτερα,που προσωπικα ζηλευω που δεν θα μπορεσω να γυρισω και εγω λιγακι το αρνακι.... :rotfl:

:lol: :lol: σωστός ο τίτλος! :p

Συμφωνώ μαζί σου :O

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

καλόκαρδος,όμορφος,πιστός,έξυπνος,στοργικός,υπομονετικός,

ευγενικός και να μας σέβεται γενικά.

Εγώ είμαι αυτός. Αλλά είμαι 8 χρόνια μικρότερος σου οπότε δε σου κάνω :O :p :lol:

Εγώ νομίζω ότι και με την Lopez να τα είχατε πάλι θα κοιτάζατε.

Lopez; Σιγά την ωραία, δε με χαλάει βέβαια αλλά έχω δει κι άλλες πιο ωραίες και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ μάλιστα

Πάντως κάνετε σαν "τρελοί" (με την καλή έννοια) όταν βλέπετε κάτι στράπλες και φουστίτσες κτλ,έτσι;;;

Ναι, κάνουμε σαν τρελοί! :w00t: :w00t: :w00t:

Το ωραίο είναι καλό να θαυμάζεται, ακόμα και όταν κυκλοφορεί κάποιος με το έτερον ημισυ. Φτάνει να μην μειώνει το έτερον ήμισυ ο τρόπος εκδήλωσης του θαυμασμου. Άλλωστε όπως έλεγα σε μία φίλη μου που απαιτούσε απο τον άντρα της να μην κοιτάει, ο άντρας θαυμάζει τις άλλες γυναίκες αλλά εκείνην επέλεξε.

Οτι λέω ισχύει και για τα 2 φύλα.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Να κοιταζει καποιος-καποια δεν ειναι κακο! ;)

Αλλοιμονο! :!:

Το να "καρφωνεται" http://www.langkawi.dk/smileys/t130.gif καποιος και να του τρεχουν τα σαλιαhttp://www.langkawi.dk/smileys/a1323.gif ειναι κατι που δικαιολογημενα μπορει να ενοχλησει τον αλλο\αλλη... :rolleyes:

Και τωρα γι'αυτα που ζηταει η Τinkerbell επιτρεψτε μου να πω οτι δεν ζηταει κατι το εξωπραγματικο... :O (Με το "oμορφος" υποκειμενικο κριτηριο φυσικα)

Οποισδηποτε πιστευω ζηταει για τερι του καποιον με τα χαρακτηριστικα που εθεσε η Tinkerbell. ;)

Τουλαχιστον κι εγω αυτα εψαχνα (αν και ουσιαστικα αυτα που θελουμε ειναι πολλα περισσοτερα), μεχρι που τα βρηκα.

Και φυσικα ολα αυτα -κι ακομα περισσοτερα- ειναι κι αυτα που προσπαθω να δινω. ;)

Το ωραίο είναι καλό να θαυμάζεται, ακόμα και όταν κυκλοφορεί κάποιος με το έτερον ημισυ. Φτάνει να μην μειώνει το έτερον ήμισυ ο τρόπος εκδήλωσης του θαυμασμου. Άλλωστε όπως έλεγα σε μία φίλη μου που απαιτούσε απο τον άντρα της να μην κοιτάει, ο άντρας θαυμάζει τις άλλες γυναίκες αλλά εκείνην επέλεξε.

Οτι λέω ισχύει και για τα 2 φύλα.

Συμφωνώ απολύτως.Το θέμα είναι ότι αφού κοιτάζετε που κοιτάζετε να προσπαθήσουμε εμείς οι γυναίκες να καταλάβουμε ότι ένα κοίταγμα δε σημαίνει ότι ερωτευτήκατε την άλλη και καλύτερα να το ξέρουμε παρά να γίνεται κρυφά.Δε με πειράζει ο άλλος να κοιτάξει μερικά 'οπίσθια' αλλά με πειράζει να κάνει σχόλια ή να την κοιτάζει στα μάτια και να φλερτάρει μαζί της.

Να κοιταζει καποιος-καποια δεν ειναι κακο! ;)

Αλλοιμονο! :!:

Το να "καρφωνεται" http://www.langkawi.dk/smileys/t130.gif καποιος και να του τρεχουν τα σαλιαhttp://www.langkawi.dk/smileys/a1323.gif ειναι κατι που δικαιολογημενα μπορει να ενοχλησει τον αλλο\αλλη... :rolleyes:

Και τωρα γι'αυτα που ζηταει η Τinkerbell επιτρεψτε μου να πω οτι δεν ζηταει κατι το εξωπραγματικο... :O (Με το "oμορφος" υποκειμενικο κριτηριο φυσικα)

Οποισδηποτε πιστευω ζηταει για τερι του καποιον με τα χαρακτηριστικα που εθεσε η Tinkerbell. ;)

Τουλαχιστον κι εγω αυτα εψαχνα (αν και ουσιαστικα αυτα που θελουμε ειναι πολλα περισσοτερα), μεχρι που τα βρηκα.

Και φυσικα ολα αυτα -κι ακομα περισσοτερα- ειναι κι αυτα που προσπαθω να δινω. ;)

Ναι,όλοι πάνω κάτω τα ίδια ζητάμε.Για κάποιους όμως μπορεί να μην έχει σημασία να είναι όμορφος/η.Για μένα παίζει σημαντικό ρόλο το όμορφος και τα άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά όπως sexy,γοητευτικός κλπ γιατί μια καλή σχέση για να είναι καλή πρέπει να είναι όλα καλά σε όλους τους τομείς. ;)

Eimai o monos poy den exei dei akoma gynaikes ntymenes kalokairina; :cry: :worry:

Οχι φιλε! Ουτε εγω!Και εχει και ζεστη τωρα τελευτεα...

Οχι φιλε! Ουτε εγω!Και εχει και ζεστη τωρα τελευτεα...

Κατεβα μια βολτα μεχρι το κεντρο να δεις ;)

Εγω χθες ειδα να κανουν και μπανιο :cry: :wacko: :blink: . Δε νομιζω να εχει ακομα τοση ζεστη :confused: :X

Καλα δεν σκαει και ο τζιτζικας αλλα εχει ανεβει η θερμοκρασια. Απο κεντρο δεν εχω κατευει καμια βδομαδα τωρα! Τι να παω να κανω αλλοστε;

Καλα δεν σκαει και ο τζιτζικας αλλα εχει ανεβει η θερμοκρασια. Απο κεντρο δεν εχω κατευει καμια βδομαδα τωρα! Τι να παω να κανω αλλοστε;

Να κατεβεις να δεις γυναικες ντυμενες καλοκαιρινα ;) :p

To wraio to koitazeis kai to thaumazeis! Thaumazeis tin aisthitiki tou aksia! Einai opws otan pas se ena mouseio kai thaumazeis ta erga! Kai oi antres kai oi gunaikes koitane opisthia!Apla oi gunaikes to kanoun me pio polu tact! Den karfwnontai!!! Eksartatai vevaia kai to pws karfwnesai! "Karfwma" me "Karfwma" exei diafora.... :)

To wraio to koitazeis kai to thaumazeis! Thaumazeis tin aisthitiki tou aksia! Einai opws otan pas se ena mouseio kai thaumazeis ta erga! Kai oi antres kai oi gunaikes koitane opisthia!Apla oi gunaikes to kanoun me pio polu tact! Den karfwnontai!!! Eksartatai vevaia kai to pws karfwnesai! "Karfwma" me "Karfwma" exei diafora.... :)

Δεν συμφωνώ απόλυτα.

To wraio to koitazeis kai to thaumazeis! Thaumazeis tin aisthitiki tou aksia! Einai opws otan pas se ena mouseio kai thaumazeis ta erga! Oi gynaikes koitane ta opisthia ton agalmaton kai oi antres ta opisthia ton gynaikon pou koitazoun ta agalmata. Apla oi gynaikes koitane kati apsyxo eno oi antres kati zontano kai pio ousiodes. me liga logia poios endiaferetai gia t' agalmata an exei tetoio kolo mprosta tou.

http://x2.putfile.com/3/6717061370.gif

Ποιά η διαφορά ανάμεσα στο "κοιτάζω" και στο "θαυμάζω";

Και τα δύο δεν απαιτούν την επικέντρωση του βλέμματος προς ένα συγκεκριμένο αντικείμενο;

:blink:

Δηλαδή έχει σημασία αν το αντικείμενο είναι ένα άψυχο άγαλμα ή ένα ζωντανό και ωραίο γυναικείο σώμα;

Και τα δύο μπορεί να τα κοιτάξουμε αλλά και να τα θαυμάσουμε...

Συμφωνώ απολύτως.Το θέμα είναι ότι αφού κοιτάζετε που κοιτάζετε να προσπαθήσουμε εμείς οι γυναίκες να καταλάβουμε ότι ένα κοίταγμα δε σημαίνει ότι ερωτευτήκατε την άλλη και καλύτερα να το ξέρουμε παρά να γίνεται κρυφά.Δε με πειράζει ο άλλος να κοιτάξει μερικά 'οπίσθια' αλλά με πειράζει να κάνει σχόλια ή να την κοιτάζει στα μάτια και να φλερτάρει μαζί της.

Και να κάνει σχόλια (σε μένα) δεν με πειράζει! Ίσα ίσα που με το αγορι μου σχολίάζουμε συχνα τους γυρω μας αντρες-γυναίκες αν μας αρέσουν ή όχι. Πχ μερικές φορές του λεω εγώ "Ωραιο κ*λο δεν έχει αυτη εδώ μπροστά?" κλπ. Και όχι, δεν χαλάει η σχέση μας απο αυτο! Ίσα ίσα που όσο παει γινεται καλύτερη! ;)

Και να κάνει σχόλια (σε μένα) δεν με πειράζει! Ίσα ίσα που με το αγορι μου σχολίάζουμε συχνα τους γυρω μας αντρες-γυναίκες αν μας αρέσουν ή όχι. Πχ μερικές φορές του λεω εγώ "Ωραιο κ*λο δεν έχει αυτη εδώ μπροστά?" κλπ. Και όχι, δεν χαλάει η σχέση μας απο αυτο! Ίσα ίσα που όσο παει γινεται καλύτερη! ;)

Μπράβο Michelle έτσι είναι ακριβώς!Δε με πειράζει να το σχολιάσω μαζί του ή κάτι τέτοιο,θα με πείραζε όμως να κολλήσει να την κοιτάζει και να φλερτάρει μαζί της,να κάνει σχόλια του τύπου πω πω κούκλα και τι όμορφη που είναι κλπ και γενικά να μη ξεκολλάει από πάνω της.

Μπράβο Michelle έτσι είναι ακριβώς!Δε με πειράζει να το σχολιάσω μαζί του ή κάτι τέτοιο,θα με πείραζε όμως να κολλήσει να την κοιτάζει και να φλερτάρει μαζί της,να κάνει σχόλια του τύπου πω πω κούκλα και τι όμορφη που είναι κλπ και γενικά να μη ξεκολλάει από πάνω της.

Ακριβώς! Συμφωνω απόλυτα! ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...