Jump to content

Καλοκαίρι και...όλα έξω! (Ντύσιμο και νοοτροπία)

sakaflias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

to gnomiko me to fagito to ksereis?? poy an to tros sinexeia oso kai na sou aresei to bariese kai sto telos gia na to ksanafas prepei na fas kai kati allo.

Προσωπικα προτιμω να τρωω το ιδιο ποιοτικο φαι συνεχεια,παρα να χασω το καλο "σπιτικο" φαι για να γυρισω στα junk food.

Μην ξεχναμε οτι αναφερομαι στην περιπτωση που η κοπελα μου με ικανοποιει πληρως και πνευματικα,που για μενα ειναι το βασικοτερο πλην της ομορφιας.

Για σεξ ξερουμε καλα οτι ολες ειναι καλες αλλα το θεμα ειναι οτι ψαχνουμε και για μια κοπελα η οποια να μας αγγιζει στο μυαλο και οχι μονο για τις ερωτικες συνευρεσεις

The Future Belongs To The Brave

• Απαντήσεις 701
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το να κοιτας αλλου,υποσυνειδητα σημαινει οτι δεν σε ικανοποιει η κοπελια που εχεις στο πλαι σου

Εγώ νομίζω πως και την κοπέλα των ονείρων σας να έχετε το μάτι θα παίζει γιατί έτσι είναι στην φύση σας.Αλλά προφανώς δεν είστε όλοι έτσι.

H πλειοψηφια οντως λειτουργει ετσι αλλα προσωπικα οταν εχω μια σχεση ειμαι πιστος και δεν ξενοκοιταω,ειναι αρχη του χαρακτηρα μου.

οκ,αλλά αν κοιτάζεις μόνο δε θεωρείσαι άπιστος..

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

η γυναικες στο σεξ ειναι ολες ιδιες απλα αλλες ειναι πιο προστυχες κι αλλες πιο <<ντροπαλες>>,προσωπικη μου γνωμη ειναι πλεον οτι το σεξ ερχεται σε δευτερη μοιρα οπως και η εμφανιση,προτιμω η κοπελα να χει πνευμα και να με καταλαβαινει οπως κι εγω αντιστροφα,πιστευω οτι αν δεν υπαρχει πνευματικη σχεση τοτε δεν υπαρχει και δεσμος και παει η κατασταση μονο για κρεβατι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

οκ,αλλά αν κοιτάζεις μόνο δε θεωρείσαι άπιστος..

Σιγουρα δεν ειναι κακο,ειναι ανθρωπινο να κοιτας και κατι το διαφορετικο αλλα υποσυνειδητα εκκολαπτεις μια προδιαθεση με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται.

Εξαλλου σε μια σχεση ο παραγοντας αγαπη ειναι καταλυτης για να μην απιστισεις.

Το ιδιο ισχυει και στις γυναικες βεβαια,χωρις να αποκλειουμε τις υπεροχες εξαιρεσεις για τις οποιες αναφερομαι και εγω.

δηλαδή όλες ίδιες είναι.. :wacko:

απλώς αλλάζει ποιά θα σκέφτεσαι γαι να.. :D :tease:

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

η γυναικες στο σεξ ειναι ολες ιδιες απλα αλλες ειναι πιο προστυχες κι αλλες πιο <<ντροπαλες>>,προσωπικη μου γνωμη ειναι πλεον οτι το σεξ ερχεται σε δευτερη μοιρα οπως και η εμφανιση,προτιμω η κοπελα να χει πνευμα και να με καταλαβαινει οπως κι εγω αντιστροφα,πιστευω οτι αν δεν υπαρχει πνευματικη σχεση τοτε δεν υπαρχει και δεσμος και παει η κατασταση μονο για κρεβατι.

Ολες εχουν τις διαφορες τους και μαλιστα σε τεραστιο βαθμο θα ελεγα.Εκτος απο τους χαρακτηρισμους που ανεφερα,μην ξεχναμε οτι βασικο κριτηριο ειναι και η ποιοτητα του σεξ,δεν ειναι απλα η πραξη που το κανει ωραιο.

Οταν μιλαω για πνευμα,δεν μιλαω μονο για το θεμα κατανοησης,αυτο το θεωρω αυτονοητο,ειδαλλως δεν υπαρχει λογος σχεσης.

Μιλαω για το να ειναι δραστηρια,εξυπνη,δημιουργικη και πολυασχολη,να της αρεσει η μορφωση και η εξελιξη σε καθε επιπεδο,γενικα να μου ομορφαινει την ζωη μου με την παρουσια της σε καθε επιπεδο.

Δεν θελω σε καμια περιπτωση να ασχολειται μονο με τι ρουχα θα φορεσει για εντυπωσιασει τα υπολοιπα αρσενικα,τι καλλυντικα εχει σκοπο να προσθεσει στην συλλογη της και γενικα ολες τις κλασικες γυναικειες δραστηριοτητες.

Για μενα αυτες ειναι κοριτσακια και απεχουν πολυ απο τον χαρακτηρισμο γυναικα,που δικαιως λιγες μονο αξιζουν να τον φερουν με την εννοια που συνεπαγεται

Το θυληκο πρεπει να ξεκιναει απο μπουμπουκι και να μετατρεπεται σε λουλουδι και οχι να παραμενει παντα μπουμπουκι,με την βαθυτερη εννοια και οχι την κυριολεκτικη

Σιγουρα δεν ειναι κακο,ειναι ανθρωπινο να κοιτας και κατι το διαφορετικο αλλα υποσυνειδητα εκκολαπτεις μια προδιαθεση με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται.

Εξαλλου σε μια σχεση ο παραγοντας αγαπη ειναι καταλυτης για να μην δειξεις απιστισεις.

Το ιδιο ισχυει και στις γυναικες βεβαια,χωρις να αποκλειουμε τις υπεροχες εξαιρεσεις για τις οποιες αναφερομαι και εγω.

Οι γυναίκες ούτως ή άλλως δεν κοιτάζουμε τόσο όσο οι άντρες..

Εσείς κοιτάζετε κάποια συγκεκριμένα σημεία και χωρίς να σημαίνουν

κάτι συναισθηματικό.

Αν ειχα την lopez αποκλειεται να κοιτουσα παραπερα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει κατι καλυτερο.

E??? :alien: Οχι κι ετσι ρε συ,ειπαμε...καλη η Τζενιφερ,αλλα οχι & η καλυτερη...εκτος αν εννοεις τον κ@λο της κορυφαιο,οποτε παω πασο... :p ;)

Οι γυναίκες ούτως ή άλλως δεν κοιτάζουμε τόσο όσο οι άντρες..

Εσείς κοιτάζετε κάποια συγκεκριμένα σημεία και χωρίς να σημαίνουν

κάτι συναισθηματικό.

Το θεωρω αναληθες κατι τετοιο,καθως οι ελληνιδες προσποιουνται πως δεν κοιτουν τους ανδρες.Απλα ειναι η ελληνικη νοοτροπια που μας κανει εμας τους ελληνες να πιστευουμε οτι δεν αρεσουμε σε καποια,παροτι ισχυει το αντιθετο.

Στην Αγγλια που βρισκομαι πρεπει να δεις πως οι γυναικες κοιτουν εναν ανδρα,τοσο εντονα και προκλητικα,ακριβως οπως κανουν οι αντρες στην Ελλαδα.Γινεται μαλιστα σε τοσο εντονο βαθμο,ακομα και στον δρομο,που αναρωτιεσαι γιατι δεν υπηρχε τετοια αναγνωριση στην μητερα πατριδα.

Απλα εδω ειναι πιο απελευθερωμενες στον να μην κρυψουν το κομπλεξ οτι τους αρεσει καποιος,το δειχνουν αμεσα χωρις να νιωθουν αβολα οτι οι φιλες θα σχολιασουν "δες την,σαν λυσσαρα κανει που του την πεφτει,χαλαει την πιατσα..."

Δυστυχως ειναι η μεγαλη αληθεια και λυπαμαι που το λεω

@Dimitris79,

ναι φιλε,μονο για τα οπισθια της μιλαω ;)

Οταν μιλαω για πνευμα,δεν μιλαω μονο για το θεμα κατανοησης,αυτο το θεωρω αυτονοητο,ειδαλλως δεν υπαρχει λογος σχεσης.

Μιλαω για το να ειναι δραστηρια,εξυπνη,δημιουργικη και πολυασχολη,να της αρεσει η μορφωση και η εξελιξη σε καθε επιπεδο,γενικα να μου ομορφαινει την ζωη μου με την παρουσια της σε καθε επιπεδο.

Δεν θελω σε καμια περιπτωση να ασχολειται μονο με τι ρουχα θα φορεσει για εντυπωσιασει τα υπολοιπα αρσενικα,τι καλλυντικα εχει σκοπο να προσθεσει στην συλλογη της και γενικα ολες τις κλασικες γυναικειες δραστηριοτητες.

Για μενα αυτες ειναι κοριτσακια και απεχουν πολυ απο τον χαρακτηρισμο γυναικα,που δικαιως λιγες μονο αξιζουν να τον φερουν με την εννοια που συνεπαγεται

Το θυληκο πρεπει να ξεκιναει απο μπουμπουκι και να μετατρεπεται σε λουλουδι και οχι να παραμενει παντα μπουμπουκι,με την βαθυτερη εννοια και οχι την κυριολεκτικη

Αυτό όμως είναι καθαρά προσωπικό σου γούστο.

Η έννοια γυναίκα δεν αναφέρεται μόνο σε έξυπνες,μορφωμένες και δημιουργικες ;)

Αυτό όμως είναι καθαρά προσωπικό σου γούστο.

Η έννοια γυναίκα δεν αναφέρεται μόνο σε έξυπνες,μορφωμένες και δημιουργικες ;)

Ορισε μου τι σημαινει για σενα ο ορος γυναικα,μιλησα σαν αντρας

Αν αρχίσω να αναλύω τι σημαίνει γυναίκα θα τελειώσω αύριο...:ooch:

Κατά τη γνώμη μου όμως μια γυναίκα μπορεί να τα διαθέτει όλα αυτά που είπες συν τις κλασσικές γυναικείες συνήθειες.

Επίσης κάποιος μπορεί να βρεί την αγάπη σε μια κοπέλα που δεν έχει όλα αυτά που είπες.Να τον κάνει ευτυχισμένο,να τον κατανοεί

και γενικά να είναι όλα καλά.

Ναι,έχεις κάποιο δίκιο σε αυτό όσον αφορά το εξωτερικό.Οι γυναίκες στο είναι πολύ πιο απελευθερωμένες.Απλά εγώ είπα ότι οι γυναίκες-οι περισσότερες-δεν κοιτάζουμε τόσο πολύ όσο οι άντρες.Ή γίνεται πιο διακριτικά,όχι ότι δεν κοιτάμε καθόλου(με το κοιτάμε εννοώ κοιτάμε,όχι κάτι παραπάνω)

Αν αρχίσω να αναλύω τι σημαίνει γυναίκα θα τελειώσω αύριο...:ooch:
Το λαμβανω σαν ελλειψη απαντησης/επιχειρηματων.Αν σε ρωτουσα για τους ανδρες θα μου αραδιαζες 800 χαρακτηρισμους που ζητας απο εναν ανδρα.

Κατά τη γνώμη μου όμως μια γυναίκα μπορεί να τα διαθέτει όλα αυτά που είπες συν τις κλασσικές γυναικείες συνήθειες.

Γιατι δεν πρεπει να εχει ολα τα παραπανω οπως προσπαθουμε εμεις οι αντρες;;; :confused:

Επίσης κάποιος μπορεί να βρεί την αγάπη σε μια κοπέλα που δεν έχει όλα αυτά που είπες.Να τον κάνει ευτυχισμένο,να τον κατανοεί

και γενικά να είναι όλα καλά.

Συγνωμη εγω δεν προκειται να αναλωθω με καποια μονο και μονο επειδη με αγαπαει.Εξαλλου η αγαπη προερχεται/δημιουργειται εφοσον αυτη εχει να προσφερει κατι παραπανω απο τις αλλες,αυτος ειναι ενας μυθος που εχετε πλασει εσεις οι γυναικες.Ολα ειναι αμοιβαια σε αυτον τον κοσμο

Ναι,έχεις κάποιο δίκιο σε αυτό όσον αφορά το εξωτερικό.Οι γυναίκες στο είναι πολύ πιο απελευθερωμένες.Απλά εγώ είπα ότι οι γυναίκες-οι περισσότερες-δεν κοιτάζουμε τόσο πολύ όσο οι άντρες.Ή γίνεται πιο διακριτικά,όχι ότι δεν κοιτάμε καθόλου(με το κοιτάμε εννοώ κοιτάμε,όχι κάτι παραπάνω)

Ελληνικη νοοτροπια,τουλαχιστον συμφωνεις εν μερη.Μετα αναρωτιεστε γιατι κανουμε σαν τρελοι για τις ξενες,εστω και αν ερχονται για λιγες μερες στα μερη μας.

Το λαμβανω σαν ελλειψη απαντησης/επιχειρηματων.Αν σε ρωτουσα για τους ανδρες θα μου αραδιαζες 800 χαρακτηρισμους που ζητας απο εναν ανδρα.

Λες να έχω έλλειψη επιχειρημάτων για το τι θα πεί γυναίκα??Γυναίκα είμαι...Δε μιλάμε για απλούς χαρακτηρισμούς,αλλά για την έννοια.

Χαρακτηρισμούς μπορώ να σου δώσω πολλούς.

Γιατι δεν πρεπει να εχει ολα τα παραπανω οπως προσπαθουμε εμεις οι αντρες;;; :confused:

Είπα εγώ ότι δεν πρέπει??Είπα ότι και μια νοικοκυρά που έχει παιδιά θεωρείται γυναίκα.

Συγνωμη εγω δεν προκειται να αναλωθω με καποια μονο και μονο επειδη με αγαπαει.Εξαλλου η αγαπη προερχεται/δημιουργειται εφοσον αυτη εχει να προσφερει κατι παραπανω απο τις αλλες,αυτος ειναι ενας μυθος που εχετε πλασει εσεις οι γυναικες.Ολα ειναι αμοιβαια σε αυτον τον κοσμο

Ωραία εσύ θες να έχει και άλλα προσόντα η γυναίκα.Δε σημαίνει όμως ότι ισχύει για όλο τον κόσμο!

Λες να έχω έλλειψη επιχειρημάτων για το τι θα πεί γυναίκα??Γυναίκα είμαι...Δε μιλάμε για απλούς χαρακτηρισμούς,αλλά για την έννοια.

Χαρακτηρισμούς μπορώ να σου δώσω πολλούς.

Για πες μου την εννοια που εννοεις,αυτο σε ρωτησα και παραπανω και οχι για τους χαρακτηρισμους οπως αναφερεις,ημουν αρκετα κατανοητος πιστευω με τα λεγομενα μου.Μην ξεχναμε οτι την καλυτερη ερμηνευση για το τι νιωθεις για τον ορο "αντρας" γινεται καλυτερα απο τις γυναικες και το αντιστροφο.Εγω πολυ απλα μιλησα για το τι θα πρεπει να ειναι μια γυναικα για να μπορει να σταθει διπλα μου οπως εγω ζητω.Δεν περιοριζομαι στην ομορφια μονο αλλα στην πνευματικη καλλιεργια της συντροφου μου

Είπα εγώ ότι δεν πρέπει??Είπα ότι και μια νοικοκυρά που έχει παιδιά θεωρείται γυναίκα.

Η νοικοκυρα ομως μπορει να εχει και 2-3 πτυχια απο πισω της,δεν παυει ομως να ειναι ολοκληρωμενη σαν γυναικα εχοντας κιολας τεκνοποιησει,παραλληλα μπορει να δουλευει κιολας.

Μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις τι εννουσα παραπανω.Οταν εννοω γυναικα εννοω αυτο που ξερουμε ολοι με την εννοια αυτη,οχι την απλη ιδιοτητα λογω των γενετικων οργανων η των αναπαραγωγικων ικανοτητων.

Ωραία εσύ θες να έχει και άλλα προσόντα η γυναίκα.Δε σημαίνει όμως ότι ισχύει για όλο τον κόσμο!

Γιαυτο τον λογο οι αντρες σας αντιμετωπιζουν με την εννοια που εννοεις και δεν δινουν την πρεπουσα σημασια και οι περισσοτεροι κοιτανε πως θα περασουν ευχαριστα την βραδια τους.

Οπως εσυ ζητας απο εναν ανδρα να ειναι εξυπνος,στοργικος,μορφωμενος κτλ το ιδιο ζηταει πλεον στην κοινωνια μας- που ζουμε εν ετη 2005 - και ο αντρας απο μια "γυναικα".Εξαλλου ισοτητα εχουμε και θεωρητικα μπορειτε να κανετε τα παντα που κανουν οι αντρες,μην παρεκρεπεις της πραγματικης ουσιας που δηλωνω στα προηγουμενα μηνυματα μου.

Ισως να θελεις να το παραερμηνευσεις για δικους σου λογους.

Μην ξεχναμε οτι την καλυτερη ερμηνευση για το τι νιωθεις για τον ορο "αντρας" γινεται καλυτερα απο τις γυναικες και το αντιστροφο.Εγω πολυ απλα μιλησα για το τι θα πρεπει να ειναι μια γυναικα για να μπορει να σταθει διπλα μου οπως εγω ζητω.Δεν περιοριζομαι στην ομορφια μονο αλλα στην πνευματικη καλλιεργια της συντροφου μου

Και πολύ καλά κάνεις.Το ιδανικό είναι να έχει και τα 2.Αν εσύ πιστεύεις πως έχεις καταλάβει πλήρως τις γυναίκες,οκ.Εγώ πάντως δε νομίζω πως τους έχω καταλάβει απόλυτα.Έχω άποψη,αλλά δε μπορώ να είμαι μέσα 100% γιατί δεν είμαι άντρας.

Η νοικοκυρα ομως μπορει να εχει και 2-3 πτυχια απο πισω της,δεν παυει ομως να ειναι ολοκληρωμενη σαν γυναικα εχοντας κιολας τεκνοποιησει,παραλληλα μπορει να δουλευει κιολας.

Μαλλον δεν θελεις να καταλαβεις τι εννουσα παραπανω.Οταν εννοω γυναικα εννοω αυτο που ξερουμε ολοι με την εννοια αυτη,οχι την απλη ιδιοτητα λογω των γενετικων οργανων η των αναπαραγωγικων ικανοτητων.

Λοιπόν γενικά γυναίκα για μένα είναι όλα αυτά που είπες,να ασχολείται επίσης με την εμφάνισή της,να είναι καλή μάνα,καλή σύντροφος.

Αλλά δε μπορώ να αποκλείσω από τον όρο γυναίκα και μια που δεν έχει όλα αυτά.Δηλαδή για μένα είναι γυναίκα(και όχι λόγω ανατομίας)

και μια που είναι απλά μάνα και δεν έχει ούτε πτυχία ούτε τίποτα.

Και πολύ καλά κάνεις.Το ιδανικό είναι να έχει και τα 2.Αν εσύ πιστεύεις πως έχεις καταλάβει πλήρως τις γυναίκες,οκ.Εγώ πάντως δε νομίζω πως τους έχω καταλάβει απόλυτα.Έχω άποψη,αλλά δε μπορώ να είμαι μέσα 100% γιατί δεν είμαι άντρας.

Μην παρερμηνευεις τι ειπα,απλα το πιο δικαιο ειναι να γινεται κριση απο το αλλο φυλο.Επισης δεν ειπα οτι καταλαβα τις γυναικες,αυτο δεν μπορεσε κανεις να το κανει εδω και χιλιετιες.Εγω σου ζητησα να μου πεις την αποψη σου για το σημαινει αντρας για σενα,οχι για τις γυναικες.

Λοιπόν γενικά γυναίκα για μένα είναι όλα αυτά που είπες,να ασχολείται επίσης με την εμφάνισή της,να είναι καλή μάνα,καλή σύντροφος.

Αλλά δε μπορώ να αποκλείσω από τον όρο γυναίκα και μια που δεν έχει όλα αυτά.Δηλαδή για μένα είναι γυναίκα(και όχι λόγω ανατομίας)

και μια που είναι απλά μάνα και δεν έχει ούτε πτυχία ούτε τίποτα.

Σου ανεφερα την αποψη μου και ελπιζω να ειναι σεβαστη.

Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και την συζητηση που ειχαμε.Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα,χαιρομαι να κανω επικοδομητικες συζητησεις,αυτο ειναι που μου λειπει απο το αλλο φυλο,δοξα το Θεο οι αντρες με καλυπτουν πληρως στο θεμα ανταλλαγης αποψεων.

Να εισαι καλα και να εχεις ενα υπεροχο Πασχα,αγιες μερες που ειναι :)

Μην παρερμηνευεις τι ειπα,απλα το πιο δικαιο ειναι να γινεται κριση απο το αλλο φυλο.Επισης δεν ειπα οτι καταλαβα τις γυναικες,αυτο δεν μπορεσε κανεις να το κανει εδω και χιλιετιες.Εγω σου ζητησα να μου πεις την αποψη σου για το σημαινει αντρας για σενα,οχι για τις γυναικες.

Σου ανεφερα την αποψη μου και ελπιζω να ειναι σεβαστη.

Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και την συζητηση που ειχαμε.Ελπιζω να τα ξαναπουμε συντομα,χαιρομαι να κανω επικοδομητικες συζητησεις,αυτο ειναι που μου λειπει απο το αλλο φυλο,δοξα το Θεο οι αντρες με καλυπτουν πληρως στο θεμα ανταλλαγης αποψεων.

Να εισαι καλα και να εχεις ενα υπεροχο Πασχα,αγιες μερες που ειναι :)

Λέω κι εγώ υπήρξε άντρας που μας κατάλαβε? ;) Νομίζω πάντως πως τους άντρες είναι πιο δύσκολο να τους καταλάβει κανείς. :worry:

Ο ιδανικός άντρας λοιπόν που μου ζήτησες να σου πω πως είναι,πρέπει να είναι καλόκαρδος,όμορφος,πιστός,έξυπνος,στοργικός,υπομονετικός,

ευγενικός και να μας σέβεται γενικά.Ζητάμε πολλά? :worry: :p Κι όμως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω :)

Όσο πιο πολύ συζητάς με το αντίθετο φύλο,τόσο πιο πολλά μαθαίνεις..Δεν είμαστε ίδιοι,αλλά προσπαθούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο.Φυσικά και είναι σεβαστη η άποψή σου.Καλό Πάσχααα! :)

Λέω κι εγώ υπήρξε άντρας που μας κατάλαβε? ;) Νομίζω πάντως πως τους άντρες είναι πιο δύσκολο να τους καταλάβει κανείς. :worry:

Ο ιδανικός άντρας λοιπόν που μου ζήτησες να σου πω πως είναι,πρέπει να είναι καλόκαρδος,όμορφος,πιστός,έξυπνος,στοργικός,υπομονετικός,ευγενικός και να μας σέβεται γενικά.Ζητάμε πολλά? :worry: :p Κι όμως υπάρχουν πολλοί εκεί έξω :)

Όσο πιο πολύ συζητάς με το αντίθετο φύλο,τόσο πιο πολλά μαθαίνεις..Δεν είμαστε ίδιοι,αλλά προσπαθούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο.Φυσικά και είναι σεβαστη η άποψή σου.Καλό Πάσχααα! :)

Τον Τσαλικη τι τον εχεις? :w00t: :shifty: :lol: :p

Τον Τσαλικη τι τον εχεις? :w00t: :shifty: :lol: :p

αδερφό! :shifty: :w00t: :p

Α,ναι φυσικά...ο άντρας πρέπει να έχει και αυτά τα προσόντα! :D (του τραγουδιού όχι του Τσαλίκη :p)

Ωραια ολα αυτα που λετε Tinkerbell και VarX (το εννοω.Οντως θα μου αρεσε να το συζητουσα και εγω σε καποιο αλλο thread...) αλλα με το " Καλοκαίρι και...όλα έξω!" τι σχεση εχουν;; :confused: :whistle: Επισης και τα pm για αυτο υπαρχουν! (Ελπιζω να μην φαινονται "καπως" αυτα που λεω,απλα μου κανε εντυπωση! :O )

Παντως δεν μπορω να πω οτι διαφωνω-συμφωνω απολυτα με καμια απο τις δυο αποψεις ...Περισσοτερα σε καποιο αναλογο thread ( ; )

Α!Αυτο ομως δεν μπορω να μην το σχολιασω:

Νομίζω πάντως πως τους άντρες είναι πιο δύσκολο να τους καταλάβει κανείς :worry:

:w00t: :vava: :shock: :p

Edit:Αν δω οτι δεν υπαρχει προβλημα απο τους mods θα επανελθω δριμυτερος και με τη δικη μου αποψη! :stupid:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Edit:Αν δω οτι δεν υπαρχει προβλημα απο τους mods θα επανελθω δριμυτερος και με τη δικη μου αποψη! :stupid:

Και οι mods ψάχνονται λίγο με το τι να κάνουν το θέμα γιατί είναι το μισό σχετικό με το ντύσιμο , το άλλο μισό με τη συμπεριφορά αντρων/γυναικών :p --- Είναι και μηνύματα πριν των Tinkerbell και VarX (by the way VarX,ωραίες απόψεις!)

Ή θεωρούμε τα 2 θέματα 1 και τα συζητάμε όλα μαζί,ή κάνουμε νέο θέμα με τα "off topic" μηνύματα, ό,τι θέλετε :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Και οι mods ψάχνονται λίγο με το τι να κάνουν το θέμα γιατί είναι το μισό σχετικό με το ντύσιμο , το άλλο μισό με τη συμπεριφορά αντρων/γυναικών :p --- Είναι και μηνύματα πριν των Tinkerbell και VarX (by the way VarX,ωραίες απόψεις!)

Ή θεωρούμε τα 2 θέματα 1 και τα συζητάμε όλα μαζί,ή κάνουμε νέο θέμα με τα "off topic" μηνύματα, ό,τι θέλετε :)

as ksanaonomasoun to topic gisti t post sxetika me to ntisimo einai elaxista se sxesi me ta ipoloipa post tou thread. tora ti onomasia tha epilegei as tin dialeksei kapios etsi oste na perikleiei ola osa exoun ipothei edo mesa.

kalo pasxa ;)

am i an alien or just crazy?????? :p

:alien: :tease:

Την καλημερα μου και απο μενα! :) Ευχαριστω για τα καλα σας λογια πρωτα απο ολα PMNEDM και nelly!Αν και η συζητηση απεκλινε του αρχικου θεματος,μια μεταφορικη τροποποιηση του νοηματους του τιτλου "Καλοκαιρι και ολα απ`εξω" θα μπορουσε να σημαινει οτι τωρα που καλοκαιριαζει,καλο θα ηταν μαζι με την ελαφρυτερη ενδυμασια μας,να ελαφρυνουμε λιγο και τους περιεργους δεσμους μεταξυ των δυο φυλων για των καλο ολων μας!

Πιστευω τρομερα οτι οταν μια συζητηση αλλαζει το κεντρικο θεμα της με υγιη τροπο,τοτε σημαινει οτι γινεται εποικοδομητικη και αξιζει να παραστρατησει λιγακι :O

Εξαλλου ποτε μου δεν παραπονεθηκα για οταν αλλαζει το θεμα,σημασια εχει να ειναι μεσα σε λογικα πλαισια διαλογου και ανταλλαγης αποψεων.

Αυτη ειναι η προσωπικη γνωμη και εγκειται στην κριση των mods αν θα χρειαστει να επελθουν τροποποιησεις :worry:

Καλο Πασχα σε ολους προκαταβολικα και ετοιμαστειτε να περασετε οσο το δυνατον καλυτερα,που προσωπικα ζηλευω που δεν θα μπορεσω να γυρισω και εγω λιγακι το αρνακι.... :rotfl:

Την καλημερα μου και απο μενα! :) Ευχαριστω για τα καλα σας λογια πρωτα απο ολα PMNEDM και nelly!Αν και η συζητηση απεκλινε του αρχικου θεματος,μια μεταφορικη τροποποιηση του νοηματους του τιτλου "Καλοκαιρι και ολα απ`εξω" θα μπορουσε να σημαινει οτι τωρα που καλοκαιριαζει,καλο θα ηταν μαζι με την ελαφρυτερη ενδυμασια μας,να ελαφρυνουμε λιγο και τους περιεργους δεσμους μεταξυ των δυο φυλων για των καλο ολων μας!

Πιστευω τρομερα οτι οταν μια συζητηση αλλαζει το κεντρικο θεμα της με υγιη τροπο,τοτε σημαινει οτι γινεται εποικοδομητικη και αξιζει να παραστρατησει λιγακι :O

Εξαλλου ποτε μου δεν παραπονεθηκα για οταν αλλαζει το θεμα,σημασια εχει να ειναι μεσα σε λογικα πλαισια διαλογου και ανταλλαγης αποψεων.

Αυτη ειναι η προσωπικη γνωμη και εγκειται στην κριση των mods αν θα χρειαστει να επελθουν τροποποιησεις :worry:

Καλο Πασχα σε ολους προκαταβολικα και ετοιμαστειτε να περασετε οσο το δυνατον καλυτερα,που προσωπικα ζηλευω που δεν θα μπορεσω να γυρισω και εγω λιγακι το αρνακι.... :rotfl:

ρε παιδι μου μιλας λες και εισαι 30αρης... μπραβο σου

btw εγω οταν γυρνουσα το αρνι μετα δεν ειχα ορεξη να φαω καθως ειχα κουραστει πολυ απο το γυρισμα :p :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...