venejo Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Σωστα..με το volte ομως??τι γινεται??Δε ξερω αν παιζει ρολο η συσκευη..το samsung το s9 plus εχω..και σε κινητο εκανα κληση παλι δεν εβγαζε ενδειξη hd.. Η συσκευή σου το υποστηρίζει. Αν έχεις το διακόπτη του VoLTE ανοιχτό, δοκίμασε με data on και wifi κλειστό, να δεις αν κάνοντας κλήση η ένδειξη από 4g θα γυρίσει σε 3g. Τότε δε σου δουλεύει. Διαφορετικά είσαι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Η συσκευή σου το υποστηρίζει. Αν έχεις το διακόπτη του VoLTE ανοιχτό, δοκίμασε με data on και wifi κλειστό, να δεις αν κάνοντας κλήση η ένδειξη από 4g θα γυρίσει σε 3g. Τότε δε σου δουλεύει. Διαφορετικά είσαι εντάξει. Δεν το γυριζει ...Μένει το 4g.απλα ενω παλιοτερα που ειχα δοκιμασει εμφανιζε και το hd.Τωρα δε το εμφανιζει..Ισως φταιει και η συσκευη αυτουνού που καλώ.Αλλα αφου η υπηρεσια λειτουργει ολα καλά! Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Δεν το γυριζει ...Μένει το 4g.απλα ενω παλιοτερα που ειχα δοκιμασει εμφανιζε και το hd.Τωρα δε το εμφανιζει..Ισως φταιει και η συσκευη αυτουνού που καλώ.Αλλα αφου η υπηρεσια λειτουργει ολα καλά! Το μόνο που δε ξέρω είναι αν χρειάζεται και το άτομο που καλείς να είναι "συμβατό". Δε το έχω ψάξει πολύ καθώς τα 2-3 άτομα που καλώ συχνά είναι στην εταιρία με την υπηρεσία ενεργή επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Το μόνο που δε ξέρω είναι αν χρειάζεται και το άτομο που καλείς να είναι "συμβατό". Δε το έχω ψάξει πολύ καθώς τα 2-3 άτομα που καλώ συχνά είναι στην εταιρία με την υπηρεσία ενεργή επίσης. Εχω την εντυπωση πως πρεπει ν το υποστηριζει και η συσκευη του αλλου για να μας εμφανιζει το hd. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Εχω την εντυπωση πως πρεπει ν το υποστηριζει και η συσκευη του αλλου για να μας εμφανιζει το hd. Στη Vodafone δεν ισχύει , εγώ παίρνω με 4g όλα σχεδόν τα τηλέφωνα σταθερά ,κινητά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Στη Vodafone δεν ισχύει , εγώ παίρνω με 4g όλα σχεδόν τα τηλέφωνα σταθερά ,κινητά Σε 2 διαφορετικες συσκευες πηρα γιατι δε το εμφανιζει ομως?Πριν μερες που ειχα ξαναπροσπαθησει και καλεσα το εμφανισε..παραξενο.. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Στη Vodafone δεν ισχύει , εγώ παίρνω με 4g όλα σχεδόν τα τηλέφωνα σταθερά ,κινητά Άλλο το ότι δεν χάνεις το 4G (άλλο όμως η HD κλήση?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 καλησπερα,πως ενεργοποιω το vodafone volte και wi fi calling σε cu και σε κινητο one plus 7; σε τηλεφωνικη επικοινωνια με την εταιρεια μου ειπαν να κατεβασω την εφαρμογη vodafone wifi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 καλησπερα,πως ενεργοποιω το vodafone volte και wi fi calling σε cu και σε κινητο one plus 7; σε τηλεφωνικη επικοινωνια με την εταιρεια μου ειπαν να κατεβασω την εφαρμογη vodafone wifi calling Σου είπαν για την εφαρμογή γιατί μάλλον (για την ώρα, θέμα firmware?) δε υποστηρίζεται native από τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Άλλο το ότι δεν χάνεις το 4G (άλλο όμως η HD κλήση?) Εμένα πάντως ακόμη και σε σταθερά βγάζει HD και επιλογή για βιντεοκλήση στον dialer. Επίσης ανοίγει γραμμή αμέσως και η ποιότητα είναι σαν να καλώ από σταθερό τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Εμένα πάντως ακόμη και σε σταθερά βγάζει HD και επιλογή για βιντεοκλήση στον dialer. Επίσης ανοίγει γραμμή αμέσως και η ποιότητα είναι σαν να καλώ από σταθερό τηλέφωνο Στο σταθερό μου που πήρα τώρα (ΟΤΕ) δε βγάζει το HD. Σε κινητό vodafone ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Εμένα δε τήν βγαζει πλέον...πουθενά Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Σου είπαν για την εφαρμογή γιατί μάλλον (για την ώρα, θέμα firmware?) δε υποστηρίζεται native από τη συσκευή σου. κατεβασα την εφαρμογη,ακολουθησα τις οδηγιες τους,τρεχει στο παρασκηνιο μια εφαρμογη wifi calling,και ολες μου οι κλησεις γινονται παντα μεσω wifi. volte kai hd κλησεις μου ειπαν ενεργοποιουνται αυτοματα.σε αλλο θεμα εδω μου ειπαν να τα ενεργοποιησω μεσω αυτου του λινκ https://forum.xda-develope...owifi-t3934227 θελει δουλεια και συνδεση σε υπολογιστη.τελικα ποιος τροπος ειναι ο σωστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 κατεβασα την εφαρμογη,ακολουθησα τις οδηγιες τους,τρεχει στο παρασκηνιο μια εφαρμογη wifi calling,και ολες μου οι κλησεις γινονται παντα μεσω wifi. volte kai hd κλησεις μου ειπαν ενεργοποιουνται αυτοματα.σε αλλο θεμα εδω μου ειπαν να τα ενεργοποιησω μεσω αυτου του λινκ https://forum.xda-develope...owifi-t3934227 θελει δουλεια και συνδεση σε υπολογιστη.τελικα ποιος τροπος ειναι ο σωστος; Αν δεν υποστηρίζεται από το λογισμικό (firmware) του τηλ/νου, εκεί χρειάζεται η εφαρμογή και μόνο. Αν υπάρχει στο λειτουργικό ή δοθεί με update αργότερα εκεί (εάν την έχεις) αφαιρείς την εφαρμογή. Στα oneplus δε ξέρω τι παίζει, προφανώς δεν έχει δοθεί official για τη χώρα μας ή υπάρχει "κρυμμένο" (εξού και τα hacks) για testing ακόμα... (το link σου δε δουλεύει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Σου είπαν για την εφαρμογή γιατί μάλλον (για την ώρα, θέμα firmware?) δε υποστηρίζεται native από τη συσκευή σου. κατεβασα την εφαρμογη,ακολουθησα τις οδηγιες τους,τρεχει στο παρασκηνιο μια εφαρμογη wifi calling,και ολες μου οι κλησεις γινονται παντα μεσω wifi. volte kai hd κλησεις μου ειπαν ενεργοποιουνται αυτοματα.σε αλλο θεμα εδω μου ειπαν να τα ενεργοποιησω μεσω αυτου του λινκ https://forum.xda-develope...owifi-t3934227 θελει δουλεια και συνδεση σε υπολογιστη.τελικα ποιος τροπος ειναι ο σωστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Ρε παιδιά, αφού βλέπετε στην κλήση να μένει σε 4G, τότε δουλεύει το VoLTE. Όπως στην φωτογραφία πιο πάνω. Μην το συσχετίζετε με το HD. Μπορεί να καλείτε από 4G σε τηλέφωνό δεν υποστηρίζει HD, και να μην το βλέπετε, αλλά αυτό είναι άσχετο. Και εδώ φαίνεται για άλλη μια φορά πόσο μπερδεύει τελικά η ηλίθια απόφαση κάποιων από την vodafone να μην εμφανίζουν την ένδειξη του VoLTE... Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Στο σταθερό μου που πήρα τώρα (ΟΤΕ) δε βγάζει το HD. Σε κινητό vodafone ναι. κλήση σε cosmote σταθερό (γραφεία cosmote) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 κλήση σε cosmote σταθερό (γραφεία cosmote) Δεν. To HD εικονίδιο στο εμφανίζει συνέχεια ή μόνο στις κλήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Δεν. To HD εικονίδιο στο εμφανίζει συνέχεια ή μόνο στις κλήσεις? Όλες τις κλήσεις τις περνάει μέσω ip, αν και ο άλλος έχει voLTE βγάζει και άλλο σηματάκι δίπλα από την διάρκεια κλήσης: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Όλες τις κλήσεις τις περνάει μέσω ip, αν και ο άλλος έχει voLTE βγάζει και άλλο σηματάκι δίπλα από την διάρκεια κλήσης: Τώρα κατάλαβα, με τη 2η φωτό, ότι στο βγάζει και εσένα δίπλα στο μετρητή, γιατί στη πρώτη (σταθερό) δε το είδα παρά μόνο πάνω στις ενδείξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Κάποιος με συμβατή συσκευή αν έκανε ένα download το app να το κάνουμε siteload στις μη συμβατές συσκευές. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 https://ufile.io/2sii60wf από το xperia xz1 Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 οποτε για να μην σας ζαλιζω ειναι σωστη η λειτουργεια τους μεσω της εφαρμογης;θα εχουμε καταναλωση μπαταριας μιας και τρεχει συνεχως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 https://ufile.io/2sii60wf από το xperia xz1 Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίσαι άρχοντας. Μόλις το δοκίμασα με το mate 20 x και λειτουργεί άψογα για εξερχόμενες μέσω VoWifi όταν κλείνεις την sim της Vodafone . Στις εισερχόμενες έχει θέμα όπως όταν το βάζεις σε κατάσταση πτήσης και έχεις ανοιχτό το wifi. Πάντως είναι περίεργο που πολλές συσκευές που δεν υποστηρίζονται επίσημα και είναι εισαγωγή από άλλες χώρες της Ευρώπης να δουλεύουν άψογα με την υλοποίηση της Cosmote και όχι με της Vodafone. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Στην Cosmote σε μη επίσημα υποστηριζόμενες συσκευές το vowifi δεν παίζει στην πλειοψηφία των συσκευών. Από την άλλη το volte είναι πιο συμβατό Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts