Jump to content

Vodafone VoLTE/voWiFi

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε pocophone το εχει ενεργοποιησει κανεις να δουλευει ?

εμενα με πηραν χθες μου το ενεργοποιησαν αλλα δε δουλευει παρα μονο με το app της vodadone

ενω στο whats δουλευει κανονικα εδω και πολυ καιρο

τι παιζει και στο ιδιο κινητο στη voda δεν ενω στη comote κανονικα ?

Της voda ειναι ακομη σε πιλοτικο σταδιο.. Εχουμε ακομη καιρο :D

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

E ένα μου είπαν ότι δουλεύει πλέον κανονικά χωρίς κολλήματα κτλ απλά πρέπει να βγάλει update η xiaomi για να το υποστηρίξει της Vodafone ενώ σε μένα έχει κανονικά κουμπί κτλ

E ένα μου είπαν ότι δουλεύει πλέον κανονικά χωρίς κολλήματα κτλ απλά πρέπει να βγάλει update η xiaomi για να το υποστηρίξει της Vodafone ενώ σε μένα έχει κανονικά κουμπί κτλ

η Xiaomi εχει βγάλει firmware update μονο για το Mi9 για την Vodafone .

ο διακόπτης δεν παίζει ρόλο χωρίς τις ρυθμίσεις του firmware το poco δεν ξέρει πώς να συνδεθεί στο Volte/vowifi του πάροχου

προς το παρόν μονο με root/mod πληροφορίες στο link

https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/guide-activate-vowifi-wlan-call-t3871263

η Xiaomi εχει βγάλει firmware update μονο για το Mi9 για την Vodafone .

ο διακόπτης δεν παίζει ρόλο χωρίς τις ρυθμίσεις του firmware το poco δεν ξέρει πώς να συνδεθεί στο Volte/vowifi του πάροχου

προς το παρόν μονο με root/mod πληροφορίες στο link

https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/guide-activate-vowifi-wlan-call-t3871263

δλδ στη κοσμοτε που δουλευει ρολοι ειχε δωσει η xiaomi update για το poco ?

δλδ στη κοσμοτε που δουλευει ρολοι ειχε δωσει η xiaomi update για το poco ?

ναι στο modem firmware υπάρχουν οι ρυθμίσεις τηε Deutsche Telekom μαμά της cosmote απο την πρώτη μέρα που βγήκε το poco

το προφιλ της cosmote στο firmware ειναι DT_Greece

Edited by kopap81

ναι στο modem firmware υπάρχουν οι ρυθμίσεις τηε Deutsche Telekom μαμά της cosmote απο την πρώτη μέρα που βγήκε το poco

το προφιλ της cosmote στο firmware ειναι DT_Greece

οποτε ειναι θεμα xiaomi προφανως

Πάντως με τον σεισμό το vowifi στο 9 με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Έκανα τις κλήσεις που χρειάστηκα κανονικά

Πως ενεργοποιούμε το vowifi?

Κατεβαζεις την εφαρμογη, μιλας με εξυπηρετηση να στο ενεργοποιησουν και αφου λαβεις μηνυμα ενεργοποιησης, πας και σεταρεις την εφαρμογη.

Έχει S8+ η γυναίκα μου και της έχει επιλογή στις ρυθμίσεις της συσκευής. Πρέπει να το ενεργοποίησουν και από τα κεντρικά; αν ναι που καλούμε χωρίς χρέωση;

Το πρόβλημα στη Νέα Ραιδεστό αποκατασταθηκε;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Το πρόβλημα στη Νέα Ραιδεστό αποκατασταθηκε;

Ναι, επανήλθε το 4G την επόμενη ημέρα που το ανέφερα. Τώρα όμως δεν έχουμε wifi calling...

Την τελευταία βδομάδα παρατηρώ πολλά προβλήματα με το VoWiFi. Το ένα είναι πως και να κλείσω το WiFi, παραμένει η ένδειξη VoWiFi χωρίς να μπορεί να καλέσει (νεκρό) και δεν γυρίζει σε δρομολόγηση κλήσεων μέσω δικτύου κινητής. Φτιάχνει μόνο αν κλείσω εντελώς το VoWiFi.

Επίσης καλώ τους δικούς μου συχνά και δεν με ακούν καθόλου μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Η λύση πάλι είναι η απενεργοποίηση του διακόπτη VoWiFi. Οι δικοί μου έχουν συσκευές που δεν υποστηρίζουν την υπηρεσία, αλλά είναι σε περιοχή με καλό σήμα. Αλλά μάλλον από μένα είναι το πρόβλημα, αφού όταν ξανακαλώ χωρίς WiFi ακούγεται περίφημα. Επίσης να πω ότι έχω vdsl 50άρι και είμαι δίπλα στο router όταν το παρατηρώ συνήθως. Συσκευή S10e που παίζει επίσημα VoWiFi.

Sent from my SM-G970F

Έχει S8+ η γυναίκα μου και της έχει επιλογή στις ρυθμίσεις της συσκευής. Πρέπει να το ενεργοποίησουν και από τα κεντρικά; αν ναι που καλούμε χωρίς χρέωση;

Κανείς;;;; ;

Κανείς;;;; ;

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές παραπάνω ότι καλούμε στο 13830

και ζητάμε ενεργοποίηση της υπηρεσίας

Εκανα την αναβαθμηση στο Mate 10 PRO σε EMUI 9.1 απο 9.0 και τωρα υποστηριζει WiFiCall native χωρις εφαρμογες και σε airplane mode.

Μαλλον το EMUI 9.1 υποστηριζει πληρως το WiFiCall της Vodafone GR.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Μετα απο report μας, τα τετραψηφια λειτουργουν οταν καλεις απο συσκευη iPhone.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί η όχι, μίλησα πριν λίγο με την εξυπηρέτηση γιατί μιας και η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται, δεν μπορούσα ουτε να βρώ την εφαρμογή του voda wifi calling app στο store.

Όπως με ενημέρωσαν, η συσκευή μου έχει ταυτιστεί αν θυμάμαι καλά με το άλλο νούμερο που έχω (cosmote) και θα πρέπει πρώτα να γίνει αφαίρεση της συσκευής απο το play store και μετά εκκαθάριση της εφαρμογής. Επειτα να μπει ο voda αριθμός ΜΟΝΟ και να σεταριστεί το store απο την αρχή και μετά θα είναι εμφανής η λήψη της εφαρμογής.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

Όχι, τελικά δεν χρειάζεται να γίνει όλο αυτό. Εμένα μου άλλαξε βάζοντας την κάρτα της Vodafone και με μια απλή επανεκκίνηση έδειξε carrier Vodafone στο play store.

Sent from my SM-G970F

Σε S8 plus που δουλεύει το vowifi χωρίς εφαρμογή κλπ βγάζει στις ειδοποιήσεις μονίμως το εικονίδιο του WiFi και λέει κλήσεις έκτακτης ανάγκης μόνο με κάλυψη δικτύου.. Το βγάζει συνέχεια και είναι σπαστικό.. Πως βγαίνει;

Σε S8 plus που δουλεύει το vowifi χωρίς εφαρμογή κλπ βγάζει στις ειδοποιήσεις μονίμως το εικονίδιο του WiFi και λέει κλήσεις έκτακτης ανάγκης μόνο με κάλυψη δικτύου.. Το βγάζει συνέχεια και είναι σπαστικό.. Πως βγαίνει;
Συνεχόμενα πάνω του, πατάς το γραναζακι και κλείνεις τις ειδοποιήσεις του ims service.