CaptainNickGR Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 σε pocophone το εχει ενεργοποιησει κανεις να δουλευει ? εμενα με πηραν χθες μου το ενεργοποιησαν αλλα δε δουλευει παρα μονο με το app της vodadone ενω στο whats δουλευει κανονικα εδω και πολυ καιρο τι παιζει και στο ιδιο κινητο στη voda δεν ενω στη comote κανονικα ? Της voda ειναι ακομη σε πιλοτικο σταδιο.. Εχουμε ακομη καιρο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 E ένα μου είπαν ότι δουλεύει πλέον κανονικά χωρίς κολλήματα κτλ απλά πρέπει να βγάλει update η xiaomi για να το υποστηρίξει της Vodafone ενώ σε μένα έχει κανονικά κουμπί κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 E ένα μου είπαν ότι δουλεύει πλέον κανονικά χωρίς κολλήματα κτλ απλά πρέπει να βγάλει update η xiaomi για να το υποστηρίξει της Vodafone ενώ σε μένα έχει κανονικά κουμπί κτλ η Xiaomi εχει βγάλει firmware update μονο για το Mi9 για την Vodafone . ο διακόπτης δεν παίζει ρόλο χωρίς τις ρυθμίσεις του firmware το poco δεν ξέρει πώς να συνδεθεί στο Volte/vowifi του πάροχου προς το παρόν μονο με root/mod πληροφορίες στο link https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/guide-activate-vowifi-wlan-call-t3871263 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 η Xiaomi εχει βγάλει firmware update μονο για το Mi9 για την Vodafone . ο διακόπτης δεν παίζει ρόλο χωρίς τις ρυθμίσεις του firmware το poco δεν ξέρει πώς να συνδεθεί στο Volte/vowifi του πάροχου προς το παρόν μονο με root/mod πληροφορίες στο link https://forum.xda-developers.com/poco-f1/how-to/guide-activate-vowifi-wlan-call-t3871263δλδ στη κοσμοτε που δουλευει ρολοι ειχε δωσει η xiaomi update για το poco ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 (edited) δλδ στη κοσμοτε που δουλευει ρολοι ειχε δωσει η xiaomi update για το poco ? ναι στο modem firmware υπάρχουν οι ρυθμίσεις τηε Deutsche Telekom μαμά της cosmote απο την πρώτη μέρα που βγήκε το poco το προφιλ της cosmote στο firmware ειναι DT_Greece Edited July 17, 2019 by kopap81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 ναι στο modem firmware υπάρχουν οι ρυθμίσεις τηε Deutsche Telekom μαμά της cosmote απο την πρώτη μέρα που βγήκε το poco το προφιλ της cosmote στο firmware ειναι DT_Greeceοποτε ειναι θεμα xiaomi προφανως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. July 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2019 Volte ξέρουμε πότε θα έχουμε στη Vodafone? Vowifi εχω κανονικά στο note 9 Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Πάντως με τον σεισμό το vowifi στο 9 με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Έκανα τις κλήσεις που χρειάστηκα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Πως ενεργοποιούμε το vowifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Πως ενεργοποιούμε το vowifi? Κατεβαζεις την εφαρμογη, μιλας με εξυπηρετηση να στο ενεργοποιησουν και αφου λαβεις μηνυμα ενεργοποιησης, πας και σεταρεις την εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Έχει S8+ η γυναίκα μου και της έχει επιλογή στις ρυθμίσεις της συσκευής. Πρέπει να το ενεργοποίησουν και από τα κεντρικά; αν ναι που καλούμε χωρίς χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Σε μενα δε λειτουργεί το VoWiFi απο μέχρι και τώρα στο iphone που το έχω ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Το πρόβλημα στη Νέα Ραιδεστό αποκατασταθηκε; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Το πρόβλημα στη Νέα Ραιδεστό αποκατασταθηκε; Ναι, επανήλθε το 4G την επόμενη ημέρα που το ανέφερα. Τώρα όμως δεν έχουμε wifi calling... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Την τελευταία βδομάδα παρατηρώ πολλά προβλήματα με το VoWiFi. Το ένα είναι πως και να κλείσω το WiFi, παραμένει η ένδειξη VoWiFi χωρίς να μπορεί να καλέσει (νεκρό) και δεν γυρίζει σε δρομολόγηση κλήσεων μέσω δικτύου κινητής. Φτιάχνει μόνο αν κλείσω εντελώς το VoWiFi. Επίσης καλώ τους δικούς μου συχνά και δεν με ακούν καθόλου μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Η λύση πάλι είναι η απενεργοποίηση του διακόπτη VoWiFi. Οι δικοί μου έχουν συσκευές που δεν υποστηρίζουν την υπηρεσία, αλλά είναι σε περιοχή με καλό σήμα. Αλλά μάλλον από μένα είναι το πρόβλημα, αφού όταν ξανακαλώ χωρίς WiFi ακούγεται περίφημα. Επίσης να πω ότι έχω vdsl 50άρι και είμαι δίπλα στο router όταν το παρατηρώ συνήθως. Συσκευή S10e που παίζει επίσημα VoWiFi. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Έχει S8+ η γυναίκα μου και της έχει επιλογή στις ρυθμίσεις της συσκευής. Πρέπει να το ενεργοποίησουν και από τα κεντρικά; αν ναι που καλούμε χωρίς χρέωση; Κανείς;;;; ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Κανείς;;;; ; Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές παραπάνω ότι καλούμε στο 13830 και ζητάμε ενεργοποίηση της υπηρεσίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Η μεσω του chat της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Εκανα την αναβαθμηση στο Mate 10 PRO σε EMUI 9.1 απο 9.0 και τωρα υποστηριζει WiFiCall native χωρις εφαρμογες και σε airplane mode. Μαλλον το EMUI 9.1 υποστηριζει πληρως το WiFiCall της Vodafone GR. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Μετα απο report μας, τα τετραψηφια λειτουργουν οταν καλεις απο συσκευη iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί η όχι, μίλησα πριν λίγο με την εξυπηρέτηση γιατί μιας και η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται, δεν μπορούσα ουτε να βρώ την εφαρμογή του voda wifi calling app στο store. Όπως με ενημέρωσαν, η συσκευή μου έχει ταυτιστεί αν θυμάμαι καλά με το άλλο νούμερο που έχω (cosmote) και θα πρέπει πρώτα να γίνει αφαίρεση της συσκευής απο το play store και μετά εκκαθάριση της εφαρμογής. Επειτα να μπει ο voda αριθμός ΜΟΝΟ και να σεταριστεί το store απο την αρχή και μετά θα είναι εμφανής η λήψη της εφαρμογής. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Όχι, τελικά δεν χρειάζεται να γίνει όλο αυτό. Εμένα μου άλλαξε βάζοντας την κάρτα της Vodafone και με μια απλή επανεκκίνηση έδειξε carrier Vodafone στο play store. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2019 Σε S8 plus που δουλεύει το vowifi χωρίς εφαρμογή κλπ βγάζει στις ειδοποιήσεις μονίμως το εικονίδιο του WiFi και λέει κλήσεις έκτακτης ανάγκης μόνο με κάλυψη δικτύου.. Το βγάζει συνέχεια και είναι σπαστικό.. Πως βγαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Σε S8 plus που δουλεύει το vowifi χωρίς εφαρμογή κλπ βγάζει στις ειδοποιήσεις μονίμως το εικονίδιο του WiFi και λέει κλήσεις έκτακτης ανάγκης μόνο με κάλυψη δικτύου.. Το βγάζει συνέχεια και είναι σπαστικό.. Πως βγαίνει;Συνεχόμενα πάνω του, πατάς το γραναζακι και κλείνεις τις ειδοποιήσεις του ims service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts