venejo Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Σε συνέχεια του πόστ μου 3 θέσεις παραπάνω για το VoWiFi, στο iPhone 5s σήμερα το φτιάξαμε και δούλεψε κανονικά. Στο S8 που έχω με 8.0 android και Vodafone (VGR) firmware δουλεψε επίσης. Εγκατέστησε το IMS profile και κομπλέ. Στο S9 που είναι η κυρίως συσκευή μου με τη πιο πρόσφατη ενημέρωση (EUR) τίποτα. Ακόμα και με το profile περασμένο με το χέρι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Σε συνέχεια του πόστ μου 3 θέσεις παραπάνω για το VoWiFi, στο iPhone 5s σήμερα το φτιάξαμε και δούλεψε κανονικά. Στο S8 που έχω με 8.0 android και Vodafone (VGR) firmware δουλεψε επίσης. Εγκατέστησε το IMS profile και κομπλέ. Στο S9 που είναι η κυρίως συσκευή μου με τη πιο πρόσφατη ενημέρωση (EUR) τίποτα. Ακόμα και με το profile περασμένο με το χέρι... Δεν έχουν προφίλ για S9 ακόμα, περίμενε την επόμενη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. May 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2019 Δεν έχουν προφίλ για S9 ακόμα, περίμενε την επόμενη αναβάθμιση. Να φανταστώ ότι το ίδιο ισχύει και για όσα έχουν firmware της Voda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Κι εγώ δοκιμάζω με το παλιό S8 που είχε ο αδερφός μου, το οποίο αφού του έκανα ένα reset πήρε και 2 updates (το ένα μεγάλο) και δουλεύει κανονικά το WiFi calling. Συσκευή που είχε αγοραστεί από Σκρουτζ, εισαγωγής από άλλη χώρα, αν παίζει κάποιο ρόλο. Sent from my SM-G950F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Το Qualcomm pdc που το βρίσκω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σου έστειλα πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 σου έστειλα πμ Αν σου είναι εύκολο και σε εμένα. Έψαξα στο Google άκρη δεν έβγαλα. Ευχαριστώ. Pocophone F1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Να φανταστώ ότι το ίδιο ισχύει και για όσα έχουν firmware της Voda? Ναι, εγώ έχω με firmware Swisscom που είναι συνεργαζόμενη με το VF group και έχει ρυθμίσεις για όλες τις vodafone παγκόσμια. Δεν υπάρχει ακόμα κάτι για VFGR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Το Qualcomm pdc που το βρίσκω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkπου το βρισκουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 που το βρισκουμε ? σου έστειλα πμ χωρίς root δεν δουλεύει το pdc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Μίλησα με Vodafone και μου είπαν ανεπίσημα ότι, το volte σε 2 με 3 εβδομάδες θα ξαναμπεί σε λειτουργία ανεπίσημα. Όσοι έχουν wifi calling δηλαδή θα ενεργοποιηθεί πάλι το volte. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Παιδια Υπάρχει κανα νεο με το θεμα ? Βλεπω οτι το πάγωσαν απο την Vodafone :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 https://ibb.co/LJzPSNJ https://ibb.co/7KHHvXt Εχουμε νεοτερα!! μαλλον volte!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Γιατί vf-GR όμως; Δεν είναι ωραίο στο μάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Έλα ντε! Άμα θελαν κάποια αλλαγή ας κάνανε vf wifi αντί Vodafone WiFi calling που πιάνει όλη την οθόνη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Γενικά πιστεύω ότι το vf GR είναι πολύ άσχημο, ας το κάνανε έστω voda GR και ας προσθετανε το WiFi από δίπλα. Τέλος πάντων, τελικά το Volte λειτουργεί; Αυτό το μενού με την ομιλία και τα δεδομένα υπάρχει καιρό τώρα (ίσως και από το iOS 10) αλλά δεν έκανε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 (edited) :innocent::innocent:Δεν μπορώ να το τσεκάρω αυτή την στιγμή αν δουλεύει. Για το μενού 4g κανεις λάθος μέχρι κ την προηγούμενη έκδοση γ τις ρυθμίσεις φορέα είχες κανονικά την επιλογή 2g 3g 4g τώρα δεν σου δίνει την επιλογή. Αυτό που λες υπάρχει στην κοσμοτε εδώ κ 2 χρόνια περίπου. Edit εγώ εννοώ για την επιλογή 2g 3g 4g αυτό που λες γ την ομιλία δεδομένα ναι υπήρχε κ δεν έκανε τπτ έχεις δίκιο Edited June 7, 2019 by johnny_gtet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Οντως ενεργοποιηθηκε στο μενου αλλα μολις κανεις κληση σε πεταει αμεσως σε 3G. Δεν κανει κληση σε 4G οπως η πρασινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile77 Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Καλημερα. Να ρωτησω αν λυθηκε το προβλημα με τις εταιρικες συνδεσεις; Υπηρχε ενα θεμα με τις ενδοεταιρικες κλησεις και την υπηρεσια voWiFi απ´οσο θυμαμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Καλημέρα έγινε το update ξέρουμε πως θα ενεργοποιηθεί το volte ? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Χθες ενεργοποίησα και εγώ την υπηρεσία σε Iphone 7. Πολύ καλή κίνηση της Vodafone μιας και το σήμα της είναι σχεδόν ανύπαρκτο εδω επαρχία. Το πρόβλημα είναι το εξής αν δεν γράφει στην οθόνη Wifi Calling η υπηρεσία δεν είναι σε λειτουργεία. Ενώ είμαι κανονικά σε δίκτυα Wifi η υπηρεσία για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει να κλείσω και να ανοίξω ξανα το Wifi η το Wifi Calling και όχι ότι και έτσι είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει. Γιατί το κάνει αυτό? δεν θα έπρεπε κανονικά όταν πιάνει καπιο δίκτυο Wifi να μπαινει αυτόματα? Γιατί χαζεύει?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Καλημέρα έγινε το update ξέρουμε πως θα ενεργοποιηθεί το volte ? Sent from my iPhone using Tapatalk Λογικά ακόμα δοκιμές κάνουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Λογικά ακόμα δοκιμές κάνουν Οκ ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Χθες ενεργοποίησα και εγώ την υπηρεσία σε Iphone 7. Πολύ καλή κίνηση της Vodafone μιας και το σήμα της είναι σχεδόν ανύπαρκτο εδω επαρχία. Το πρόβλημα είναι το εξής αν δεν γράφει στην οθόνη Wifi Calling η υπηρεσία δεν είναι σε λειτουργεία. Ενώ είμαι κανονικά σε δίκτυα Wifi η υπηρεσία για να ενεργοποιηθεί θα πρέπει να κλείσω και να ανοίξω ξανα το Wifi η το Wifi Calling και όχι ότι και έτσι είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει. Γιατί το κάνει αυτό? δεν θα έπρεπε κανονικά όταν πιάνει καπιο δίκτυο Wifi να μπαινει αυτόματα? Γιατί χαζεύει?:p Κανονικά άμα δεν έχεις καλό σήμα μπαίνει αυτόματα το WiFi calling. Έτσι κάνει εμένα τουλάχιστον. Μπορείς βέβαια να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης για να μπει σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_34 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Έχω το Iphone 8 σε έκδοση ios 12.1, δεν μου εμφανίζει επιλογή για ενεργοποίηση του voLTe/ voWifi. Πρέπει να κάνω αναβάθμιση λογισμικού ή να ζητήσω να μου αποσταλούν ρυθμίσεις δικτύου? Από τη vodafone μου είπνα να κάνω αναβάθμιση λογισμικού, κάτι που δεν θέλω να κάνω αφού όλα λειτουργούν οκ αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile77 Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Καλημερα. Πρεπει να κανεις αναβαθμιση στο iOS (12.3.1) και μετά να πας στις Ρυθμισεις-Γενικα-Πληροφοριες για να παρεις την αναβαθμιση απο τον παροχο (carrier settings). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts