georgemv Δημοσιεύτηκε November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 8, 2017 Επ’ ευκαιρία της μεταφοράς μου από Cosmote προς Vodafone έστειλα ένα ερώτημα προς την εξυπηρέτηση πελατών για Vodafone VoLTE/voWiFi. Είχα ενημέρωση ότι θα ενεργοποιηθεί σύντομα, χωρίς να μπορούν να δώσουν ημερομηνία. Καλά μαντάτα! ;) Ξεκινάω θέμα να το παρακολουθούμε και να γράφουμε εντυπώσεις όταν με το καλό ενεργοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 άμα είναι για 5-6 συσκευές.....τεσπα με το καλό να ερθη Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Επ’ ευκαιρία της μεταφοράς μου από Cosmote προς Vodafone έστειλα ένα ερώτημα προς την εξυπηρέτηση πελατών για Vodafone VoLTE/voWiFi. Είχα ενημέρωση ότι θα ενεργοποιηθεί σύντομα, χωρίς να μπορούν να δώσουν ημερομηνία. Καλά μαντάτα! ;) Ξεκινάω θέμα να το παρακολουθούμε και να γράφουμε εντυπώσεις όταν με το καλό ενεργοποιηθεί. Ξέρω για Απρίλιο 2018. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Ξέρω για Απρίλιο 2018.Μέχρι τότε θα το έχει βγάλει και η wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. November 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 Ας το κάνουν τουλάχιστον σωστά. Να δουλεύει και με certificate authentication ώστε να μπορούν και συσκευές χωρίς SIM να κάνουν attach στον IMS. Να δούμε πότε και αν θα δούμε και eSIM activation services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά να κυνηγήσουν τους κατασκευαστές να το δώσουν σε μεγάλο εύρος συσκευών. Πραγματικά έχει γίνει ανέκδοτο αυτή η υπηρεσία. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisang Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Έχει ακουστεί καμιά ημερομηνία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Την περασμενη ενδομαδα που ρωτησα, μου ειπαν οτι το VoWiFi το προβλεπουν για πρωτο τριμηνο του 18. Το VoLTE μου ειπαν ειναι σε πιλοτικο σταδιο ακομη και δεν ξερουν πότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Την περασμενη ενδομαδα που ρωτησα, μου ειπαν οτι το VoWiFi το προβλεπουν για πρωτο τριμηνο του 18. Το VoLTE μου ειπαν ειναι σε πιλοτικο σταδιο ακομη και δεν ξερουν πότε. Χλωμό το βλέπω να δίνουν μόνο του το voWiFi. Θα σπάσουν όλα τα handover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Κι εγω χλωμο το κοβω γιατι στην ουσια στηριζονται και τα δυο στην ιδια φιλοσοφια. Απλα μεταφερω ο,τι μου ειπαν στο live chat της εφαρμογης στις 18/12 συγκεκριμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Κι εγω χλωμο το κοβω γιατι στην ουσια στηριζονται και τα δυο στην ιδια φιλοσοφια. Απλα μεταφερω ο,τι μου ειπαν στο live chat της εφαρμογης στις 18/12 συγκεκριμενα. Μακάρι να το κλείσουν το θέμα στο Q1 και να πιάσει τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μακάρι να έρθει στο Q1, αναμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 παιδια κανα νεο εχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 Όχι, τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysfil Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Και εγω τους ρωτησα σχετικα αλλα δεν εδωσαν καμια απαντηση. Γιατι το αργουν τοσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Αργουν σε σχεση με τι; Δεν ξερω πως εχουν προκυψει οι ραδιο αρβυλα ημερομηνιες που εχουν αναφερθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Αργουν σε σχεση με τη cosmote μηπως; Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Αργουν σε σχεση με τι; Δεν ξερω πως εχουν προκυψει οι ραδιο αρβυλα ημερομηνιες που εχουν αναφερθει. Δες το πρώτο post του νήματος και θα θυμηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Αργουν σε σχεση με τη cosmote μηπως; Σε σχεση με τη Cosmote αργουν. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες το πρώτο post του νήματος και θα θυμηθείς. Το δικό σου ειναι συντομα. Δεν εχω θεμα με αυτο Για το πρωτο τριμηνο του 2018 λεω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Όταν το ενεργοποιήσουν οι υπόλοιπες στην Ελλάδα θα πούμε επιτέλους και όχι μπράβο. Βαθιά ψυχή. Αν περιμένΟυν να ολοκληρώσουν κάλυψη 4ης σωθήκαμε Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Δεν περιμενουν την ολοκληρωση αλλα πανε συμφωνα με το πλανο που εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Έχει κάποιος να μας δώσει ενημέρωση επί του θέματος; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Έχει κάποιος να μας δώσει ενημέρωση επί του θέματος; :)Ακόμα τίποτα στην εξυπηρέτηση λένε πως είναι στα σχέδια της εταιρείας και θα υλοποιηθεί σύντομα αλλα δεν δίνουν κάποιο χρονοδιάγραμμα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Ακόμα τίποτα στην εξυπηρέτηση λένε πως είναι στα σχέδια της εταιρείας και θα υλοποιηθεί σύντομα αλλα δεν δίνουν κάποιο χρονοδιάγραμμα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ. Οπότε λογικά δεν θα πειράξουν τίποτα τώρα λόγω Πάσχα και πάμε για Q2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. March 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2018 Κρίμα... Δυο πράγματα μου λείπουν από την Cosmote τώρα που έκανα την μετάβαση, το να έχω 4G σε πολλούς σταθμούς του μετρό και το WiFi calling. Άντε να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts