Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί πρέπει κάποιος να κατεβάσει το oxygen updater για αναβαθμίσεις και δεν τις κατεβάζει από το μενού της συσκευής; Είναι σίγουρα επίσημες εκδόσεις; Βοηθειστε με να καταλάβω...
Ναι είναι επίσημες εκδόσεις όλες αυτές. Απλά κυκλοφορούν σταδιακά και όχι ταυτόχρονα σε όλους. Για παράδειγμα μπορεί στην Ελλάδα να την πάρει κάποιος 2 εβδομάδες μετά από κάποιον άλλον που ζει και αυτός Ελλάδα. Δεν είναι όμως θέμα παρόχου η κινητής που έχεις. Οπότε τις κατεβάζεις με αυτούς τους τρόπους.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το κατέβασα μέσω τις εφαρμογής αλλά δεν ακολούθησα τις οδηγίες που έλεγε. Δεν μπήκα σε recovery δλδ που έλεγε κτλ . Πήγα στις λήψεις του τηλεφώνου και κάπου βρήκα το αρχείο. Έκανα κλικ και μου έλεγε από μόνο του για αναβάθμιση. Την έκανε και τώρα έχω το 4.7.5. Εγινε όμως σωστά;;; Πρέπει να κάνω τώρα επαναφορά εργοστάσιακων;;;

Ναι είναι επίσημες εκδόσεις όλες αυτές. Απλά κυκλοφορούν σταδιακά και όχι ταυτόχρονα σε όλους. Για παράδειγμα μπορεί στην Ελλάδα να την πάρει κάποιος 2 εβδομάδες μετά από κάποιον άλλον που ζει και αυτός Ελλάδα. Δεν είναι όμως θέμα παρόχου η κινητής που έχεις. Οπότε τις κατεβάζεις με αυτούς τους τρόπους.

Σε ευχαριστώ!

Μέχρι τώρα νόμιζα πως μόνο με το Opera VPN παίρνεις τις τελευταίες αναβαθμίσεις βάζοντας region Canada.
Όχι υπάρχει και η εν λογω εφαρμογή εδώ και πολύ καιρό.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Κάποιος στο xda ανέβασε αναλυτικότερα κάποια πράγματα σχετικά με το νέο update:

https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=74847743

Επίσης το άλλο που δοκίμασα είναι αν κατεβάσετε το κουρτινακι και κράτησετε πατημένο το γρανάζι των settings για 7 δευτερόλεπτα βγάζει μια έξτρα σειρά στο μενού των ρυθμίσεων που λέγεται OnePlus laboratory

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Edited by Vag_koun

Παιδιά αν ενδιαφέρεται κανείς για ανταλλαγή με s8+ πμ...

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προσωπικά θα σας πρότεινα να περιμένετε όσοι κάνετε τις αναβαθμίσεις μέσω VPN κλπ.

Το παρελθόν έχει δείξει ότι δεν είναι όλες κομπλέ. Γι' αυτό και στην αρχή κυκλοφορούν σε ένα μικρό μέρος χρηστών ώστε να διαπιστώσουν εάν υπάρχει πρόβλημα και μετά το δίνουν και σιγά σιγά στους υπόλοιπους. Έχουν τύχει φορές που σταμάτησε η κυκλοφορία του update μέχρις ότου διορθωθεί αλλά κάποιοι είχαν ήδη αναβαθμίσει με διάφορους τρόπους και αντιμετώπιζαν πρόβλημα.

Συνήθως η διαδικασία κρατάει μία με δύο βδομάδες και πάει ανά ομάδες χώρων και όχι ανά χρήστη. Δηλαδή όταν βγει για την Ελλάδα θα το πάρουμε όλοι οι Έλληνες. Και συνήθως η Ελλάδα αναβαθμίζεται στην βδομάδα οπότε τα όποια σημαντικά προβλήματα έχουν προκύψει θα φανούν.

Έπεσε και από μένα η παραγγελία...

Νιώθω πολύ περίεργα μετά από 3.5 χρόνια που θα αλλάξω κινητό...

Ελπίζω να βγει σε καλό.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά. Αν κάνω παραγγελία από το site της oneplus, έρχεται απο Ευρώπη η συσκευή κανονικά; Ή θα έχουμε τελωνεία κλπ;

Ευχαριστώ!

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά. Αν κάνω παραγγελία από το site της oneplus, έρχεται απο Ευρώπη η συσκευή κανονικά; Ή θα έχουμε τελωνεία κλπ;

Ευχαριστώ!

Απο Πολωνια, χωρις τελωνειο.

Ευχαριστώ!

Νίκο χτύπα το να τρελαθείς... Εδώ ένα χρόνο με το oneplus 3 και δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

When the going gets tough,the tough get going...

Βλεπω στο site πως και η μεγαλη εκδοση πλεον γραφει "ships within 4 days"...

Οσοι παραγγειλατε: Αυτες τις μερες που γραφει "within" τις εξαντλουν ή τα στελνουν και πιο γρηγορα αν υπαρχει αποθεμα?

Αξιζει τελικα το priority ή οπως γραφουν καποιοι κανει τον ιδιο χρονο ανεξαρτητα επιλογης?

Επισης, αν παραγγειλω και βαλω με το κουπονι την 20ευρη εκπτωση, να προτιμησω καβατζα καλωδιο dash σε περιπτωση που κοπει (οπως παθαινω με ολα μου τα κινητα) ή ειναι απλο καλωδιο type-C και θα εχω ιδια ταχυτητα φορτισης και με καποιο συμβατικο? Σε αλλη περιπτωση σκεφτομαι τα Bullets V2 γιατι δεν βαζω θηκες στα κινητα μου...

Παιδιά καλησπέρα.... περιμένω και εγώ το δικό μου 128αρι πιθανότατα δεύτερα να το έχω στα χέρια μου.

Μετακομίζω από ένα s7edge.

Μπορείτε να μου πείτε και να δώσετε στατιστικά από μπαταρία πως τα πάει;

Από το s7 edge είμαι αρκετά ευχαριστημένος....sot περίπου 6ώρες οθόνη σε 24ωρες χρήση.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η δική μου εμπειρία με την αγορά στην αρχή της εβδομάδας σε κατάσταση "ships immediately" με priority είχε ως εξής:

παραγγελία Δευτέρα, αποστολή Τρίτη, παραλαβή Τετάρτη (το μεσημέρι στο Σύνταγμα).

Από το λίγο που είδα παίζουν συχνά offers που αν τα παρακολουθήσεις μπορείς να βγεις σχετικά κερδισμένος.

Πιο συγκεκριμένα, ισχύουν τα vouchers και οι εκπτώσεις αλλά είναι δυνατό αν συμπληρώσεις ένα ποσό και πάνω οι τιμές να πέσουν κι άλλο.

Αυτό σημαίνει πως προσθαφαιρώντας πράγματα στο καλάθι είδα πως όταν πρόσθεσα και το otg αντί να να ανέβει η παραγγελία κατά 10Ε έπεσε 15Ε (ή κάτι τέτοιο περίπου).

Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ πολύ, όμως, όταν έχω χρόνο κοιτάζω και κάποια πράγματα όπως στα sites παρακάτω:

https://forums.oneplus.net/threads/q-a-the-ultimate-oneplus-5t-guide-solutions-e-t-c.688561/

https://www.stuff.tv/features/first-15-things-you-should-do-your-oneplus-5t

https://www.digitaltrends.com/mobile/oneplus-5t-tips-and-tricks/

https://www.phonearena.com/news/OnePlus-5T-tips-and-tricks_id100516

https://www.guidingtech.com/oneplus-5t-tips-and-tricks/

Και εδώ το manual:

http://downloads.oneplus.net/

Παιδιά καλησπέρα.... περιμένω και εγώ το δικό μου 128αρι πιθανότατα δεύτερα να το έχω στα χέρια μου.

Μετακομίζω από ένα s7edge.

Μπορείτε να μου πείτε και να δώσετε στατιστικά από μπαταρία πως τα πάει;

Από το s7 edge είμαι αρκετά ευχαριστημένος....sot περίπου 6ώρες οθόνη σε 24ωρες χρήση.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η μπαταρία είναι απίστευτη. Αναλόγως και τη χρήση βέβαια αλλά νομίζω τις 6 ώρες οθόνης θα τις έχεις χαλαρά.

Τώρα είμαι 68% με 3 ώρες οθόνης. Ανοικτά δεδομένα και λίγο GPS

Φιλικά, Κατερίνα

Η δική μου εμπειρία με την αγορά στην αρχή της εβδομάδας σε κατάσταση "ships immediately" με priority είχε ως εξής:

παραγγελία Δευτέρα, αποστολή Τρίτη, παραλαβή Τετάρτη (το μεσημέρι στο Σύνταγμα).

Από το λίγο που είδα παίζουν συχνά offers που αν τα παρακολουθήσεις μπορείς να βγεις σχετικά κερδισμένος.

Πιο συγκεκριμένα, ισχύουν τα vouchers και οι εκπτώσεις αλλά είναι δυνατό αν συμπληρώσεις ένα ποσό και πάνω οι τιμές να πέσουν κι άλλο.

Αυτό σημαίνει πως προσθαφαιρώντας πράγματα στο καλάθι είδα πως όταν πρόσθεσα και το otg αντί να να ανέβει η παραγγελία κατά 10Ε έπεσε 15Ε (ή κάτι τέτοιο περίπου).

Μηπως η διαφορα στην τιμη οταν εβαζες πραγματα ηταν λογω των Bundle που υπαρχουν σε προσφορα? Ισως ειναι αυτοματοποιημενο το συστημα να σου φτιαχνει την τιμη του bundle αν βαλεις στο καλαθι ολα τα αντικειμενα που περιλαμβανει μια προσφορα.

Πηγες και το πηρες απο Συνταγμα γιατι δεν εμπιστευεσαι την DHL να στο φερει στην πορτα σου ή μενεις εκει? :P

Μηπως η διαφορα στην τιμη οταν εβαζες πραγματα ηταν λογω των Bundle που υπαρχουν σε προσφορα? Ισως ειναι αυτοματοποιημενο το συστημα να σου φτιαχνει την τιμη του bundle αν βαλεις στο καλαθι ολα τα αντικειμενα που περιλαμβανει μια προσφορα.

Πηγες και το πηρες απο Συνταγμα γιατι δεν εμπιστευεσαι την DHL να στο φερει στην πορτα σου ή μενεις εκει? :P

Μέχρι πριν λίγες μέρες υπήρχε προσφορά που όταν αγόραζες αξεσουάρ πάνω από 60€ αφαιρουσαν 15€.

Φιλικά, Κατερίνα

Δεν γνωρίζω αν κάνει κάτι τέτοιο το σύστημα τους αλλά εγώ διάλεξα τελικά ένα bundle: OnePlus 5T Full Scratch Protection Bundle & το OnePlus Type-C OTG Cable μαζί με το 8/128.

Εκείνη τη στιγμή κάτι γράφανε για ένα ποσό και πάνω -25% και υποθέτω λόγω γιορτών θα κάνουν τέτοια πράγματα και στη συνέχεια.

Με την DHL κανένα πρόβλημα, αντιθέτως. Είχα δηλώσει τη διεύθυνσή μου και έβλεπα από το tracking ότι πράγματι θα πήγαινε εκεί "μέχρι το τέλος της ημέρας".

Απλώς ήταν μια περίεργη μέρα και βρισκόμουν στο κέντρο οπότε τους τηλεφώνησα και ζήτησα να το αφήσουν στο κατάστημά τους στο Σύνταγμα και να το παραλάβω από εκεί.

Μου είπαν μετά τις 11:45 θα είναι εκεί. Ήταν μετά τις 12:15... Πραγματικά πολύ καλοί.

παραγγελια την τριτη 13/12 με priority και παραλαμβανω κατα πασα πιθανοτητα σημερα 15/12 βεβαια εγω εχω την συσκευη εδω και περιπου 2 εβδομαδες η παραγγελια που αναφερω ειναι για συγγενη οπου ειχε xiaomi mi mix 2 και μολις ειδε το op5t το πουλησε και αμεσως καναμε την παραγγελια .:):):) εξαιρετικος χρονος αποστολης . ασχετο αλλα μου κανει πραγματικα εντυπωση το οτι δεν υπαρχει sync διακοπτης στην drop down μπαρα Edited by teopanta1
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Βλεπω στο site πως και η μεγαλη εκδοση πλεον γραφει "ships within 4 days"...

Οσοι παραγγειλατε: Αυτες τις μερες που γραφει "within" τις εξαντλουν ή τα στελνουν και πιο γρηγορα αν υπαρχει αποθεμα?

Αξιζει τελικα το priority ή οπως γραφουν καποιοι κανει τον ιδιο χρονο ανεξαρτητα επιλογης?

Επισης, αν παραγγειλω και βαλω με το κουπονι την 20ευρη εκπτωση, να προτιμησω καβατζα καλωδιο dash σε περιπτωση που κοπει (οπως παθαινω με ολα μου τα κινητα) ή ειναι απλο καλωδιο type-C και θα εχω ιδια ταχυτητα φορτισης και με καποιο συμβατικο? Σε αλλη περιπτωση σκεφτομαι τα Bullets V2 γιατι δεν βαζω θηκες στα κινητα μου...

Μόνο με το dash καλώδιο νομίζω έχεις την καλύτερη ταχύτητα φόρτισης. Αλλά είναι αρκετά γερό γενικά.

Powerd by OnePlus 7 Pro

Έκανα κι εγώ την παραγγελία μου απόψε για το 8gb. Με priority μου λέει ότι θα είναι εδώ στις 20. Ενώ χωρίς priority έλεγε 27. Για να δούμε...

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες επιχειρώ να κάνω μια εικονική παραγγελία. Προσθέτω το 8/128 + το bundle με την carbon θήκη και το glass protector και χρησιμοποιώντας και κουπόνι βγαίνει σύνολο 600Ε και κάτι ψιλά. Κάνω κάτι λάθος;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παίδες επιχειρώ να κάνω μια εικονική παραγγελία. Προσθέτω το 8/128 + το bundle με την carbon θήκη και το glass protector και χρησιμοποιώντας και κουπόνι βγαίνει σύνολο 600Ε και κάτι ψιλά. Κάνω κάτι λάθος;

580€ με δωρεάν αποστολή πρέπει να σου βγει. Αφού τα βάζεις στο καλάθι πατάς να συνεχίσεις. Διαλέγεις και διεύθυνση και μετά βγάζει το κουπόνι. Το πατάς και αφαιρεί 20€. Το έκανα μόλις

Φιλικά, Κατερίνα