Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα...Οπότε ανοίγω τον chrome,και επιλέγω μια σελίδα,π.χ fb,την σελίδα του myphone,κλπ ενώ ανοίγει ακαριαία,αμέσως για μερικά δευτερόλεπτα κολαει,δεν κάνει τπτ,και μετά μπορώ και κάνω κύλιση...Έχει κανείς κάποιο παρόμοιο θέμα;;;;

Το παρατήρησα αμέσως μετά την αναβάθμιση σε Oreo...

Βάλε παλαιότερη έκδοση του chrome από την 64

Παιδιά 2 ερωτήσεις ενός φίλου μου μιας και εγώ δεν την έχω πλέον τη συσκευή

1)Το app drawer σε dark theme στην Oreo έγινε και σε εσάς άσπρο στα καλά καθούμενα; Μου είπε ότι έξω ήταν μαύρο, ξαφνικά έγινε άσπρο και δεν βρίσκει κάποια ρυθμιση να το αλλάξει.

2)Χάνετε κλήσεις κι εσείς με Oreo; Είδα ένα παιδί που το ανέφερε κάτι σελίδες πριν και το ίδιο παράπονο μου έκανε και ο ίδιος. Πιο συγκεκριμένα, δέχθηκε 4 κλήσεις ενω κοιμόταν, με αρκετή χρονική διαφορά μεταξύ τους και σε όλες έλαβε μήνυμα. Το κινητό ειχε κανονικά σήμα.

Ευχαριστώ

Παιδιά 2 ερωτήσεις ενός φίλου μου μιας και εγώ δεν την έχω πλέον τη συσκευή

1)Το app drawer σε dark theme στην Oreo έγινε και σε εσάς άσπρο στα καλά καθούμενα; Μου είπε ότι έξω ήταν μαύρο, ξαφνικά έγινε άσπρο και δεν βρίσκει κάποια ρυθμιση να το αλλάξει.

Οχι ακομα μαυρο μου ειναι κανονικα.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτοχος HTC U11.

Η κάμερα όντως έχει θέμα, σε σύγκριση πάντα με το HTC U11.

Το ηχείο του δεν συγκρίνεται με αυτό της HTC κατώτερο.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Δεν ξερω τι εννοεις οτι εχει θεμα η καμερα του.Κατωτερη απο το U11 συνολικα ειναι,κυριως σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.

Επισης λογικο το ηχειο του oneplus να μην συγκρινεται με του Htc,μιας και το δευτερο εχει 2 ηχεια(οχι μπροστα στερεο οπως παλια αλλα μια λιγο διαφορετικη πατεντα με κοντινο ομως αποτελεσμα).Αρα λογικο να ειναι ενα ηχειο χειροτερο απο δυο.

Το ιδιο που δεν ειναι αδιαβροχο οπως το U11,αλλα εχει θυρα ακουστικων και καλυτερη αυτονομια μπαταριας.

2)Χάνετε κλήσεις κι εσείς με Oreo; Είδα ένα παιδί που το ανέφερε κάτι σελίδες πριν και το ίδιο παράπονο μου έκανε και ο ίδιος. Πιο συγκεκριμένα, δέχθηκε 4 κλήσεις ενω κοιμόταν, με αρκετή χρονική διαφορά μεταξύ τους και σε όλες έλαβε μήνυμα. Το κινητό ειχε κανονικά σήμα.

Κ εγώ χάνω αρκετές κλήσεις. Κάθε μέρα μου έρχονται 4-5 μήνυμα ότι με έπαιρναν τηλέφωνο. Το πρόβλημα εμφανίζεται στην oreo, και για αυτό έκανα σημερα downgrade σε 7 πάλι κ ηρέμησα. Αν βγει καινούριο update θα ξαναδώ την oreo. Μέχρι τότε πρέπει να κάνω την δουλειά μου τουλάχιστον με το κινητό. Δλδ να λειτουργήσει ως κινητό τουλάχιστον πρώτα.

Δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά δεν βοηθησε τπτ.

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Το εχω 3 εβδομαδες και μονο χτες εχασα 1 κληση... (εχω 1 καρτα sim).

Θα εχω το νου μου ομως...

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Όσοι χάνετε κλήσεις έχετε μια sim ή δύο;

Είμαι λίγες μέρες με stable, μια sim και δεν έχω χάσει κλήση. Με beta που ήμουν πάντως από όταν πρωτοβγηκε δεν είχα θέμα.

Φιλικά, Κατερίνα

Βάλε παλαιότερη έκδοση του chrome από την 64

Έκανα μια απενεργοποίηση,και αναγκαστική διακοπή,από τις εφαρμογές,τον ξαναεβαλα,και όλα καλά τώρα...Μέχρι στιγμής δεν κολαει...

Όσοι χάνετε κλήσεις έχετε μια sim ή δύο;

Δύο. Ξέχασα να το αναφέρω. Πολύ πιθανό να φταίει αυτό.

Καλημέρα στην παρέα. Διάβασα πολύ περιληπτικά το νήμα...και η ερώτηση μου είναι αρκετά απλοϊκή. Θέλω ένα "future proof" τηλέφωνο που να μπορεί να μου κρατήσει τουλάχιστον 3+ χρόνια . Δεν έχω τις τρελές απαιτήσεις από την κάμερα...απλά θέλω ένα καλό απροβλημάτιστο τηλέφωνο με καλή μπαταρία. Έχω ακούσει και διαβάσει τόσο καλά λόγια για την συγκεκριμένη εταιρεια που ειλικρινά σκέφτομαι να το αγοράσω. Δεν θέλω φυσικά να ξεπεράσω ούτε τα 500+ ευρώ. Να την κάνω την κίνηση ???

Καλημέρα στην παρέα. Διάβασα πολύ περιληπτικά το νήμα...και η ερώτηση μου είναι αρκετά απλοϊκή. Θέλω ένα "future proof" τηλέφωνο που να μπορεί να μου κρατήσει τουλάχιστον 3+ χρόνια . Δεν έχω τις τρελές απαιτήσεις από την κάμερα...απλά θέλω ένα καλό απροβλημάτιστο τηλέφωνο με καλή μπαταρία. Έχω ακούσει και διαβάσει τόσο καλά λόγια για την συγκεκριμένη εταιρεια που ειλικρινά σκέφτομαι να το αγοράσω. Δεν θέλω φυσικά να ξεπεράσω ούτε τα 500+ ευρώ. Να την κάνω την κίνηση ???

Λάθος ρωτάς εδώ

Πρέπει να ρωτήσεις κατόχους παλαιοτερων συσκευής πχ oneplus x, oneplus 2-3

Nokia 8800 Scirocco

Να την κανεις την κινηση αφοβα, αλλα να μη φορτιζεις με τον παρεχομενο πολυ γρηγορο φορτιστη της OnePlus (dashcharge) γιατι θα σου φθειρει την μπαταρια σε διαστημα 3 ετων.

Μονο αυτο προσοχη, κατα τα αλλα θα εισαι κομπλε και απο αναβαθμισεις και απο ολα.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Λάθος ρωτάς εδώ

Πρέπει να ρωτήσεις κατόχους παλαιοτερων συσκευής πχ oneplus x, oneplus 2-3

Μα για το one plus 5T μιλάω.

Μα για το one plus 5T μιλάω.

Ναι αυτό εννοώ κι εγώ

Είναι ένα νέο τηλέφωνο δεν μπορείς να ρωτήσεις εδώ για το αν θα σε βολέψει για 3 χρόνια

Καλύτερα να ρωτήσεις παλιούς κατόχους oneplus συσκευών όπως το oneplus 3. Θα σου πουν ότι πχ Έχω την συσκευή 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Άρα βγάζεις συμπέρασμα ότι μπορείς να πως στο 5t άφοβα πόσο μάλλον που είναι και ανώτερη συσκευής

Nokia 8800 Scirocco

Ναι αυτό εννοώ κι εγώ

Είναι ένα νέο τηλέφωνο δεν μπορείς να ρωτήσεις εδώ για το αν θα σε βολέψει για 3 χρόνια

Καλύτερα να ρωτήσεις παλιούς κατόχους oneplus συσκευών όπως το oneplus 3. Θα σου πουν ότι πχ Έχω την συσκευή 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Άρα βγάζεις συμπέρασμα ότι μπορείς να πως στο 5t άφοβα πόσο μάλλον που είναι και ανώτερη συσκευής

Thank you !!!

Δύο. Ξέχασα να το αναφέρω. Πολύ πιθανό να φταίει αυτό.

Καλημέρα! Σχετικά με τις χαμένες κλήσεις επειδή εγώ ήμουν ένας από εκείνους που ρώτησαν, παρατήρησα το εξής: Όταν είχα δύο sim έχανα πάρα πολλές στην βασική μου sim που μόνο εκείνη χρησιμοποιούσα για κλήσεις. Τότε είχα αρχικά nougat και μετά Oreo 5.0.1(η 2 δεν θυμαμαι). Μετά την ερώτηση λοιπόν στο φορουμ αφαίρεσα την μία σιμ, μιας και ήταν μόνο για να λαμβάνω κωδικούς μέσω sms, και από τότε σταμάτησε το πρόβλημα με τις χαμένες κλήσεις!!! Δεν ξέρω αν αξίζει να σημειωθεί πάντως από ενα σημείο και μετά έχω την 5.0.3. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Guest lagoudakis
καλημερα παιδες,μολις ανοιξα την συκευη βρηκε την αναβαθμιση για την 8 και τωρα την κατεβαζει,αφου γινει εγκατασταση το σωστο ειναι να κανω ενα hard reset και να ξεκινησω να το σεταρω η συνεχιζω κανονικα,ευχαριστω:)

Να την κανεις την κινηση αφοβα, αλλα να μη φορτιζεις με τον παρεχομενο πολυ γρηγορο φορτιστη της OnePlus (dashcharge) γιατι θα σου φθειρει την μπαταρια σε διαστημα 3 ετων.

Μονο αυτο προσοχη, κατα τα αλλα θα εισαι κομπλε και απο αναβαθμισεις και απο ολα.

Εδώ δεν έχουν πρόβλημα τα κινητά που φορτίζουν με quick charge και θα έχει το δικό μας; Η μπταρία δε ζεσταίνεται, έχει μεγαλύτερη αυτονομία από την πλειοψηφία των υπολοίπων κινητών και θα έχει πρόβλημα; Τείνω να διαφωνήσω με την άποψή σου.

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Χτυπά το. Αν βολεύει κ το μέγεθος δεν ξέρω αν το έπιασες, χωρίς θήκη γλιστράει πολυ διότι ειναι κ πολύ λεπτό

Εγω θα ελεγα για το να μην την αφηνεις να αποφορτιζετε τελειως για να μη 'φθαρει'. τωρα για τον dash charger.. γιατι οχι? με ποιον φορτιστη το κανεις εσυ ?

καλημερα παιδες,μολις ανοιξα την συκευη βρηκε την αναβαθμιση για την 8 και τωρα την κατεβαζει,αφου γινει εγκατασταση το σωστο ειναι να κανω ενα hard reset και να ξεκινησω να το σεταρω η συνεχιζω κανονικα,ευχαριστω:)

Συνεχισε κανονικα.

Τουλάχιστον ετσι επραξα εγω και η συσκευή...ΠΕΤΑΕΙ!

κάνε ένα reset μιας και δεν το χεις στήσει ακόμη, οπότε δε χάνεις κάτι..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Guest lagoudakis
ευχαριστω παιδες,οι πρωτες ενυπωσεις μου ειναι απιστευτα θετικες!!!!!!!!νομιζω οτι εδω θα μεινω αρκετο καιρο!!!!!!αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι η απιστευτη ταχυτητα του!!!!μεγαλη υποθεση να μην εχει εγκατεστημενη σαβουρα μια συσκευη!!!!του εβαλα και την κοκκινη σιλικονης και ειναι μια κουκλα:) αυτη η αλλαγη γραμματοσειρας που στο καλο ειναι και δεν την βλεπω; Edited by lagoudakis

ευχαριστω παιδες,οι πρωτες ενυπωσεις μου ειναι απιστευτα θετικες!!!!!!!!νομιζω οτι εδω θα μεινω αρκετο καιρο!!!!!!αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι η απιστευτη ταχυτητα του!!!!μεγαλη υποθεση να μην εχει εγκατεστημενη σαβουρα μια συσκευη!!!!του εβαλα και την κοκκινη σιλικονης και ειναι μια κουκλα:) αυτη η αλλαγη γραμματοσειρας που στο καλο ειναι και δεν την βλεπω;

Καλορίζικο!!!! Στις ρυθμίσεις γράψε πάνω στην αναζήτηση γραμματοσειρά και θα βγάλει την επιλογή. Δύο έχει όμως μόνο.

Φιλικά, Κατερίνα