Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τα χρήματα του είναι οκ. Αυτό σημαίνει για μένα προσωπικά ότι σε πλάνα επαρκούς φωτισμού, είτε ημέρας είτε indoor είναι παραπάνω από καλή. Αυτά αποτελούν και το 90% της χρήσης μιας κάμερας. Σε χαμηλό φωτισμό μειονεκτεί. Εμένα μου αρκεί! Θα ήθελα ελαφρώς καλύτερη σελφοκάμερα

sent from my Oneplus 5t

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Αυτο που γνωριζω στην φωτογραφια(οπως και στην μουσικη)ειναι οτι αν θες δυνατα αποτελεσματα τοτε θα πρεπει να πληρωσεις αναλογα.

Το ιδιο εν μερη ισχυει και στα κινητα.Οποιος θελει κορυφαια φωτογραφικη καμερα,τοτε θα πληρωσει αναλογα για μια απο αυτες.Και στην περιπτωση μας ειναι του Pixel 2 xl απο android ή του Note 8 που κοστιζουν ομως τα διπλασια.

Και το Mate 10 pro διαβαζω οτι εχει παρα πολυ καλη καμερα αλλα και αυτο εχει αρχικη τιμη 800ευρω,300παραπανω απο του Oneplus5t.

Ουτε διαφημισε ποτε οτι εχει κορυφαια καμερα.Απλα εδωσε παραπανω βαση στην καμερα στα 5ρια σε σχεση με τις προηγουμενες σειρες.

Λιγο περιεργη ηταν η κινηση της με την δευτερη καμερα και το οπτικο ζουμ αλλα σε γενικες γραμμες ειναι μια χαρα.

Τι να πουν δηλαδη και οι κατοχοι του Note 8 που εκει εχεις και ενα ονομα που καποτε εμπαινε διπλα στις κορυφαιες καμερες κινητων και τωρα ειναι απο τις κατωτερες για ναυαρχιδα.

Όντως το ειχα και εγω απορία, τόσο μέτριο αποτέλεσμα ειχε το οπτικό ζουμ και το αφαίρεσαν; Είναι ενα σπάνιο feature...

Όντως το ειχα και εγω απορία, τόσο μέτριο αποτέλεσμα ειχε το οπτικό ζουμ και το αφαίρεσαν; Είναι ενα σπάνιο feature...
Τί έγινε με το οπτικό ζουμ;

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

To Oneplus 5 ειχε το γνωστο οπτικο ζουμ στην δευτερη καμερα αλα Iphone 7 plus,το οποιο στο 5t το βγαλανε και βαλανε δευτερη καμερα υποτιθεται για να βελτιωσει τις εικονες σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.

Το ζουμ λοιπον εγινε ψηφιακο οπως και το EIS.

Το stock app για τη Gallery είναι χάλια έτσι κι αλλιώς. Κολλάει κατά τη μεγέθυνση, δεν μεγενθύνει πολύ, και δεν έχει καλές επιλογές προβολής.

Έχοντας δοκιμάσει τα περισσότερα app για gallery, κατέληξα στο QuickPic.

To quickpic εβαλα κι εγω , ειναι ωραιο

http://www.androidpolice.com/2015/08/29/popular-photo-gallery-app-quickpic-has-been-bought-by-cheetah-mobile-and-users-are-pissed/

https://androidforums.com/threads/is-cheetah-mobile-still-a-company-to-stay-away-from.1121221/

Έφτιαξε ... το μοναδικό πρόβλημα τώρα είναι ότι αργεί να συνδεθεί με το 4g η δεύτερη κάρτα που χρησιμοποιώ.μηπως να αλλάξω slot?την έχω στην sim2

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Επανέρχομαι στο θέμα..με Vodafone στο slot 1 απενεργοποιω την δεύτερη σιμ και έχω με την μια 4g

Αν απενεροποιησω την Vodafone για να συνδεθώ στο 4g με την δεύτερη σιμ πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 10 λεπτά!!!

Slot 2 έχω q

Το ίδιο ισχύει όταν είναι και οι δύο ενεργοποιημένες

Τέλος,όταν παίρνω τηλέφωνο βγάζει ένα τρίγωνο ...το κάνει σε όλους που έχουν 2 σιμ;

Εντάξει το έλυσα...η q θέλει ενεργοποίηση της επιλογής του roaming .έκανα επανεκκίνηση και όλα προς το παρόν τέλεια...

Edited by hgemwn80

το ρώτησα και εγώ κάτι σελίδες πιο πίσω αλλά δεν πήρα απάντηση. ρώτησα στο live chat του σάητ τους και μου είπε πως έχει πλέον αφαιρεθεί μόνιμα. υπομονή για το 6 ο Ιούνης είναι κοντά.

Δεν έχεις και άδικο...

Αν βάλουν και μια κάμερα της προκοπής, τότε είμαι για day 1 :-)

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Ξέρουμε αν το mood messenger λύνει το πρόβλημα με τον περιορισμό χαρακτήρων του stock app για SMS?

Κάποτε χρησιμοποιούσα το Handcent και το chomp sms. Δοκιμασε τα

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα με το πλήθος των χαραχτήρων των sms λύνεται με αλλαγή της κωδικοποίησης στις ρυθμίσεις της εκάστοτε stock εφαρμογής.Κάπου αλλάζουμε την κωδικοποίηση. Δεν έχω τη συσκευή σας αλλά μήπως είναι σε όλα έτσι!

Ξέρουμε αν το mood messenger λύνει το πρόβλημα με τον περιορισμό χαρακτήρων του stock app για SMS?

Τελικά τα βρήκα με τον εαυτό μου όσο αφορά το θέμα του ήχου της δόνησης και προχώρησα σε 3η παραγγελία την οποία παρέλαβα σήμερα. Ανοίγω το κινητό, βλέπω επιτέλους άψογα περασμένη ζελατίνα και λέω εδώ είμαστε, επιτέλους όλα κομπλέ. Μπουτάρει το κινητό, μου βγάζει update και κατεβάζω την κουρτίνα ειδοποιήσεων και μου βγήκαν τα μάτια από το γνωστό πρόβλημα της οθόνης. Πολύ χειρότερο από την πρώτη συσκευή, στα επίπεδα της συσκευής του φίλου gsir. Πραγματικά δεν με θέλει με τίποτα μου φαίνεται :lol:

Τελικά τα βρήκα με τον εαυτό μου όσο αφορά το θέμα του ήχου της δόνησης και προχώρησα σε 3η παραγγελία την οποία παρέλαβα σήμερα. Ανοίγω το κινητό, βλέπω επιτέλους άψογα περασμένη ζελατίνα και λέω εδώ είμαστε, επιτέλους όλα κομπλέ. Μπουτάρει το κινητό, μου βγάζει update και κατεβάζω την κουρτίνα ειδοποιήσεων και μου βγήκαν τα μάτια από το γνωστό πρόβλημα της οθόνης. Πολύ χειρότερο από την πρώτη συσκευή, στα επίπεδα της συσκευής του φίλου gsir. Πραγματικά δεν με θέλει με τίποτα μου φαίνεται :lol:
Έπρεπε να μείνεις με την δεύτερη συσκευή!! Κουράγιο το κόλπο το ξέρεις!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αστο next year! βλεπε κι αγγελίες μήπως μπορέσεις να δεις κανένα από κοντά γιατί για να ξαναπαραγγείλεις δεν είσαι!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Τι πρόβλημα υπάρχει με την οθόνη παίδες να έχουμε το νου μας σε περίπτωση που βρούμε κάποιο μεταχειρισμένο;Επίσης διάβασα ότι η κάμερα έχει βελτιωθεί πολύ με το τελευταίο update ισχύει;
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Τι πρόβλημα υπάρχει με την οθόνη παίδες να έχουμε το νου μας σε περίπτωση που βρούμε κάποιο μεταχειρισμένο;Επίσης διάβασα ότι η κάμερα έχει βελτιωθεί πολύ με το τελευταίο update ισχύει;
Έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με τις πρώτες εκδόσεις του λειτουργικού αλλά παίρνει κι άλλη βελτίωση.

Δεν σε πάει παρε ένα μεταχειρισμενο που το έλεγξε αλλος να σχολας

Είναι γενίκα απίστευτο γιατί παντού η μια ατυχία διαδέχεται την άλλη, όχι μόνο στο θέμα κινητού. Θα αρχίσω να πιστεύω στις κατάρες :p

Είναι γενίκα απίστευτο γιατί παντού η μια ατυχία διαδέχεται την άλλη, όχι μόνο στο θέμα κινητού. Θα αρχίσω να πιστεύω στις κατάρες :p

Καλημέρα. Σου εύχομαι τα προβλήματά σου να περιορίζονται στα πλαίσια και μόνο μια "κακής" οθόνης;)

Καλημέρα. Σερφαροντας στο download center της oneplus...είδα ότι έχει beta3 για το τηλέφωνο μας...Την κατεβάζω για να δω τι λέει...

Το έχετε δει;

Καλημέρα. Θα ήθελα να μπλοκαρω ένα τηλεφωνικό αριθμό στη μια κάρτα σιμ. Αλλά δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Γνωριζεται εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή για αυτό ?

Oneplus 5t - Get 20€ off on accessories https://oneplus.net/gr/invite#5P9ZANSXM3IINRY :D

Καλημέρα. Θα ήθελα να μπλοκαρω ένα τηλεφωνικό αριθμό στη μια κάρτα σιμ. Αλλά δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Γνωριζεται εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή για αυτό ?

Πατάς το το τοξακι στα δεξιά του αριθμού...μετά το θαυμαστικό....3 τελιτσες πάνω δεξιά και επιλέγεις αποκλεισμός...

Εφαρμογές έχει αρκετές και στο playstore....άλλες με ρουτ άλλες χωρίς...

Δοκιμάζεις ποια σου ταιριάζει καλύτερα..

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό τον τρόπο από την συσκευή...

Καλημέρα. Σερφαροντας στο download center της oneplus...είδα ότι έχει beta3 για το τηλέφωνο μας...Την κατεβάζω για να δω τι λέει...

Το έχετε δει;

Για εμας που έχουμε beta 2 oreoΠρέπει να το κάνουμε χειροκίνητα ;γιατί στο update δεν μου το βγάζει..