geo_xar Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλησπέρα στο thread, θέλω να ρωτήσω τα παιδιά που πήρατε τη συσκευή με τη λευκή πλάτη, είχε και η δικιά σας σημαδάκια από τη ζελάτινα - αυτοκόλλητο? Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται κάτω από το ασημί ταμπελάκι με τα IMEI, είναι πιο έντονα στη συσκευή μου απότι φαίνονται στη φώτο: https://drive.google.com/open?id=11hETLjuRLNKwr7cfjax1r_TbF3oHrfYo Μια δεύτερη ερώτηση, η εγκοπή-σημαδάκι στο πάνω μέρος από το τζαμάκι των φακών είναι μέρος του σχεδιασμού? Στην αρχή μου φάνηκε σαν χτύπημα... https://drive.google.com/open?id=1TSSGorMQT06WjLP6DkZzuRiXwBxR1XUH Ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλησπέρα στο thread, θέλω να ρωτήσω τα παιδιά που πήρατε τη συσκευή με τη λευκή πλάτη, είχε και η δικιά σας σημαδάκια από τη ζελάτινα - αυτοκόλλητο? Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται κάτω από το ασημί ταμπελάκι με τα IMEI, είναι πιο έντονα στη συσκευή μου απότι φαίνονται στη φώτο: https://drive.google.com/open?id=11hETLjuRLNKwr7cfjax1r_TbF3oHrfYo Μια δεύτερη ερώτηση, η εγκοπή-σημαδάκι στο πάνω μέρος από το τζαμάκι των φακών είναι μέρος του σχεδιασμού? Στην αρχή μου φάνηκε σαν χτύπημα... https://drive.google.com/open?id=1TSSGorMQT06WjLP6DkZzuRiXwBxR1XUH Ευχαριστώ ;) Για το πρώτο δεν γνωρίζω. Για το δεύτερο που ρωτάς, είναι η κεραία του NFC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) Καλησπέρα στο thread, θέλω να ρωτήσω τα παιδιά που πήρατε τη συσκευή με τη λευκή πλάτη, είχε και η δικιά σας σημαδάκια από τη ζελάτινα - αυτοκόλλητο? Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνονται κάτω από το ασημί ταμπελάκι με τα IMEI, είναι πιο έντονα στη συσκευή μου απότι φαίνονται στη φώτο: https://drive.google.com/open?id=11hETLjuRLNKwr7cfjax1r_TbF3oHrfYo Μια δεύτερη ερώτηση, η εγκοπή-σημαδάκι στο πάνω μέρος από το τζαμάκι των φακών είναι μέρος του σχεδιασμού? Στην αρχή μου φάνηκε σαν χτύπημα... https://drive.google.com/open?id=1TSSGorMQT06WjLP6DkZzuRiXwBxR1XUH Ευχαριστώ ;) κι εμενα ετσι ηρθε με τα αυτοκολλητα, τα εβγαλα και τα κολλησα στο κουτακι ... το 2ο οπως ειπε και το παιδι ειναι το NFC πολυ ωραιο το λευκο εε ; εχω θηκη αλλα δε θα αντεξω για πολυ και τη βγαλω δεν εχω δει την ambient display που ειχε το 1+3/3Τ αλλα μου αρεσει πολυ αυτη του 5Τ εχει κανονικα τα σημαδακια απο notifications πχ Ebay, paypal, μηνυματα , κλησεις και αν εισαι απο πανω βλεπεις και το μηνυμα ... καλυτερα ετσι παρα να παρεμενε εκει οπως στη lockscreen Edited January 15, 2018 by answer13 Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 κι εμενα ετσι ηρθε με τα αυτοκολλητα, τα εβγαλα και τα κολλησα στο κουτακι ... το 2ο οπως ειπε και το παιδι ειναι το NFC πολυ ωραιο το λευκο εε ; εχω θηκη αλλα δε θα αντεξω για πολυ και τη βγαλω δεν εχω δει την ambient display που ειχε το 1+3/3Τ αλλα μου αρεσει πολυ αυτη του 5Τ εχει κανονικα τα σημαδακια απο notifications πχ Ebay, paypal, μηνυματα , κλησεις και αν εισαι απο πανω βλεπεις και το μηνυμα ... καλυτερα ετσι παρα να παρεμενε εκει οπως στη lockscreen Στη δεξιά κάτω γωνία το λευκό είχε και ένα μαυράκι αλλά με λίγο τρίψιμο έφυγε... Κράτα τη θήκη, δεν είναι συσκευή των 150 ευρώ... :) Έβαλα να κατεβάζει εφαρμογές το playstore και στην ambient έβγαζε κάθε φορά ποιά εφαρμογή είναι προς εγκατάσταση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Για όποιον ενδιαφέρεται, δίνω την επίσημη carbon bumper case, 7 ημερών. Επικοινωνία μεσω πμ Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Βγήκε η 8.0 Oreo Beta 2. Την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Έχει αλλάξει τπτ; Edited January 16, 2018 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Βγήκε η 8.0 Oreo Beta 2. Την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Έχει αλλάξει τπτ; Πως την κατεβάζουμε? Στην κάμερα έχουμε καμία βελτίωση? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ακολουθείς τα βήματα αν είσαι στην 7. http://downloads.oneplus.net/oneplus-5t/oneplus_5t_oxygenos_openbeta_2/ Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 μαζί με την συσκευή πήρα μια θήκη κ ένα τεμπερετ γκλας τα έιχε σε καλή τιμή.η θήκη τυχαία ήταν της ultimate experience πολύ καλή μιας κ την εχω σε κ σε άλλες συσκευές πιστεύω ότι παρέχει καλή προστασία σε μικρή τιμή σε σχέση με τα 20+ε για άλλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 OnePlus Shuts Down Credit Card Payments After Reports of Suspicious Transactions Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 OnePlus Shuts Down Credit Card Payments After Reports of Suspicious Transactions Εγώ πάντως για καλό και για κακό ακύρωσα την κάρτα και έβγαλα άλλη. Επειδή αύριο το στέλνω για refund όταν το ξανά παραγγείλω θα το κάνω μέσω PayPal. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Εγώ πάντως για καλό και για κακό ακύρωσα την κάρτα και έβγαλα άλλη. Επειδή αύριο το στέλνω για refund όταν το ξανά παραγγείλω θα το κάνω μέσω PayPal. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το refund που θα γίνει; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Κι εγώ αυτή την απορία είχα αλλά μίλησα με την τράπεζα και μου είπαν ότι δεν παίζει ρόλο η κάρτα. Βλέπουν τον λογαριασμό στη συναλλαγή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Όχι, θα προστεθεί σαν επιλογή στην έκδοση 2.3 του launcher Πέρασα τη δεύτερη beta και υπάρχει όντως η επιλογή για προσθήκη ή όχι του εικονιδίου νέας εφαρμογής στην αρχική οθόνη. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Αν κάνω παραγγελία από το site της oneplus, έρχεται απο Ευρώπη η συσκευή κανονικά; Ή θα έχουμε τελωνεία κλπ; Ευχαριστώ! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Η αποθηκη τους ειναι Πολωνια,οποτε δεν θα εχεις κανενα θεμα !!!! Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Πέρασα τη δεύτερη beta και υπάρχει όντως η επιλογή για προσθήκη ή όχι του εικονιδίου νέας εφαρμογής στην αρχική οθόνη.Μέσα από την εφαρμογή oxygen updater την περνάς?? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Δεν άντεξα και έβαλα και εγώ την beta!!!όχι τρελές διαφορές αλλά απο ότι φαίνεται προς το παρόν είναι ακόμα πιο smooth, έτσι νομίζω μπορεί placebo, με βολεύει η αντιγραφή που έβαλαν,δεν μου αρέσει το search και δεν ξέρω αν βγαίνει...τώρα θα δω για μπαταρία... Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Edited January 16, 2018 by hgemwn80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 (edited) Μέσα από την εφαρμογή oxygen updater την περνάς?? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλύτερα να κατεβάσεις ολόκληρη τη ρομ σε zip και να τη περάσεις μέσω recovery. Hgemwn80 το search απενεργοποιειται από τις τελίτσες πάνω δεξιά. Αν εννοείς αυτό. Edited January 17, 2018 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλύτερα να κατεβάσεις ολόκληρη τη ρομ σε zip και να τη περάσεις μέσω recovery. Hgemwn80 το search απενεργοποιειται από τις τελίτσες πάνω δεξιά. Αν εννοείς αυτό.Να φύγει εντελώς ο φακός θέλω..να μη φαίνεται τίποτα στον drawer Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Αφαίρεσαν μόνιμα τη λευκή έκδοση του κινητού; :cry::cry: Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Παιδιά τις τελευταίες 3-4 μέρες έχω παράξενα drains στο κινητό και βγάζω με το ζόρι sot 4 ώρες με 1 μέρα χρήσης. Το θέμα είναι ότι στα δεδομένα της μπαταρίας δεν αναφέρει κάτι, είναι λες και 1.000mAh κατανάλωσης είναι εξαφανισμένα από τα στατιστικά. Έκανα εκκαθάριση cache χθες αλλά τα ίδια. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Φαίνονται πολύ λίγες ώρες για αυτή τη συσκευή. Είμαι τώρα στο 34% με 1 μέρα και 1 ώρα χρήσης με 8 ώρες και 13 λεπτά SOT. Αλλά, είμαι με wifi και συγχρονισμούς μόνο mail στην ουσία, χωρίς social media παρά μονάχα tapatalk. Δεν ξέρω αν κάποιος είναι full με social media και 4G όλη μέρα με κακό σήμα πόσο SOT μπορεί να έχει. Στα μάτια μου η μπαταρία είναι πραγματικά απίστευτη, πόσο μάλλον αν ήταν 4000. Η μόνη φορά που έφυγε νερό ήταν όταν έκανα cast αγώνα από το 5T σε android tv. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Εγώ πάντως για καλό και για κακό ακύρωσα την κάρτα και έβγαλα άλλη. Επειδή αύριο το στέλνω για refund όταν το ξανά παραγγείλω θα το κάνω μέσω PayPal. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο έκανα και εγώ ακύρωσα την κάρτα και έβγαλα καινούρια για σιγουριά και ας περιμένω το refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Το ίδιο έκανα και εγώ ακύρωσα την κάρτα και έβγαλα καινούρια για σιγουριά και ας περιμένω το refund.Τους ζήτησα να μου κάνουν refund στο PayPal αλλά ακόμα δεν μου απάντησαν. Επίσης μίλησα με την Πειραιώς και μου είπαν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην επιστροφή λόγο ακύρωσης της κάρτας. Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Λοιπόν.. Μου λένε ότι στο PayPal δεν μπορούν να μου τα βάλουν αλλά μόνο στη κάρτα με την οποία παρήγγειλα. Την οποία ακύρωσα. Από την τράπεζα μου λένε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Βγάλτε άκρη τώρα!! Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts