Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δύο πράματα μου λείπουν στο oxygen os. ένα η navigation bar που παραμένει παντού γκρίζα-λευκή και δεν μαυρίζει εκεί που πρέπει και δύο η έλλειψη μετρητή αδιάβαστων. το δύο λύνεται με άλλο launcher αν και δεν θέλω να βάλω nova.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

δύο πράματα μου λείπουν στο oxygen os. ένα η navigation bar που παραμένει παντού γκρίζα-λευκή και δεν μαυρίζει εκεί που πρέπει και δύο η έλλειψη μετρητή αδιάβαστων. το δύο λύνεται με άλλο launcher αν και δεν θέλω να βάλω nova.

διορθωσεμε αν κανω λαθος , αλλα αυτο με τον μετρητη θα ερθει με την Oreo οταν την βαλουμε? κατι τετοιο καταλαβα οτι εγραφαν τα παιδια. Την περιμενω official. Εμενα το μονο που δε μου αρεσε ηταν η Γκαλερι, και την αλλαξα τελικα με quickpic.

διορθωσεμε αν κανω λαθος , αλλα αυτο με τον μετρητη θα ερθει με την Oreo οταν την βαλουμε? κατι τετοιο καταλαβα οτι εγραφαν τα παιδια. Την περιμενω official. Εμενα το μονο που δε μου αρεσε ηταν η Γκαλερι, και την αλλαξα τελικα με quickpic.
Ναι με την Oreo θα εμφανίζει κουκίδες πάνω από κάθε app που θα σε ειδοποιεί. Μη φανταστείς όμως ότι θα έχει αριθμούς ειδοποιησεων. Απλά μια γαλάζια κουκίδα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το Dolby atmos λειτουργεί μόνο με τα ακουστικά; επίσης πρέπει να είναι root η συσκευή; επειδή ακούω διάφορα podcast αλλά χωρίς ακουστικά θα κάνει διαφορά το Dolby atmos ;
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εκεί καλώς ή κακώς πρέπει να κάνεις την επιλογή σου. Ναι μεν στην 8 θα υπάρχει ένα dot πάνω στο εικονίδιο που θα έχει ειδοποίηση αλλά όχι αριθμός. Ίσως είναι μια αρχή και να προστεθεί στην πορεία. Προσωπικά αν κ είχα συνηθίσει με το notification counter προτιμώ να μην το έχω και να μείνω με το launcer του oxygen os. Ειδικά την καρτέλα SELF δεν την αλλάζω με τίποτα

Powerd by OnePlus 7 Pro

Για τον nova το σκέφτηκα πολύ και 'γω να τον βάλω στο OnePlus!

Η μόνη συσκευή που φοβήθηκα μήπως είναι χειρότερος απ'τον stock! :p

Τους έχω στημένους και τους δύο launcher's (stock και nova) και τους εναλλάσω. Πάνε σφαίρα και οι δύο, αλλά πιο πολύ δουλεύω τον nova! Με βολεύει πολύ η περιστροφική κίνηση τον αρχικών οθονών και το double tap to sleep!

double tap to sleep εχει κι ο μαμα launcher σε ένα απο τα navigation πληκτρα.

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Για τον nova το σκέφτηκα πολύ και 'γω να τον βάλω στο OnePlus!

Η μόνη συσκευή που φοβήθηκα μήπως είναι χειρότερος απ'τον stock! :p

Τους έχω στημένους και τους δύο launcher's (stock και nova) και τους εναλλάσω. Πάνε σφαίρα και οι δύο, αλλά πιο πολύ δουλεύω τον nova! Με βολεύει πολύ η περιστροφική κίνηση τον αρχικών οθονών και το double tap to sleep!

Double tap to sleep εχει και ο stock...

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Double tap to wake έχει ο stock...

Αλλά μπορείς να βάλεις πχ με double tap στην navigation bar να κλειδώνει...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Double tap to sleep εχει και ο stock...

Double tap to wake έχει ο stock...

Αλλά μπορείς να βάλεις πχ με double tap στην navigation bar να κλειδώνει...

Ναι το double tap to wake το έχω ενεργό και βολεύει πάρα πολύ σε συνδιασμό με το face unlock!!

Δοκίμασα το double tap to sleep στην nav bar αλλά δε με βόλεψε πολύ. Προτιμώ στο κέντρο της οθόνης! Είναι και οι παλιές συνήθειες βλέπεις!!.......3.5 χρόνια με LG G2!

Εμένα με χάλασε η εφαρμογή του καιρού που δεν ανανεώνεται από μόνη της! Άντε τώρα να ψάχνεις! :p
Κώστας

Για το εξοχικο το θελω που δεν εχω Internet.:)

Το Chromecast απαιτει συνδεση με δικτυο.

Έχω την εντύπωση οτι και χωρίς ίντερνετ μονο με ένα ρουτερ υπαρχςι το οικιακό δίκτυο και στριμαρεις κανονικά.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Δεν ξερω ακριβώς τι εννοείς. Στο screenshot φαίνεται πως είναι το δικό μου με oreo και substratum βάζοντας το swift dark theme. Υπάρχει και το black theme που λογικά θα κάνει τις ειδοποιήσεις μαύρες.

https://www.dropbox.com/s/08ss2z3cnoq43w8/Screenshot_20180108-141352.jpg?dl=0

Φιλικά, Κατερίνα

Εμένα με χάλασε η εφαρμογή του καιρού που δεν ανανεώνεται από μόνη της! Άντε τώρα να ψάχνεις! :p
Today weather... Δεν θυμάμαι ποιος το είχε αναφέρει αλλά ίσως ότι καλύτερο υπάρχει...

Today weather... Δεν θυμάμαι ποιος το είχε αναφέρει αλλά ίσως ότι καλύτερο υπάρχει...

+1 και απο μενα!!Επισης πολυ καλο και το weather timeline!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλησπερα. Κάτι εκανα εγώ με κάποιο module απο το xposed και όταν μιλάω στο τηλέφωνο στην ανοιχτή ακρόαση ακούγεται απο το ηχείο σιγά σιγά σαν να μην είναι ανοιχτη ακροαση.

Αναστρέφεται αυτο;

:rolleyes:

Εμένα μου λείπει ένα proper AOD διότι αυτό που έχει τώρα για τα μπάζα είναι,τελείως ελλιπές και βρεφικό και δεύτερο theme store.

Το substratum δεν μπορεί να υποκαθιστά απόλυτα ένα stock υλοποίηση theme store σε ευχρηστία,φιλικότητα και αμεσότητα χωρίς ένα ένα να τσεκάρεις για κάθε πιθανή και απίθανη ρύθμιση είτε εφαρμογής είτε στο UI.

2 δοκίμασα και paid μάλιστα και σε μισή ώρα τα έβγαλα και τα 2 και πήρα refund.

Στο ένα το Gmail δεν δούλευε καθόλου το άλλο μου προκαλούσε θέμα με το smart watch μου.

Καλησπερα. Κάτι εκανα εγώ με κάποιο module απο το xposed και όταν μιλάω στο τηλέφωνο στην ανοιχτή ακρόαση ακούγεται απο το ηχείο σιγά σιγά σαν να μην είναι ανοιχτη ακροαση.

Αναστρέφεται αυτο;

Από xposed μενού διέγραψε το κάνε επανεκκίνηση και λογικα θα επανέλθει όπως πριν.

Έτσι γίνεται με όλα τα modules από xposed.

Διέγραψε το και στα app αν εμφανίζεται εκεί ακόμα.

Αν δεν στρώσει δεν γλιτώνεις επαναφορα(ελπιζω να έχεις φροντίσει να πάρεις backup από custom recovery για να επιστρέψεις στην προηγούμενη κατάσταση στα πάντα ρυθμίσεις,στήσιμο,εφαρμογές)

Αλλιώς στήσιμο από αρχή.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μόλις παρέλαβα κι εγώ την δεύτερη συσκευή. Όλα καλά αυτή τη φορά με την οθόνη ευτυχώς

Μόνο παράπονο είναι ότι για δεύτερη φορά η εργοστασιακή ζελατίνα δεν είναι τέλεια περασμένη. Nitpicking μέχρι αηδιας κάνω, αλλά είμαι ψυχαναγκαστικος :P

Μοιάζει κάπως έτσι (βαριόμουν να βγάλω φωτογραφία :P) αλλά σε πολύ μικρό βαθμό (καμία σχέση με την παρακάτω φωτό, απλά την βάζω ενδεικτικά για να δείξω το φαινόμενο) και μόνο στην πάνω δεξιά πλευρά.

https://forums.macrumors.com/attachments/screen2-jpg.588116/

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Όσο πιο ψείρας είναι κάποιος τόσο περισσότερο παιδεύεται με προβλήματα που όντως υπάρχουν γιατί τα τραβά σαν μαγνήτης....νόμος.

εγω εριξα την παραγγελεια το σαββατο με αμεσα διαθεσιμο,μου γραφει οτι θα αναχωρησει σημερα αλλα ακομη ειναι στο Order is processing.

@Antonio27 Άντε συντοπίτη να το χαρείς! Η συσκευή είναι φουλ αγχολυτικη! Όλα τρέχουν ρολόι. Αν έβαζα κάτι στα μείον θα ήταν η καμερα που τη χαρακτηρίζω απλα μέτρια.

@geodal αν έβαλες priority μέχρι Τετάρτη θα παραλάβεις

sent from my Oneplus 5t

- Oneplus 12

Netflix πως θα βλέπεις ? Μέσω δεδομενων κινητής τηλεφωνίας έτσι ? Άρα αν κάνεις hotspot θα έχει και ιντερνέτ το Chromecast.. just staying :P

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Netflix πως θα βλέπεις ? Μέσω δεδομενων κινητής τηλεφωνίας έτσι ? Άρα αν κάνεις hotspot θα έχει και ιντερνέτ το Chromecast.. just staying :P

Δεν χρειάζεται να έχεις internet εκείνη τη στιγμή για να δεις Netflix, μπορείς να κατεβάσεις από πριν τι θέλεις να δεις και όταν τελικά το δεις θα είναι ήδη στη συσκευή κατεβασμένο

Μόλις παρέλαβα κι εγώ την δεύτερη συσκευή. Όλα καλά αυτή τη φορά με την οθόνη ευτυχώς

Μόνο παράπονο είναι ότι για δεύτερη φορά η εργοστασιακή ζελατίνα δεν είναι τέλεια περασμένη. Nitpicking μέχρι αηδιας κάνω, αλλά είμαι ψυχαναγκαστικος :P

Μοιάζει κάπως έτσι (βαριόμουν να βγάλω φωτογραφία :P) αλλά σε πολύ μικρό βαθμό (καμία σχέση με την παρακάτω φωτό, απλά την βάζω ενδεικτικά για να δείξω το φαινόμενο) και μόνο στην πάνω δεξιά πλευρά.

https://forums.macrumors.com/attachments/screen2-jpg.588116/

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Μπορείς να ανεβάσεις σε παρακαλώ μια φωτογραφία που να φαίνεται ότι δεν έχει πρόβλημα για να συγκρίνω με την δικιά μου γιατί κάτι σαν να μη μου αρέσει!

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk