Nikos2k5 Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία του factory reset Τσάμπα θα χάσεις χρόνο για να στήσεις τη συσκευή από την αρχή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2019 Μονο ΜΕΤΑ χρειάζεται η αλήθεια είναι. Και αυτο, δεν ειναι απαραιτητο κιολας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Ok ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Έφαγα ένα σκάλωμα πρωί πρωί δεν θυμόμουν πριν ή μετά. Από την στιγμή που πήρα την συσκευή έκοψα και το ξεκλείδωμα το Root και το φλασάρισμα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις reset. Είναι ένα μέτρο πρόληψης. Δεν σημαίνει όμως ότι αν δεν το κάνεις θα έχεις θέματα. Μπορεί και να μην έχεις κανένα θέμα χωρίς reset και να έχεις κάνει μία διαδικασία τσάμπα. Η βέλτιση λύση πάντως αν θες να έχεις εντελώς το κεφάλι σου ήσυχο από σκέψεις ότι κάτι δεν έχει καθίσει καλά είναι το hard reset με χειροκίνητο πέρασμα όλου του firmware. Όπως λέω όμως και παραπάνω δεν είναι κάτι που απαιτείται και ούτε σημαίνει ότι αν δεν το κάνεις θα έχεις θέμα. Είναι απλώς πρόληψη. Εγώ νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι να κάνεις το update έτσι όπως είσαι. Και να δεις πως θα πάει η φάση. Αν έχεις θέμα τότε κάνεις reset. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Εγώ το μονο φορματ που εκανα, ηταν αυτο που οταν ανοιξα το κινητο τον Φεβρουάριο 2019, εκανε ποσες ενημερωσεις απο τον Ιουλιο του 2018. Περασε ολες τις ενημερωσεις, μαζι και την 9αρα και αφου πηρε και το patch του μηνα που ειχα ανοιξει το κινητο, τοτε το εκανα και φορματ και το εστησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Έχει βάλει κανείς Q beta 3 να μας πει αν παίζουν όλα κομπλέ. Κυρίως οι thrird party εφαρμογές. Ebanking φάση, cosmote tv go και λοιπά? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Έχει βάλει κανείς Q beta 3 να μας πει αν παίζουν όλα κομπλέ. Κυρίως οι thrird party εφαρμογές. Ebanking φάση, cosmote tv go και λοιπά? Το winbank ακόμα δεν.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Το winbank ακόμα δεν.. Μείον αλλά μόνο για winbank ΟΚ να βάλω. Cosmote TV Go έχει κανείς να μας πει? Ή εφαρμογή ebanking από άλλη τράπεζα? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Μείον αλλά μόνο για winbank ΟΚ να βάλω. Cosmote TV Go έχει κανείς να μας πει? Ή εφαρμογή ebanking από άλλη τράπεζα?Euro και alpha μια χαρά. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Από μπαταρία πως είναι? Γιατί διαβάζω μερικοί στο xda γκρινιάζουν για μειωμένη αυτονομία. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Από μπαταρία πως είναι? Γιατί διαβάζω μερικοί στο xda γκρινιάζουν για μειωμένη αυτονομία. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Για δωσε link...δεν βρηκα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Ερωτηση, κατεβασα μια εφαρμογη .apk αλλα, δεν βρισκω πουθενα την επιλογη να επιτρεπεται η εγκατασταση αγνωστων εφαρμογων. Που πηγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Ερωτηση, κατεβασα μια εφαρμογη .apk αλλα, δεν βρισκω πουθενα την επιλογη να επιτρεπεται η εγκατασταση αγνωστων εφαρμογων. Που πηγε? Κάπου στις ρυθμίσεις έχει επιλογή για το ποιες εφαρμογές μπορούν να κάνουν εγκατάσταση άλλες εφαρμογές. Αν πατήσεις πάνω στο .apk δεν μπορείς να κάνεις εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Ερωτηση, κατεβασα μια εφαρμογη .apk αλλα, δεν βρισκω πουθενα την επιλογη να επιτρεπεται η εγκατασταση αγνωστων εφαρμογων. Που πηγε? Αν πας να την εγκαταστήσεις θα σου βγάλει να πας σε αυτό το μενού αυτόματα. Σε κάθε περίπτωση κάνεις search στις ρυθμίσεις και στο βγάζει. Αυτό ισχύει από την προηγούμενη έκδοση android αν θυμάμαι. Οπότε βρίσκεις όποια επιλογή θες. Με το που γράψεις "unk" (από το unknown) θα δεις ότι θα στο βγάλει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Αν πας να την εγκαταστήσεις θα σου βγάλει να πας σε αυτό το μενού αυτόματα. Σε κάθε περίπτωση κάνεις search στις ρυθμίσεις και στο βγάζει. Αυτό ισχύει από την προηγούμενη έκδοση android αν θυμάμαι. Οπότε βρίσκεις όποια επιλογή θες. Με το που γράψεις "unk" (από το unknown) θα δεις ότι θα στο βγάλει. Με πηγαινει σε εφαρμογες που εχω ηδη, οχι, οπως σε προηγουμενες εκδοσεις που απλα ενεργοποιουσες την μπαρα που ειχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 (edited) Με πηγαινει σε εφαρμογες που εχω ηδη, οχι, οπως σε προηγουμενες εκδοσεις που απλα ενεργοποιουσες την μπαρα που ειχε. Όπως σου είπα κάνεις αναζήτηση την ρύθμιση που θες και σε πάει κανονικά εκεί που θες. Στην Pie τα permissions ως γνωστόν έχουν αλλάξει και έχουν γίνει πιο εξατομικευμένα για κάθε εφαρμογή. Άρα την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές την δίνεις πλέον ρητά σε μία εφαρμογή (π.χ. chrome) και όχι γενικά για οποιαδήποτε εφαρμογή στο κινητό. Αυτό νόμιζα ότι το ήξερες. Edited May 20, 2019 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Όπως σου είπα κάνεις αναζήτηση την ρύθμιση που θες και σε πάει κανονικά εκεί που θες. Στην Pie τα permissions ως γνωστόν έχουν αλλάξει και έχουν γίνει πιο εξατομικευμένα για κάθε εφαρμογή. Άρα την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές την δίνεις πλέον ρητά σε μία εφαρμογή (π.χ. chrome) και όχι γενικά για οποιαδήποτε εφαρμογή στο κινητό. Αυτό νόμιζα ότι το ήξερες. Να σου πω την αληθεια, δεν χρειαστηκε ποτε με P να κανω εγκατασταση .apk εκτος του play store, οποτε, με επιασε και αδιαβαστο. *Εχετε προσεξει μηπως να εχετε περισσοτερη καταναλωση μπαταριας απο πριν με τις υπηρεσιες google με την εκδοση 17.1.22? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Θελω να ρωτησω το εξης:αγοραζω απο αλλον το pixel2,μεχρι ποτε θα εχω απεριοριστο χωρο για φωτο;θα εχω και εγω απεριοριστο χωρο ή οχι; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 Θελω να ρωτησω το εξης:αγοραζω απο αλλον το pixel2,μεχρι ποτε θα εχω απεριοριστο χωρο για φωτο;θα εχω και εγω απεριοριστο χωρο ή οχι; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μέχρι 31/1/2022 Ναι θα έχεις και εσύ, δεν έχει να κάνει με τον αρχικό χρήστη αλλά με την συσκευή Και κάτι ακόμα καλύτερο, ο απεριόριστος χώρος δεν ισχύει για τις φωτογραφίες που θα τραβηχτούν με το pixel 2, αλλά μέ όλες όσες ανεβαστούν από το pixel 2 Αν για παράδειγμα έχεις 100 GB photo στο PC σου και τις μεταφέρεις με USB στο pixel, θα ανέβουν και αυτές χωρίς να έχεις περιορισμό χώρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να χαμηλώνει η ένταση του κουδουνισματος από το κουμπί by deafault kai και όχι να εμφανίζεται το εικονίδιο και να μπαίνουμε να το κάνουμε εμείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να χαμηλώνει η ένταση του κουδουνισματος από το κουμπί by deafault kai και όχι να εμφανίζεται το εικονίδιο και να μπαίνουμε να το κάνουμε εμείςΕμένα με το κουμπί και χαμηλώνει και εμφανίζεται και η μπάρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Εμένα με το κουμπί και χαμηλώνει και εμφανίζεται και η μπάρα Μπάρα εμφανίζεται αλλά για το volume των media. Όχι για το ringtone/notification. Τώρα να υπάρχει επιλογή ίσως μου έχει ξεφύγει Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Μπάρα εμφανίζεται αλλά για το volume των media. Όχι για το ringtone/notification. Τώρα να υπάρχει επιλογή ίσως μου έχει ξεφύγει Ακριβώς . Ψάχνω παντού αν γίνεται αλλιώς. Δεν μπορεί να είναι μόνο για τα media ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Νομίζω μόνο για τα media είναι παιδιά! Και σε εμένα έτσι ήταν και είναι ακόμα με το 3 xl Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2019 Ακριβώς . Ψάχνω παντού αν γίνεται αλλιώς. Δεν μπορεί να είναι μόνο για τα media ...Στην επιλογή control ring volume είναι. Αλλά η στοκ μάλλον δεν το έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Αυτό είναι στη Beta ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts