Vag_koun Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 καλησπέρα εχω το pixel 2 θελω να μου πείτε καλή εφαρμογή για να ελέγχων όσο μπορώ καλύτερα την φωτογραφική μηχανή που έχει.Κάποια καλά έξτρα (πχ αστροφωτογραφια κτλ) έχει εδώ για το pixel https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https%3A%2F%2Fforum%2Exda-developers%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D3875663&share_tid=3875663&share_fid=3793&share_type=t&link_source=app Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johninio Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Πήγαινε σε 3xl, πολύ ανώτερο τηλέφωνο απο το 2. Ειδικά η οθόνη καμιά επαφή. Τα είχα 3-4 μήνες το καθένα, τώρα είμαι στο 4xl. Αλλά απο 2 σε 3 η διαφορά ήταν τεράστια, απο 3 σε 4 οχι και τόσο. Οσον αφορα την κάμερα έχει διαφορά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Στις ημερήσιες δεν έχω βρει διάφορα αισθητή. Σε night mode έχει διαφορετική ισορροπία λευκού. Αλλά δεν θυμάμαι αν έχω πειράξει και εγώ τίποτα ρυθμίσεις και έχω άλλο αποτέλεσμα. Για μένα αν δεν θες κάτι ιδιαίτερο όπως astrofotography ή light trails δεν υπάρχει λόγος να την κατεβάσεις. Η στοκ είναι άψογη Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Καλησπερα , Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει με διαφορα ενα 100E να παω σε pixel 3 xl η pixel 3axl απο pixel 2xl Για καινουργιο μιλας η μεταχειρισμενο? σαν επιδοσεις, δεν θα δεις και καμια διαφορα. το μονο που θα κερδισεις, ειναι 1 χρονο παραπανω updates και καλυτερη οθονη με τα 100 ευρω αναμεσα σε 2 xl και 3 xl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 (edited) Ε πως δεν κερδίζει (στην περίπτωση του 3 xl): καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη κάρτα γραφικών, μεγαλύτερη και πιο ωραία οθόνη με υποστήριξη hdr, ηχειάρες, διπλή selfie, καλύτερη αδιαβροχοποίηση, πιο γρήγορο modem, wireless charging, πιο γρήγορη φόρτιση, ακουστικά μέσα στο κουτί, μικρότερα bezels, unlimited google photos μέχρι τέλη Γενάρη 2022 και πιθανότατα θα είναι πιο φρέσκο, οπότε επιμηκύνει και την εγγύηση του και τις αναβαθμίσεις του. Τι άλλο δηλαδή; Edited April 20, 2020 by rufous Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Έτσι είναι, το 3XL είναι σαφώς ανώτερο του 2XL, τόσο στα χαρτιά, όσο και στη πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johninio Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Για μεταχειρισμενο μιλαω 100Ε διαφορα.Πιο πολυ με ενδιαφερει η καμερα να πω την αληθεια και ειδα οτι τη νυχτα εχει καποια διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Αλγοριθμικά τα πάει καλύτερα Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Για μεταχειρισμενο μιλαω 100Ε διαφορα.Πιο πολυ με ενδιαφερει η καμερα να πω την αληθεια και ειδα οτι τη νυχτα εχει καποια διαφορα Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Τα specs που αναφέρθηκαν παραπάνω δεν θα τα νιώσεις ιδιαίτερα στην πράξη, πλην της οθόνης που το 2XL δεν ήταν πολύ καλό σε αντίθεση με τη σειρά 3 (βέβαια υπάρχει κι ο παράγοντας notch) και τη σειρά 4. Ειδικά στην κάμερα που σε απασχολεί, το 2XL εξακολουθεί να είναι εξαιρετικό ακόμα και σήμερα. Από τη στιγμή μάλιστα που είναι μεταχειρισμένο και δεν θα υπάρχει το wow factor καινούριας συσκευής, θα πρέπει να δεις πόσο σε απασχολούν οι μελλοντικές αναβαθμίσεις του Android. Για μένα κοίταξε τα παρακάτω: 1) πόσο σημαντικό ποσό είναι 100€ για σένα και 2) πόσο σκοπεύεις να κρατήσεις το κινητό. Πίστεψέ με στην καθημερινή χρήση δεν έχουν μεγάλη διαφορά, εκτός κι αν παίζεις παιχνίδια φανατικά (που αν το κάνεις ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις και σε άλλα μοντέλα πλην Pixel). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Σας το κανει κι εσας αυτο το play store? https://ibb.co/qp8T8Gc Ενω δεν υπαρχει κανονικα ενημερωση καθως ειναι η ιδια εκδοση, μου δειχνει οτι εχω ενημερωση χωρις να πιανει και καποια MB η εφαρμογη οπως καποιες παρακατω που δεν τις κανω που οντως εχουν νεοτερη εκδοση. Αν δεν πατησω ενημερωση, μετα απο καποιες μερες, εξαφανιζοντε και μενουν μονο οσες πραγματικα ειναι για ενημερωση. Edited April 21, 2020 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Με Cosmote οσοι εχετε, παιζει το vowifi κλπ παιδια? Εννοω, βγαζει τις αντιστοιχες επιλογες-ρυθμισεις σε στοκ εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madgreek Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Με Cosmote οσοι εχετε, παιζει το vowifi κλπ παιδια? Εννοω, βγαζει τις αντιστοιχες επιλογες-ρυθμισεις σε στοκ εκδοση? Καλησπέρα. Στο δικό μου με Cosmote δεν μου βγάζει τις σχετικές ρυθμίσεις για το vowifi της Cosmote. Έχω την εντύπωση ότι παίζει σε Vodafone. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος με δίκτυο Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Καλησπέρα. Στο δικό μου με Cosmote δεν μου βγάζει τις σχετικές ρυθμίσεις για το vowifi της Cosmote. Έχω την εντύπωση ότι παίζει σε Vodafone. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος με δίκτυο Vodafone. Vodafone ειμαι, οχι, δεν παιζει σε android 10. απλα, ειπα να ρωτησω για cosmote που το υποστηριζει κανονικοτατα απο την vf μηπως και καταλαβαινει τον carrier και βγαζει τις επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Δεν υποστηρίζονται από τους παρόχους της Ελλάδας τα Pixel. Πέρα από αυτό, εξαρτάται και από την Google που πρέπει με ειδικό update να δώσει τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τους ελληνικούς παρόχους. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Καλησπερα , Θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει με διαφορα ενα 100E να παω σε pixel 3 xl η pixel 3axl απο pixel 2xl Αποταμίευσε τα €100 Πρόσθεσε την custom Google Cam https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-cstark27/ Και αν θες να έχεις περισσότερες παραμετροποιήσεις του συστήματος, βάλε μια custom rom, όπως την Havoc OS https://androidfilehost.com/?w=files&flid=305825 Και περίμενε να δεις τι βελτιώσεις θα έχει το Pixel 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Το πίξελ μας άλλη μια αναβάθμιση.... Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Το πίξελ μας άλλη μια αναβάθμιση.... Στάλθηκε από το Pixel 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και για αλλους 7 μηνες σιγουρα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Έχει αλλάξει κάποιος μπαταρία στο κινητό? Μιλάω για εντός Ελλάδος να γίνει η αλλαγή, όχι εξωτερικό. Μου κάνει νερά η δικιά μου και θέλω να δω πόσο εύκολο είναι να την αλλάξω κάπου. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 (edited) ακυρο παιδες, επαιξε μονο του Έχεις κάποιος wind και δεν έχει data μετά την τελευταία αναβάθμιση? Δοκίμασα επανεκκίνηση airplane mode αλλά τίποτα. Σε άλλη συσκευή που έβαλα την κάρτα έχω κανονικά 4g Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 5, 2020 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 (edited) Αν θελει κανενας dome glass, ας μου στειλει μνμ. Εχω 2 σφραγισμενα και δεν τα χρειαζομαι. Edited May 17, 2020 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 σας κατεβαινει η ενημερωση η μενει κι εσας στην προετοιμασια ενημερωσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Μόλις έγινε εγκατάσταση. Βλέπω το personal safety app (αλλά στα settings του os δεν έχει κάτι). Το μόνο που βλέπω ξεκάθαρα είναι στο ρολόι το bedtime mode, καθώς και τι βελάκι πάλι στον συρτάρι του launcher. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Μόλις έγινε εγκατάσταση. Βλέπω το personal safety app (αλλά στα settings του os δεν έχει κάτι). Το μόνο που βλέπω ξεκάθαρα είναι στο ρολόι το bedtime mode, καθώς και τι βελάκι πάλι στον συρτάρι του launcher. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-πλη.εκτα.αναγ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Ααα οκ, θενξ! Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Έχει τύχει σε κανέναν να μην μπορεί να κατεβάσει από playstore τα updates των εφαρμογών με WiFi? Έχω δοκιμάσει reboots, clear caches and data και 3 διαφορετικά WiFi δίκτυα. Κατεβάζει μόνο μέσω δεδομένων αλλιώς μένει στο downloading για πάντα Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts