akonakis Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Δλδ πρέπει να χαμηλώσω το animation από τις επιλογές προγραμματιστη;;;Κάντο στο συνιστώ. Είναι πιο snappy έτσι. Από σκοτεινή (κλειστή) οθόνη με το δαχτυλικό αποτύπωμα καθυστερεί να ανοίξει η οθόνη, ενώ το διάβασμα φαίνεται να γίνεται πιο γρήγορα. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Αν είναι να μειώσουμε animation σε stock mama android. Άστα να πάνε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Αν είναι να μειώσουμε animation σε stock mama android. Άστα να πάνε!!!Θα το ξεπεράσεις όταν δεις τη διαφορά... Εξάλλου καμία συσκευή δεν είναι τέλεια. Θέμα προτίμησης είναι σε κάθε περίπτωση... Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Πόσο να τό βάλουμε; Είναι στο 1x τώρα,να το μηδενίσουμε τέλος;Θα το ξεπεράσεις όταν δεις τη διαφορά... Εξάλλου καμία συσκευή δεν είναι τέλεια. Θέμα προτίμησης είναι σε κάθε περίπτωση... Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Πόσο να τό βάλουμε; Είναι στο 1x τώρα,να το μηδενίσουμε τέλος; Αν θέλεις animations το βάζεις στο μισό, αν δεν θέλεις το μηδενίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Υπάρχει άλλος τρόπος για screenshot εκτός από τον κλασσικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Υπάρχει άλλος τρόπος για screenshot εκτός από τον κλασσικό;Σε custom ένα συνηθισμένο gesture για screenshot είναι swipe down με τρία δάχτυλα Αν είσαι με stock, δες αν έχει διαθέσιμο toggle στα quick settings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Υπάρχει άλλος τρόπος για screenshot εκτός από τον κλασσικό; Δεν ξέρω ποιον λες κλασσικό. Υπάρχουν δύο τρόποι. Κρατάς πατημένο το power button και στο βγάζει σε μενού ή power και volume down. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Καλημέρα παίδες Μήπως ξέρει κάποιος αν γίνεται να φαίνεται η μπαταρία στο Bluetooth;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Καλημέρα παίδες Μήπως ξέρει κάποιος αν γίνεται να φαίνεται η μπαταρία στο Bluetooth;;Τι εννοείς? Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Αυτούς εννοώ, κάτι που να μην χρειάζεται να πατάω το power button.Δεν ξέρω ποιον λες κλασσικό. Υπάρχουν δύο τρόποι. Κρατάς πατημένο το power button και στο βγάζει σε μενού ή power και volume down. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Τι εννοείς? Sent from my Pixel using Tapatalk Να φαίνεται στην μπάρα ειδοποιήσεων το Bluetooth και πόση μπαταρία έχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Να φαίνεται στην μπάρα ειδοποιήσεων το Bluetooth και πόση μπαταρία έχει!!! Στην 9 το έβαλαν ναι. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Στην 9 το έβαλαν ναι. Εμένα δεν φαίνεται. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ενεργοποιήσω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Επίσης και σε μένα. Χρησιμοποιώ smartwatch αλλά δεν μου δείχνει τίποτα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 η μπαταρια φαινεται απο την εκδοση 8.1 Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω αυθεντικό ευρωπαϊκό φορτιστή;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Και μένα φαίνεται κανονικά παιδιά. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Και μένα φαίνεται κανονικά παιδιά. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι μάρκα Bluetooth έχεις φίλε μου;; μήπως παίζει ρόλο αυτό;; ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε εμένα δεν φαίνεται καθόλου Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 28, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Δοκιμασμένο ένα Plantronics Voyager legend δείχνει κανονικά την μπαταρία του, άρα έχει να κάνει με το εκάστοτε Bluetooth handsfree και κατά πόσο το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Anker Slim + έχω εγώ παιδιά. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Καλησπερα. Να ρωτήσω. Το δακτυλικο αποτύπωμα πιάνει με την μια;; Ακαριαία;; η οχι. Ερχόμενος από op6 μου φαίνεται πιο αργό!!Ισχύει ότι είναι αργό και πολλές φορές χρειάζεται 2η & 3η φορά. Προερχόμενος από 6P είδα μεγάλη διαφορά προς το χειρότερο. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Στο iPhone 6s της γυναίκας μου φαίνεται κανονικα η μπαταρία!!! Άρα μηπως λείπει κάποια ρύθμιση από την συσκευή μου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Καλημέρα παιδιά, αυτό το γυαλακι το έχει πάρει κανείς; https://www.stoucky.gr/index.php?route=product/product&product_id=16954 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Καλημέρα παιδιά, αυτό το γυαλακι το έχει πάρει κανείς; https://www.stoucky.gr/index.php?route=product/product&product_id=16954 Είναι από αυτά που έχουν κόλλα περιμετρικά και δεν κολλάει σε όλη την επιφάνεια της οθόνης όπως τα κλασσικά στις επίπεδες οθόνες. Στα θετικά περιλαμβάνεται το ότι παρέχει προστασία και είναι και case friendly. Στα αρνητικά... μαζεύει σκόνη γύρω γύρω λόγο του ότι εξέχει στις άκρες, δίνει έναν γκρι χρωματισμό στην οθόνη (φαίνεται όταν είναι σβηστή περισσότερο) σε σχέση με τα κανονικά tempered glasses και τέλος με λίγη πίεση μπορεί να κουνηθεί από τη θέση του μιας και κολλάει μόνο στα άκρα. Ωστόσο πιστεύω ότι είναι μια καλή λύση μιας και δεν έχεις πολλές εναλλακτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts