snapp Δημ. December 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2017 Καλορίζικο. Από μπαταρία πως τα πάει; Ας μας πει κάποιος κάτοχος. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα από τα 2800mAh με τη full HD οθόνη και το 28nm επεξεργαστή. Από κει και πέρα νομίζω κινείται τίμια στο στόχο του "ξεκινάω τη μέρα μου φορτισμένος και επιστρέφω το απόγευμα για φόρτιση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα από τα 2800mAh με τη full HD οθόνη και το 28nm επεξεργαστή. Από κει και πέρα νομίζω κινείται τίμια στο στόχο του "ξεκινάω τη μέρα μου φορτισμένος και επιστρέφω το απόγευμα για φόρτιση". Με μέτρια χρήση δηλαδή σου βγάζει μέχρι το βράδυ; Τι χρήση κάνεις και το φορτίζεις μέχρι το απόγευμα; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Να πω την αλήθεια δεν το φορτίζω στο 100%. Από 90% ας πούμε στην αρχή της μέρας με ανοικτό 4G, δύο SIM (μην το ξεχνάμε κι αυτό!), περιστασιακή προσωπική (όχι επαγγελματική) χρήση, δηλαδή καμία φωτό, κανένα GPS στο δρόμο, πλοήγηση διαδίκτυο κλπ, θα γυρίσει άνετα στο σπίτι αργά το απόγευμα για φόρτιση ας πούμε στο 20%. Να πω με την ευκαιρία ότι με εξέπληξε θετικά η άμεση απόκριση του GPS και του δακτυλικού αποτυπώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. December 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2017 (edited) Καλορίζικο. Από μπαταρία πως τα πάει; Ας μας πει κάποιος κάτοχος.Εγώ με μια Sim και κάρτα μνήμης, με ανοιχτά 4g και WiFi, χρήση, κλήσεις, ίντερνετ, messenger - Facebook, φτάνω το βράδυ περίπου μεσάνυχτα με 35% μπαταρία. Πιστεύω για μέση χρήση, καλά είναι. Προχθές μου έκανε update 488mb. Μέχρι τώρα είναι μια χαρά για τα 129€. Σήμερα παρέλαβα και την διάφανη θήκη για μια μικρή προτασία και να το παχύνω λίγο γιατί είναι αρκετά λεπτό για τη χερούκλα μου... Edited December 23, 2017 by conan1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miki2018 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 το αγορασα στην κόρη μου τη μαυρη παρασκευη . ειναι ευχαριστημενη , έχει βάλει sd που αναγνωριστηκε αμεσως , αλλα δε βρηκαμε τροπο να βαλουμε τις 2 sim μεσα. πριν 2 μερες της επεσε και το τζαμακι της οθονης ραγισε πριν προλαβουμε να βρουμε προστατευτικο τζαμακι . εξακολουθει να λειτουργει αλλά η αντικατασταση της οθονης εχει απαγορευτικο κοστος . μπορει καποιος να μου προτεινει θηκη- προστασια που να ταιριαζει ; ( μηπως αποφυγουμε την ολικη καταστροφη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miki2018 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 βρηκατε κατι τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Κάποιες πληροφορίες για τις κάμερες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 βρηκατε κατι τελικα; Εγώ πήρα αυτή. https://techhut.gr/alcatel-translucent-shell-idol-5-6058-transparent-original.html ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιες πληροφορίες για τις κάμερες ? Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχετε, αλλά σε εμένα που είμαι πολύ απλός χρήστης καλές μου φαίνονται. Καθαρές τη μέρα, με λίγο μπιμπίκι τη νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 παιδια εχει notification led? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 παιδια εχει notification led?Έχει λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 το παρηγγειλα τελικα στα 127 περιπου για δευτερο μετα απο ενα a5 2016 που εχω και πολυ πιθανο αν βγει καλο για πρωτο για λιγο καιρο (λεω να διωξω το α5) μιας και εχω αποφασισει να παρω μια ναυαρχιδα καποια στιγμη φετος απλα δεν με ικανοποιουν αυτες που υπαρχουν τωρα. ισως οταν κοψουν αυτο το καινουριο σχεδιο με το 18:9 που δεν μου αρεσει. λιγο αξιοπρεπης αν αποδειχθει η μπαταρια και αξιοπιστο σε κλησεις και ηχο κατα την κληση θα ειμαι ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Αγόρασα ένα τζάμι για προστασία της οθόνης. Το έβαλα αλλά στο περίγραμμα, δεν κόλλαγε καλά. Αφηνε από κάτω "ασπρίλα". Μάλλον λόγω της καμπυλωτής οθόνης. Το έβγαλα με προσοχή και θα πάρω μάλλον μεμβράνη η οποία ελπίζω να κολλήσει στις άκρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μπορεί να μας πει κάποιος κάτοχός του για τη ποιότητα κλήσης; (Σήμα, ένταση ακουστικού κλπ.) Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Άψογα όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Μπορεί να μας πει κάποιος κάτοχός του για τη ποιότητα κλήσης; (Σήμα, ένταση ακουστικού κλπ.) Δεν έχω να πω κάτι κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Ευχαριστώ πολύ και τους δυο. Ένα τελευταίο, από ένταση σε συνδεδεμένα ακουστικά πως πάει; Ρωτάω γιατί ξέρω ότι η mediatek δεν βάζει πολύ ένταση. Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Ευχαριστώ πολύ και τους δυο. Ένα τελευταίο, από ένταση σε συνδεδεμένα ακουστικά πως πάει; Ρωτάω γιατί ξέρω ότι η mediatek δεν βάζει πολύ ένταση. Δεν χρησιμοποιώ συχνά ακουστικά, αλλά τώρα που έκανα μια δοκιμή σε μέγιστη ένταση μου φάνηκε αρκετά δυνατή. Δε με ανάγκασε να βγάλω και τα ακουστικά από τα αυτιά, αν αυτό περίμενες. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Δεν χρησιμοποιώ συχνά ακουστικά, αλλά τώρα που έκανα μια δοκιμή σε μέγιστη ένταση μου φάνηκε αρκετά δυνατή. Δε με ανάγκασε να βγάλω και τα ακουστικά από τα αυτιά, αν αυτό περίμενες. :happy: Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Μία τελευταία ερώτηση αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει: το gps πως πάει από απόδοση; (Lockαρισμα, ισχύς κλπ.) Το χρησιμοποιώ αρκετά μέσα στη μέρα και θέλω να είναι αποδοτικό για να μη χαθώ! :lol: Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Μία τελευταία ερώτηση αν μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει: το gps πως πάει από απόδοση; (Lockαρισμα, ισχύς κλπ.) Το χρησιμοποιώ αρκετά μέσα στη μέρα και θέλω να είναι αποδοτικό για να μη χαθώ! :lol: Είχα γράψει ήδη παραπάνω. Σε ανοικτό χώρο με καθαρό καιρό κλειδώνει αμέσως και χωρίς geolocation services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Είχα γράψει ήδη παραπάνω. Σε ανοικτό χώρο με καθαρό καιρό κλειδώνει αμέσως και χωρίς geolocation services. Ευχαριστώ και πάλι! Μόλις το παρήγγειλα στα 134€ και περιμένω. Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Σε κάθε περίπτωση σε αυτή τη τιμή που εξακολουθούν και το μοιράζουν, δώρο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Σε κάθε περίπτωση σε αυτή τη τιμή που εξακολουθούν και το μοιράζουν, δώρο είναι. Agree. Δουλεύει μια χαρά και σχετικά γρήγορο. Υπέροχη οθόνη αν την "κουρδίσεις" από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Θυμάμαι που είχες αναφερθεί στην οθόνη. Εγώ δεν την πείραξα ποτέ, συνηθισμένα χρώματα είχε από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Θυμάμαι που είχες αναφερθεί στην οθόνη. Εγώ δεν την πείραξα ποτέ, συνηθισμένα χρώματα είχε από την αρχή... Στο κατάστημα που το πήρα, κάποιος είχε μπεί στις ρυθμίσεις και είχε πειράξει τα πράγματα εκεί. Αποτέλεσμα, η οθόνη του demo τηλεφώνου ήταν απογοητευτική σαν φωτεινότητα και καθαρότητα. Παίζοντας για να το δώ, ανακάλυψα τις ρυθμίσεις και μπήκα και άλλαξα και εγώ με τη σειρά μου τα πράγματα και έλαμψε η οθόνη. Πριν ήταν μουντή και χωρίς καλή φωτεινότητα και αντίθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts