vdeverak Δημ. February 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2020 Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στο mate Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Πλεον κατοχος της συσκευης (αντικατεστησα το honor 8 pro), αυτο το κλειδακι αριστερα του εικονιδιου της μπαταριας ξερει κανεις τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 https://www.gizchina.com/2020/02/09/here-are-the-huawei-smartphones-that-will-receive-emui-10-in-february/?fbclid=IwAR2Tf6c8pZxAI8QhjeNeQAIQFeeQN3VcdmMAmBhYSIHSSK9sXvW9E5OKoD4 Άντε να δούμε! Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. February 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2020 Πλεον κατοχος της συσκευης (αντικατεστησα το honor 8 pro), αυτο το κλειδακι αριστερα του εικονιδιου της μπαταριας ξερει κανεις τι ειναι? Ειναι το VPN που εχεις ενεργο. https://consumer.huawei.com/uk/support/how-to/detail-troubleshooting/en-gb00414941/ https://www.gizchina.com/2020/02/09/here-are-the-huawei-smartphones-that-will-receive-emui-10-in-february/?fbclid=IwAR2Tf6c8pZxAI8QhjeNeQAIQFeeQN3VcdmMAmBhYSIHSSK9sXvW9E5OKoD4 Άντε να δούμε! Αντε αν και λογικα τελη Φεβρουαριου μεσω HiCare και Μαρτιο μεσω updater. Καλα για τις συσκευες απο Cosmote/Γερμανος καλο καλοκαιρι. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 (edited) Άσχημα τα νέα... Μάλλον τέλος τα μηνιαία security updates... https://cntechpost.com/2020/02/19/huawei-mate-10-will-no-longer-receive-monthly-security-updates/ Edited February 20, 2020 by panoslvd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Άσχημα τα νέα... Μάλλον τέλος τα μηνιαία security updates... https://cntechpost.com/2020/02/19/huawei-mate-10-will-no-longer-receive-monthly-security-updates/ Κακό νέο. Αυτό σημαίνει ότι θα τα παίρνουμε τουλάχιστον σε μεγαλύτερα διαστήματα; Εντάξει 3 ετών με το ζόρι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Ρώτησα την Huawei για την 10 στο messenger του Fb, μου είπαν ότι η διανομή του update θα αρχίσει μέσα στο Μάρτιο. https://ibb.co/C1yvbW8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bravehe4rt Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Ρώτησα την Huawei για την 10 στο messenger του Fb, μου είπαν ότι η διανομή του update θα αρχίσει μέσα στο Μάρτιο. https://ibb.co/C1yvbW8Σωστός ο φίλος... Στάλθηκε από το BLA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Παιδιά καλησπέρα, αντιμετωπίζει κανένας θέμα με το dark mode σε playstore, Google photos, Instagram? Ενώ ήταν όλα κανονικά σε dark μετά από επανεκκίνηση στην συσκευή πλέον δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 εγω δεν εχω βρει καν το dark mode σε αυτες τις εφαρμογες! Εισαι με android 9 ετσι? Πρεπει να γυρισω το κινητο απο τις ρυθισεις του στα σκουροτερα χρωματα που λεει ωστε να μου βγαλει τις επιλογες σ αυτες τις εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Κανεις εγκατασταση μια εφαρμογη dark mode οπου μπορεις και πειραζεις την επιλογη dark mode του android κι ετσι οι εφαρμογες google photos, playstore γινονται σκουρες. Το PlayStore παντος εμενα μου εχει διακοπτη για το θεμα απο μονο του αλλα για το google photos μονο με την εφαρμογη. Περνας την εφαρμογη επιλεγεις τι θες και μετα την κανεις απεγκατασταση εκτος αν θες να τα αλλαζεις συνεχως οποτε την κρατας. Ολα αυτα μεχρι να ερθει η 10. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aospstudio.darkmode https://play.google.com/store/apps/details?id=systems.maju.darkmode Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Με την 9 είμαι ακόμα, έκδοση 345,μεχεκ χθες ήταν σκούρα όσα ανέφερα, τώρα playstore και photos κ Instagram λευκά, κ χωρίς να έχω επιλογή διακόπτη ή κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από την Google ή τι παίχτηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. March 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2020 Κανεις εγκατασταση μια εφαρμογη dark mode οπου μπορεις και πειραζεις την επιλογη dark mode του android κι ετσι οι εφαρμογες google photos, playstore γινονται σκουρες. Το PlayStore παντος εμενα μου εχει διακοπτη για το θεμα απο μονο του αλλα για το google photos μονο με την εφαρμογη. Περνας την εφαρμογη επιλεγεις τι θες και μετα την κανεις απεγκατασταση εκτος αν θες να τα αλλαζεις συνεχως οποτε την κρατας. Ολα αυτα μεχρι να ερθει η 10. Ευχαριστ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aospstudio.darkmode https://play.google.com/store/apps/details?id=systems.maju.darkmode Θα τα δοκιμάσω, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Μήπως γνωρίζετε το κόστος αντικαταστασης της μπαταρίας στο επίσημο service της Huawei; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Καλημερα! Κι εγώ θα ήθελα να ρωτήσω για το κόστος αλλαγής οθόνης, γιατι με τα ραγίσματα οσο πάει και γίνεται χειρότερα.. Πήρα το επίσημο σερβις αλλα μου λενε πρέπει να το δουν πρωτα για να μου πουν τιμη.. Ξέρω οτι μπορώ να το στείλω για να το δούνε, αλλα έλεγα να το αποφύγω μέχρι να μάθω το κόστος και αν αξιζει! Εχει αλλάξει κάποιος οθόνη? Κι αν ναι εκτός απο το κόστος θα ειναι παλι αδιάβροχο με την ιδια πιστοποίηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Μήπως γνωρίζετε το κόστος αντικαταστασης της μπαταρίας στο επίσημο service της Huawei; Πριν 2 μήνες που άλλαξα ήταν 21€. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα! Κι εγώ θα ήθελα να ρωτήσω για το κόστος αλλαγής οθόνης, γιατι με τα ραγίσματα οσο πάει και γίνεται χειρότερα.. Πήρα το επίσημο σερβις αλλα μου λενε πρέπει να το δουν πρωτα για να μου πουν τιμη.. Ξέρω οτι μπορώ να το στείλω για να το δούνε, αλλα έλεγα να το αποφύγω μέχρι να μάθω το κόστος και αν αξιζει! Εχει αλλάξει κάποιος οθόνη? Κι αν ναι εκτός απο το κόστος θα ειναι παλι αδιάβροχο με την ιδια πιστοποίηση? Οθόνη είχα αλλάξει πριν 2 χρόνια περίπου. Τότε μου είχαν αναφέρει σε αντίστοιχο ερώτημα μου πως η διαδικασία αλλαγής έχει και εκ νέου αδιάβροχοποίηση. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Πριν 2 μήνες που άλλαξα ήταν 21€. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οθόνη είχα αλλάξει πριν 2 χρόνια περίπου. Τότε μου είχαν αναφέρει σε αντίστοιχο ερώτημα μου πως η διαδικασία αλλαγής έχει και εκ νέου αδιάβροχοποίηση. Ωραία, πολύ θετικό αυτο.. Μήπως θυμάσαι και ποσο κόστισε στο περίπου εστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2020 Ωραία, πολύ θετικό αυτο.. Μήπως θυμάσαι και ποσο κόστισε στο περίπου εστω? Δεν πλήρωσα κάτι γιατί ήμουν μέσα στα πλαίσια της εγγύησης.(Χρωματική ανομοιομορφία οθόνης.) Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 OK σ ευχαριστώ! Μάλλον θα το στείλω να μάθω όταν μπορέσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tragos13 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Κάποια Gcam που να δουλεύει με την τελευταία έκδοση (9.1.0.345)? Δοκίμασα 7.2 ,7.1 κλπ μόνο 1 πήγε να δουλέψει αλλά δεν αποθήκευε την φώτο... Όλες οι άλλες απλά πήγαιναν να ανοίξουν κ σε πετούσαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Κάποια Gcam που να δουλεύει με την τελευταία έκδοση (9.1.0.345)? Δοκίμασα 7.2 ,7.1 κλπ μόνο 1 πήγε να δουλέψει αλλά δεν αποθήκευε την φώτο... Όλες οι άλλες απλά πήγαιναν να ανοίξουν κ σε πετούσαν... Πρεπει να κανεις disable καποιες επιλογες για να δουλεψει. Ειχα δοκιμασει μια 7.2 πριν κανα 2 μηνες αλλα δεν ειδα διαφορα με την stock και την εβγαλα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Επεκτάθηκε και εσάς η εγγύηση κατά δύο περίπου μήνες; μου έληγε στις 20/4 κ πήγε για 15/6 μέσω της εφαρμογής το διαπίστωσα. Και υπάρχει κάποια ενημέρωση για το Android 10 ποτέ θα πάρουμε; μιας κ ελεγαν για τέλος Φλεβάρη αρχές Μάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Επεκτάθηκε και εσάς η εγγύηση κατά δύο περίπου μήνες; μου έληγε στις 20/4 κ πήγε για 15/6 μέσω της εφαρμογής το διαπίστωσα. Και υπάρχει κάποια ενημέρωση για το Android 10 ποτέ θα πάρουμε; μιας κ ελεγαν για τέλος Φλεβάρη αρχές Μάρτη. https://www.huaweicentral.com/huawei-p20-and-mate-10-series-emui-10-update-to-delay-until-april-or-may/ Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Και εκεί που καθαρίζω το ωραίο μας κινητό με απαλό απολυμαντικό, περνάω μία φορά την πλάτη και βλέπω στιγμιαία μια μικρή γραμμή. Αναρωτιέμαι τι βρωμίτσα είναι τούτη. Ξαναπερνάω άλλη μία φορά, να την πάλι η γραμμούλα. Κάνω μία με το νύχι ..... ράγισμα. Ανεπαίσθητο βέβαια αλλά υπαρκτό. Το κινητό σε θήκη με τζαμάκι χωρίς πτώσεις εδώ και αρκετό καιρό. Και ποτέ σοβαρή πτώση. Υπάρχει περίπτωση άραγε να έγινε κατά την αλλαγή μπαταρίας που έκανα πριν δύο μήνες περίπου στη Μιχαλακοπούλου; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Και εκεί που καθαρίζω το ωραίο μας κινητό με απαλό απολυμαντικό, περνάω μία φορά την πλάτη και βλέπω στιγμιαία μια μικρή γραμμή. Αναρωτιέμαι τι βρωμίτσα είναι τούτη. Ξαναπερνάω άλλη μία φορά, να την πάλι η γραμμούλα. Κάνω μία με το νύχι ..... ράγισμα. Ανεπαίσθητο βέβαια αλλά υπαρκτό. Το κινητό σε θήκη με τζαμάκι χωρίς πτώσεις εδώ και αρκετό καιρό. Και ποτέ σοβαρή πτώση. Υπάρχει περίπτωση άραγε να έγινε κατά την αλλαγή μπαταρίας που έκανα πριν δύο μήνες περίπου στη Μιχαλακοπούλου; Υπάρχει περίπτωση να έχει "φουσκώσει" η μπαταρία και να ράγισε το γυαλί από την πίεση. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts