george_21 Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 (edited) Δοκιμάσατε hisuite? Sent from my Mate 10 pro Παω να δω κ ενημερώνω Edit τίποτα στο hisuite Edited May 1, 2019 by george_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Για όποιον ενδιαφέρεται στην σελίδα 45 του p30 pro ένας φίλος έχει αρχείο για να δουλέψει η ηχογράφηση συνομιλίας. Το έβαλα και στο 10 mate pro και λειτουργεί μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Για όποιον ενδιαφέρεται στην σελίδα 45 του p30 pro ένας φίλος έχει αρχείο για να δουλέψει η ηχογράφηση συνομιλίας. Το έβαλα και στο 10 mate pro και λειτουργεί μια χαρά είσαι αστέρι... εύγες εύγες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Σας δουλεύει παιδιά όντως? Χαίρομαι! Εγώ ανέβασα το αρχείο :) Καλές ηχογράφησεις!! P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 (edited) Σας δουλεύει παιδιά όντως? Χαίρομαι! Εγώ ανέβασα το αρχείο :) Καλές ηχογράφησεις!! P30 Pro 256gb Aurora Power τώρα δοκίμασα... δουλεύει... κι έχει διαύγεια στην συνομιλία... αν σκαλώσει τότε άλλο δεν ξέρω... anyway thanks a lot... αν δεν σου είναι κόπος, ανέβασε το κι εδώ.... για ευκολία των υπολοίπων Edited May 2, 2019 by tarif16nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Τελικά με σιμ Vodafone ήρθε η 243 γιατί αν περίμενα με την cosmote σώθηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 τώρα δοκίμασα... δουλεύει... κι έχει διαύγεια στην συνομιλία... αν σκαλώσει τότε άλλο δεν ξέρω... anyway thanks a lot... αν δεν σου είναι κόπος, ανέβασε το κι εδώ.... για ευκολία των υπολοίπωνΕδώ είμαστε παιδιά!! https://drive.google.com/file/d/1nmQ4sTrxfuWP9JUPvTa3bcqE5CECXPe7/view?usp=drivesdk P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Εδώ είμαστε παιδιά!! https://drive.google.com/file/d/1nmQ4sTrxfuWP9JUPvTa3bcqE5CECXPe7/view?usp=drivesdk P30 Pro 256gb Aurora Power Δουλεύει και με Bluetooth; Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Δουλεύει και με Bluetooth; Ναι φιλε μου! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Εδώ είμαστε παιδιά!! https://drive.google.com/file/d/1nmQ4sTrxfuWP9JUPvTa3bcqE5CECXPe7/view?usp=drivesdk P30 Pro 256gb Aurora Power Ενημερωτικά για να ηχογραφηθεί η συνομιλία πρέπει να ενημερωθεί ο συνομιλητής και ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ, αλλιώς διαπράττεται σοβαρότατο ποινικό αδίκημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 (edited) Έχω το κινητό 15 μήνες, εδώ και καμιά βδομάδα πέφτει η μπαταρία γρήγορα, ήρθε η ώρα για αλλαγή? Η να δω τίποτα άλλο? Firmware, εφαρμογή που να τρώει μπαταρία; τοις να πταίει?του έκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά πάλι τα ίδια κάνει. Edited May 3, 2019 by kabalos_1971 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 EMUI 10 και για μας.. https://techmaniacs.gr/emui-10-symvates-syskeyes-pithana-charaktiristika-kai-imerominia-kykloforias/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Ας πάρουμε πρώτα το 9.1 που φέρνει αρκετές βελτιώσεις και έχουμε καιρό για το 10.. κατά το Δεκέμβρη και βλέπουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Αν το έχουμε ακόμη σαν συσκευή και δεν έχουμε πάει σε άλλη... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Αν το έχουμε ακόμη σαν συσκευή και δεν έχουμε πάει σε άλλη... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως και να έχει είναι θετικό το να βρίσκεται στη λίστα συσκευών που θα πάρει την Q. Αυτό και μόνο δίνει μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης ακόμη και αν το πουλήσει κάποιος μετά από δύο χρόνια. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Αν το έχουμε ακόμη σαν συσκευή και δεν έχουμε πάει σε άλλη... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω σκέφτομαι να δω κ κάτι άλλο.. Προς 1+ μεριά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Εγω σκέφτομαι να δω κ κάτι άλλο.. Προς 1+ μεριά.. Ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι και γω..... τα τελευταία 3 χρόνια. Μόνο που όλο και κάτι προκύπτει και τελικά δεν κάνω την μετάβαση στη 1+. Την μία κάποιες ελλείψεις σε προηγούμενα μοντέλα, την άλλη οι τιμές που όλο και ανεβαίνουν. Και όλο και κάποιες προσφορές που τρέχουν εδώ Ελλάδα, κάνουν δελεαστική την αγορά άλλων συσκευών. Το mate 10 pro, για παράδειγμα, το αγόρασα 660 με δώρο το p9 life και με τιμολόγιο. Και εννοείται δεν το μετάνιωσα στιγμή. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 EMUI 10 και για μας.. https://techmaniacs.gr/emui-10-symvates-syskeyes-pithana-charaktiristika-kai-imerominia-kykloforias/ Όπως και να έχει είναι θετικό το να βρίσκεται στη λίστα συσκευών που θα πάρει την Q. Αυτό και μόνο δίνει μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης ακόμη και αν το πουλήσει κάποιος μετά από δύο χρόνια. Καλημέρα παιδιά. Αν κατάλαβα καλά στην αρχή του άρθρου, έτσι όπως το διάβασα λέει ότι το EMUI 10 θα είναι βασισμένο στην Pie και όχι στην Q Η Huawei ετοιμάζεται πυρετωδώς για την επόμενη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος βασισμένου στο Android 9 Pie. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για το πως αυτό θα αποκαλείται, αλλά πολύ πιθανόν να ονομάζεται EMUI 10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Εγώ πάντως δεν βρίσκω κάτι κακό στο κινητό για να το δώσω. Ειλικρινά είναι η 1η φορά που δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό ή έστω τόσο αρνητικό που να με βάλει σε διαδικασία αλλαγής. Σε καθημερινή χρήση είναι σφαίρα, αυτό με νοιάζει όχι τα νούμερα που βγάζουν τα προγράμματα μέτρησης. Οι φωτογραφίες είναι μια χαρά. Δεν είναι κορυφαίες πλέον αλλά είναι αξιοπρπέστατες. Η μπαταρία του μια χαρά. Είναι όμορφο, έχει πολύ μνήμη, αδιάβροχο, ε να πάρει η ευχή δεν μου δίνει δικαίωμα να το διώξω. Και στο φινάλε όλο λεφτά να δίνεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Παιδιά πόσο να πιάνει τώρα; σκέφτομαι να το δώσω,ποσο να βάλω τιμή το εχω 15 μήνες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Καλά ούτε και εγώ βρίσκω κάτι κακό επάνω του. Ίσα ίσα όλα μου αρέσουν. Και ο λόγος πλέων που κρατάω τα τηλέφωνα μου τουλάχιστον έναν χρόνο είναι γιατί δεν θέλω να δίνω αλλά λεφτά... ΑΛΛΆ .. Έτσι και μου καρφωθεί να το αλλάξω.. Πρέπει να το αλλάξω... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιστεύω ότι η τιμή του τώρα θα πρέπει να είναι 250 βαριά.. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Παιδιά πόσο να πιάνει τώρα; σκέφτομαι να το δώσω,ποσο να βάλω τιμή το εχω 15 μήνες. Εγω το αλλαζω απο χόμπι.. Συνήθως στις 45-60 μέρες δοκιμαζω άλλο. Αν είναι πενα με κουτί χαρτιά παρελκόμενα υπολόγισε 270-280 εκεί περίπου. Δες σε διπλανό φόρουμ με αγγελίες... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Καλημέρα παιδιά. Όποιος ενδιαφέρεται να ενεργοποιησει την native ηχογράφηση κλήσεων ας κάνει εγκατάσταση αυτό το apk. https://drive.google.com/f...w?usp=drivesdk Επισης μεσα απο τις ρυθμισεις μπορειτε να το κανετε αυτοματα να ηχογραφει. Ανοίγεις τον dialer μετά 3 τελίτσες πάνω δεξιά ρυθμίσεις και είναι η 2η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Καλημέρα παιδιά. Όποιος ενδιαφέρεται να ενεργοποιησει την native ηχογράφηση κλήσεων ας κάνει εγκατάσταση αυτό το apk. https://drive.google.com/f...w?usp=drivesdk Επισης μεσα απο τις ρυθμισεις μπορειτε να το κανετε αυτοματα να ηχογραφει. Ανοίγεις τον dialer μετά 3 τελίτσες πάνω δεξιά ρυθμίσεις και είναι η 2η επιλογή. Ωραίος.. Λειτουργεί άψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Ωραίος.. Λειτουργεί άψογα!Με Bluetooth;;; το έχετε δοκιμάσει; Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts