Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακαρι να εχουν φτιαξει την καμερα σε συνδιασμο με τις ειδοποιησεις που καμια φορα αργουν, ειδικοτερα του gmail.

Δεν έχουν να φτιάξουν κάτι. Η κάμερα είναι ήδη εκπληκτική.

Απλά θα προσθέσουν περισσότερες κατηγορίες αντικειμένων στην ΑΙ και

, εκτός αν είναι θέμα hardware, ίσως πάρουμε τα 4 sec stabilization στο night mode.

Δεν έχουν να φτιάξουν κάτι. Η κάμερα είναι ήδη εκπληκτική.

Απλά θα προσθέσουν περισσότερες κατηγορίες αντικειμένων στην ΑΙ και

, εκτός αν είναι θέμα hardware, ίσως πάρουμε τα 4 sec stabilization στο night mode.

Εγώ θα ήθελα ένα super slow mo που το βλέπω στο XZ1 του κολλητουύ μου και το ζηλεύω.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ θα ήθελα ένα super slow mo που το βλέπω στο XZ1 του κολλητουύ μου και το ζηλεύω.

Τι ζηλευεις βρε φιλε; Τα 0.2sec που τα βγαζει 6 sec σε 720p σε ιδανικες συνθηκες και timing?

Ναι ρε φίλε,ναι. Είναι εντυπωσιακό. Δεν ξέρω βέβαια αν το hardware το υποστηρίζει.

Edited by panoszavra
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Καλησπέρα με μια ερώτηση..

Υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις, κάποια επιλογή για την φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο ή θυμάμαι λάθος; κάτι σε στυλ, ορατότητα κάτω από τον ήλιο ή κάτι τέτοιο.. Αν υπάρχει να το απενεργοποιησω διότι στο αυτόματο κάτω από έντονο φως μέρας πάει σίγουρα πάνω από 100% και ξεθωριάζει τα χρώματα κάπως.. Έτσι που το έκανε και το LG G4

Καλησπέρα με μια ερώτηση..

Υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις, κάποια επιλογή για την φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο ή θυμάμαι λάθος; κάτι σε στυλ, ορατότητα κάτω από τον ήλιο ή κάτι τέτοιο.. Αν υπάρχει να το απενεργοποιησω διότι στο αυτόματο κάτω από έντονο φως μέρας πάει σίγουρα πάνω από 100% και ξεθωριάζει τα χρώματα κάπως.. Έτσι που το έκανε και το LG G4

Ρυθμίσεις -> σύστημα -> επιλογές για προγραμματιστές (αν δεν τις έχεις ενεργοποιήσει, πατάς 7 φορές τον αριθμό έκδοσης στις πληροφορίες τηλεφώνου ).

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Δυο τζαμακια του εχω βάλει, αποτυχία, αφηνε περιγραμμα γύρω γύρω η κολλα, δεν το εβαζα καλα; το ενα μου το τοποθετησαν σε καταστήμα κιολας. Τωρα να παρω αυτο απο wish και να ευχηθω να πετύχει;

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μολις μου ηρθε απο wish ενα τζαμακι 5d διαφανο γιατι εχω το μπλε mate 10 pro κολισε μια χαρα πολη καλη αισθηση για τζαμακι και δεν το σηκωνει και η θηκη θα ανεβασω πιο μετα και φωτογραφια!!!!!:):):)

https://www.wish.com/c/5a9f82938304257b05648ad5 το link να το δειτε sto wish

Αδερφε, εγω που εχω το γκρι, τι να παραγγειλω διαφανο η μαυρο;και ποσο; τρια ευρω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Το acr μετά την τελευταία αναβάθμιση που πήρε λειτουργεί επιτέλους κανονικά. Τρίτη μέρα σήμερα και όλα κυλάνε ρολόι.

Δυο τζαμακια του εχω βάλει, αποτυχία, αφηνε περιγραμμα γύρω γύρω η κολλα, δεν το εβαζα καλα; το ενα μου το τοποθετησαν σε καταστήμα κιολας. Τωρα να παρω αυτο απο wish και να ευχηθω να πετύχει;

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αδερφε, εγω που εχω το γκρι, τι να παραγγειλω διαφανο η μαυρο;και ποσο; τρια ευρω;

Εχω βαλει φωτογραφίες πιο πανω δες το πως φαινεται με το γκρι και το διαφανι και το μαυρο παει πιστευω δες της φωτογραφίες πιο πανω το διαφανο και διαλεξε

Ρυθμίσεις -> σύστημα -> επιλογές για προγραμματιστές (αν δεν τις έχεις ενεργοποιήσει, πατάς 7 φορές τον αριθμό έκδοσης στις πληροφορίες τηλεφώνου ).

Καλα θυμόμουν οτι καπου το εχει παρει το μάτι μου..Σ ευχαριστώ πολύ!:D

Το acr μετά την τελευταία αναβάθμιση που πήρε λειτουργεί επιτέλους κανονικά. Τρίτη μέρα σήμερα και όλα κυλάνε ρολόι.

Αφού είναι έτσι το κατεβάζω τώρα αμέσως και το δοκιμάζω. Σε δυο-τρεις μέρες θα σου πω αποτελέσματα.

Κάποιο καλό tip που μπορώ να κάνω με τις επιλογές προγραμματιστη?

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Ποια έκδοση έχεις acr;

Δημήτρης

Ποια έκδοση έχεις acr;

Την 28.1. Έχω αγορασμένη την pro.

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάποιο καλό tip που μπορώ να κάνω με τις επιλογές προγραμματιστη?

Δεν τις έχω επεξεργαστεί ιδιαίτερα. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.

Την 28.1. Έχω αγορασμένη την pro.

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν τις έχω επεξεργαστεί ιδιαίτερα. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.

Και γω αυτη εχω ,αλλα δν νομιζω οτι εφτιαξε. Θα φανει σε λιγες μερες

Δημήτρης

Σε μένα πάντως μέχρι να πάρει την τελευταία αναβάθμιση δεν ηχογραφούσε τις εισερχόμενες κλήσεις. Εδώ και 3 μέρες δουλεύει άψογα.

Και εγώ αυτή την έκδοση έχω η οποία στο P10 lite δουλεύει άψογα. Την ξανά εγκατέστησα στο mate και θα δούμε .

Και εγώ αυτή την έκδοση έχω η οποία στο P10 lite δουλεύει άψογα. Την ξανά εγκατέστησα στο mate και θα δούμε .
Το p10 lite έχει nougat ,όχι oreo γι'αυτό παίζει

Δημήτρης

Πάντως το μόνο πρόγραμμα που βρήκα να έχει ικανοποιητική ηχογράφηση είναι το boldbeast recorder

Βέβαια δοκίμασα μόνο την χειροκίνητη ηχογράφηση. Η αυτόματη θέλει αγορά και δεν προχώρησα για να ξέρω.

Παίδες να κάνω μια ερώτηση. Ποια η διαφορά αναβάθμιση μέσω official δλδ να περιμένω να μου ρθει απ την ff... Είναι ακριβώς το ίδιο?

Τι ζηλευεις βρε φιλε; Τα 0.2sec που τα βγαζει 6 sec σε 720p σε ιδανικες συνθηκες και timing?

E τώρα ό,τι και να λες δεν θα με χαλούσε κάτι τέτοιο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το p10 lite έχει nougat ,όχι oreo γι'αυτό παίζει

Σωστά. Εγώ το γνωρίζω κάποια παιδιά δεν το ξέρουν όμως.

Firmware finder apo playstore

Bla-l29

Επιλέγεις το πρώτο firmware κατά σειρά

Get an update through proxy dns

Register update

Copy dns address

Change dns

Ένα ένα όλα τα παραπάνω βήματα και κρατώντας ανοιχτό το Firmware finder πας

Στο update menu του κινητού και θα στο εμφανισει

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.androidauthority.com/huawei-mate-10-update-p20-ai-scene-recognition-849807/

Αναμένουμε την 8.1 σύμφωνα με τα λεγόμενα του ριζογκοφρέτα.

Μετά την αναβάθμιση πως γυρίζουμε πίσω στην πρότερη κατάσταση (ρυθμίσεις wifi κλπ)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετά την αναβάθμιση πως γυρίζουμε πίσω στην πρότερη κατάσταση (ρυθμίσεις wifi κλπ)

Ξανά παρατεταμένο πάτημα στο όνομα του δικτύου σου και στις επιλογές, Τροποποίηση Δικτύου, Διακομιστής βάλε "ΚΑΝΕΝΑ"!

Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro ....

Παιδιά αξίζει η μετάβαση από oneplus 5 στο Huawei?

Oneplus 5 Beast Unleashed

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro