pgetsopoulos Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Το ενσωματωμενο του Spotify; Αν και θες πιο γενικο, ας βοηθησω σε αυτο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Ρε παιδες εσεις που ξερετε απο φωτογραφιες,εμενα που με ενδιαφερουν μονο οι φωτο στο auto,που να το ρυθμισω στα 12 η στα 20 την καμερα?παρακαλω μια απαντηση Όσα δείγματα και αν συγκρίνεις σε όποιες συνθήκες δεν θα δεις κάποια διαφορά είτε στα 12 είτε στα 20mpxl... Τα αποτελέσματα είναι σχεδόν ολόιδια με συν και πλην ελάχιστα και χωρίς ιδιαίτερη σημασία.. Έστω και αν είσαι γνώστης ή φωτογράφος... Τα λέω αυτά μετά από πολλές λήψης με συγκριτικά των 2 αναλύσεως.... Προσωπικά το δουλεύω μόνιμα στα 20mpxl που στα μάτια μου είναι ένα τικ πιο φωτεινές... Μπορείς να δεις και μόνος σου τα δείγματα στο θέμα του Mate 10 υπάρχουν πολλά δείγματα διάσπαρτα σε όλες τις σελίδες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462853 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Το ενσωματωμενο του Spotify; Αν και θες πιο γενικο, ας βοηθησω σε αυτοΣε ευχαριστώ αλλά το spotify έχει ενσωματωμένο μόνο σε ios. Όχι στο Android (παρεμπιπτόντως μου κάνει εντυπωσει πόσο καλύτερο ήχο έχει στο ios από όλα τα android - και έχουν περάσει όλες οι ναυαρχίδες από τα χέρια μου -.. Αυτά. Και θα περιμένω μήπως έχει κανείς ιδέα από κάποιο equalizer που δεν κρασαρει... Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Φυσικά και έχει και στο Android ρε, αφού το έχω χρησιμοποιήσει :p Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Φυσικά και έχει και στο Android ρε, αφού το έχω χρησιμοποιήσει :p Sent from my SM-G955F using TapatalkΌχι του spotify. Σε παραπέμπει στο equalizer του συστήματος που το mate για bluetooth δεν έχει(πχ samsung - xiaomi κλπ έχουν δικό τους) . Μόνο για ενσύρματα. Μην λέμε κάτι όταν δεν το έχουμε μπροστά μας. Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλά καλό θα είναι να ξέρουμε πριν απαντήσουμε. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpat1989 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Εδώ και λίγο καιρό χρήστης του συγκεκριμένου κινητού και δηλώνω ενθουσιασμένος. Παρήγγειλα για θήκη τη spigen rugged armor και για τζαμακι πήρα το Nillkin 9h amazing h+ pro, το οποίο κάθεται ακριβώς στην οθόνη και έχει τέλεια εφαρμογή χωρίς φουσκάλες και λευκές γραμμές στην άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Δοκίμασα τον φορτιστή ξανά και μου έβγαλε ειδοποίηση για υπερταχεια φόρτιση οπότε είναι κομπλε. Απλά όταν το βάζω να φορτίζει κλειστό δεν βγάζει κάποια σήμανση για γρήγορη φόρτιση και μου φαίνεται ότι δεν φορτίζει γρήγορα. Εσείς το φορτίζετε κλειστό και έχετε δει το 0%-50% σε μισή ώρα; Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Aνοιχτο αλλα δεν ειναι παντα ακριβως το ιδιο.Συνηθως οταν ειναι γυρω στα 10% σε μιση ωρα παει 50% το λιγοτερο!!!!!Δεν ειναι ιδεα μου το εχω παρατηρησει αρκετες φορες. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Εδώ και λίγο καιρό χρήστης του συγκεκριμένου κινητού και δηλώνω ενθουσιασμένος. Παρήγγειλα για θήκη τη spigen rugged armor και για τζαμακι πήρα το Nillkin 9h amazing h+ pro, το οποίο κάθεται ακριβώς στην οθόνη και έχει τέλεια εφαρμογή χωρίς φουσκάλες και λευκές γραμμές στην άκρη. Δεν είναι πιο μικρό απο την οθόνη; Πιο στενό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpat1989 Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Δεν είναι πιο μικρό απο την οθόνη; Πιο στενό; Ναι είναι πιο στενό και πρέπει να το ευθυγραμμίσεις καλά να πιάνει σωστά την οθόνη. Σε συνδυασμό όμως με τη θήκη που προανέφερα, κάθεται πολύ καλά και δεν την αφήνει εκτεθειμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. March 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2018 Δεν είναι πιο μικρό απο την οθόνη; Πιο στενό; Είναι, κι εγώ το ίδιο έχω αλλά μετά από λίγο καιρό το συνηθίζεις και πραγματικά μου έκατσε κι εμένα με την πρώτη πολύ καλά. Είχα σκοπό να πάρω το Mofi 3D Glass, αλλά απ' ότι διάβασα πριν από αρκετά posts κάποιο παιδί που το πήρε δεν του κόλλαγε στη μέση και φαινόταν να έχει αέρα. Οπότε έμεινα με το Nillkin και δεν το μετάνιωσα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Αντε να βγει το P20 με την 8.1 για να την παρουμε και εμεις μηπως και εχουν βελτιωσει τις νυχτερινες φωτο στο auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Αντε να βγει το P20 με την 8.1 για να την παρουμε και εμεις μηπως και εχουν βελτιωσει τις νυχτερινες φωτο στο auto. Aν περιμενεις το P20 για να παρουμε κ εμεις την 8.1 καποια στιγμη σωθηκαμε. Καλυτερα να το δωσω και να παρω το p20;) Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Αντε να βγει το P20 με την 8.1 για να την παρουμε και εμεις μηπως και εχουν βελτιωσει τις νυχτερινες φωτο στο auto. Ας λύσουν το θέμα με τα κυλιόμενα widget και μετά βλέπουμε γιατί Android χωρίς widget και μάλιστα κυλιόμενα είναι για κλάματα. Μην ξεχνάμε ότι η δύναμη του είναι η παραμετροποίηση, αλλιώς iOS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Άλλη μία απόδειξη για το πόσο απαράδεκτη είναι η διαχείριση εφαρμογών του emui: Plex: κάνω local streaming ένα album μουσικής απ το server μου (μέσω Plex Media Server) στο Mate (στο Plex app). Παίζει ένα κομμάτι κανονικά. Όταν είναι ώρα να φορτώσει το δεύτερο, δε φορτώνει τίποτα. Το κενό. Ξεκλειδώνω τη συσκευή, κατευθείαν ξεκινάει να παίζει το επόμενο. Ξανά κλειδώνει μετά από λίγο η συσκευή, τελειώνει το κομμάτι, πάλι δε φορτώνει το επόμενο... Κτλ κτλ. Πάω, Settings, Battery, Launch, βγάζω το Plex app απ την Αυτόματη ρύθμιση και ως εκ θαύματος, λειτουργεί όπως πρέπει και παίζει κανονικά το ένα μετά το άλλο το playlist.... Αν αυτό δεν είναι απόδειξη για το πόσο απαράδεκτο είναι το emui για τον απλό χρήστη (που δε ξέρει τίποτα από Launch menu κτλ), τότε δε ξέρω τι είναι... Και ας λένε κάποιοι ότι αυτά είναι για τους ψαγμένους. Αν τη συσκευή αυτή, τη θες μόνο για facebook, browsing και viber, τότε τι να πω. Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι η Huawei έχει κάνει κάποιες εφαρμογές whitelist και γι αυτό δε παρουσιάζουν πρόβληματα (ενώ σε παλιότερες εκδόσεις του emui παρουσίαζαν), και όλες τις άλλες πρέπει να τις κάνεις μόνος σου (και αυτό με ρίσκο)... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Aν περιμενεις το P20 για να παρουμε κ εμεις την 8.1 καποια στιγμη σωθηκαμε. Καλυτερα να το δωσω και να παρω το p20;) Πιστευω επειδη το hardware ειναι ιδιο,ειναι ετοιμη η 8.1 για το mate απλα την καθυστερουν μεχρι να βγει το P20. Ηδη τα P9 lite 2017 και P10 lite εχουν παρει μεχρι και February security patch και εμεις εχουμε μεινει με του Ιανουαριου:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Ας λύσουν το θέμα με τα κυλιόμενα widget και μετά βλέπουμε γιατί Android χωρίς widget και μάλιστα κυλιόμενα είναι για κλάματα. Μην ξεχνάμε ότι η δύναμη του είναι η παραμετροποίηση, αλλιώς iOS.Ακριβώς αυτό περιμένω κι εγώ. Τόσο δύσκολο είναι; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Παιδιά δουλεύει σε εσάς το acr (πρόγραμμα εγγραφής τηλεφωνικής κλήσης) ή οποιοδήποτε άλλο τέτοιου είδους πρόγραμμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rulis Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος του κινητου εδώ και 3 εβδομάδες. Ερχόμενος από GALAXY S4 η διαφορά ειναι τεράστια. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι αν κλειδώσω την οθόνη μέσω Floating Toucher ή Assistive Toucher μετά δεν ξεκλειδώνει με το δαχτυλικό αποτύπωμα. Πρέπει να το ξεκλειδώσω με το pin. Γνωρίζει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Παιδιά δουλεύει σε εσάς το acr (πρόγραμμα εγγραφής τηλεφωνικής κλήσης) ή οποιοδήποτε άλλο τέτοιου είδους πρόγραμμα ? Δεν δουλεύει και είναι 100% πρόβλημα της Oreo και όχι του κινητού. Εγώ με τοP10 lite και nugat γράφει τα πάντα. Και άλλες συσκευές με Oreo έχουν πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Παιδιά δουλεύει σε εσάς το acr (πρόγραμμα εγγραφής τηλεφωνικής κλήσης) ή οποιοδήποτε άλλο τέτοιου είδους πρόγραμμα ? Όπως τα είπε ο Κώστας. Αλλά χθες πήρε ένα update η εφαρμογή acr που χρησιμοποιώ, και δείχνει να έστρωσε η λειτουργία της. Θα το παρακολουθήσω μερικές μέρες και θα σας πω. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Δεν δουλεύει και είναι 100% πρόβλημα της Oreo και όχι του κινητού. Εγώ με τοP10 lite και nugat γράφει τα πάντα. Και άλλες συσκευές με Oreo έχουν πρόβλημα. Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει μυρωδιά αλλά η Google καταργεί την εγγραφή συνομιλίας στην Ευρώπη, δεν ξέρω τι θα γίνει με παλιότερες συσκευές (και στα s9/s9+ συμβαίνει αυτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος του κινητου εδώ και 3 εβδομάδες. Ερχόμενος από GALAXY S4 η διαφορά ειναι τεράστια. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι αν κλειδώσω την οθόνη μέσω Floating Toucher ή Assistive Toucher μετά δεν ξεκλειδώνει με το δαχτυλικό αποτύπωμα. Πρέπει να το ξεκλειδώσω με το pin. Γνωρίζει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο θέμα?Ετσι συμβαίνει δυστυχώς. Και σε συσκευές με Nougat αλλά και με Oreo γίνεται αυτό. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s9-exynos-9810-reason-bad-battery-life/ Το Mate σκοτώνει στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rulis Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζει κάποιος τι ακριβώς είναι το safe modus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος του κινητου εδώ και 3 εβδομάδες. Ερχόμενος από GALAXY S4 η διαφορά ειναι τεράστια. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι αν κλειδώσω την οθόνη μέσω Floating Toucher ή Assistive Toucher μετά δεν ξεκλειδώνει με το δαχτυλικό αποτύπωμα. Πρέπει να το ξεκλειδώσω με το pin. Γνωρίζει κάποιος κάτι για το συγκεκριμένο θέμα? Γιατί δεν το κλειδώνεις με το widget κλείδωμα οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts