Jump to content

johnpat1989

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnpat1989

  • Ημ. Γέννησης 13/01/1989

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

johnpat1989's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παιδιά παρατήρησα στο πίσω μέρος του κινητού, πάνω αριστερά, ίχνος θαμπό εσωτερικά σαν να έχει ξεκολλήσει το τζαμί λίγο. Το κινητό πάντα φορεμένο θήκη δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά. Να πάρω το σέρβις ή θα μου χρεώσουν αλλαγή νέο τζαμί λόγω υπαιτιότητας δικιάς μου;
  2. . Το δοκίμασα αυτό αλλά συνεχίζει να την κλείνει την εφαρμογή. Τώρα έκανα μια δοκιμή ακόμη πηγαίνοντας στην ειδική πρόσβαση, παράβλεψη βελτιστοποίησεων, επέλεξα την εφαρμογή και την έκανα αποδοχή. Ελπίζω να δουλέψει τώρα.
  3. Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί να μου πει κανένας πως δίνω δικαίωμα σε μια εφαρμογή να τρέχει συνέχεια χωρίς να μου την απενεργοποιεί συνεχώς το τηλέφωνο;
  4. Γνωρίζει κανένας εάν μπορούμε να βάλουμε την κάμερα του pixel 2 στο mate 10 pro;
  5. Ναι, εννοείται ότι το pixel 2 xl είναι σε άλλο επίπεδο, αλλά κοστίζει και 300 ευρώ περισσότερα στο Σκρουτζ από το προηγούμενο μοντέλο.
  6. το μόνο που με κάνει να το σκέφτομαι για να παραμείνω με το mate 10 pro είναι τα μεγάλα bezel του pixel xl.
  7. Παιδιά πιστεύετε ότι αξίζει η αλλαγή από Mate 10 pro σε pixel xl? (Κυρίως όσον αφορά την κάμερα)
  8. Από ότι φαίνεται, αν είναι έτσι ναι.
  9. Μπορείς να βάλεις ένα βιντεάκι στο youtube με λευκό φόντο και να κοιτάξεις κυρίως εκεί που είναι η navigation bar αν έχουν αποτυπωθεί μόνιμα τα πλήκτρα στην οθόνη.
  10. Ευχαριστώ!!! Το κινητό το είχα στο σέρβις περίπου 1,5 μήνα και όλο μου λέγανε πως είναι για αναμονή ανταλλακτικού (κυρίως μητρική). Κάποια στιγμή πάνω στο μήνα βαρέθηκα να τους παίρνω κάθε λίγο να δω τι θα γίνει με το κινητό και τελικά με κάλεσαν μόνοι τους μετά από 10 μέρες περίπου και πρότειναν αντικατάσταση επειδή άργησαν πολύ τα ανταλλακτικά και λόγω της ταλαιπωρίας όπως είπανε. Τελικώς για καλό όπως φάνηκε, γιατί αν και μου άρεσε το Nexus, έβγαλε πολλά προβλήματα και το Mate 10 είναι πολύ τούμπανο, κυρίως στην μπαταρία.
  11. Ναι είναι πιο στενό και πρέπει να το ευθυγραμμίσεις καλά να πιάνει σωστά την οθόνη. Σε συνδυασμό όμως με τη θήκη που προανέφερα, κάθεται πολύ καλά και δεν την αφήνει εκτεθειμένη.
  12. Εννοείται πως δεν το σκέφτηκα καθόλου και δέχτηκα με τη μία..
  13. Εγώ παιδιά τελικά μετά από αρκετή ταλαιπωρία που το είχα στο σέρβις για αλλαγή μπαταρίας λόγω ξαφνικής απενεργοποίησης στο 20-30%, οθόνης λόγω μπερν-ιν και όπως μου είπαν μετά και πλακέτας, μου πρότειναν αντικατάσταση με το Mate 10 pro.
  14. Εδώ και λίγο καιρό χρήστης του συγκεκριμένου κινητού και δηλώνω ενθουσιασμένος. Παρήγγειλα για θήκη τη spigen rugged armor και για τζαμακι πήρα το Nillkin 9h amazing h+ pro, το οποίο κάθεται ακριβώς στην οθόνη και έχει τέλεια εφαρμογή χωρίς φουσκάλες και λευκές γραμμές στην άκρη.
  15. Εγώ τους παίρνω κάθε δύο μέρες και ακούω τα ίδια και τα ίδια. Μου είπαν κιόλας ότι δεν μπορούν να μου το αντικαταστήσουν γιατί δεν υπάρχει έλλειψη των ανταλλακτικών απλώς χαμηλή διαθεσιμότητα και καθυστερούν για αυτό το λόγο. Δεν βγάζεις άκρη. Θα ψάξω να δω μήπως κινηθώ και νομικά. Έχει παραγινει με την κοροϊδία.
×
×
  • Create New...