vag74 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Δεν είναι κακό ρε παιδιά να γράφει κάποιος την γνώμη του για VS με άλλες συσκευές βοηθάει πολλούς μελλοντικούς κατόχους να κρίνουν,αρκεί να σταματήσουν τα σεντόνια και οι αντιπαραθεσεις Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Δεν είναι κακό ρε παιδιά να γράφει κάποιος την γνώμη του για VS με άλλες συσκευές βοηθάει πολλούς μελλοντικούς κατόχους να κρίνουν,αρκεί να σταματήσουν τα σεντόνια και οι αντιπαραθεσεις Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι αλλά εδώ έχει παραγινει ρε συ!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Παίδες πως τα πάει η 5d Mark IV; Ωχ σε λάθος νήμα έγραψα! Ήθελα να ήξερα τι νόημα έχουν αυτές οι φωτογραφίες στο δρόμο βραδιάτικα!!! Έλεος!Πες τα ρε φίλε. Αυτό λέω και εγώ. Και έχουμε καταναλώσει τόσο γράψιμο για αυτό το πράγμα... Λες και δεν ξέρουμε ότι παίρνουμε τηλέφωνο και όχι dslr Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Ναι αλλά εδώ έχει παραγινει ρε συ!!Σίγουρα καμία φορά ξεφεύγουν λίγο τα πράγματα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Για όποιον δεν τον ξέρει, αν στον dialer πας να γράψεις ένα όνομα στυλ Τ9 θα σου βγάλει το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Επίσης στον dialer, μόνο αν έχεις απενεργοποιησει το Call+, πατώντας την επαφή παίρνει κατευθείαν τηλέφωνο. Αυτό δεν ξέρω για πιο λόγο γίνεται.. Το θεωρώ bug. Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Δεν είναι κακό ρε παιδιά να γράφει κάποιος την γνώμη του για VS με άλλες συσκευές βοηθάει πολλούς μελλοντικούς κατόχους να κρίνουν,αρκεί να σταματήσουν τα σεντόνια και οι αντιπαραθεσεις Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚακό δεν είναι, αλλά είναι βαρετό... Για εμένα είναι και ανούσιο, αλλά οκ... Σίγουρα θα μπω να διαβάσω γνώμες για τη συσκευή που ενδιαφέρομαι, αλλά το vs δε θα με απασχολήσει ούτε δευτερόλεπτο γιατί είναι υποκειμενικό... Άλλη χρήση κάνεις εσύ, άλλη εγώ, άλλη ένας τρίτος... Οπότε η γνώμη σου (γενικά το λέω το σου, μην το πάρεις προσωπικά) μπορεί για τις ίδιες συσκευές να είναι εντελώς διαφορετική από τη δική μου... Άρα ένας τρίτος θα μπερδευτεί περισσότερο απ ότι θα βοηθηθεί... Γι αυτό καλό είναι να μείνει το θέμα στα καλά και στα στραβά της συσκευής μπας και στρώσει λίγο επιτέλους... Υπάρχουν άλλωστε απ όσο θυμάμαι θέματα για vs ή αν δεν υπάρχουν φτιάξτε ένα για όσους ενδιαφέρονται να τα λέτε εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Καλησπέρα φίλε. Δυστυχώς δεν γίνεται. Εγώ χρόνια τώρα κάνω τη δουλειά μου με το power toggles. Δυστυχώς δεν το βρήκα με αναζήτηση στο Play Store ίσως λόγω Oreo αλλά αν το Googleαρεις θα το βρεις σαν apk και αν το περάσεις δουλεύει μια χαρά. Για μένα από τις τοπ widget εφαρμογές και χρήσιμες. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατί χρειάζεται αυτό ρε παιδιά; έχει κάτι παραπάνω από το notification bar? Η απλά είναι θέμα συνήθειας; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Γιατί χρειάζεται αυτό ρε παιδιά; έχει κάτι παραπάνω από το notification bar? Η απλά είναι θέμα συνήθειας; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι θέμα συνήθειας και λιγότερων κινήσεων. Στο σημείο που βάζω το widget έχω εύκολα με ένα κλικ ο,τι χρειάζομαι χωρίς να ανεβοκατεβάζω την status bar. Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Καμία αναβάθμιση θα πάρουμε; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Είναι θέμα συνήθειας και λιγότερων κινήσεων. Στο σημείο που βάζω το widget έχω εύκολα με ένα κλικ ο,τι χρειάζομαι χωρίς να ανεβοκατεβάζω την status bar. Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου.Οκ δεκτό. Εμένα το notification bar με βολεύει πολύ που κατεβαίνει με το δακτυλικο αποτύπωμα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι στη μαμά εφαρμογή email όταν το email έχει συνημμένες φωτογραφίες, μόλις πατάς πάνω στο συνημμένο να σου ανοίξει τη φωτο (jpg format) μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να παίξει το video!! Πρέπει να κατεβάσεις μία μία τις φωτογραφίες και να τις δεις μέσα από το gallery. Το έχει παρατηρήσει άλλος? Αναπόφευκτα (και με αυτό που αναφέρω παραπάνω μαζί με άλλες μικροαπογοητεύσεις που έχω από τη συσκευή) επανέρχομαι στο note 8 μου που έχει ωριμάσει αρκετά για να με στηρίξει στις απλές καθημερινές μου εργασίες και στοιχειώδεις απαιτήσεις που έχω από ένα daily driver κινητό. Το mate θα το κρατήσω για 2ο ή θα στο δώσω στη σύζυγο. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Συγνώμη αλλά για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσεις την μαμά εφαρμογή Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Μπορεί το mate να χάνει κάπου οθόνη. Η καμερα στις νυχτερινές.. Αλλά η Huawei έχει όλο το πακέτο σιγά σιγά να ξεπεράσει τη Samsung. Με τέτοια μπαταρία παλιότερα έδινε κ τρίτο χρόνο εγγύηση δεν ξέρω αν δίνει ακόμα.. Δώρο καλή συσκευή.. Μπορεί να κάνει κάποια Apple να την βλέπει με τα κυαλια.. Μακάρι να ανέβει κιαλλο σαν εταιρία ο ανταγωνισμός εμάς θα βγάλει κερδισμένους.. Τα vs δεν κάνουν καλό σε ένα νήμα συσκευής αλλά η ζωντάνια που υπάρχει στο νήμα είναι κάτι καλό κ μας κρατάει παρέα.. Καλό είναι βέβαια όσοι είστε κάτοχοι να δίνετε tips που έχετε βρει κ να γράφετε κ τα αρνητικά κ πως τα διορθωσατε έστω με κάποια άλλη εφαρμογή. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ένα μίνι συγκριτικό pixel xl VS mate 10 pro οι λήψεις έχουν γίνει διαφορετικές μέρες 2017-12-13_06-53-43 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr 2018-01-14_06-23-50 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Δεν περίμενα η πιο σκοτεινή να είναι του Mate 10 pro...από τη μια δεν είναι τόσο εμφανή προαναφερθέντα θέματα, έχει καλύτερη εστίαση, από την άλλη έχει καταπιεί χρώματα (ειδικά στα φύλλα) και λεπτομέρειες, και γενικά φαίνεται ψυχρή...δεν μου είχε δώσει τέτοια εντύπωση από άλλα δείγματα. Το Pixel από την άλλη έχει κάποιες τοπικές θολούρες κτλ, το metering είναι διαφορετικό, αλλά πιάνει υφή, χρώματα κτλ, αναδεικνύει πολύ το τοπίο (και με παραπάνω θόρυβο, αλλά ανεκτά) ...αρκετή διαφορά ISO στο αυτόματο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Δεν περίμενα η πιο σκοτεινή να είναι του Mate 10 pro...από τη μια δεν είναι τόσο εμφανή προαναφερθέντα θέματα, έχει καλύτερη εστίαση, από την άλλη έχει καταπιεί χρώματα (ειδικά στα φύλλα) και λεπτομέρειες, και γενικά φαίνεται ψυχρή...δεν μου είχε δώσει τέτοια εντύπωση από άλλα δείγματα. Το Pixel από την άλλη έχει κάποιες τοπικές θολούρες κτλ, το metering είναι διαφορετικό, αλλά πιάνει υφή, χρώματα κτλ, αναδεικνύει πολύ το τοπίο (και με παραπάνω θόρυβο, αλλά ανεκτά) ...αρκετή διαφορά ISO στο αυτόματο...Είναι διαφορετικές μέρες τραβηγμένες στου pixel η πλατεία είναι πολύ πιο φωτισμένη και εντυπωσιακή θα διαφωνήσω για τις λεπτομέρειες η διαφορά είναι στην φυσικότητα υπέρ του mate αν θες δες την ταμπέλα αριστερά Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Παιδιά χρησιμοποιεί κανείς navigation dock; Το δοκιμάζω μήπως και με βολέψει αλλά μ' ενοχλεί λίγο η δόνηση όταν πας σε home screen ή όταν πας σε overview. Υπάρχει τρόπος ν' απενεργοποιηθεί; Δε βλέπω κάποια σχετική ρύθμιση αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης δυο ερωτήσεις για το navigation bar: - Γίνεται να το κάνουμε διάφανο για όλα τα applications όπως είναι στο home screen; - Μπορούμε να βάλουμε auto hide; Εντάξει υπάρχει η ρύθμιση να το κατεβάζεις κάτω και να το ανεβάζεις manually αλλά θα ήθελα να κατεβαίνει μόνο του μετά από κάποια ώρα. Βασικά ο σκοπός με τα παραπάνω είναι να βρω τρόπο ν' αποφύγω πιθανό burn-in στο κάτω μέρος της οθόνης μετά από κάποιο καιρό. Αυτή η μαυρίλα του navigation bar στα apps με ανησυχεί λίγο. Για την ώρα εναλλακτικές είναι είτε το navigation dock (αν το συνηθίσω, αλλά έχει και την ενοχλητική δόνηση) είτε η απόκρυψη του navigation bar (αλλά πρέπει να το κάνεις manually). Ίσως είμαι και υπερβολικός βέβαια, δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosjr1 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλημέρα. Καλό τζαμακι από Ελλάδα τι προτείνετε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) Καμία αναβάθμιση θα πάρουμε; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπαρχει μια στα σκαρια, πιστευω δεν θα αργησει Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι στη μαμά εφαρμογή email όταν το email έχει συνημμένες φωτογραφίες, μόλις πατάς πάνω στο συνημμένο να σου ανοίξει τη φωτο (jpg format) μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να παίξει το video!! Πρέπει να κατεβάσεις μία μία τις φωτογραφίες και να τις δεις μέσα από το gallery. Το έχει παρατηρήσει άλλος? Αναπόφευκτα (και με αυτό που αναφέρω παραπάνω μαζί με άλλες μικροαπογοητεύσεις που έχω από τη συσκευή) επανέρχομαι στο note 8 μου που έχει ωριμάσει αρκετά για να με στηρίξει στις απλές καθημερινές μου εργασίες και στοιχειώδεις απαιτήσεις που έχω από ένα daily driver κινητό. Το mate θα το κρατήσω για 2ο ή θα στο δώσω στη σύζυγο.Πάντα gmail, χρησιμοποιώ σε όλες τις συσκευές μου χρόνια τώρα . Ακόμα και όταν παίρνω iPhone κάνω το ίδιο . Δεν συγκρίνεται με αυτά που έχουν οι συσκευές . Επίσης το note είναι με 7αρα κάνω και όχι Oreo. Δώσε του λίγο χρόνο να πάρει κάποιες αναβαθμίσειςΜπορεί το mate να χάνει κάπου οθόνη. Η καμερα στις νυχτερινές.. Αλλά η Huawei έχει όλο το πακέτο σιγά σιγά να ξεπεράσει τη Samsung. Με τέτοια μπαταρία παλιότερα έδινε κ τρίτο χρόνο εγγύηση δεν ξέρω αν δίνει ακόμα.. Δώρο καλή συσκευή.. Μπορεί να κάνει κάποια Apple να την βλέπει με τα κυαλια.. Μακάρι να ανέβει κιαλλο σαν εταιρία ο ανταγωνισμός εμάς θα βγάλει κερδισμένους.. Τα vs δεν κάνουν καλό σε ένα νήμα συσκευής αλλά η ζωντάνια που υπάρχει στο νήμα είναι κάτι καλό κ μας κρατάει παρέα.. Καλό είναι βέβαια όσοι είστε κάτοχοι να δίνετε tips που έχετε βρει κ να γράφετε κ τα αρνητικά κ πως τα διορθωσατε έστω με κάποια άλλη εφαρμογή.Πολύ σωστά ,σιγά σιγά φτιάχνει ένα πολύ καλό πακέτο που σε λίγο καιρό αν συνεχίσει έτσι ,δεν θα έχει να ζηλέψει τπτ από τις άλλες δύο μεγάλες . Sent from Mate 10 pro Edited January 15, 2018 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι στη μαμά εφαρμογή email όταν το email έχει συνημμένες φωτογραφίες, μόλις πατάς πάνω στο συνημμένο να σου ανοίξει τη φωτο (jpg format) μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να παίξει το video!! Πρέπει να κατεβάσεις μία μία τις φωτογραφίες και να τις δεις μέσα από το gallery. Το έχει παρατηρήσει άλλος? Αναπόφευκτα (και με αυτό που αναφέρω παραπάνω μαζί με άλλες μικροαπογοητεύσεις που έχω από τη συσκευή) επανέρχομαι στο note 8 μου που έχει ωριμάσει αρκετά για να με στηρίξει στις απλές καθημερινές μου εργασίες και στοιχειώδεις απαιτήσεις που έχω από ένα daily driver κινητό. Το mate θα το κρατήσω για 2ο ή θα στο δώσω στη σύζυγο. Καλημέρα. Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ένα μίνι συγκριτικό pixel xl VS mate 10 pro οι λήψεις έχουν γίνει διαφορετικές μέρες 2017-12-13_06-53-43 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr 2018-01-14_06-23-50 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν ηταν ιδια μερα ,θα ελεγα του pixel..Αλλα με δευτερη ματια του mate δεν εχει τα ιδια φωτα ανοιχτα. Τα φυλλα στο δεντρο λειπουν ή ειναι ιδεα μου; Φαινεται οτι δεν ειναι τοσο πυκνο οπως στην αλλη φωτο. Καλυτερα να αναβαζουμε φωτο απο ιδιες συνθηκες Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Είναι θέμα συνήθειας και λιγότερων κινήσεων. Στο σημείο που βάζω το widget έχω εύκολα με ένα κλικ ο,τι χρειάζομαι χωρίς να ανεβοκατεβάζω την status bar. Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου. Κωνσταντινε ποιο ειναι το theme που εχεις βαλει? Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Κωνσταντινε ποιο ειναι το theme που εχεις βαλει?Είναι το AEON με Nova launcher. Έχει άπειρα εικονίδια και πολύ καλογραμμένα. Εδώ μερικές φωτό. (Χαλάει την ποιότητα το tapatalk) Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Είναι το AEON με Nova launcher. Έχει άπειρα εικονίδια και πολύ καλογραμμένα. Εδώ μερικές φωτό. (Χαλάει την ποιότητα το tapatalk) Στάλθηκε από το Mate 10 Pro μου. Ελεγα να μη βαλω νοβα αλλα με κολασες :lol: Σ' ευχαριστω! Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ελεγα να μη βαλω νοβα αλλα με κολασες :lol: Σ' ευχαριστω!Και εγω με nova launcher prime ειμαι . Δεν μπορώ το emui. Και fonts άλλα έχω . Sent from Mate 10 pro Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Το Emui δεν είναι κακό. Απλά η έλλειψη σε θέματα και icon packs δεν παλεύεται. Συν μερικά gestures που χρησιμοποιώ, δεν θέλει και πολύ να γίνει μόνιμος ο Nova. :p Δημήτρη ποιο widget καιρού είναι αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts