Ntanis1 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Από σήμερα και γω πλέον κάτοχος τα σπάει μετάβαση από iPhone 7 plus το μόνο που δεν έχω βρει πως αναγνωρίζει η camera αν είναι το αντικείμενο ζώο ή φαγητό πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Από σήμερα και γω πλέον κάτοχος τα σπάει μετάβαση από iPhone 7 plus το μόνο που δεν έχω βρει πως αναγνωρίζει η camera αν είναι το αντικείμενο ζώο ή φαγητό πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι?Νομίζω το κάνει μόνο του Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrem75 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Από σήμερα και γω πλέον κάτοχος τα σπάει μετάβαση από iPhone 7 plus το μόνο που δεν έχω βρει πως αναγνωρίζει η camera αν είναι το αντικείμενο ζώο ή φαγητό πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι? δεν χρειαζεται να κανεισ κατι το κανει μονο του,τωρα ποσ το κανει,τεχνικη νοημοσυνη λεγετε;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Από σήμερα και γω πλέον κάτοχος τα σπάει μετάβαση από iPhone 7 plus το μόνο που δεν έχω βρει πως αναγνωρίζει η camera αν είναι το αντικείμενο ζώο ή φαγητό πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι?Σε σχέση με το 7αρι πως το βλέπεις το mate? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Από σήμερα και γω πλέον κάτοχος τα σπάει μετάβαση από iPhone 7 plus το μόνο που δεν έχω βρει πως αναγνωρίζει η camera αν είναι το αντικείμενο ζώο ή φαγητό πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι?Και αν δεν το κάνει σκαστου ένα restart γιατί μπορεί η AI να σκαλώσει. :p Αντε ρε Κωτσοβολε τα ζώα μου αργά είσαι. Θα πάρω και γω τηλέφωνο αύριο να δω τι παίζει. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Και αν δεν το κάνει σκαστου ένα restart γιατί μπορεί η AI να σκαλώσει. :p Αντε ρε Κωτσοβολε τα ζώα μου αργά είσαι. Θα πάρω και γω τηλέφωνο αύριο να δω τι παίζει. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρομοίως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Όχι και μάλιστα όταν είπα ότι είναι διαθέσιμο στη σελίδα σας τώρα μου λέει ναι σε ένα κατάστημα και του λέω όχι κάνετε λάθος είναι διαθέσιμο σε 3. Το κοιτάζει ξανά και μου λέει ναι έχετε δίκιο θα βάλω να σας σταλεί αύριο. Τώρα αν όντως θα μου σταλεί αύριο μένουν μερικές ώρες για να το μάθω. Κάνα νεότερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ας αφήσουμε τα vs και τον Κωτσοβολο και ας ασχοληθούμε με τα features του κινητού. Ας κάνω την αρχή. Tips & Tricks 1. Αν σύρεις να ανοίξεις τα notifications με 2 δάχτυλα, τότε κάνει full expand 2. Στην stock εφαρμογή μηνυμάτων, μέσα στην συνομιλία, μπορείς να κάνεις pinch για zoom in - zoom out Σημείωση : Όποιος θέλει να προσθέσει κάτι, ας κάνει copy paste πρώτα τα παραπάνω, συμπεριλαμβανομένης της σημείωσης. Thumbed from my mate 10 pro! Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Θα σημείωνα ότι θα έπρεπε να μπουν στο πρώτο μήνυμα του thread από κάποιον mod οι ρυθμίσεις για να μην χάνονται notifications καθώς είναι 3-4 τα βήματα που πρέπει να γίνουν. Κάτι τέτοιο είχε γίνει και στο Mate 9 και όποιος είχε τέτοιο πρόβλημα δεν χανόταν στο ψάξιμο των άπειρων μηνυμάτων. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ποια είναι αυτά τα βήματα ή σε ποιο post αναφέρονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ποια είναι αυτά τα βήματα ή σε ποιο post αναφέρονται;Δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου για να πω με σιγουριά αλλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς σε αυτό και σε αλλά νήματα της Huawei. Είχα κάνει screenshot τα βήματα που είχε γράψει ο zananiro για το Mate 10 lite όταν το είχα στα υπόψιν και φαντάζομαι οτι θα είναι παρόμοια και για το Pro. Τα credits πάνε σε αυτόν Επίσης, για να εμφανίζονται οι αριθμοί των ειδοποιησεων πάνω στις εφαρμογές πρέπει να κάνουμε τα παρακάτω βήματα: διαχείριση ειδοποιήσεων->τρεις τελιτσες πάνω δεξιά->ενδείξεις-> τρόπος εμφάνισης σήματος->μη αναγνωσμενα μηνύματα. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Συμφωνώ απόλυτα.Και εγώ με 800 ευρώ σαν και σένα τα πήρα και με τόσα λεφτά περίμενα αυτά τα μικρά πραγματάκια που λες και άλλα ακόμη.Καμιά φορά σκέφτομαι ότι 10 -15 από εμάς εδώ μέσα να ρώταγαν θα φτιαχνόταν υπερκινητάρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Έβαλα 2η sim και χωρίς WiFi δεν έχω ίντερνετ.. Δε πιάνουν τα δεδομένα.. Δε μπορώ να βρω τι φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Έγινε τοποθέτηση tampered glass. Η αγορά έγινε από Amazon. https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B076MRJDXM/ref=ya_aw_oh_bia_dp?ie=UTF8&psc=1 Η αφή λειτουργεί χωρίς κανένα θέμα. Καθαρίζει πολύ εύκολα και γρήγορα. Η θήκη σιλικόνης του κινητού δεν το επηρεάζει καθόλου στις άκρες του. https://www.flickr.com/photos/125517666@N06/shares/zpAeW4 Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Συμφωνώ απόλυτα.Και εγώ με 800 ευρώ σαν και σένα τα πήρα και με τόσα λεφτά περίμενα αυτά τα μικρά πραγματάκια που λες και άλλα ακόμη.Καμιά φορά σκέφτομαι ότι 10 -15 από εμάς εδώ μέσα να ρώταγαν θα φτιαχνόταν υπερκινητάρα.... Βάλε φίλε μου το textra sms από το google play και θα με θυμηθείς. Η ανοησία είναι ότι παράλληλα θα τρέχει στο παρασκήνιο και η stock εφαρμογή αλλά αναβαθμίζεται ουσιαστικά το περιβάλλον χρήσης! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrem75 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 εμενα εχει animation Η στοκ εφαρμογή των μηνυμάτων μηπως εχεις κλεισει κατι.απο το τηλ.η αναφερεται σε κατι αλλο που δεν καταλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Βάλε φίλε μου το textra sms από το google play και θα με θυμηθείς. Η ανοησία είναι ότι παράλληλα θα τρέχει στο παρασκήνιο και η stock εφαρμογή αλλά αναβαθμίζεται ουσιαστικά το περιβάλλον χρήσης! Και γω αυτην εχω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Από θέμα ειδοποιήσεων είμαι κομπλέ έρχονται όλα κανονικά ταχύτητα όλα καλά για multitasking σε σχέση με 7 plus κάμερα βλέπω mate καλύτερο και μπαταρία φοβερή το iPhone εκεί ήταν κλαψτα ευχαριστημένος νιοθω και το μπλε χρώμα τα σπάει αγορά από κωτσοβολο επίσης μέσα θήκη δώρο όλα καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Και γω αυτην εχωΤι λέει αυτό το πρόγραμμα? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Τι λέει αυτό το πρόγραμμα? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αντικαθιστά τη στοκ εfαρμογή για τα sms Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Τι λέει αυτό το πρόγραμμα? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑντικαθιστά τη στοκ εfαρμογή για τα smsΝαι κ το θεωρώ πιο όμορφο κ εύχρηστο Sent from Mate 10 pro Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Αυτό με τις ειδοποιήσεις έχει αλλάξει λιγάκι στο emui 8.0. Το σκέλος εφαρμογές - αγνόηση βελτιστοποιησεων είναι ίδιο αλλά στη μπαταρία πλέον υπάρχει το μενού Launch - εκκίνηση. Εκεί αν κατάλαβα καλά αν το αφήσεις στο auto τότε ρυθμίζει το κινητό αυτόματα τι κάνουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα επειδή δεν το κανει καλά να χάνεις ειδοποιήσεις. Πρέπει να γυρίσει στο manual με επιλεγμένες και τις 3 διαθέσιμες επιλογές. Το θέμα είναι πως τα έχω κάνει και τα 2 βήματα αλλά και πάλι κάποιες φορές ειδοποιήσεις δεν έρχονται στην ώρα τους Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Το swift keys έχει επιλογές για layout k resize. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Βρίσκω μόνο αλλαγή για το ύψος του πληκτρολογίου και όχι για το πλάτος. Θέλω να μην φτάνει από τη δεξιά μεριά της οθόνης μέχρι την αριστερή ώστε να φτάνει ο αντίχειρας όλα τα γράμματα πιο εύκολα. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ναι κ το θεωρώ πιο όμορφο κ εύχρηστο Sent from Mate 10 proΜήπως γεμίζουμε με προγράμματα που κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά? Δεν ξέρω & μόνο που είδα ότι έχει διαφημίσεις την απέκλεισα. Για τον ίδιο λόγο απέκλεισα & το Truecaller που είναι πολύ σοβαρή εφαρμογή. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Λοιπόν παιδιά αφήνω Λίνκ με το καλύτερο tempered glass που υπάρχει για την συσκευή, δεν καλύπτει όλη την οθόνη είναι λεπτό 0,2mm έχει εύκολη τοποθέτηση και δεν φαίνεται καν ότι φοράει κάτι ή συσκευή, το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν στο oneplus 3 και ήμουν σίγουρος για την επιλογή μου https://plusmobi.net/3MK-Γυαλί-προστασίας-tempered-glass-7H-fLEXIBLE-GLASS-3D-MATTE-COAT-για-HUAWEI-MATE-10-PRO?search=Mate%2010%20pro Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts