leo06 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Άψογα!! Είτε κάποια βλακεία του Oreo είτε της Huawei θα ηταν αυτό το χαζό πράγμα. Διότι όσο να έψαξα δεν βρήκα καμία ρύθμιση εκτός αν έβαζα όλες τις εφαρμογές στην βελτιστοποίηση μπαταρίας πράγμα που δεν θέλω για αρκετές εξ αυτών. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ναι, είναι του Oreo, όχι της Huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Τα ξαναποσταρω για να δειτε τα περι βιντεο....... Τι ακριβώς βλέπεις εσύ ; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 ειμαι αναμεσα στο mate 10 pro και στο note 8 τι προτεινετε και γιατι,θετικα αρνητικα καθε συσκευης και απο που για ποιο οικονομικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 ειμαι αναμεσα στο mate 10 pro και στο note 8 τι προτεινετε και γιατι,θετικα αρνητικα καθε συσκευης και απο που για ποιο οικονομικα Μate 10 pro: ταχύτερο, καλύτερη αυτονομία, καλύτερο ήχο, καλύτερη selfie camera. Νote 8: καλύτερη οθόνη με 2Κ ανάλυση, s-pen, θυρα ακουστικών jack 3.5mm, καλύτερο βίντεο. Γενικά στις φωτογραφίες πανω κάτω ισα είναι καπου υπερέχει το ένα και κάπου το άλλο με λίγο καλύτερο σε κάποιες συνθήκες για μένα το mate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) Αναγκαστικά να κάνω hard reset διότι το τι bug αντιμετώπισα το τελευταίο δίωρο δεν περιγράφετε. Πρώτη φορά συναντώ τέτοιο πράγμα. Απόλυτη ξεφτίλα μιλάμε. Ούτε Android 2 να ήταν ούτε καν Windows phone 7.5 Το πρωί το έστησα και αναγκάζομαι έκ νέου να το στήσω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited December 8, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Αναγκαστικά να κάνω hard reset διότι το τι bug αντιμετώπισα το τελευταίο δίωρο δεν περιγράφετε. Πρώτη φορά συναντώ τέτοιο πράγμα. Απόλυτη ξεφτίλα μιλάμε. Ούτε Android 2 να ήταν ούτε καν Windows phone 7.5 Το πρωί το έστησα και αναγκάζομαι έκ νέου να το στήσω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Νομίζω οτι βιάστηκαν λίγο με το sofware εκεί στην huawei αλεξ. Και δυο ακόμα φίλοι πριν μια εβδομάδα τα ίδια μου έλεγαν. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Αναγκαστικά να κάνω hard reset διότι το τι bug αντιμετώπισα το τελευταίο δίωρο δεν περιγράφετε. Πρώτη φορά συναντώ τέτοιο πράγμα. Απόλυτη ξεφτίλα μιλάμε. Ούτε Android 2 να ήταν ούτε καν Windows phone 7.5 Το πρωί το έστησα και αναγκάζομαι έκ νέου να το στήσω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro χεσε μεσα οτι κιντα με oreo περασαν αο τα χερια μου μονο bug εχουν.. μαλλον google προσπαθει να αυτοκτονισει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 χεσε μεσα οτι κιντα με oreo περασαν αο τα χερια μου μονο bug εχουν.. μαλλον google προσπαθει να αυτοκτονισει...... Δεν ξερω αν ειναι θεμα Google ή των υπολοιπων εταιριων. Απο τη στιγμη που οι αλλες εταιριες βαζουν σημαντικα το χερακι τους και πειραζουν το stock android, νομιζω φευγει απο τις αρμοδιοτητες της Google. Αν εχει τα ιδια θεματα βεβαια και το stock, τοτε αλλαζει το πραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Αν ίσχυε αυτό τότε θα υπήρχαν και πολλά παράπονα,σε επιπεδο software, από τους κατόχους pixel .Βέβαια αυτοί έχουν αλλά θέματα. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Αναγκαστικά να κάνω hard reset διότι το τι bug αντιμετώπισα το τελευταίο δίωρο δεν περιγράφετε. Πρώτη φορά συναντώ τέτοιο πράγμα. Απόλυτη ξεφτίλα μιλάμε. Ούτε Android 2 να ήταν ούτε καν Windows phone 7.5 Το πρωί το έστησα και αναγκάζομαι έκ νέου να το στήσω. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Αν έχει bug το λειτουργικό τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το hard reset θα τα εξαλείψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Αν ίσχυε αυτό τότε θα υπήρχαν και πολλά παράπονα,σε επιπεδο software, από τους κατόχους pixel .Βέβαια αυτοί έχουν αλλά θέματα. Sent from my LG-H815 using TapatalkΚάτοχοι του pixel έχουν ποιο σοβαρά θέματα από το να ασχοληθούν με bugs συσκευές τους έχουν σοβαρά hardware issue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) Αν έχει bug το λειτουργικό τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το hard reset θα τα εξαλείψει; Νομίζω οτι βιάστηκαν λίγο με το sofware εκεί στην huawei αλεξ. Και δυο ακόμα φίλοι πριν μια εβδομάδα τα ίδια μου έλεγαν. Αστα τα είδα όλα. Τι άλλο να κάνω δηλαδή. Ξαφνικά έπαψαν να δουλεύουν τα notifications στην lock screen. Τέρμα νεκρα. Μόνο να ξεκλειδώνει να μπαίνω home screen. Όρισα music player power amp και όταν σταμάταγε και ξεκινούσα μου άνοιγε το μαμισιο. Τρελάθηκα. Εντωμεταξύ η βλαμενη Huawei δεν σε αφήσει ούτε απενεργοποίηση να κάνεις το δικό της music player. Με Sony Bluetooth άρχισα να έχω σπασίματα σε μουσική. Με WhatsApp ξαφνικά όλες οι συνομιλίες μου αντικαταστάθηκαν τα ονόματα όλων από τα νούμερα των κινητών τους. Το μαμισιο email app όποτε είχα notifications το numeric badges που είχα αναβοσβήνει χωρίς λόγο ακομα και οταν τα έχω διαβάσει. Το smartwatch μου τρελάθηκε όποτε άνοιγα οθόνη κινητό άνοιγε η οθόνη του ρολογιού και δεν έσβηνε με τίποτα. 2-3 επανεκκινήσεις έκανα τίποτα και σε ρολόι και κινητό. Απίστευτα πράγματα. Εκεί που μέχρι μεσημέρι δούλευαν άψογα με εξαίρεση το θέμα που είχα με αυτήν την βλακώδες μόνιμη θέση στην κουρτίνα για τα app που τρέχουν στο background και βρήκα λύση προέκυψαν 4-5 θέματα από το πουθενά. Άλλη βλακεία που έχει όταν κάνεις επανεκκίνηση αν έχεις ορίσει χειροκίνητη ρύθμιση φωτεινότητας στο γυρίζει σε αυτόματο!!! Επείγοντος update θέλει το λογισμικό. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited December 8, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Κάτοχοι του pixel έχουν ποιο σοβαρά θέματα από το να ασχοληθούν με bugs συσκευές τους έχουν σοβαρά hardware issueΔηλαδή δεν θα το μαθαίναμε από αυτούς επειδή έχουν θέματα με τα panels τους και δεν ασχολούνται με το software? Δεν το νομίζω.Αν είχε θέμα το software θα το ειχαμε μάθει. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Αστα τα είδα όλα. Τι άλλο να κάνω δηλαδή. Ξαφνικά έπαψαν να δουλεύουν τα notifications στην lock screen. Τέρμα νεκρα. Μόνο να ξεκλειδώνει να μπαίνω home screen. Όρισα music player power amp και όταν σταμάταγε και ξεκινούσα μου άνοιγε το μαμισιο. Τρελάθηκα. Εντωμεταξύ η βλαμενη Huawei δεν σε αφήσει ούτε απενεργοποίηση να κάνεις το δικό της music player. Με Sony Bluetooth άρχισα να έχω σπασίματα σε μουσική. Με WhatsApp ξαφνικά όλες οι συνομιλίες μου αντικαταστάθηκαν τα ονόματα όλων από τα νούμερα των κινητών τους. Το μαμισιο email app όποτε είχα notifications το numeric badges που είχα αναβοσβήνει χωρίς λόγο ακομα και οταν τα έχω διαβάσει. Το smartwatch μου τρελάθηκε όποτε άνοιγα οθόνη κινητό άνοιγε η οθόνη του ρολογιού και δεν έσβηνε με τίποτα. 2-3 επανεκκινήσεις έκανα τίποτα και σε ρολόι και κινητό. Απίστευτα πράγματα. Εκεί που μέχρι μεσημέρι δούλευαν άψογα με εξαίρεση το θέμα που είχα με αυτήν την βλακώδες μόνιμη θέση στην κουρτίνα για τα app που τρέχουν στο background και βρήκα λύση προέκυψαν 4-5 θέματα από το πουθενά. Άλλη βλακεία που έχει όταν κάνεις επανεκκίνηση αν έχεις ορίσει χειροκίνητη ρύθμιση φωτεινότητας στο γυρίζει σε αυτόματο!!! Επείγοντος update θέλει το λογισμικό. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Όχι ρε φίλε τέτοια θέματα...! Φτουυυ και έπαιξα σε διαγωνισμό της WIND μπας και το κερδίσω και αφήσω λίγο στην άκρη το Note 8..... Κρίμα....... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Εγώ πάντως παίδες δεν έχω κανένα bug! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) Όχι ρε φίλε τέτοια θέματα...! Φτουυυ και έπαιξα σε διαγωνισμό της WIND μπας και το κερδίσω και αφήσω λίγο στην άκρη το Note 8..... Κρίμα....... Χαχαχααχαχαχααχαχαχ Edit:Εμενα ηταν η τελευταια μερα που το δουλεψα γιατι το πηρα για τρεις μερες απο ενα συναδελφο και το επεστρεψα.Δεν παρουσιασε τιποτα απο αυτα του Αλεξ γιατι πολυ απλα δεν εκανα κανενα στησιμο δεν ηταν δικο μου. Edited December 8, 2017 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Μήπως εν τέλη, κάποια εφαρμογή που έβαλες τα χάλασε όλα;; Υπερβολικό μεν, όπως είπες όμως όλα δούλευαν οκ μέχρι κάποια στιγμή. Δεν έχουν ακουστεί , από xda τουλάχιστον τέτοια παρανοϊκά θέματα! Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finisher Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Και εμένα το κινητό δουλεύει τέλεια κανένα bug smooth like butter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Και εφαρμογη που να το προκαλει δεν γινεται σε ολα αυτα.Απλα ακομα εχει αστοχιες το λειτουργικο που σε επομενα update θα βελτιωσει αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Δηλαδή δεν θα το μαθαίναμε από αυτούς επειδή έχουν θέματα με τα panels τους και δεν ασχολούνται με το software? Δεν το νομίζω.Αν είχε θέμα το software θα το ειχαμε μάθει. Sent from my LG-H815 using TapatalkΔε νομίζω Αργύρη τόσο χάλια να είναι το oreo Μάλλον η huawei ή κάποιες εφαρμογές που δεν τις έχουν κάτσει καλά το update ίσως φταίνε. Γνωστός με pixel το μόνο που δεν είχε ήταν αυτό. Επίσης εγώ είχα 2 εβδομάδες το Sony xperia XZ1 με Oreo out of the box, και ήταν βούτυρο σε όλα. Το έδωσα μόνο και μόνο λόγω μεγέθους οθόνης αλλοιώς πήγαινε νεράκι σε όλα. Επίσης εγώ επίμονες εφαρμογές που δε φεύγουν απ το notification τις έκανα ρύθμιση μέσα απ την εφαρμογή και όλα Οκ. Και με το smart band που είχα ουδέν θέμα. Οπότε συνεχίζω να πιστεύω πως δεν είναι γενικευμένο θέμα του Oreo αλλά μάλλον θέλει κάνα update το pro και σίγουρα μερικές εφαρμογές! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 (edited) Αυτη τη φορά θα το στήσω με τις μισές η 1/3 των συνολικών εφαρμογών να δούμε πως θα πάει μιας και εχθές το παράτησα εντελώς το κινητό στην άκρη μόνο ως τηλέφωνο και άδειο εντελώς αφού του έκανα το reset(τριπλό μάλιστα το ένα πίσω από το άλλο) Πάντως πρώτη φορά συναντησα τόσα μαζεμένα bug για διάστημα λίγων ωρών σε νέα συσκευή στην κατοχή μου. Όλες τις συσκευές τις στήνω με τον ίδιο τρόπο,ίδιες εφαρμογές και ίδιο τρόπο λειτουργίας άλλωστε χωρίς να παρεκτραπώ ούτε στο ελάχιστο για αυτό μου έκανε τρομερή τρομερή αρνητική εντύπωση αυτό που βίωσα. Και είχα στην κατοχή το προηγούμενο 10ημερο το P10 και αν εξαιρέσουμε κάποια ανεπαίσθητη μείωση φωτεινότητας σποραδικά και που,όλα τα υπόλοιπα λειτουργούσαν άψογα. Κάπου γράφτηκε πίσω ότι βγήκε update από Huawei αλλά δεν έχω λάβει τίποτα. Up to date μου λέει. Τεσπα θα δούμε σήμερα και επόμενες ημέρες πως θα πάει με πιο minimal χρήση με μόνο απαραίτητες εφαρμογές. Πάντως μείωση φωτεινότητας σε εφαρμογές που αναφέρθηκαν πίσω από άλλους κατόχους εγώ δεν βίωσα ούτε μια φορά. Ίσως διότι πχ εγώ chrome δεν χρησιμοποιώ ποτέ όπου αναφέρθηκε πως το παρατήρησαν άλλοι κάτοχοι. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited December 9, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Και εγώ παιδιά κάνε bug προς το παρόν. Όλα δουλεύουν άψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 (edited) Επισης κατι αλλο που παρατηρησα... Με 2 καρτες SIM στο τηλεφωνο, το κινητο καταναλωνει υπερβολικα γρηγορα την μπαταρια, τοσο γρηγορα, που αναγκαστικα να βγαλω την μια καρτα SIM και το γυρισα ξανα σε μονοκαρτο. Ακομη και σε κατασταση ηρεμιας τις βραδυνες ωρες, η μπαταρια κατεβαινε νερακι, περιπου 10% επεφτε με 2 καρτες SIM (σε 8 ωρες), ενω με μια καρτα SIM αντε να χασει 1-2-3% το πολυ. Επισης οταν ειχα μεσα και τις 2 SIM ανα διαστηματα εχανα εισερχομενες κλησεις. Με καλουσαν και το κινητο εδειχνε οτι το εχω κλειστο, μετα απο λιγο μου ερχοταν το κλασικο μηνυμα οτι με πηραν τηλεφωνο. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑ !!!!! Edited December 9, 2017 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Ωπα. Σήμερα το εταιρικό mail μου που το έχω συνδέσει στο mail του κινητού μου σβήνει από μόνο του τα mail της προηγούμενης μέρας. Bug? Η κάποια ρύθμιση? Μέχρι προχθές δε μου το έκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Πείτε ρε παιδιά στην lock screen όταν έχετε ένα notification είτε από Gmail είτε WhatsApp,είτε Viber μπορείτε να απαντήσετε η κάνετε μια οποιαδήποτε ενέργεια επιτόπου από εκεί η όχι?? Διότι σε εμένα όχι και θα τρελαθούμε εντελώς. Είναι νέο feature του Oreo η κάτι άλλο παίζει?? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts