Administrators ZZW30 Δημ. November 2, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Hands-on και review εδώ: http://www.myphone.gr/d/huawei/mate-10-pro.729/hands-on/ Σαν κάτοχος Mate 9, είναι μια μικρή έως μέτρια αναβάθμιση, αλλά δεδομένης της χαμηλής τιμής του (και του ότι το Mate 9 ακόμα πιάνει καλά λεφτά σαν μεταχειρισμένο), θεωρώ ότι αξίζει. Στο skroutz θα κοστίζει κάνα 700άρι στην αρχή, δίνεις το Mate 9, βάζεις και 300 ευρώ και το πήρες...Σε λίγους μήνες μπορεί και με 200 ευρώ διαφορά να το πάρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Δεν δουλεύει ο σύνδεσμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. November 2, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Δεν δουλεύει ο σύνδεσμος Μου λειτουργεί κανονικά εμένα :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Μου λειτουργεί κανονικά εμένα :/Εμένα μου βγάζει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Ένα αριστεχνικο βίντεο unboxing από εμένα Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Endurance rating 96h σύμφωνα με το GSM παρόλο που δεν έχει βγεί το review ακόμα. https://www.gsmarena.com/huawei_mate_10_pro-8854.php 3G TALK TIME 21:53h WEB BROWSING 15:21h VIDEO PLAYBACK 15:24h Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. November 3, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Εμένα μου βγάζει αυτό. Πολύ περίεργο! Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? http://www.myphone.gr/d/huawei/mate-10-pro.729/hands-on/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Πολύ περίεργο! Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? http://www.myphone.gr/d/huawei/mate-10-pro.729/hands-on/Αφού το ανοίξεις και σου βγάλει error πήγαινε στη διεύθυνση πάνω πάνω και σβήσε όλα μετά το... /hands-on/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Αφού το ανοίξεις και σου βγάλει error πήγαινε στη διεύθυνση πάνω πάνω και σβήσε όλα μετά το... /hands-on/Σε ευχαριστώ έτσι δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Πολύ περίεργο! Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? http://www.myphone.gr/d/huawei/mate-10-pro.729/hands-on/Και εμένα δεν εμφανιζόταν αλλά το είδα απ το φβ. Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosjr1 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Παιδιά ξέρει κανεις κάποιο αξιόπιστο ευρωπαϊκό ή ελληνικό μαγαζί να φέρει το mate 10 το "απλό"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Παιδιά ξέρει κανεις κάποιο αξιόπιστο ευρωπαϊκό ή ελληνικό μαγαζί να φέρει το mate 10 το "απλό";Θα έχει στο skrutz σύντομα αλλά εγγύηση την ξεχνάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosjr1 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Θα έχει στο skrutz σύντομα αλλά εγγύηση την ξεχνάς Εμ αφού δεν μας φέρνουν εδώ το απλό. Που για εμένα που δεν θέλω 18:9 είναι η τέλεια λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Εμ αφού δεν μας φέρνουν εδώ το απλό. Που για εμένα που δεν θέλω 18:9 είναι η τέλεια λυσηΚαι αν πάθει κάτι? 700 ευρώ κάδο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosjr1 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Και αν πάθει κάτι? 700 ευρώ κάδο? Τοτε Huawei Europe, γιατι Ισπανια και Ην. Βασίλειο θα το φερει κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ας μην επεκτείνουμε περαιτέρω την συζήτηση επί του απλού Mate 10 μιας και συζητάμε εδώ συγκεκριμένα για το Pro και μόνο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Όταν λέμε mate απλό δεν εννοούμε το lite? Εγώ νόμιζα ότι είχαμε το mate pro και lite, υπάρχει και άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Όταν λέμε mate απλό δεν εννοούμε το lite? Εγώ νόμιζα ότι είχαμε το mate pro και lite, υπάρχει και άλλο? Εχει και τριτο ναι που δεν θα εισαχθει καθολου Ελλαδα. https://www.gsmarena.com/huawei_mate_10-8877.php Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Ωραία δεν το ήξερα. Πάντως επειδή δεν υπάρχει ανάλογο θέμα, σήμερα μου ήρθε email από κοτσόβολο, για προπαραγγελία του Lite στα 369€ και το σκέφτομαι σοβαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Τοτε Huawei Europe, γιατι Ισπανια και Ην. Βασίλειο θα το φερει κανονικα! και τι θα κανεις θα το στελενεις ισπανια? και με δικα σου εξοδα προφανώς και θα περιμένεις κανα 2 μηνες.... σε καμία περίπτωση δεν θα τραβούσα τέτοια ταλαιπωρία...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 το γράφω εδώ γιατί δεν έχει δικό του θέμα το lite. μόλις μου ήρθε mail απο Κωτσόβολο οτι ξεκινούν οι προπαραγγελίες για το MATE 10 lite αποκλειστική διάθεση 10 μέρες νωρίτερα sta 369 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Καλημέρα ένα τεστ έκανα για να δείτε πως πάει το Mate 10 pro Οποίος θέλει να ξέρει τι SOT βγάζει, άνετα 6-7 ώρες!!!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Η μέτριες φωτογραφίες και βίντεο σε auto mode πάντως είναι μεγάλο μείον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Για να δουμε αν προλάβει εως τελη μηνός που θα κυκλοφορήσει να δώσει κάνα update να δούμε βελτίωση εκεί που πονάει. Ειναι ξεκαθαρα πιστευω θεμα software και κατάλληλου optimization να αξιοποιήσει τον πολύ καλό hardware τα της κάμερας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Η μέτριες φωτογραφίες και βίντεο σε auto mode πάντως είναι μεγάλο μείον.Και δεν θα αλλάξει αυτό Δόξα στο Θεό ξέρω να χειρίζομαι άψογα το manual, και στο manual θερίζει η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts