ratatouis Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Μια παρατήρηση που έκανα σήμερα. Είχα στα χέρια μου ένα P20 μιας φίλης και τράβαγα κάτι φωτογραφίες. Εκείνη την ώρα σκάει μήνυμα μεσεντζερ. Το κινητό έφαγε τρελό σκάλωμα. Δεν ξέρω τι παίχτηκε. Με το xz1 δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Κατι θα στραβωσε και σκαλωσε. Ειναι δυνατο τηλεφωνο το p20 για να τρώει κολλήματα τέτοιου είδους. Πάντως ισχύει οτι με τα sony -z5c και τωρα δαυτο δεν εχω προδοθεί ποτε μου σε κατι που θελω να κάνω. Με πιο φθηνα κινητα τυπου y7 η κανενα xiaomi sammy , αλλά μεσαία και κάτω κατηγορία που έχω νταραβεριστει χάρτες για τους πελάτες στο μαγαζί έχω καταλάβει οτι σαν το καλο το δυνατό το κινητό δεν έχει. Πόσο μάλιστα η sonια που με εχει καλομαθει σε ομαλη και ταχύτατη λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 ZΕΡΒΑΣ ΚΥΡ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 29 (ΚΥΨΕΛΗ) ΑΘΗΝΑ 210-8229811 COMETRON ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ε.Π.Ε Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 & ΣΟΥΡΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 210-6824564 210-6450363 OMNITECH Α.Ε. ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 231 ΓΕΡΑΚΑΣ 210-6619010 Είναι στάνταρ αυτό στην Κυψέλη;Γιατι βλέπω ότι λέει Samsung center,με βολεύει και σαν περιοχή... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Με σιγουριά δε θα μιλήσω , αλλά είναι από email που μου έδωσε η ίδια η Sony . Κάνε ένα τηλέφωνο , ας γράφει ότι θέλει μπορεί να είναι συμβεβλημένος με την Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Εχει έρθει σε όλους το τελευταίο security patch;Εμένα όχι, έχω την 47.2.A.10.107 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddnk Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Ούτε σε εμένα, από ελληνική αλυσίδα, unbranded. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Οι εκδόσεις της συσκευής F8341 και F8342 τι διαφορές έχουν από τις αντίστοιχες G8341 και G8342; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Ουτε εμενα , ειμαστε ακόμα με του Ιουλίου την ενημέρωση ασφαλείας. Η εταιρεία ειναι για τα μπάνια !!!! Τι διάολο ψάχνουν για εξοδα φορολογικά και το κρατάνε το τμήμα; Πιο κάτω δεν πάει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Το ότι η εταιρεία είναι για τα πανηγύρια είναι κατά βάθος σωστό. Παρόλα αυτά, ότι υπόσχεται, το πραγματοποιεί. 2 χρόνια είχε πει φουλ αναβαθμίσεις, και το τήρησε στο έπακρο! Και μάλιστα οι αναβαθμίσεις και τα security updates, είναι από τα γρηγορότερα της αγοράς. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Ε δε λες και γρήγορο security του Ιουλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Ε δε λες και γρήγορο security του Ιουλίου.Η Cosmote πως καταφέρνει και τα δίνει; Είμαι με περασμένη branded Cosmote rom, για volte κλπ και είμαι με security patch Σεπτεμβρίου. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Πληροφοριακά, μπορεί να γίνει αλλαγή ρομ από το xperifirm https://xperifirm.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddnk Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο link πως να περάσω το firmware της cosmote? Είμαι unbranded και επειδή έχω πρόβλημα με το σήμα λέω μήπως λυθεί με την ενεργοποίηση του volte της cosmote... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο link πως να περάσω το firmware της cosmote? Είμαι unbranded και επειδή έχω πρόβλημα με το σήμα λέω μήπως λυθεί με την ενεργοποίηση του volte της cosmote... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 πας σε ενα καταστημα Γερμανος ή cosmote και στο περνάνε Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο link πως να περάσω το firmware της cosmote? Είμαι unbranded και επειδή έχω πρόβλημα με το σήμα λέω μήπως λυθεί με την ενεργοποίηση του volte της cosmote... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί κάποιος να δώσει κάποιο link πως να περάσω το firmware της cosmote? Είμαι unbranded και επειδή έχω πρόβλημα με το σήμα λέω μήπως λυθεί με την ενεργοποίηση του volte της cosmote... Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατεβάσεις το xperifirm και μετά περνάς τη Rom από τη λίστα που βγάζει αριστερά, αν θυμάμαι καλά. Είχε τη μορφή δέντρου. Επιλέγεις το μοντέλο και μετά πια έκδοση θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Παιδιά τα branded cosmote, όταν ανοίγει το τηλέφωνο, δείχνει το λογότυπο? Έχει μέσα bloatware της Cosmote? Σκέφτομαι μιας και θα το πάω για αλλαγή οθόνης, και θα κάνουν επαναφορά, να βάλω της Cosmote το firmware μετά πριν το ξαναστησω. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Ναι έχει boot logo της cosmote και ο chrome έχει ως αρχική τη σελίδα της Cosmote κάτι που φυσικά αλλάζει αν θέλεις. Άλλο bloat δεν έχω εντοπίσει ούτε κάποια ασυμβατότητα με κάρτα sim vodafone/Wind Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Ωραία. Θα το περάσω τότε. Σε ποιο service προτείνετε να πάω από τα 2-3 που συνεργάζονται με τη Sony στην αθηνα? Έχετε κάποια προσωπική εμπειρία καλή ή κακη? Τα προηγούμενα sony τα πήγαινα στην τότε arvato, η ποια πλέον δεν συνεργάζεται. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Ναι έχει boot logo της cosmote και ο chrome έχει ως αρχική τη σελίδα της Cosmote κάτι που φυσικά αλλάζει αν θέλεις. Άλλο bloat δεν έχω εντοπίσει ούτε κάποια ασυμβατότητα με κάρτα sim vodafone/Wind Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ που δοκίμασα πάντως κάρτα Q είχα θέμα, δεν έπιανε με τίποτα πάνω από 2g και απ' ότι κατάλαβα είναι μάλλον θέμα cosmote rom. Η ίδια Q κάρτα σε οποιοδήποτε άλλο κινητό πιάνει 4g κανονικά. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Όποιος μένει σε περιοχές Αιγάλεω Κορυδαλλό Κερατσίνι Νίκαια Πειραιά Πέραμα εάν θέλει αυτή την θήκη να μου στείλει πμ να του την δώσω. Δε μου αρέσει , χώρια ότι λόγο κάτι σαν δερμάτινη πίσω θα την κάνω πωλο με τα βρώμικα χέρια λόγο συνεργείου. Μ@λ@κια αγορά έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Εγώ που δοκίμασα πάντως κάρτα Q είχα θέμα, δεν έπιανε με τίποτα πάνω από 2g και απ' ότι κατάλαβα είναι μάλλον θέμα cosmote rom. Η ίδια Q κάρτα σε οποιοδήποτε άλλο κινητό πιάνει 4g κανονικά. Sent from my Xperia XZ1 using TapatalkΈχω καρτα q και με τη ρομ της Cosmote πιάνω 4g+ Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Εγώ που δοκίμασα πάντως κάρτα Q είχα θέμα, δεν έπιανε με τίποτα πάνω από 2g και απ' ότι κατάλαβα είναι μάλλον θέμα cosmote rom. Δεν έχει καμία σχέση η rom, κάτι άλλο συμβαίνει. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Περίεργο... Θα δοκιμάσω ξανά σε κάποια φάση. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την callingcredit για voip κλήσεις απ το κντ και το ερώτημά μου είναι,γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα να κάνω χρήση τον dialer του κντ μας και όχι να μπαίνω απ την εφαρμογή της callingcredit?κάτι με την sip έχει να κάνει Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την callingcredit για voip κλήσεις απ το κντ και το ερώτημά μου είναι,γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα να κάνω χρήση τον dialer του κντ μας και όχι να μπαίνω απ την εφαρμογή της callingcredit?κάτι με την sip έχει να κάνει Στις ρυθμίσεις του dialer θα πας και θα προσθέσεις λογαριασμό sip στις ρυθμίσεις κλήσης. Δεν θυμάμαι αν έχει αυτές τις επιλογές ο dialer της Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts