Jump to content

Sony Xperia XZ1

bill_thes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις ημερήσιες δε εχω δει θόρυβο σε εμένα και στο σπίτι με τα φώτα η έξω εχει ανεκτό θόρυβο.απλα σε δύσκολες συνθήκες η έλλειψη ois είναι φανερή αφού κρατάει γρήγορο κλείστρο και σηκώνει iso σε σχεση πιθανον με αλλες συσκευές που θα πανε πιο αργά και διχως να πάρει κίνηση.

Σε ακίνητα θεματα ειμαι manual πάντα εκτός ημέρας.

Για 200 ευρω ειναι πολυ καλο χωρις να έχω προσωπική εικόνα απο τα top κινητά που κυκλοφορούν.

Εχω και μια αίσθηση και δεν τραβάω κουκουρούκου οποτε δεν εχω δει κακα αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Το βραδυ ακομα και σπιτι με φως το παρκε βγαινει θολο χωρις να κανω ζουμ.

Δοκίμασε να τραβήξεις την ίδια φώτο με το κινητό σταθεροποιημένο (π.χ. τραπέζι ή τριποδάκι)

λόγω έλλειψης OIS το βράδυ ζορίζεται αρκετά.

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

32375111638_ae5077a858_c.jpgDSC_0001_1544369717738 by tarirs, on Flickr

46247478061_4b0f30b8cc_c.jpgDSC_0001 by tarirs, on Flickr

Χωρίς σχεδόν καθόλου φωτισμό

Edited by tarirs
android or ios or wm......who cares.....???

και το φλας τι είναι;

:lol:

Φυσικο φωτισμο λεμε...το φλας ειναι αδιανοητο να βγαζεις βραδυ και να μην το χρησιμοποιεις.....:p

Aras εγώ είμαι ικανοποιημένος τι να σου πω;

Ακόμα και βράδυ αντί να βαρέσω auto θα με δεις να το γυρίσω σε manual να ρίξω iso να αυξήσω κλείστρο και ακόμα και στο χέρι να βαρέσω αλλά με λήψη ριπης.

Θα βαρέσω 10 και η μία σίγουρα θα είναι καλή-πολυ καλύτερη από ότι θα έβγαινε Auto.

https://photos.app.goo.gl/kyq4DrNL2AUdPcpb8

Δες αυτές με τους δεινόσαυρους,είναι στο χέρι auto και να με τραβάνε οι μικροί, συνήθως δε βαράω έτσι.

Είναι άσχημες για τσεπη-κλικ-τσεπη;

προσθεσα και μερικες ακομα με camera mx vs stock για χαρην του hdr που εφαρμοζει για εμενα καλα η mx.

Edited by georgerapp

Γυαλί έχει βάλει κάποιος παιδιά να μας πει εντυπώσεις; Για το nillkin που έχει στο σκρουτζ λέω να πάω και ότι γίνει.
Welcome to Rapture

Μετά από 20 μέρες σχεδόν χρήση βλέπω sot 4,5-5 ώρες.....

Και μια φωτο σε macro auto....

44454657010_0cf8ceb141_c.jpgDSC_0001 by tarirs, on Flickr"]44454657010_0cf8ceb141_c.jpgDSC_0001 by tarirs, on Flickr[/url]

Edited by tarirs

Κι εμενα πηρε αμεσως pie μολις το πηρα.Με το που μου επεσε κατω για πρωτη φορα εκανε χαραγματια!

Aπλά εξαιρετικό γιατί είναι εύκαμπτο και κολλάει λυγίζοντας ελαφρά στις άκρες. Με ελαφρά χαμηλότερη σκληρότητα 7Η αντί για 9Η αλλά και πάλι δεν έχει γρατζουνιστεί καθόλου.

https://www.mozik.gr/3mk-flexible-glass-for-sony-xperia-xz1

αυτο εχει κολλα σε ολη την επιφανεια που κολλαει στην οθονη? μπαινει ευκολα χωρις να κανει φουσκαλες?

Σας βάζω εδώ τρία παραδείγματα νυχτερινών φωτο από το XZ1 για να δείτε ότι αν ψαχτεις το αποτέλεσμα θα είναι αξιοπρεπες τουλάχιστον!

43535031434_bccc4398e4_c.jpg2018-08-25_10-49-58 by l200kerasia, on Flickr

44203762652_ab7a71b53b_c.jpg2018-08-25_10-50-10 by l200kerasia, on Flickr

29294365637_8e3b6266d4_c.jpg2018-08-24_06-23-03 by l200kerasia, on Flickr

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Σας βάζω εδώ τρία παραδείγματα νυχτερινών φωτο από το XZ1 για να δείτε ότι αν ψαχτεις το αποτέλεσμα θα είναι αξιοπρεπες τουλάχιστον!

43535031434_bccc4398e4_c.jpg2018-08-25_10-49-58 by l200kerasia, on Flickr

44203762652_ab7a71b53b_c.jpg2018-08-25_10-50-10 by l200kerasia, on Flickr

29294365637_8e3b6266d4_c.jpg2018-08-24_06-23-03 by l200kerasia, on Flickr

manual ρυθμισεις φανταζομαι....:)

manual ρυθμισεις φανταζομαι....:)

η τελευταία σίγουρα δεν είναι manual γιατί iso 40 δεν μπορείς να επιλέξεις, απο 50 και πάνω μόνο

aka bill_thes

Manual είναι απλά στη τελευταία άφησα το iso auto και πείραξα κάποια άλλα που δε θυμάμαι τώρα....

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Με την αναβαθμιση σε Pie, υπάρχει επιλογη για full screen με gestures η πάλι εμφανιζεται η δεσμευτική μπάρα με τα software navigation keys?

Μπας και κερδίσουμε λιγο χώρο...

Με την αναβαθμιση σε Pie, υπάρχει επιλογη για full screen με gestures η πάλι εμφανιζεται η δεσμευτική μπάρα με τα software navigation keys?

Μπας και κερδίσουμε λιγο χώρο...

Δυστυχώς η Sony επέλεξε να μην ενσωματώσει αυτό το χαρακτηριστικό αυτό λογισμικό της .

Μπορείς όμως να κάνεις μια χαρά την δουλειά σου με κάποια εφαρμογή από το paystore όπως το fluid n.g.

Θα χρειαστει να κάνεις μια μικρή διαδικασία μεσω adb από το pc σου , αλλά τίποτα δύσκολο .

Sent from my G8341 using Tapatalk

Follow the White Rabbit....

• Administrators

Θα συμφωνήσω για το Fluid Navigation Gestures, είναι εξαιρετικό.

Επίσης, ο Κωτσόβολος το έβαλε ξανά σε black friday τιμή... 229 ευρώ.

Modpic.gif

Aπλά εξαιρετικό γιατί είναι εύκαμπτο και κολλάει λυγίζοντας ελαφρά στις άκρες. Με ελαφρά χαμηλότερη σκληρότητα 7Η αντί για 9Η αλλά και πάλι δεν έχει γρατζουνιστεί καθόλου.

Αυτό λες;

Η ειρωνεία είναι οτι έβαλα tempered glass που δεν εφαρμόζει στις άκρες και μετά πέρασα απο το συγκεκριμένο κατάστημα και πήρα την Spigen rugged armor την μαύρη αλλά δεν ήξερα οτι έχει τέτοιο tempered glass.Για να βρώ το μαγαζί με πήγε 1 κάτοικος,είναι σε δύσκολο σημείο μέσα στα στενά του Κορυδαλλού.

Μπορεί να βγάλω αυτό που έχω και να βάλω αυτό στο link,εξάλλου το πήρα 3€.

Ωραία και η διαφανές Spigen.

Εξαιρετική τιμή για το συγκεκριμένο κινητό πάντως. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Ακόμη και για τη μπαταρία που λένε κάποιοι το πετάω 20 λεπτά σε ταχυφορτιστή και είμαι έτοιμος.

Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Καλημέρα, έχω μια ερώτηση για... δυνατούς λύτες :

Γνωρίζω ότι ο snapdragon 835 υποστηρίζει video out (slim port) μέσω USB όμως η Σονυ έχει κλειδωμένη τη συγκεκριμένη λειτουργία. Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσει χωρίς root κτλ;

Ξέρω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα chromecast αλλά θα ήθελα κάτι που να λειτουργεί χωρίς την ανάγκη του WiFi...

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα σας είχα το lumia 950 το οποίο μου έσπασε η οθόνη οπότε αν είναι να δώσω κανένα κατοστάρικο για να το φτιάξω με άλλα 100ε παίρνω το συγκεκριμένο . Έχει κάνει κάποιος την αλλαγήα από το ένα στο άλλο να μου πει εντυπώσεις . Σε διαστάσεις από ότι είδα πάνω κάτω είναι το ίδιο. Με ενδιαφέρει πρώτα από όλα η κάμερα και μετα τα υπόλοιπα δηλ παίχνιδια δεν παίζω , η χρήση που κάνω είναι κανένα social media και φωτογραφίες .

Ευχαριστώ

• The title was changed to Sony Xperia XZ1