Kanenask Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Παιδιά το volte δεν είναι συμβατό με cosmote ??? Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Είναι, αλλά θέλει φλασαρισμα την custom rom της cosmote Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Είναι πολύ μεγάλη διαδικασία ; Χάνεις εγγύηση ;; Αξίζει , τι λες ; Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Δεν χάνεται η εγγύηση. Το έκανα και εγώ γιατί αυτό που είχα πάρει ήταν unbranded. Στην αρχή φοβόμουν μήπως το firmware της cosmote ήταν bloated με εφαρμογές άχρηστες, αλλά τελικά ήταν οκ, δεν είχε άχρηστα πράματα μέσα. Κάνε το άφοβα να επωφεληθείς και από το voLTE Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Είναι πολύ μεγάλη διαδικασία ; Χάνεις εγγύηση ;; Αξίζει , τι λες ; Θέλει 10 λεπτά από την στιγμή που έχεις τα πάντα κατεβασμένα. Δεν έχει ακουστεί κάτι για την εγγύηση. Στο ίδιο το τηλέφωνο ο bootloader παραμένει κλειδωμένος χωρίς σημάδι παραβίασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Για όσους δεν κοιτάνε το 4G LTE θέμα της Cosmote, ήρθε update στο Google Messages και πλέον το XZ1 μας είναι συμβατό με την υπηρεσία RCS! Όσοι έχετε Cosmote θα δείτε την σχετικη οθόνη όταν ανοίξετε τα μηνύματα μετά από update. Τι είναι το rcs? Κάνει μόνο αυτόματα update η εφαρμογή των message? Γιατί έχω cosmote αλλά δεν είδα κάποιο μήνυμα ακόμη. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Θέλει 10 λεπτά από την στιγμή που έχεις τα πάντα κατεβασμένα. Δεν έχει ακουστεί κάτι για την εγγύηση. Στο ίδιο το τηλέφωνο ο bootloader παραμένει κλειδωμένος χωρίς σημάδι παραβίασης.Μπορείς να μου στείλεις κάποιο λινκ κτλ . Επίσης σε κάτι άλλο διάφορα ? Όπως πχ ποιότητα σήματος , μπαταρία κτλ ? Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Μόλις ήρθε.. http://i65.tinypic.com/30wrxn9.jpg - Black theme στα settings? - Navigation gestures πρέπει να περιμένουμε το Android (spinach) Pie? - το γυαλί κάμερας υπάρχει εμπειρία πόσο ευαίσθητο είναι σε γρατσουνιές; Το κουτί από Amazon δεν ήταν σφραγισμένο, αλλά το κινητό δε φαίνεται να έχει ανοιχθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Αν εννοείς αυτά τα διαφανή στρογγυλά αυτοκόλλητα που γράφουν Sony και "κλείνουν" το κουτί, σε δύο κινητά που έχω πάρει από καταστήματα εξωτερικού ( συγκεκριμένα από Ελβετία και Γερμανία), δεν υπάρχουν. Τα κουτιά ήταν ανοιχτά. Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Επίσημος. Η Sony Mobile έχει επιβεβαιώσει τα μοντέλα Xperia για να πάρει το Android 9 Pie. Από τον Νοέμβριο του 2018: Xperia XZ2 Xperia XZ2 Compact Xperia XZ2 Premium Xperia XZ1 Xperia XZ1 Compact Xperia XZ Premium Από τις αρχές του 2019: Xperia XA2 Xperia XA2 Ultra Xperia XA2 Plus Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Μπορείς να μου στείλεις κάποιο λινκ κτλ . Επίσης σε κάτι άλλο διάφορα ? Όπως πχ ποιότητα σήματος , μπαταρία κτλ ? Είμαι από το Tablet, οπότε στα περιγράφω. Θες από XDA τον newflasher και το XperiFirm. Από το XperiFirm κατεβάζεις το Cosmote firmware σε ένα εύκολο directory (το c:\sony\firm είναι εύκολο για το command line στην συνέχεια). Ξεκινάς ένα command line και τρέχεις μια φορά το newflasher, απαντάς ναι στην ερώτηση για το GG (drivers) και σου κάνει extract τους flash drivers. Καλό θα είναι να είναι εύκολο path και αυτά (c:\sony\flash). Παίρνεις με control-C τα πάντα μέσα από το flash directory και τα αντιγράφεις μέσα στο directory που σου έκανε extract το firmware το XperiFirm (θα είναι c:\sony\firm\<version>\) Κλείνεις το τηλ, συνδέεις το καλώδιο στο τηλ και πριν το συνδέσεις και στο PC κρατάς πατημένο το Volume down. Θα δει το pc καινούργια συσκευή. Μόνο την πρώτη φορά που φλασάρεις θα χρειαστεί να πας στον device manager και να κάνεις update τον driver με αυτόν που σου έκανε παραπάνω extract ο newflasher. Ξεκινάς από command line τον newflasher που έχεις αντιγράψει στο firmware directory. Απαντάς όχι και στις 2 ερωτήσεις και περιμένεις να σου πει ότι είναι έτοιμο. Με το σωστό firmware τα πάει περίφημα στον τομέα του modem. Σήμα φοβερό, ταχύτητες downloading μια κλάση πάνω από τα περισσότερα (εκτός από S8/S9 που είναι στα ίδια επίπεδα). Αν έχεις κοντά κεραία 3CA, θα βλέπεις 300άρες++ πανεύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Είμαι από το Tablet, οπότε στα περιγράφω. Θες από XDA τον newflasher και το XperiFirm. Από το XperiFirm κατεβάζεις το Cosmote firmware σε ένα εύκολο directory (το c:\sony\firm είναι εύκολο για το command line στην συνέχεια). Ξεκινάς ένα command line και τρέχεις μια φορά το newflasher, απαντάς ναι στην ερώτηση για το GG (drivers) και σου κάνει extract τους flash drivers. Καλό θα είναι να είναι εύκολο path και αυτά (c:\sony\flash). Παίρνεις με control-C τα πάντα μέσα από το flash directory και τα αντιγράφεις μέσα στο directory που σου έκανε extract το firmware το XperiFirm (θα είναι c:\sony\firm\<version>\) Κλείνεις το τηλ, συνδέεις το καλώδιο στο τηλ και πριν το συνδέσεις και στο PC κρατάς πατημένο το Volume down. Θα δει το pc καινούργια συσκευή. Μόνο την πρώτη φορά που φλασάρεις θα χρειαστεί να πας στον device manager και να κάνεις update τον driver με αυτόν που σου έκανε παραπάνω extract ο newflasher. Ξεκινάς από command line τον newflasher που έχεις αντιγράψει στο firmware directory. Απαντάς όχι και στις 2 ερωτήσεις και περιμένεις να σου πει ότι είναι έτοιμο. Με το σωστό firmware τα πάει περίφημα στον τομέα του modem. Σήμα φοβερό, ταχύτητες downloading μια κλάση πάνω από τα περισσότερα (εκτός από S8/S9 που είναι στα ίδια επίπεδα). Αν έχεις κοντά κεραία 3CA, θα βλέπεις 300άρες++ πανεύκολα.Οκ , ευχαριστώ πολύ . Θα το κοιτάξω μια από τις επόμενες μέρες και θα σου πω εντυπώσεις . Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) Το αντίστοιχο link της διαδικασίας που περιέγραψε ο φίλος πιο πάνω είναι http://www.xperiablog.net/2018/01/28/newflasher-guide-to-install-new-firmware-for-xperia-xz-premium-xz1-and-more/ Την πιο πάνω διαδικασία την κάνει πιο αυτοματοποιημένα και το flashtool που τώρα υποστηρίζει και το XZ1 Εγώ επειδή χρησιμοποιούσα το flashtool με τα προηγούμενα Sony , μόλις υποστήριξε το XZ1, την έκανα με αυτόν τον τρόπο http://www.xperiablog.net/2016/03/12/install-xperia-marshmallow-using-flashtool-and-xperifirm-guide/ Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 27, 2018 by AnDas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) Το αντίστοιχο link της διαδικασίας που περιέγραψε ο φίλος πιο πάνω είναι http://www.xperiablog.net/2018/01/28/newflasher-guide-to-install-new-firmware-for-xperia-xz-premium-xz1-and-more/ Την πιο πάνω διαδικασία την κάνει πιο αυτοματοποιημένα και το flashtool που τώρα υποστηρίζει και το XZ1 Εγώ επειδή χρησιμοποιούσα το flashtool με τα προηγούμενα Sony , μόλις υποστήριξε το XZ1, την έκανα με αυτόν τον τρόπο http://www.xperiablog.net/2016/03/12/install-xperia-marshmallow-using-flashtool-and-xperifirm-guide/ Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχει κάποια αρνητική επίπτωση σε ταχύτητα αναβαθμίσεων η δεν παίζει ρόλο ? Από ότι είδα ι οδηγός ειναι για win μόνο ρε ****το . Κάτοχος Mac . Edited August 27, 2018 by Kanenask Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Έχει κάποια αρνητική επίπτωση σε ταχύτητα αναβαθμίσεων η δεν παίζει ρόλο ? Από ότι είδα ι οδηγός ειναι για win μόνο ρε ****το . Κάτοχος Mac . Όχι, μέσα σε 5-10 μέρες παίρνουν όλα τα variants update. Και εγώ με mac είμαι. Με bootcamp έκανα δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 (edited) Όχι, μέσα σε 5-10 μέρες παίρνουν όλα τα variants update. Και εγώ με mac είμαι. Με bootcamp έκανα δουλειά. Δηλαδή θα πρέπει να κάνω εγκστάσταση και win στο mac ? καταλαβα καλά ? Edited August 27, 2018 by Kanenask Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Δηλαδή θα πρέπει να κάνω εγκστάσταση και win στο mac ? καταλαβα καλά ? Ναι, παίρνει 20 λεπτά και δεν χρειάζεσαι key, για 1 ώρα τα θες. Μετά τα βγάζεις το ίδιο εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Νέα ενημέρωση.. 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ναι, παίρνει 20 λεπτά και δεν χρειάζεσαι key, για 1 ώρα τα θες. Μετά τα βγάζεις το ίδιο εύκολα.Τελικά επειδή δεν είχα CD με windows χρησιμοποίησα το laptop ενός φίλου και το έφτιαξα. Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Παιδιά υπάρχει περίπτωση με το android 9 να δούμε καλύτερο screen calibration? Το θεωρώ δύσκολο, αλλά η ελπίδα υπάρχει. Παρατήρησα ότι το contrast και τα χρώματα είναι πολύ καλύτερα στο σκοτάδι. Πρέπει να έχει σχέση με το adaptive contrast της qualcom. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 δλδ δεν φλασαρεται όπως το z5 με το Flashtool ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Με την τελευταία έκδοση του flashtool , φλασάρεται. Έτσι το έκανα εγώ Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 292 πλεον στο σκρουτζ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 292 πλεον στο σκρουτζ. :)Σε αυτά τα λεφτά είναι τρελό vfm. Μια εξαιρετική συσκευή Galaxy S9+ & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 292 πλεον στο σκρουτζ. :) Μεγάλη συζήτηση τέτοια διαφορά τιμής ..... Άπλα αν είναι να αγοράσει κανείς ας προσέξει.... Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts