bill_thes Δημ. October 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 η μπαταρία μπορεί ονομαστικά να φαντάζει μικρή, όμως στην απόδοση έχω πάθει πλάκα.. καταπληκτική διαχείριση http://oi63.tinypic.com/jii7sz.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 8 ώρες; Υπερτέλεια! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 8 ώρες; Υπερτέλεια! δεν το λιώνω βέβαια, δεν παίζω παιχνίδια αλλά το έχω μόνιμα στο αυτόματο 4G/3G/2G δίκτυο και τα δεδομένα ενεργά 4-5 ώρες την ημέρα περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Το Compact πότε κυκλοφορεί έχουμε καμιά πληροφορία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Το Compact πότε κυκλοφορεί έχουμε καμιά πληροφορία; στο σκρουτζ είναι διαθέσιμο, λογικά όπου να ναι θα εμφανιστεί και στις μεγάλες αλυσίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 8 ώρες οθόνη? Τι λες τώρα εξωπραγματικό αποτέλεσμα! Respect... Με το Ζ5 compact με 3:10 πανηγυριζω! (Καλά είναι και 2 χρόνων) Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 στο σκρουτζ είναι διαθέσιμο, λογικά όπου να ναι θα εμφανιστεί και στις μεγάλες αλυσίδεςΝαι δεν το διευκρίνισα. Για επίσημα μιλούσα κανονικά στα μεγάλα καταστήματα. Είχα διαβάσει για Οκτώβριο και λέω μήπως ακούστηκε τίποτα. Έχουμε καμία επίσημη τιμή; Γιατί βλέπω η τιμή στο skroutz είναι πολύ κοντά στο κανονικό XZ1 και δεν είναι λογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Ναι δεν το διευκρίνισα. Για επίσημα μιλούσα κανονικά στα μεγάλα καταστήματα. Είχα διαβάσει για Οκτώβριο και λέω μήπως ακούστηκε τίποτα. Έχουμε καμία επίσημη τιμή; Γιατί βλέπω η τιμή στο skroutz είναι πολύ κοντά στο κανονικό XZ1 και δεν είναι λογικό. όντως δεν είναι λογικό.. το Z5 με το Ζ5 κομπακτ είχαν γύρω στα 150 ευρώ διαφορά απ όσο θυμάμαι.. υπομονή και θα δούμε σύντομα τιμές SAR του XZ1: http://oi67.tinypic.com/ncfl1z.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damin26 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Καλησπέρα σας!! Από εχθές είμαι κι εγώ κάτοχος αυτής της υπέροχης συσκευής και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!! Υπάρχει μια προσφορά σε μεγάλο κατάστημα που δίνει 20% επιστροφή της αξίας του προϊόντος στις κάρτες Eurobank μέχρι την Κυριακή, οπότε είναι ευκαιρία για όποιον ενδιαφέρεται να το αποκτήσει στα 560 ευρώπουλα (140 ευρώ έκπτωση τις εποχές αυτές δεν είναι λίγα!). Αυτό που ήθελα να ρωτήσω όμως τους ήδη κατόχους αυτής της συσκευής είναι δύο πράγματα: 1. Όταν βάζω πολύ δυνατά τη μουσική, το κάτω ηχείο σαν να "τρίζει" λίγο στις υψηλές συχνότητες. 2. Παρατηρώ στην οθόνη πολύ λεπτές διαγώνιες γραμμές. Τις βλέπω μόνο όταν φέρω το κινητό πολύ κοντά στα μάτια, και εκτείνονται σε όλο το μήκος της. Δεν είνια πολύ ευδιάκριτες, θέλει λίγο να παρατηρήσεις την οθόνη με άσπρο φόντο που φαίνεται καλύτερα. Παρατηρούνται και στις δικές σας συσκευές, ή μόνο σε μένα τυχαίνουν αυτά;; :P Όπως και να 'χει πάντως είμαι υπερευχαριστημένος με την αγορά μου, και ακόμα και ελλατώματα να είναι τα παραπάνω που ανέφερα, δεν είναι ικανά να με σύρουν μέχρι το service για έλεγχο!! Υ.Γ.: Admin σε παρακαλώ βάλε το avatar του XZ1 στις διαθέσιμες επιλογές για να αναβαθμίσουμε το προφίλ μας!! :D Παράθεση Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Καλησπέρα σας!! Από εχθές είμαι κι εγώ κάτοχος αυτής της υπέροχης συσκευής και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!! Υπάρχει μια προσφορά σε μεγάλο κατάστημα που δίνει 20% επιστροφή της αξίας του προϊόντος στις κάρτες Eurobank μέχρι την Κυριακή, οπότε είναι ευκαιρία για όποιον ενδιαφέρεται να το αποκτήσει στα 560 ευρώπουλα (140 ευρώ έκπτωση τις εποχές αυτές δεν είναι λίγα!). Αυτό που ήθελα να ρωτήσω όμως τους ήδη κατόχους αυτής της συσκευής είναι δύο πράγματα: 1. Όταν βάζω πολύ δυνατά τη μουσική, το κάτω ηχείο σαν να "τρίζει" λίγο στις υψηλές συχνότητες. 2. Παρατηρώ στην οθόνη πολύ λεπτές διαγώνιες γραμμές. Τις βλέπω μόνο όταν φέρω το κινητό πολύ κοντά στα μάτια, και εκτείνονται σε όλο το μήκος της. Δεν είνια πολύ ευδιάκριτες, θέλει λίγο να παρατηρήσεις την οθόνη με άσπρο φόντο που φαίνεται καλύτερα. Παρατηρούνται και στις δικές σας συσκευές, ή μόνο σε μένα τυχαίνουν αυτά;; :P Όπως και να 'χει πάντως είμαι υπερευχαριστημένος με την αγορά μου, και ακόμα και ελλατώματα να είναι τα παραπάνω που ανέφερα, δεν είναι ικανά να με σύρουν μέχρι το service για έλεγχο!! Υ.Γ.: Admin σε παρακαλώ βάλε το avatar του XZ1 στις διαθέσιμες επιλογές για να αναβαθμίσουμε το προφίλ μας!! :D Καλησπέρα και καλοδούλευτο φίλε μου :) δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα από τα δύο. Χθες είδα την συσκευή σου μαζί με το compact, έρχονται με εγκατεστημένο το Oreo και αναμένεται να το πάρει μέχρι τα Χριστούγεννα και το premium, όλα καλά. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Καλησπέρα σας!! Από εχθές είμαι κι εγώ κάτοχος αυτής της υπέροχης συσκευής και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!! Υπάρχει μια προσφορά σε μεγάλο κατάστημα που δίνει 20% επιστροφή της αξίας του προϊόντος στις κάρτες Eurobank μέχρι την Κυριακή, οπότε είναι ευκαιρία για όποιον ενδιαφέρεται να το αποκτήσει στα 560 ευρώπουλα (140 ευρώ έκπτωση τις εποχές αυτές δεν είναι λίγα!). Αυτό που ήθελα να ρωτήσω όμως τους ήδη κατόχους αυτής της συσκευής είναι δύο πράγματα: 1. Όταν βάζω πολύ δυνατά τη μουσική, το κάτω ηχείο σαν να "τρίζει" λίγο στις υψηλές συχνότητες. 2. Παρατηρώ στην οθόνη πολύ λεπτές διαγώνιες γραμμές. Τις βλέπω μόνο όταν φέρω το κινητό πολύ κοντά στα μάτια, και εκτείνονται σε όλο το μήκος της. Δεν είνια πολύ ευδιάκριτες, θέλει λίγο να παρατηρήσεις την οθόνη με άσπρο φόντο που φαίνεται καλύτερα. Παρατηρούνται και στις δικές σας συσκευές, ή μόνο σε μένα τυχαίνουν αυτά;; :P Όπως και να 'χει πάντως είμαι υπερευχαριστημένος με την αγορά μου, και ακόμα και ελλατώματα να είναι τα παραπάνω που ανέφερα, δεν είναι ικανά να με σύρουν μέχρι το service για έλεγχο!! Υ.Γ.: Admin σε παρακαλώ βάλε το avatar του XZ1 στις διαθέσιμες επιλογές για να αναβαθμίσουμε το προφίλ μας!! :D Πηγαινε σε καταστημα δες ενα στο παγκο live και κανε συγκριση με το δικο σου. Ετσι θα βγαλεις συμπερασμα και για τον ηχο και τις γραμμες στην οθονη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaris Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Καλά νέα Sony fixes camera distortion issue on latest Xperia flagships http://www.xperiablog.net/2017/10/24/sony-fixes-camera-distortion-issue-on-latest-xperia-flagships Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Καλά νέα Sony fixes camera distortion issue on latest Xperia flagships http://www.xperiablog.net/2017/10/24/sony-fixes-camera-distortion-issue-on-latest-xperia-flagships δεν έχει τέτοιο θέμα με την κάμερα το ΧΖ1 φίλε μου μιας και φοράει την 8.0 απο το εργοστάσιο.. στα δείγματα που τράβηξα εγω τουλάχιστον ήταν όλα άψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 δεν έχει τέτοιο θέμα με την κάμερα το ΧΖ1 φίλε μου μιας και φοράει την 8.0 απο το εργοστάσιο.. στα δείγματα που τράβηξα εγω τουλάχιστον ήταν όλα άψογα Τα είχε όμως προηγούμενες σειρές όπως XZP που τεράστιο θέμα είχε στο forum support της Sony ;) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Έπιασα στα χέρια μου το XZ1 Compact και ενώ ήμουν ενθουσιασμένος επειδή κοιτούσα κάτι μικρό και βολικό σε μέγεθος, τελικά ψιλοαπογοητεύτηκα από τις κάμερές του. Τόσο που και κινητά του 15' που έχω βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες, τουλάχιστον σε εσωτερικό χώρο με επαρκή φωτισμό που το δοκίμασα. Παρόλα αυτά, πολύ ωραία οθόνη για lcd, γρήγορο και όντως βολικό μέγεθος για χρήση με το ένα χέρι. Φυσικά θετικά και τα στερεοφωνικά ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ηχεία. Και το τονίζω μπροστινά γιατί μπορεί κανείς να βρει παρόμοιες υλοποιήσεις και σε άλλες εταιρείες αλλά όχι μπροστινά που δεν τα καλύπτουν τα χέρια όταν το κρατάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 τελικα ειναι ευχαριστημενοι οι κατοχοι..?το σκεφτομαι και γω στα 350 που το βρισκω μεταχειρισμενο..τι λετε? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Εγώ που το έχω εδώ και ένα μήνα το κινητό είμαι κατά ευχαριστημένος. Πολύ γρήγορο , απίστευτη διαχείριση μπαταρίας και η κάμερα αν παίξεις στο μάνουαλ βγάζει εξίσου πολύ καλές φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 399 τιμή από αύριο εσείς οι λίγοι προσπαθήστε να μας βοηθήσετε που το έχετε. Επίσης 399 θα έχει και το P10. Sony έχω να πιάσω από το πρώτο z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 399 τιμή από αύριο εσείς οι λίγοι προσπαθήστε να μας βοηθήσετε που το έχετε. Επίσης 399 θα έχει και το P10. Sony έχω να πιάσω από το πρώτο z 399 σε ποιο/ποια καταστήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Μέχρι στιγμής στον όβολο, στον Ιταλό και στον λαζοmedia χαχα. Με ψήνει πάρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Το παρήγγειλα χθες στον Κώτσο στα 399€ Σε μαύρο. Παλιά είχα Sony και την έχω σε εκτίμηση μεγάλη ακόμα και τώρα που έχω χρόνια να πάρω flagship της. Ελπίζω να μην απογοητευτώ.. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) Και απο Media Markt και Πλαισιο και Germano εξίσου. https://www.mediamarkt.gr/el/shop/All_22_11_2017_black_friday_mm-BF.html https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-xz1/20367454/ Καλή προσφορά για 1.5-2 μηνών φρέσκια συσκευή. Edited November 22, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Πάμε για αγορά.... Παράδοση εντός 5 ημερών... Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Τέλεια προσφορά αλλά δεν είναι δικαρτο... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apa Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 (edited) FM radio παίζει;και ο Γερμανός πλέον δεν το δίνει διαθέσιμο. Edited November 22, 2017 by apa Παράθεση Οτι πάρεις 100... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts